Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1126
14.2.06 20:28

ještě jsem tady

a zkouším ten metřík :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
14.2.06 20:28

také chci tu lištu s kalendářem, ale vůbec nevím jak na ni, prosím poraď mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.2.06 20:29

Tak se jdu taky koukat na TV, ale ještě se tu stavim. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
14.2.06 20:30

musíš na nějaké www.stránky např. www.tickerfactory.com nebo jiné, které jsou uvedeny u těch metříků. Tam se tím proklikat, vybrat a pak zkopírovat bbCode do podpisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.06 20:31

Zanetko a máš zaškrtnuto „Připojit podpis“ ve spodní části kolonek?

Holky, vy se na mě asi budete mračit, ale já budu hrozná matka. Moc na miminko v bříšku nemyslím, jenom když je mi zle nebo mě to břicho bolí. Párkrát ho za den pohladím, snažím se to dohnat večer v posteli, ale mám pocit, že to dělám z povinnosti. Pamatuji si, že s Karolínkou jsem si pořád povídala, hladila ji, vykládala jsem jí, co budeme dělat, až tu bude konečně s náma, jak budeme chodit na hory, sbírat houby, v obchodě jsme spolu přemýšlely, co máme nakoupit, co uvařit, co všechno je třeba doma udělat, v práci mi taky pomáhala, na cestě do a z práce (25 min. pěšky a zpátky do hnusného kopce) jsem jí říkala, kolik nám toho chybí a že doma se pěkně nadlábneme a zachumláme se do deky, no prostě jsme to byly my dvě holky od začátku. Teda trochu kecám, protože jsem k ní nejdřív mluvila jako k miminku (někdy jako k Peťulkovi), ale od 5. měsíce jsem věděla, že to bude holčička, moje princezna. Lidi se na mě dívali jako na blázna, který si povídá sám se sebou a ještě se tomu směje.
Teď pořád myslím jenom na moji Karolinečku, která bude mít v září 20 měsíců, jak to budeme zvládat, abych ji nešidila, jak bude muset chudák sama ťapat bez kočárku, jak to bude s koupáním, čtením knížek, hraním apodobně. Beru to z té stránky, aby jí to nějak neublížilo, neomezovala, aby jí něco nechybělo, ale moc neuvažuju o tom našem druhém děťátku, co ono bude potřebovat. Samozřejmě, že to bude taky naše zlatíčko a poklad, ale já to tak zatím necítím. Možná, že až budu mít větší břicho a ucítím pohyby. Taky u prvního těhotenství jsem měla pořád po ruce speciální číslo Betynky, kde byl vývoj miminka vždy po 4 týdnech a já jsem se pořád dívala, jak roste, co už se vyvinulo, jak je velké. Ale teď jsem se dívala jenom jednou a už se tak moc nestarám o tu zdravotní stránku věci, spíš pořád přemýšlím, jak to bude fungovat. Cítím, že je to vůči našemu děťátku nespravedlivé, ale ještě jsem se nepřepnula do role mámy dvou dětí. Pořád je u mě na prvním místě náš roční poklad. Taky si nedělám iluze, že druhé mimi bude taky tak hodné a zlaté a roztomilé a veselé jako Karolinečka. Takové štěstí určitě mít nebudeme. To bychom toho chtěli moc. Je ale taky pravda, že každá mamina to své dítě posuzuje jinak, to, co jiné považují za zlobení, je u nás v poho a já zase řeším jiné věci, na které ony ani nepomyslí.

No už toho spisuji nějak moc, ale potřebovala jsem se z toho nějak vypsat.

Dobrou noc a prosím o trochu schovívavosti k tomu, co jsem napsala.

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
14.2.06 20:32

díky, zkusím to, doufám, že se mi to povede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.2.06 20:33

Najeď si na např. stránky www.tickerfactory.cz. Nejlépe na http://www.tickerfactory.com/…designer.php?…

Tam vyber metřík, který chce a zvol si termín porodu (poslední MS + 7 dní + rok - 3 měsíce, ale to asi víš :D ).

Potom kopíruj BBcode do svého nastavení na emiminu do kolonky PODPIS a zaškrtni VŽDY PŘIPOJIT PODPIS, nebo nějak tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
14.2.06 20:54

Míšo, mám zaškrtnuto připojit podpis :)

a myslím, že jsi skvělá máma, podle toho, co píšeš o Karolínce, že v poho zvládneš i druhé miminko.
Počkej, jen co ucítíš pohyby a pak toho malého tvorečka budeš držet v ruce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
14.2.06 20:55

jo kdybych uměla angličtinu, bylo by to v pohodě, ale já se ji nikdy neučila. zkoušela jse všechno možné, ale prostě mi to vůbec n nejde. pokud byste některá z vás byla tak strašně hodná a provedla mě tou angičtinou k úspěšnému konci budu moc ráda.vím chci toho asi moc ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.2.06 21:04

1.Najeď si na
http://www.tickerfactory.com/…designer.php?…

2. Vyber si metřík. po levý straně ho zaškrtni v tom kolečku. (máš tam možnosti až do 15.strany)

3.klikni na NEXT

4. stejně si vyber, co bude ukazovat čas

5. klikni na NEXT

6. vypln Due Date, což je termín porodu. září je SEP

7. do Today's Date: nemusíš nic měnit. Jenom možná dej Current Time:
9 pm

8. klikni na NEXT

9. označ celý bbCode, který vypadá např.

""http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10050;0/st/20060914/dt/6/k/94ae/preg.png:http://tickers.TickerFactory.com/…4ae/preg.png

a kopíruj ho.

10. Potom kopíruj BBcode do svého nastavení na emiminu do kolonky PODPIS a zaškrtni VŽDY PŘIPOJIT PODPIS, nebo nějak tak. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.2.06 21:07

Netušila jsem, že se mi v „návodu“ v kroku 9. ukáže rovnou metřík. Musíš v týhle fázi označit celej ten kód, je to víc řádků. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.2.06 21:18

Tak co Veverika, zkusíš to? :D Když jsem se s tím tak psala. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
14.2.06 21:43

t\ak už jsem se tím snad prokousala.tak uvidíme, zkouška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
14.2.06 21:46

tak ted už by to mělo fungovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.2.06 21:47

Nevidim ho, ale asi se zobrazí. Kopla jsi ho tam celej ten bbCode?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí