Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
271
14.2.06 22:55

no vidíš to to jsem úplně přehlédla. ted jsem ho tam dala. uvidíme jestli to bylo důležité

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.2.06 22:56

Hurááááááá! Tak jsme to zvládly! :D :D :D

Vyber si ještě pozadí, předělám ti ho, jestli chceš. Nevěděla jsem, tak jsem nějaký dal. Teď už t půjde. Jenomjsem zkoušela, to, co sis dávala jako první a s tím jsou problémy. moc to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
14.2.06 22:58

ježiš ono to funguje super. moc a moc a moc děkuji za tvé rady a hlavně za trpělivost. jsi strašně hodná. DĚKUJI :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.2.06 22:59

Teda myslim ten metřík, ne pozadí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.2.06 23:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.2.06 23:05

Tak dobrou noc všem.
Veverika: kdybys to chtěla ještě předělat, tak to zítra uděláme. Dobrou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
14.2.06 23:05

nudu vypadat jak neschopa, ale nevím kde to pozadí hledat. někde jsem to myslím viděla, ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
14.2.06 23:06

jo jo a ještě jednou díky. dobrou noc a páček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.2.06 23:11

Potvůrka: už jsme o vyřešily.

Veverika: Myslím tu lištu, na který je čas (datum). Říkala jsi, že chceš, aby po tom běhala flaštička. Tak mi ještě napiš po čem má běhat. :D

vyber na http://www.tickerfactory.com/…designer.php
Máš tam víc stran: More Designs: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

a napiš mi např. 13/7. To znamená na str 13 je to 7. metřík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
15.2.06 00:09

Míšo, promin že jsme neměli čas reagovat na tvůj mail kvůli mému metříku.tak to snad napravím ted. jak psala zanetka, že budeš skvělá mamina pro obě děti, tak se k tomu připojuji,velká obava jak to budeš zvládat a jak se budeš věnovat oboum dětem, abys jedno z nich nezanedbávala je podle mě normální a nemusíš si to vyčítat. jak čtu v tvé zprávičce tak Karolínku moc miluješ a až uvidíš a uslišíš a ucítíš mimiska jistě si ho také zamiluješ… MĚJ SE MOC FAJN a jistě se to časem zpraví páček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
15.2.06 00:13

katula, mě se ta lištička cos vybrala moc líbí je krásně barevá, ne křiklavá a to mi vyhovuje. takže ji měnit nebudeme, ale jinak moc díky za nabídku. měj se moc fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
15.2.06 08:40

Dobré ránko,
já teda koukám včera jste se pořádně rozepsaly, měla jsem co dělat abych vše přečetla :lol:
Barkl - to je mi líto, uvidíš v pátek. Nechci tě strašit, ale neříkala jsi ,že už jednou bylo srdíčko vidět? Je fakt, že je možná otočené, ale je to divné.
No nic držím palečky a dej vědět.
Katula - jsem sice v 8 týdnu , ale bříško mi taky pomalu začíná růst. Prý když už bylo nějaké těhotenství tak jsou svaly povolené. Taky mám pocit , že je večer nějak větší :lol: Když poletuju jenom v noční košilce, tak je to pěkně vidět.

Kuska - já už mám těhu průkazku cca 14 dní, ale to záleží na doktorech. Někteří nechtějí dát průkazku do 12 týdne. Je to zvláštní , ale je to tak :cry:
A s tou zácpou taky bojuju, doktor mi dal šumivé tablety magnesia a celkem to zabírá, tak se zeptej toho svého jestli by ti to taky nenapsal.

Jinak je tady u nás dneska pěkně hnusně, vůbec se mi nechtělo vstávat do práce. Já už se tak těším až bude jaro.

EnkaL - pokusím se taky do alba přidat nějakou fotečku ať tam nejsi samotinká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
15.2.06 09:14

Teda baby vy jste toho včera naplkaly :lol: Co se týče UTZ tak jsem byla již 4×.Ale to kvůli tomu, že jsem krvácela.Poprvé jsem byla v 5tt kdy byl vidět jenom gestační váček.Podruhé na přelomu 6 a 7tt kdy už byla vidět krevetka s tepajícím srdíčkem.potřetí v 8tt kdy už byla vidět větší krevetka a zatím naposledy v 10tt kdy už bylo vidět pidimimi, které hýbalo ručičkama a nožičkama.Teď mne čeká velký UTZ ve 12 tt v pátek a konečně dostanu těhu průkaz:Dr. mi ji před 12 tt nechtěl dát, jelikož jsem krvácela a výsledek mohl být úplně jiný.No a pak budu mít kontrolu co tři měsíce.Kolem 18tt se chci objednat na 3D UTZ a chci si nechat natočit kazetu.Na to se už moc těším.

Barkl držím palce aby kontrola dopadla dobře a mimísek se ukázal i se srdíčkem.

Žanetko vítej mezi námi.

Nezkusena mamina mne to příjde normální, že už si tak s mimčem nepovídáš.Máš doma malou princeznu, která vyžaduje hodně pozornosti.Musíš se jí věnovat a to jsi v prvním těhulkovství neměla.Neboj, jakmile ucítíš první pohyby začneš mluvit i na druhé miminko.

Activ o jaru mi ani nemluv.U nás jsou hromady sněhu, zatím netaje a z té bílé už se mi začíná dělat šoufl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
15.2.06 09:44

Jo a jinak holčiny jsem se zaregistrovala na rodince a chodí mi každý den email co už mimi umí.Je to moc zajímavé a milé.Včera psali, že už si umí cucat paleček a že se mu tvoří centrum pro rovnováhu, tudíž jeho kotrmelce jsou krásnější :) .A dneska psali, že se mu ukončuje na kůži tvorba otisků prstu.Na konci 3.měsíce jsou prý hotové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
15.2.06 09:55

ahoj :)
Miso, tohle jsou normalni pocity maminky :) myslim ze v denickach to taky jedna popisovala strasne hezky…ale nevim uz kdo…zkusim ti to najit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí