Poradna duly
Jana Čurdová
no vidíš to to jsem úplně přehlédla. ted jsem ho tam dala. uvidíme jestli to bylo důležité
Hurááááááá! Tak jsme to zvládly!
![]()
Vyber si ještě pozadí, předělám ti ho, jestli chceš. Nevěděla jsem, tak jsem nějaký dal. Teď už t půjde. Jenomjsem zkoušela, to, co sis dávala jako první a s tím jsou problémy. moc to nejde.
ježiš ono to funguje super. moc a moc a moc děkuji za tvé rady a hlavně za trpělivost. jsi strašně hodná. DĚKUJI ![]()
Tak dobrou noc všem.
Veverika: kdybys to chtěla ještě předělat, tak to zítra uděláme. Dobrou ![]()
nudu vypadat jak neschopa, ale nevím kde to pozadí hledat. někde jsem to myslím viděla, ale…
Potvůrka: už jsme o vyřešily.
Veverika: Myslím tu lištu, na který je čas (datum). Říkala jsi, že chceš, aby po tom běhala flaštička. Tak mi ještě napiš po čem má běhat. ![]()
vyber na http://www.tickerfactory.com/…designer.php
Máš tam víc stran: More Designs: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
a napiš mi např. 13/7. To znamená na str 13 je to 7. metřík
Míšo, promin že jsme neměli čas reagovat na tvůj mail kvůli mému metříku.tak to snad napravím ted. jak psala zanetka, že budeš skvělá mamina pro obě děti, tak se k tomu připojuji,velká obava jak to budeš zvládat a jak se budeš věnovat oboum dětem, abys jedno z nich nezanedbávala je podle mě normální a nemusíš si to vyčítat. jak čtu v tvé zprávičce tak Karolínku moc miluješ a až uvidíš a uslišíš a ucítíš mimiska jistě si ho také zamiluješ… MĚJ SE MOC FAJN a jistě se to časem zpraví páček
katula, mě se ta lištička cos vybrala moc líbí je krásně barevá, ne křiklavá a to mi vyhovuje. takže ji měnit nebudeme, ale jinak moc díky za nabídku. měj se moc fajn
Dobré ránko,
já teda koukám včera jste se pořádně rozepsaly, měla jsem co dělat abych vše přečetla ![]()
Barkl - to je mi líto, uvidíš v pátek. Nechci tě strašit, ale neříkala jsi ,že už jednou bylo srdíčko vidět? Je fakt, že je možná otočené, ale je to divné.
No nic držím palečky a dej vědět.
Katula - jsem sice v 8 týdnu , ale bříško mi taky pomalu začíná růst. Prý když už bylo nějaké těhotenství tak jsou svaly povolené. Taky mám pocit , že je večer nějak větší
Když poletuju jenom v noční košilce, tak je to pěkně vidět.
Kuska - já už mám těhu průkazku cca 14 dní, ale to záleží na doktorech. Někteří nechtějí dát průkazku do 12 týdne. Je to zvláštní , ale je to tak ![]()
A s tou zácpou taky bojuju, doktor mi dal šumivé tablety magnesia a celkem to zabírá, tak se zeptej toho svého jestli by ti to taky nenapsal.
Jinak je tady u nás dneska pěkně hnusně, vůbec se mi nechtělo vstávat do práce. Já už se tak těším až bude jaro.
EnkaL - pokusím se taky do alba přidat nějakou fotečku ať tam nejsi samotinká
Teda baby vy jste toho včera naplkaly
Co se týče UTZ tak jsem byla již 4×.Ale to kvůli tomu, že jsem krvácela.Poprvé jsem byla v 5tt kdy byl vidět jenom gestační váček.Podruhé na přelomu 6 a 7tt kdy už byla vidět krevetka s tepajícím srdíčkem.potřetí v 8tt kdy už byla vidět větší krevetka a zatím naposledy v 10tt kdy už bylo vidět pidimimi, které hýbalo ručičkama a nožičkama.Teď mne čeká velký UTZ ve 12 tt v pátek a konečně dostanu těhu průkaz:Dr. mi ji před 12 tt nechtěl dát, jelikož jsem krvácela a výsledek mohl být úplně jiný.No a pak budu mít kontrolu co tři měsíce.Kolem 18tt se chci objednat na 3D UTZ a chci si nechat natočit kazetu.Na to se už moc těším.
Barkl držím palce aby kontrola dopadla dobře a mimísek se ukázal i se srdíčkem.
Žanetko vítej mezi námi.
Nezkusena mamina mne to příjde normální, že už si tak s mimčem nepovídáš.Máš doma malou princeznu, která vyžaduje hodně pozornosti.Musíš se jí věnovat a to jsi v prvním těhulkovství neměla.Neboj, jakmile ucítíš první pohyby začneš mluvit i na druhé miminko.
Activ o jaru mi ani nemluv.U nás jsou hromady sněhu, zatím netaje a z té bílé už se mi začíná dělat šoufl ![]()
Jo a jinak holčiny jsem se zaregistrovala na rodince a chodí mi každý den email co už mimi umí.Je to moc zajímavé a milé.Včera psali, že už si umí cucat paleček a že se mu tvoří centrum pro rovnováhu, tudíž jeho kotrmelce jsou krásnější
.A dneska psali, že se mu ukončuje na kůži tvorba otisků prstu.Na konci 3.měsíce jsou prý hotové.
ahoj ![]()
Miso, tohle jsou normalni pocity maminky
myslim ze v denickach to taky jedna popisovala strasne hezky…ale nevim uz kdo…zkusim ti to najit ![]()