Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
344
15.2.06 17:08

Posledni aktualni seznamek myslim byl tento:

EnkaL/20let/ tp 11.9. (zatim podle posledni ms)/Praha, Plzeň
Katula/26let/ tp 1.9. (zatim podle posledni ms)/Praha
Jitula/26 let/tt 15.9 ( zatím), Hodonín
Olinek/27 let/tp 19.9. (taky zatim podle ms)/Brno
Kuska\25let\tp. 8.9. podle posl. menstruace\Hradec Kralove
babulda/26let/ Trutnov/TP 22.9.
Bubla/31 let/ TP 02.09./ Ostrava
Lucikry/Ostrava/26let/25.9.
Katka/28 let/Andulka 4/05+TP 20.9.
Pavča /28 let/Olomouc/Honzík 08/2004 + TP 29.9. (zatím)
Nezkusena_mamina - Míša/28 let/Fr.-Místek/Karolínka 01/05 + TP 29.09.
Potvurka-Verča/28 let/Ústí nad Labem/23.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.06 17:16

Olinku moc díky,
právě jsem to taky našla, asi budu muset sáhnout po panadolu, protože to vypadá na potvoru chřipku. S tím seznámkem jsi mě těsně předběhla, taky mi připadá poslední, projížděla jsem to od stránky 56 až do konce. Teda my jsme baby ukecané.

Papá Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
15.2.06 17:45

Holky, tak já snad to vyšetření prošvihnu! Dr mi neřekla, co se bude dít příští týden, kdy jdu na kontrolu, ale to už budu na konci 13tt, přesně 13+6, takže hodně na konci. Moje Dr má 2 UTZ a už mi ho dělala třikrát. Ale chci taky ten screening. Krev mi brali minulé pondělí - tj. 10+3. Ptala jsem se na co je ten odběr. Všechno mi vyjmenovala, ale nic si nepamatuju jenom syfilis. :(

Může moje DR udělat to projasnění, když je vybavená UTZ, nebo je na to potřeba něco speciálního, co maj na „dvou“ místech v republice? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
15.2.06 17:46

K nachlazení a rýmě: na ucpaný nos PINOSOL. Je tam přímo napsané, že je i pro těhotné. A panadol na chřipajznu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
15.2.06 17:51

na rýmu nebo chřipajznu je fakt ten pinosol je spešl pro těhotné a kojící má dr. mi řekla že paralenem nemůžuz nic zkazit, ale ten ponadoíl si nejsem jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
15.2.06 17:53

No je fakt, že dr mi taky říkala jen o paralenu. Ten panadol jsem slyšela tady na emiminu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
15.2.06 17:56

Mně teda Dr řekla, že nic nemám brát, i kdyby nevim co. Až budu úplně umírat, tak si můžu vzít jeden paralen. :) Aby t nevypadalo, že se nima můžu ládovat. :) Jde hlavně o teplotu, asi. A srazit vysokou, ta je nebezpečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
15.2.06 17:59

katula, to vyšetření krve je běžné co se dělá každé těhotné mamině tj. na zjištění krevní skupiny, rh faktou, hiv, žloutenka, syfilis a jaterní testy a možná jsem na něco zapomněla. byt tebou pokud bys na těch testech screeningu trvala šla bych k dr dříve a vyžádala bych si je. na normálním utz se to nepozná, ale myslím, že je mají v každé větší nemocnici nebo specializovaných pracovištích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
15.2.06 18:03

ten panadol bych radši neriskovala, jedině po domluvě s dr. ale ten paralen jsem čettl i v časopise ainka, že se může.ještě nějaké léky tam psali. pokusím se to najít a napísat co a jak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
15.2.06 18:24

Díky za info, hlavně o těch testech. Já už mám k těm triple testum odpor teď. Nechápu, proč se nedělaj ty dřívější stadardně, když jsou spolehlivější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
15.2.06 18:25

tak už jsem to našla jsou to prášky podle vlastního uvážení.
na horečku- paralen ibuprofen
na lehké bolení hlavy - to samé +( acylprin ale POZOR JEN MALÉ DÁVKY)
zácpa - gutalax, štávy ovocné a zeleninové či z vařených sušených švestek .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
15.2.06 18:29

asi jsou dražší a tím i pro zdr\aavotnická zařízení nevýhodnější. no a přece stát musí šetřit na nesprávném místě hlavně, že oni mají všechno a především prachy. je to fakt hrozné. :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
15.2.06 18:36

Zase mě začalo pobolívat břicho a v kříži. Už jsem to docela dlouho neměla. Trpíte tím ještě někdo, nebo vám to už odeznělo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
15.2.06 18:53

tak břicho mě nebolelo a nebolí naštěstí. v kříži mě bolelo 2× pokaždé po námaze. ale dnes mě trápí hodn ě bolest prsa, jen jednoho. už mi hodně povyrostli asi o číslo, ale ted mě v něm hrozně nárazově píchá. tak, nemáte některá fígl na zmírnění těch bolestí?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
15.2.06 19:02

Ty bolesti prsou mám taky, ale myslim, že na to fígl není. Budeme to muset asi vydržet. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí