Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
306
15.2.06 16:03

Holky už jste zaregistrovaly tu debatu o rodičáku? Já to sleduji už delší dobu a je to celkem zajimavá informace :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
15.2.06 16:08

tak mezi tím 11 až 13+6 tt se dělá vyšetření na vrozené vady jako je Downuv syndrom, utz vyšetření projasnění šíjové a to především kvůli vrozeným vadám srdce ale před tím je ještě v 11tt biochemické vyšetření z krve, také na vrozené vady. vím to přesně protože mám informace na papíře před sebou z genetiky, ale já za to platit nebudu, asi protože dr. nechce nic riskovat, tak mě na tato vyšetření posíla sama . jo a pak mezi 18 až 23 tt se dělá ještě jeden velký utz na vrozené vady.. . pokud nějaká z vás bzde mít ještě dotaz klidně písněte :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
15.2.06 16:17

Activ: mno koukam ze v Brne asi mame stejne podminky ;) Do Prenatalu jsem mela puvodne jit a volala jsem tam predem o informace. Dost me to prekvapilo, ale byli na me neprijemni, tak tam nejdu. Mozna ze to byla jen nejaka sestricka, co zrovna nemela naladu, ale nejak me to odradilo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
15.2.06 16:18

joo katula díky za adresu, už jsem se zaregistrovala, budu moc ráda, když mi bude na mail chodit povídání o mém mimískovi. jinak jsem zjistila, že na www.pampers.cz je také také těhotenský kalendář týden po týdnu, ale nejen těh. ale i rozvoji dítět ě, po registraci se tam můžete dočíst co a jak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
15.2.06 16:21

Dekuju za odkazy, taky se tam zaregistruju, chci taky vyvoj tyden po tydnu =))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
15.2.06 16:24

Olinek - já jsem zaregistrovaná u Dr. Čuprové krátce a měla jsem jeden potrat proto jsem byla celkem ráda, že něco takového existuje. Pro klientky je to o půlku levnější, ale asi bych si to nechala udělat i kdybych měla plati celé. Ty sestřičky tam jsou trochu od rány, ale slyšela jsem jenom samou chválu.
Ty jsi přímo z Brna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
15.2.06 16:34

Activ: Jsem primo z Brna. Mozna ze do Prenatalu pujdu pak na dalsi UZ, na ktere uz moje dr. posila. Ona neni moc zastance ultrazvuku, tak ji padl prst na nejaky tyden v kalendari a rikala mi, no tak tento tyden tam muzete jit =) A byl to ten 14. tyden. V Prenatalu mi pak tvrdili ze se vysetruje 11.-13.t a ze v 14. tydnu nic a nechtelo se jim do vysvetlovani :roll: No asi to byla fakt jak pises sestricka od rany :twisted: Jinak kvalitni to tam urcite bude a dr mne je doporucovala. Ty tedy chodis jenom tam? A jenom tehu poradnu nebo i normalne na gynekologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
15.2.06 16:40

Chodím tam i normálně na gynekologii. Ale říkám jsem tam krátce, přešla jsem od jednoho doktora, který mi moc nevyhovoval. Tak zatím nevím a ultrazvuk mi dělali zatím při každé kontrole, teda zatím dvakrát :lol:
První - zjištění gravidity
Druhý - zda je srdeční akce

Na další kontrolu jsem pozvaná právě za ty 3 týdny, kdy mi budou dělat ty testy. Pořád si říkám , že je lepší ty vady zjistit dřív než až potom v tom 16 týdnu.
Jsem fakt po tom minulém potratu trochu vystresovaná. Ale jinak jsem celkem kliďas :lol:
Jéé to je super, že jsi přímo z Brna zatím jsem tu na nikoho od nás nenarazila, jsou tu nějaké holky kousek od Brna, ale přímo myslím ne.
To bychom mohly potom s miminkama na procházky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
15.2.06 16:46

Activ: Taky jsem se divala ze snad budu sama v porodnici v tom zari ;) Jen jsem videla ze jsou holky z Hodonina, odtud je manzel (ted ale v Brne), ale z Brna zatim myslim jsme tu prvni ;)

Co ten nas seznamek, nechcete se tam zlaticka dopsat, kdo tam jeste nejste? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
15.2.06 16:49

Dneska uz budu koncit, chytla jsem nekde rymu tak jdu domu zachumlat se do pelisku a hezky to dolecit a vylezet 8) Mejte se moc fajne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
15.2.06 16:52

Olinek- jaký seznámek? om žádném ještě nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
15.2.06 16:52

Taky už jdu dneska , ale nemířím domů , ale na Kabo a Styl, tak bude trochu kultury :lol:
mějte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.06 16:54

Holky, moc prosím,
mám pocit, že už jste to řešily někde dříve, ale nechce se mi v těch 90 stránkách hrabat:

• co může těhotná na rýmu a počínající chřipku? Potřebuju se toho co nejdřív zbavit, abych nenakazila malou a mohly jsme na bazén. Všechno, co doma mám, tak nesmí těhotné, aby se něco nestalo miminku.

Tisíceré díky.
Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
15.2.06 17:03

Misa: Bych rekla, ze nejradsi nejake ovocne caje (nevim totiz, jake se muzou bylinky) s medem a citronem, pak vymackany citron s medem, hodne ovoce, hodne piti, pekne do tepla to vylezet. Psaly se tu i nejake leky, co se muzou, ale stejne ono nelecena ryma trva tyden a lecena 7 dni ;) Horky caj a vypotit to chce =) Proti bolesti v krku kloktat (napr. tepla slana voda, nebo sklenice teple vody se lzici jablecneho octu). Jeste horke mliko s medem taky na ten krk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
15.2.06 17:06

Misa: Jinak na strance 68 jsem narazila ted na doporuceni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí