Poradna duly
Jana Čurdová
aha tak to je ten samý případ. já tedy ještě mám mít šanci v pátek, a pak se jako „domluvíme“
Jdu domů(jsem v práci) musela jsem tu něco podepsat. a myslím ,že sem už zajdu jen na návštěvu, zůstanu doma. Nemám net, takže všem držím palce a když bude možnost tak k vám sem nakouknu:-))
Katula: ale i tak to vypada dobre
no ja ho budu mit nejspis posunuty na druhou stranu ale nechci predbihat to se dozvim v pondeli
bojim se ty zitrejsi interny, takze kdybych se vam neozvala tak si me nechali nekde v nemocnici ![]()
barkl: tak kdyz budes mit moznost dej mi vedet jak si dopadla…treba i SZ nebo na mail lenkaboumova@centrum.cz
Katula: protoze mam vysoky krevni tlak
190/120 asi tak nejak priblizne, takze minule si me tam nenechali jen zazrakem…a zitra musim znovu jestli se treba nesnizil, ze by stacili jen leky, ale pokud se nesnizi tak si polezim par mesicu v nemocnici, co ja budu delat…co ja a moje zavislost na emiminu ![]()
Katula: jinak internu, plicni a zubare by mela mit kazda tehule do konce 12 tydne hotovy… ![]()
Na internu asi EKG, že jo? Tak to mám, jsem nemožná, byla jsem tam minulý týden. Stejně tak u praktický dr., která mě prohlížela asi hodinu. K zubaři jdu v pondělí. to plicní jenom nemam, nic mi moje dr. neříkala. ![]()
Katula: jj EKG, tlak
no a u me jeste nejaky dalsi potvory
plicni mam v tehu prukazce zaskrtly ze si na nej mam zajit - obvodak se taky divil ![]()
katula: no zatim tam jsem jen ja a ultrazvuk bublax, takze si obcas pripadam divne
nebo ze bych obnovila fotoalbum a soupla tam nejakou dalsi fotku? ale braska mi zmizel z fotakem tak zatim nejakou starsi ![]()
My právě nemáme teď foťák. rozbil se nám o vánocích, tak doufám, že ho manžel stihne spravit do září. ![]()