Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6337
8.8.07 15:39

ahoj holky,

tak vaše příběhy o seznamnování s drahými polovičkami jsou fakt zajímavé a baví mě to číst :wink: Já to taky sepíšu, ale ne dneska.

V noci a ráno mě dost tvrdlo břicho, tak jsem volala k dr. a ten ať jedeme do porodky, že mě vyšetří. Tak sme hned jeli a neotvírám se, ale na:,–(il mi magnesko a když to do rána nepoleví, tak mám ráno přijet rovnou s taškou k hospitalizaci. Dali mi kapačky a snažili se mě udržet jdště alespoň týden, pak už můžu prý rodit.
Vzhledem k těm mým dvoum termínům - dle MS mám 30.8. a dle UTZ z 12tt mám 12.9. v tom mají všichni jakože hokej.
Ale tenhle pan primář mi řekl, že se bude řídit termínem dle UTZ a tím, že je miminko na svůj týden větší, odhadem teď cca 3kg.

Tak mám z toho prostě smíšené pocity. Holky z ŽPP mi říkaly, že už by to magnesko nebraly a prostě by nechali rozběhnout porod, že už v tomhle týdnu to nemá cenu zastavovat.
Já jsem se ale rozhodla, že magnesko budu brát jak mi řekl dr. a když mi ráno nebude ok, tak jedu do porodky, dr. přece ví nejlépe, co dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
8.8.07 15:40

Barčo, já mám do porodky dva balíčky těch porodních vložek, ale my je tady máme balené po 10 ks, takže mám 20 ks a jeden balíček jiných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
8.8.07 15:41

Tak jsem zvedava, jak to s temi dny nakonec dopadne… :wink:

Jeden balik obsahuje 30 vlozek! Ja ho zkusim rozbalit a vzit si jich tak 10…max. mi je milacek opravdu muze privezt…vzdyt tam za nami muze prijit a zustat prakticky porad … jen od pulnoci do rana to nejde…ale to nejak zvladneme, ze? Vzdyt se jedna jen o tri dny…jenze ja jsem v nemocnici nikdy nebyla… :roll:

Co budete delat dneska?

:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
8.8.07 15:46

Barčo, já můžu jenom ležet, mám povolenou jen sprchu a záchod :( Takže se jdu plácnout k DVD, pustím si nějakou komedii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
8.8.07 16:06

Všechny zdravím,

u nás byla také bouřka, trvala chvíli ale kousek od nás uhodil hrom nebo blesk. Bylo to tak intenzivní, že jsem myslela, že to uhodilo přímo za mými zády :o Samozřejmě, jako u Adys nám vyletěly pojistky a nešel internet. To je klasila. Pokaždé když je bouřka, tak nejede TV nebo net. Ale já jsem na bouřky úchylná, mám je ráda. Vždycky načuhuju a pozoruju oblohu :lol:

Vložky mám jako LUCI a s budoucím taťkem jsem domluvená, že mi přikoupí.

Já dnes celý den poklízím a půjdu žehlit, možná něco uklohním na večeři. No, a večer zase budu úplně mimo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
8.8.07 16:12

Ahoj holky :-)

tak jsem koukala do galerky, moc pekny briska :-) a Barco to lehatko vypada taky dobre :-)
Alino nemas nahodou acera? Ja totiz jo a ten tvuj na fotce vypada stejne :-) a jak je, jsi jeste v nemocnici ci mi neco uniklo?

adys jojo ptala jsem se a dostala odpoved a dik i za tvoji, ja myslela, ze zatka musi odejit jako prvni, tak sem si rikala, ze by to mohl byt takovy prvni pruvodni jev… a ono ne :)

kosmetika na prdolku - mydlo nechci zezacatku pouzivat, tak jsem zatim koupila jen telove mleko avent a kdyz bude potreba dokoupim nejaky olejicky, kdyz budem moc vysuseny a taky asi casem nejaky masazni olejicek.

LUCi ja bych asi taky dala na radu doktora :-) tak to vydrz uz to nebude dlouho trvat a v pelisku si to uzij :-)

Koutecka muzu se zeptat na nejakou zajimavost z kurzu a co by te vylekalo?

Jinak ja mam dneska nejakou dojimavou, prohlizela jsem si fotky v galeriich a bulela jak mala a pak me dostalo tohle:
http://janaariel.websnadno.cz/…krokodyl.mp3
uz ani nevim kolikrat jsem to poustela a muzu znava a znova :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
8.8.07 16:42

Luci, tak drzim palecky at to dobre dopadne…taky bych dala na radu doktora…dej urcite vedet a ted odpocivej a koukni na neco veseleho :)

Mybe, lehatko je fajn…hlavne, jak bublaji ty rybicky…takove hracky nebyly, kdyz jsme byly male......nicmene musime koupit baterky a pak si budu poustet ty uklidnujici melodie z lehatka ja :wink:

Jinak krokodyl je fakt roztomily… :wink:

Holky, perete nektera zviratka z kolotoce, ktery bude viset nad postylkou? Me se do toho moc nechce…stejne se jich Tomik nebude dotykat…jake mate kolotoce? Ja jsem koupila barevne ovecky. Tento tyden uz postylku slozime tak dam fotku do galerky.

Alino, no jo vlastne jsem od tebe necetla dlouho zadnou zpravu…tak dej taky urcite vedet jak se mate :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
8.8.07 17:41

Ahoj…

teda Radiku, Luci, davejte na sebe pozor a hezky lezte :wink: …s tim magnezkem…dr. mi ho sice dala (ale ja si uz ten sacek nerozpustila ani jednou), ale rikala, at si ted sacek klidne delam na dvakrat..ze ke konci by se mely davky zmensovat a pak uplne vy:,–(it…ale taky bych Luci doktora poslechla…jinak mi bricho tvrdne porad…co vstanu, tak je jak kamen, ale to mam uz hroozne dlouho, tak na to nic neberu a prehlizim to. V noci jsem zase mela posliky a pocit jak pri ms mam kazdou chvilku :? . Dneska jsem cely den litala, tak me boli bricho, ale ted uz zase budu v klidu, tak snad to prejde.
Zuzi, to je pravda, ze to mame od sebe par zastavek, tak se nekdy domluvime a sejdeme se :P …nebo potom muzeme s kocarkama…ze bychom k vam dojely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
8.8.07 17:51

Ahoj Marusko,

to je mi lito, ze mas tyhle bolesti…i mi dneska jedna holka v cekarne rikala, jak porad poslickuje…no ja jsem je jeste nemela…jen to tvrdnuti a to taky jen nekdy.

Holky, vam zavidim, ze se muzete potkat… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
8.8.07 17:55

Holky,

nahraju do galerky fotky vecicek do porodnice…mame mit na ctyri dny, tak uz jsem je podepsala a mam je pripravene na cestu :wink:

Hezky vecer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
8.8.07 19:19

Ahojky,

Radíku ,Luci
teda holky sem zvedava kolik znas porodí v srpnu,držte se ja se ješte taky držím

Koutecka
chodím taky do podolí tak se tam treba nekdy potkame,moc se neteš,doktoři sice ve smes prijemny ale je to tam jak na bežicim pasu a navíc se tam hrozne dlouho čeká,ale co by jsme pro ty nase prdolky neudelali že

Holky tady u nas je poradna bouřka ,je to super ,hezky se ochladilo ale mrneti se to moc nelíbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
8.8.07 19:55

Pěkný večer :)

Adys, jsem si právě říkala, že se dám raději do pořádného úklidu, ať to tady máme připravené. Manžel mi pomalu vynadal, že by to udělal on a že už chci asi porodit :lol: a máš vybrané hezké datum porodu, tak jsem zvědavá, jestli se ti to vyplní :lol:

LUCI, já bych to magnézko také brala a dala bych na doktora. On snad ví, co dělá :wink: Jinak se drž a vydrž alespoň ještě ten jeden týden. Ale už i teď máš podle doktora pěkné miminko, tak bych se porodu nebála :)

mybe, ten krokodýl je super :lol: :lol: :lol:

Mario, tak se někdy domluvíme a sejdeme se :) A když nám to nevyjde do porodu, tak určitě vyrazíme potom s kočárkama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
8.8.07 20:19

.. teda holky, jen jeste hezky vydrzte.. ja vim, ze jste nedockave :-) , ale jeste mame cas :-)

ale jsem fakt zvedava, kdo bude prvni. zatim to vypada, ze mimiskove nas tak akorat tahaji za nohu a vyhrozuji, ale jinak si tam pekne hovi :-)

dneska jsem po delsi dobe koukla na BC, tak se jim tam dneska narodila dvojcatka :-) , kluci …

jo a Barco … s tim, kolik musite mit veci do porodnice i pro mimco, to fakt abys nakonec jela s lodakem :lol: .. teda to by se mi nechtelo … ja kdyz se kouknu na tu vcera sbalenou tasku, tak si rikam, jestli mi tam neco nechybi ;-) , ale at to beru z jakehokoliv konce, tak tam je vsechno potrebne :-) . maximalne tam chybi fotak, mobil a taska s toaletnimi potrebami, ale to se tam soupne jako posledni. :-)

jo .. nekdo se tady ptal na prani zviratek z mobilu … ja jsem je prala nebo spis vysusila v susicce… jsou totiz po adamovi, mela jsem je dany stranou a vylozene do pracky nebo v ruce se mi prat nechtely. nekde jsem ale cetla, ze dobrej zpusob, jak ‚prat‘ plysaky a jim podobnou ‚havet‘, tak ze je dobre to dat na nejnizsi teplotu do susicky, tak na 10 min a ze se z toho dostane ten prach apod. … tak jsem to tak i udelala. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
8.8.07 20:21

:-D :-D koukam, ze jsem dneska uz podruhe nacala novou stranku :-D :-D

ale taky jsem si rikala, ze se Alina neozvala … a Petra z Lovosic .. doufam, ze jsou ok …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
9.8.07 07:58

Hezké ráno zářijovky

Včera jsem byla na kontrole u gyndra, protekčně i s UTZ :lol: minule jsem chtěla foto malé a došel mu papír, tak mi ho udělal i tentokrát a ptala jsem se ho kolik váží, tak měla 2016g 8) no ale já od minula zhubla 0,5kg takže můj celkový nárůst váhy při těhu prozatím 3kg :lol: :lol: jsem moc ráda. Fundus máme 36cm a CS zůstalo na 3. Na první monitor jdu až v 37tt, protože má gyndr dovolenou :cry: moc se na to těším. Takže příští kontrola až 27.8. a k 12.8. nastupuju na mateřskou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí