Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
6.8.07 14:28

Kati, v Penny jsme koupili plenky bohužel ale větší 3-9kg(na pozdějc) za ca 162,– v bal.je jich 56ks. Ty z tesca budou doma tak za hoďku tak pak písnu.
Ale mám dobrý tip od maminky měsíční holčičky, prý výhradně plenky z Makra.Akorát my nemáme kartu do Makra, ale to nebude asi problém sehnat, nebo někoho požádat. Prý tam kupuje za 360,–(nebo 380,–) 96ks v bal. a teď měli nějakou akci ještě jedno balení k tomu zdarma, super né!? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
6.8.07 14:28

Iggi, to jo…na dobirku jo, ale treba nektere pani to neposilaji na dobirku.. rovnou uvedou cislo uctu, tak se nejdriv musi zbozi zaplatit a az dojde platba, balik poslou…ale stejne bych se na mmb nebala. Ono je taky nekdy dobry si precist hodnoceni maminek, ktere si uz takhle od prodavajici mamci neco kupovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
6.8.07 14:32

Katko-H- huggies plenky jsou kvalitná, my je používali u Adámka dá se říct od začátku do konce plenkování :lol: Ke konci jsme teda už přešla na Tesco fialové a také jsou dobré. Ty Tesco stojí v akci 199,– ale nevím, kolik tam těch mrňavých je.
Já bych se vyhla igelitovým plínkám, to josu ty levnější. Třeba mylsím i ty z Macra. Miminku by se v tom mohl zapařit zadeček. i když mimi s ena začátku přebaluje každou chvilku, ale pak když jsou starší. Tak by to mohl být problém. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
6.8.07 14:38

Jo Leni to poštovné, to jo, ale vidíš, že to jsou drobáky proti tomu co ti můžou provést oni!
Kvalitu plenek neumím rozlišit jelikož děti nemám, ale dobrý vědět, že se do Makra nemusím honit :wink:
Mari to s tou platbou na účet bych nikdy neudělala po tomhle zážitku co mám. Mně jeden na poučení stačí, ale zas věřím, že to hodnocení udělá hodně.
Ja už mám holky teď strach. Už jen pěkně z ruky do ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
6.8.07 14:41

V tesco fialovych je u tech mini 80ks a u tech dalsich (4-9kg) 68 ks…
Iggi, jestlize mas takovy zazitek, tak se nedivim…treba poslat do jen tak do nejakyho obchodu, tak mam taky strach, ale u tech mamin…se nejak nebojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
6.8.07 14:46
lenak píše:
Jo holky, ještě mě napadlo. Kolik jste dali (platili) za obyčejné látkové plenky v nomrálním kamenném obchodě. Nejsem schopna se dokopat je koupit :oops: :roll: Tak uvažuji, že je objendám z netu. Ach ta lenost :evil: :roll:

Leni - já dala 22,– Kč za plenu v kamenném obchodě. Je to ale ten větší rozměr (tzn. ne ten standard 70× 70 cm).
Potištěné jsem koupila zatím jen 2 ks - ty stály po 45,– Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
6.8.07 14:48

Jo tak už mám plenky doma, přesně jak říká Maria, je jich tam 80ks za 259,– a jsou to nějaký mini fialový obal 3-5kg. Ale jestli jsou s igelitem nebo bez ještě netuším. Musím končit, mějte se zatím hezky. a neuvařte se,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
6.8.07 14:48

Ahoj holky,

Adys, děkuji za optání, seskok dopadl dobře, manžel je živ a zdráv a já také :) On se vůbec nebál, za to já jsem měla nervy za něj :lol:

Pero.L, určitě jsi udělala dobře, že jsi z té nemocnice odešla. A je bezva, že máš v manželovi takovou oporu :) A s tou těhu průkazkou nevím, ale příjde mi to takové divné, že Ti jí nedali. Měla by jsi ji mít pořád u sebe, kdyby se náhodou něco stalo…

Amisku, naše pediatrička chodí na první návštěvu za miminkem domů a pokud nemůže zrovna ona, tak příjde sestřička

Katko-H, mě ty plenky příjdou dost drahé, ale zase jsou značové. Já jsem koupila babydreams od Rossmanna, je jich tam 68ks a stojí 219kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
6.8.07 14:49

Iggi- máš pravdu, že pro velký obchodníky jsou to jen drobáky. Ale třeba když prodám já tričko a někdo by chtěl na dobírku a pak si to nevyzvedl, tak na tom dost prodělám. :evil: :lol: Ale větší objednávku bych taky radši platila až při převzetí. Posílala jsem kočárek na dobírku, chápala jsem paní, že nechce riskovat 5000,–, já byhc na tom tratila „jen cca 100,–“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
6.8.07 14:56

Jinak mi už asi 5 lidí řeklo, že mám bříško dost dole :?

Tady je foto :wink:
http://rodina.cz/…cn5996_1.jpg

a ještě jedno foto
http://rodina.cz/…cn5997_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
6.8.07 14:57

Taky už jsem koupila pleny - fialové Tesco (ty s mámou a mimčem na obalu). Je jich tam 80 ks a stály myslím 256,– Kč. Zatím jen 1 balík, prý není dobré dělat velkou zásobu (kdyby náhodou mimčo na ně bylo alergické).

Holky pozor - Tesco má 2 druhy plen. Jedny igelitové a levnější (myslím, že cena u nich byla cca 180,– Kč) a druhé neigelitové a trošku dražší. Oboje ale mají fialovou barvu.

Ty lepší (viz co já jsem koupila) mají na obalu zrzavou ženskou v žlutým tílku, která drží v náručí mimčo. Tak ty kupujte :lol: Četla jsem o nich několik diskusí a snad každý, kdo je vyzkoušel, u nich zůstal.

Ty igelitové (ty levnější) jsou o dost horší a můžu způsobovat opruzeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
6.8.07 14:59

Zuzo - moc hezký bříško :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
6.8.07 15:02

petrax77, děkuji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
6.8.07 15:06

zuzo- taky bych řekla, že máš bříško už dole. Tak snad ještě chvilku vydržíte. Hlavně se šetři :! :wink:

Tesco plínky- nejlepší je je kupvat v akci, to stojí 199,– :wink:

Tak jsem si na netu objednala bavlněné plenky. Balení za 160,– a s obrázkama asi 4 za, tady je kus za 29,– to si říkám, že celkem jde. Poštovné je 30kč. Tak jsem snad zas tolik neprodělala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
6.8.07 15:15

Leni, no já doufám, že vydržím až do termínu :wink: O víkendu chceme jet do Ronova ke známým (to je u Čáslavi), má tam být pouť. Moc se tam těším. A pak tam ještě objedeme moje příbuzenstvo. Já jsem narozená v Čáslavi, tak by byla sranda, kdybych tam měla i porodit :wink: Ale doufám, že tomu tak nebude.....
Ty plenky s obrázkama mám doma dvoje a jsou úžasné. Nechám je pod hlavičku do kočárku, nebo do postýlky :wink: Jsou se slonama a s kačenkama

Až budou plenky Tesco na akci, tak si určitě jeden balík na vyzkoušení koupím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital