Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5766
4.8.07 12:09

Radiku,
nejspíš to tak nefunguje ve všech prodnicích, ale v Boskovicích na Blanensku, což je od Prahy hooodně daleko, to mají v nabídce. V nabídce mají ještě jednu asistentku, kde službu nehradí pojišťovna. Po telefonu byla velmi příjemná a prý prohlídne i prsa a po porodu se podívá na mimčo a poradí i s kojením a zase tě prohlídne. Moje kamarádka byla na círaři a právě ji rána začala zlobit, tak ji ošetřila a komoška byla šťastná jako blecha, že s tím nemusí někam jezdit.
S tím proplacením se vyptám a dám ti vědět, zatím nemám tušení, ale možná nějak tak to bude fungovat, jak píšeš.

Zatím pá a my konečně jedeme do toho Brna. Jsem zvědavá, manžel chce jít v 17 hod. do práce. Já mu dám, půjdeme i do Vaňkovky, to bude mít za trest. On to totiž nesnáší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
4.8.07 13:54

hezke sobotni rano :-)

vcera uz jsem nemela silu nic psat :-) . ale nastesti ada uz spal ve svym, tak jsem se trochu vyspala, i kdyz jsem ted kazdy rano jak prejeta :?

Monco ,
ty nas teda napinas :-)

s temi pracujicimi manzely … ja mam teda docela stesti. driv manzel vyjizdel rano z domu tak kolem 1/2 5., aby se vyhnul dopravni zacpe a vracel se zpatky na 17.hod. .. to bylo fajn, protoze celej vecer pak jsme ho meli doma. :-)
zato ted … pracuje tak 70% z domova a kdyz jede pryc, tak jede kolem 8. a vraci se kolem 2. … :-) … i kdyz je ale doma, tak ho nevidime, protoze je velice disciplinovany a opravdu pracuje. ja bych to delat nemohla ;-) , ja bych si vymejslela dalsi cinnosti :-) i kdyz nekdy jsem radsi, kdyz je pryc :lol: … no a sem tam musi zustat nekde pres noc, ale ja to spis vitam, protoze nemusim varit ;-) . ale vikendy ma nastesti volne … :-)

ad kyblik na koupani … ja patrim asi k tem nemotornym rodicum :lol: , ale mne to proste nevyhovuje. prijde mi, ze je tam malo mista na to, jak chytit a celkove umyt prcka. je fajn, ze mimco je cele ponorene do vody, ale jinak … :nevim: … jednou jsem sledovala kamaradku, jak v tom koupala svyho syna a byla docela bezradna. rikala, ze vetsinou koupou s manzelem dohromady a ze samotne ji to nejde … takze my zustavame u klasicke vanicky :-)

zatim se mejte .. jdu snidat :-) . vcera jsme tu vecer sice meli bourku, ale vzduch se nevycistil a ceka nas dalsi den vedra :-( , ale odpoledne se jdeme koupat a ted rano jedeme jeste neco vyrizovat … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
4.8.07 14:34

ahoj holky,

takže s tím štrůdlem jste mě tak nahlodaly, že jsem dneska pekla čtyři nohavice a už mám jednu snědenou :oops: mňam

KatkoH, já jsem se rozhodovala mezi Boskovicema a Litomyšlí, kam budu chodit k dr. a pak i rodit a rozhodla jsem se pro Litomyšl, mám to nastejno-kolem 40 km z domu. Ve Svitavách sice je taky nemocnice (to mám 15km), ale tam já nechci.
V Boskovicích rodila jedna sousedka loni v červenci a byla moc spokojená, chválila :wink:

No, holky jdu si uvařit kafíčko a něco uklohním, manžu mám opět v práci a tak sem na vaření nespěchala a udělala nejdřív ten štrůdlík.

Stejně jsme, ale všechny dobrý, v každé diskuzi je nějaké dřív narozené miminko a my všechny držíme jako skály :lol: No, snad sem nic nezakřikla.

Tak já za chvíli zase nakouknu.

A včera večer mi manža tu náladu zlepšil :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.8.07 17:50

Lucka od plzně
Ahojky dnes jsme byli v plzni a byla docela sranda byla s námi máma a já že mě pořád bolí břicho no a ona jestli nepojedem rovnou do porodnice-nakonec to byli zaražený větry-no jo klasika u nás.
Stejně jako sem jednou kýchla tak jsem si trošku cvrknkla nějak mi to hned nedošlo tak jsem spustila sirénu,že mi praskla voda apod.
Holky dotaz:řídíte ?já dnes jela po plzni a dělala sem tam hrozný zmatky,vždycky sem řídila dobře a v těhu už sem se jednou vybourala.
dneska sem jela v plzni a chcíplo mi mámy nový auto na rovině na semaforu a začlo couvat na ty za mnou a já vůbec nebyla schopná reagovat..pak jsem byla tak nervní že jsem si nevšimla že jedu na jedničku já začla šílet že sem mámě zničila auto tak jsem mrkla na otáčky a tam 7tis.tak bylo hned jasno(řev motoru nebyl slyšet kůli kočičím hlavám a rádiu)
takže u nás je to komedie hrozná

• Citovat
  • Upravit
3790
4.8.07 18:04

teda vy mi delate takovy chute s tim strudlem … ja snad zase o vikendu zhresim 8)

Lucko,
u me zatim rizeni dobry ;-) … sice jsem vcera vybirala z bankomatu (jak jinak nez z auta, tady je malo bankomatu, ke kterym musis vystoupit :roll: ) a pri machinaci jsem si seslapla omylem plyn … :oops: .. to bylo kravalu :lol: … ale ono je ted vetsina automatu delanych na SUV vysku, takze ja z normalniho auta a jeste tehu jsem se musela poradne natahovat :-) , tak me to snad omlouva :-)

jeste jsem zapomnela .. v noci jsem mela poprvy hnusny krece do nohou .. nejdriv do nartu a pak za nekolik hodin v druhe noze, tentokrat v nartu a v lytku … nevedela jsem, co rozhejbavat driv :? . a od rana me ta jedna noha tak jako ‚natahuje‘ … no snad to v bazenu rozplavu …

a jeste vam sem soupnu prckovo pokojik … uz je to veselejsi s tema barvickama. jeste musim rozmyslet co na steny, mam jeste takovy hraci obrazky medvidka pu po adovi, tak se to mozna bude hodit :-)

http://img.photobucket.com/…4_7462_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
4.8.07 18:25

Ahojky

Luci od Plzně - já budu za týden brečet jak želva. Nastupuju už asi i konečně na mateřskou a dělám obchoďáka ( pro Plzeňskej pivovar) a budu teda bez volantu. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Je mi jasný jak mi ta moje BERUŠKA autíčko bude scházet a ta 1000 kiláků za týden taky. Mě to teda zatím žádný potíže nedělá.

Štrůdlík - no nevím, mě to sladký nějak nebere. Teď se mi navíc vrátilo blití z prvního trimestru, takže si to vychutnávám. Když to tak vezmu, tak mi dneska v žaludku zůstal bez poškození jen jogurt.

Jinak já jsem dneska za kuchtu. Ráno u taťky řízky , poblivku a bramborovou kaši. Nacpala jsem důchodcům pupíky a jela jsem domů, kde mě čekal melouch v podobě asi 8 litrů svíčkovej, kterou zítra odvezu dětem co jsou s mamkou na táboře. Naštěstí se mi povedla, tekže budou zítra hladovci mít boule za ušima. Ještě jsem myslela, že jim upeču tak 3 - 4 pekáče buchet, ale už se mi nějak nechce. Asi mám těhu-lenoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.8.07 18:44

lucka od plzně
vochechule:jee taky konečně někdo má něco společnýho z plzní,joo tak to by se mi taky stýskalo já jsem si už ale od toho prosince zvykla-jsem doma už od tehdy(práce mi chybí)spíš teda škola..
adys:no taky dost sranda :D s tím autem a máte to ale krásný pokojík pro malého to já nemám šanci,máme možnosti velice velice omezené-ono totiž miminko nebylo tak moc plánované tedy spíš vůbec(já si ho teda moc přála,ale ne po dvouměsíčním vztahu :oops:
Ale představte si,že nás to s bud.taťkou dalo moc dohromady máme i hafana (já říkám,že ho máme místo chlapečka)je boží,ale hodně zlobí
a je to náš takový „trenažér“ alespoň vidíme jak se shodneme(když třeba hafík strhá prádlo ze šňůry,spapká půlku kuřete,nebo vytahá věci z koše na špinavé prádlo po celým dvorku..

• Citovat
  • Upravit
3329
4.8.07 21:32

Ahojte maminy,
tak jsem v Jachymove,milacek odjel lovit srnce tak jsm vas aspon stihla docist a jeste snad stihnu reagovat nez se vrati :) Akort ta jeho klavesnice je priserna tak tu bue asi hodne chyb a preklepu .
Jinak byli jsme tu s jeho rodicema a musim rict, ze to je teda material, se nedivim, ze z nich nekdy blazni, ja jsem se tem jejich konstrukcim musela spis smat, ale stravit s nima ivc jak dva dny musi byt psycho… Dneska teda o obede odjeli, s mamou jsme se docela nasmaly pri pomlouvani tech dvou - jsou oba priserne jesitny a taky mi schvalila, ze \henri ale opravdu nemozne jmeno..
Zkusim reagovat na vsechno co jsmte napsaly:
Barco - s tou vodou do ocicek nevim jestli prevarenou, ja mslim ze vytirat jen tak na sucho ale nevim… taky nekdo nekde psal ze misto borove vody je dobre na zanet ocicek kapat i mliko (kdyz jete kojis), ale co je na tom pravdy nevim :roll:
Radiku - to se teda nedivim, ze je tvuj chlap jak u vytrzeni, kdyz ti prsa tak narostly… a to jsem si rikala, ze co to najednou nemam z 75 B na 80 D :lol:
Leni - malinik jsem jeste neporidila, ale planuju a snad se k tomu dokopu…stejne jao s masirovanim, olejicek nmam na nocnim stolku ale zatim jsem k nemu jen cuchla :oops: snad zadneme pristi tyden po kurzu o porodu kde to PA milackovi vysvetli.
Alino - krasne miminko a ty budes nadeherna maminka! Zavidim trochu tn trenink, ja takhle maly miminko ani nikdy nevidela, jen v tlevizi :roll:
PetroX - kybílk jsem naonec vzdala a koupila koupací podlozku neco jako toto: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… - doufam ze se to zobrazi spravne.
Petro z Lovosic - taky drzim palce at vydrzite pohromade co nejdele a hlavne at je mimi i ty v poradku.
Zuzi - prezij v pohode zitrejsi seskok manzi… ja bych asi umrela strachy, natesi ten muj chlapna tohle neni.
Marusko - byla jsem chvili zmatena co jakem pribehu ste tu psaly az pak jsem pochopila ze jsi ho pak zase smazala :? ja si taky radej zadne komplikace nepripoustim, staci jak se mi ted porad zda o tom, ze se mrnousek nemuze otocit pac uz tam nem dost mista a budu muset na cisare, pritom jsem se doela na porod tesila, ale na pritozeny a ne tohle. Tak snad se jeste otoci, zatim se otaci jen okolo sve osy a tak mam chvili hlavicku pod jednim a chvili pod druhym zebrem :(
Lucko z Plzne - o mem rizeni jsem tu uz psala, takze nejsi v tom sama! Snad to po porudu prejde, ja porad myslim na toho policjta co jsem mu ujela z krozovatky co ji ridil, co si ai myslel, ale snad nic… jen za mnou si panove ve skodovce tukali na hlavu, no a co. Rikla mi nase skretarka, ze kdyz budu mit naky problem tak staci vystoupit z auta a vsichni pochopi a pretanou troubit :lol: 8)
Ad jeste k dalsim poznamkam - krece do noh mam v noci taky, hlavne kdyz usimam tak je to hruza, taky jak tu psala Vochechule, tak s mi vratily ty blici naval y z prvniho trimestru, sice nebliju, ale rano mi je obcas docela soufl a parkrat jsem to dost rozdychvala abych nehodila savli. tak vochy ne ze bych ti to prala, ae jsem rada ze v tom nejedu sama :wink:
No tak snad jsem na nic zavaznyho nezapomnela kdyby jo, tak se ozvete :wink:
Hezky vecer nebo rao a nebo kdy se sem dostanete!
Hanucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
4.8.07 21:47

Jeste jsem vlastne chtela dodat k tem pracujicim partnerum, ze jsem se trochu uklidnila, ze v tom nejsem sama… Ten muj mi doma skoto s nicim nepomuze (obcas umeje nadobi ale ted jsem koupila myscku takze je mi to nannic) a vecne se venuje notbooku, ani neni schopnej se treba spolecne naveceret, jen to do sebe nahazi a zase jde pryc aani nepocka az dojim i ja… uz jsem mu kvuli tomu jednou udeala scenu, ae stejne to asi k nicemu nebude. Porad mu sliuju ze mu ten pocitac jednou vyhodim z dvanactyho patra z balkonu a obcas nemam daleko k tomu, abych to udelala. Takze ono je nekdy jedno jestli je ten vas doma nebo ne, kdyz stjne pracuje. Kdyz se mi venuje, tak je to super, ale jak ma praci, tak je to chlap na zabiti. Jsem zvedava jak to bude od zari, slibuje ze se zmeni ale zase taknaivni tedanejsem :? Hm, takjsem si trochu postezovala a hned je mi lip. :wink:
 H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
5.8.07 02:57

Ahoj holky :-)

adys tak jsem zalitovala, ze ty staty sou tak daleko, totiz objevili jsem tu v obchode takovou blbost, ale nadhernou a tady prijde v obchode na 4000 a ve statech na 2500 ihttp://www.maxik.cz/katalog/podle-znacky/fisher-price/fisher-price-houpacka-s-akvariem-mattel
i kdyz i to je dost, ale kdyz sem videla v obchode jak se to koliba a toci a hraje, ma krasny akvarko… no presne tahak na penize pro tehotny roznezneny zensky :lol:

Amisku to je mi lito s tou vasi kocinou a fenkou, jak ji je a kde ma ten nador? Nase bafanka ma par nadorku na ceckach, je kastrovana, tak se ji to uz nehorsi, ale jednou za pul roku ji jeden nabehne a pak praskne… operaci nechcem neb ma spatnou srazlivost krve, tak dostane antibiotika a za par dnu je dobra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
5.8.07 04:41

Ahoj mybe,

tak koukam, ze v tom ponocovani nejsem sama…dnesni noc se budim co hodinu jednou protoze je mi porad strasne vedro (tak jsem odesla spat do pokoje s klimoskou) a ted me vzbudilo desne paleni zahy, tak jsem si pripravila nejaky napoj a cekam az to zabere.....ach jo :?

Co se tyce toho lehatka.....vcera jsme v obchode objevili jedno uzasne … taky je od Fisher price a taky je to akvarko…no moc se nam to zalibilo a nakonec jsme koupili, i kdyz jsme to nemeli vubec v planu…vyslo na 39 Euro…tak to jde…zitra nafotim a hodim do galerky…tak jsem zvedava jestli v nem Tomik bude chtit spinkat nebo si v nem alespon hrat (bohuzel muze se pouzivat pouze do cca 6 mesicu)…no ja bych diky te hudbe, vybracim a rybickam urcite usnula :wink:

Jinak vcera jsme si uzili krasny den, protoze bylo nase prvni vyroci svatby a sli jsme i na romantickou veceri…udelali nejake fotky, tak i ty hodim do galerky…pro zasmani :wink:

Holky, s tim rizenim, ja mam ridicak, ale neridim.....nejak jsem to zapomnela…a tady nemam odvahu se do toho poustet.....tady jezdi jako blazni…chodci vchazeji do cesty jak se jim chce a do toho kola a motorky…tak jsem z toho posledni dobou na nervy a to ridi milacek…doufam, ze me ta fobie prejde preci jen jezdit autem je tady taky pohodlnejsi hlavne s mimcem.

Tak ja uz se citim trosku lepe…zkusim si jit jeste na chvilku zdrimnout :-)

Krasnou nedeli!

:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
5.8.07 08:47

Těhulky

MonaP (1980 /168cm 60 kg /Sev. Morava / TP 21.8 / 37+0/ KO 9.8.) Katka +13 kg
Kat-ka (1977 / 173cm 52 kg /Praha / V / TP 30.8. / 36+3) Natálka +8 kg
LUCI (1980 / 166cm 65kg/Pardubicko / V / TP 30.8. / 36+3/ KO 14.8,22.8.,28.8.) Překvapení +15 kg
Brcav75 (1975 / 170cm 64kg/Miláno / V / TP 2.9. / 35+4/ KO 23.8.) Tomašek + 11 kg
Koutecka (1980 /165cm 55kg/ Praha / TP 4.9. / 35+1/ KO 24.7.) Filip, Anna +7 kg
lenak (1981 /172cm 67kg/ Pardubice / V / TP 7.9. / 34+6/ KO 22.8.) Chlapeček +13,5 kg
mybe (1974 / 174cm 60kg/ Česke Budějovice / TP 9.9 / 34+6/ KO 6.8.) Hedvika, Bruno +14 kg
Lucka ( Plzeň/ TP 10.9. /34+5) Holčička 

Zuza (1977 / 175cm 57kg/Praha4 / V / TP 11.9. / 34+5/ KO 10.8, UTZ 13.7. ) Překvapení +9,5 kg
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 34+4/KO 7.8. 23.8, UTZ 24.8.) Chlapeček +5kg
radik (1980 / 164cm 54kg/Praha / S / TP 12.9. / 34+4/ KO 26.7.) Holčička +8 kg
JJ (1973/ 163cm 62kg/Mostecko/TP 12.9. /34+4/KO 7.8., UTZ 31.7.) Překvapení +13,5 kg
Iggi (1976 / Pha 4 / TP 13.9. / 34+4/ KO 7.8.) + 7 Kg
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 34+2) František, Agátka + 10 kg
hanucha (1977 / 173cm 60kg/Brno / TP 17.9. / 33+6/KO 23.8. ) Překvapení +14 kg
Maria86 (1986 / 162cm 50kg /Praha4 / S / TP 18.9. / 33+6/ KO 15.8.) Annie +6 kg
Katka_H ( 1980/170cm 67kg/Blanensko/TP 18.9./33+5/ KO 14.8.) Překvapení + 11 kg
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 33+5)
Daanda ( Praha/168 cm 62 kg/ 33+3) + 10 Kg Daniel 

joula (1975 / Pha 4 /163 cm 49 kg TP 19.9. / 33+3) Adam, Sabrin + 8,5 kg
petrax77 (1977 / 172cm 78,5kg/Praha / TP 20.9. / 33+2/ KO 17.8.,UTZ 11.7.) Šimon +12 kg
Amisek ( 1981/168 cm 95 kg/Praha/ TP 21.9./ 33+2/KO 13.8.) Natálka,Matěj + 5 kg
Petra.lovosice ( 1980 / 167cm 58kg/ Lovosice / TP 21.9. / 33+1/ KO 9.8.) Michaela +8 kg
LadyDi ( 1983/Náchodsko/TP 21.9./ 33+1/KO 8.8.) Dianka +3,5 Kg
Kammka 31+6 Holčička 

Oxi ( 1975/Praha4/ TP 26.9./ 32+0)
Vochechule (1974 / 174 cm 90 kg /Třebechovice / V / TP? / 32+2/ KO 23.7./ UTZ 20.7.) Šimon +5 kg
Alina (1979 / 166cm 58kg/Hradec Kralove / TP 30.9 / 32+0/ dvojčátka) Anika,Karin +16 kg

Maminky

Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 2 roky
Vochechule - Matouš 10 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 4 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 7 let
vari - Terezka 14 let

Dlouho se neozvaly

Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 36+0) naposledy se ozvala 26.1.
vari (1973 / Praha 4 / TP 13.9. / 34+3) naposledy se ozvala 18.2.
Moth ( 1975/ Praha 4 / TP 29.9./ PM 31+6) naposledy se ozvala 4.4.
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 33+0) Holčička naposledy se ozvala 21.5.
berenice (1981/ Praha/ TP 21.9. / 33+1 ) Překvapení naposledy se ozvala 4.6.

Náš host

Evikule (1982/ Česká třebová/ TP 24.8./ 37+2) Ládík 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
5.8.07 08:49

Ahoj nerodím! :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Přešlo mě to až někdy k večeru. Právě jsme vstanuli a mizíme na cvičák pak se ozvu.

Pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
5.8.07 15:06

mybe … tyhle houpacky jsou moc pekny. ja ji sice u adi nemela, ale ted jsem o ni premejslela … rikala jsem si, ze by se mohla na druhy ditko hodit … ale nekoupila jsem ji, ani ji nemam na seznamu.
vim, ze ji mela kamaradka, ale taky jen tak na prvnich par mesicu. sice na tech strankach je ze do 1 roku, ale to si myslim, ze nehrozi ..
ja bych to brala tak, ze pokud by mi ji nekdo dal, tak ji rada vezmu, ale vylozene bych za to penize neutracela :-) , ale to jsem ja .. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.8.07 16:14

lucka od plzně
začínám se bát nevíte někdo co se všecko má oběhat před porodem?
Já vůbec nic nevím,dostala jsem nějaký papír na mateřskou ten sem dala do práce a pak od doktora konec neschopenky sem dala taky do práce,pro nemocenskou sem si musela chodit a dávat lístky na peníze a vůbec nevim jak to má být teď??Jo a dostávala sem 5200 mateřská bude stejná nebo mám nárok na těch 7500?
Ví někdo prosím?nebo alespoň nějaký odkazy na stránky kde to ví?
Jo a ještě jak je to se jménem-nejsme sezdaní a příjmení chci po tatínkovi..no a jméno není v kalendáři,tak to je dotaz č.2
Moc dík už totiž zachovávám paniku,a ještě prý si musím sehnat dětskou dr.tu si mám prý vybrat předem,to tam musím jít?
Moc dík i za odkazy,za každou reakci,jsem trochu zmatkář

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí