Poradna duly
Jana Čurdová
Peťo z L. - tak to jsi dobře udělala, že jsi odešla. Ty jejich reakce na tvůj odchod, jak popisuješ, jsou naprosto iracionální a neprofesionální. To oni se spíš chovají jak malé uražené děti, kterým někdo sebral kyblíček s lopatičkou. Kašli na ně. Hlavní je, že v Ústí to máš dojedná - to gratuluji ![]()
Večer jsem zase nemohla usnout, tak jsem broučka nechala v posteli samotného a čučela na TV asi do půl jedné. Ráno jsme vstávali spolu asi v 6:30, posnídali, já pak zalezla do postýlky, že si budu číst. Když se přišel rozloučit, tak jsem už lehce dřímala. A pak jsem si řekla, že ještě pár minutek si zdřímnu.......a najednou jsem se vzbudila a bylo půl desáté
No hrůza - a to jsem si na dnešek naplánovala tolik práce a pak prospím půl dne ![]()
Tak pěkný den všem.
Ahojky,
zdravím po víkendu.
Petro.L- určitě minevadilo, že jsi poslala SMS mně
Jinak nevím, jeslti bych měla odvahu odejít z nemocnice na vlastní riziko. Ale asi by opravdu záleželo na situaci, těžko se to těď posuzuje. ALe máš pravdu, že radši než aby jsi se stresovala.
PetraX- práce počká, aspoň sis odpočinula ![]()
Lucko od Plzně- tak když nebudeš mít přístup na net a budeš chtít, písni někomu SMS (pošli mi třeba Soukromou zprávu, pošlu ti seznam s tel.č.) na kdy ti toho císaře naplánovali. Ať na tebe můžeme myslet ![]()
Jo holky, ještě mě napadlo. Kolik jste dali (platili) za obyčejné látkové plenky v nomrálním kamenném obchodě. Nejsem schopna se dokopat je koupit
Tak uvažuji, že je objendám z netu. Ach ta lenost
![]()
Ahoj Leni,
ja dala za bal.20ks u Malvíka 380,– Ty ceny se moc neliší…
Iggi- díky
Je mi jasný, že to bude skoro všude stjený, jen z netu budu platit navíc poštovné
Tak aby se mi to moc neprodražilo. no musím kouknout, na kolik vycházejí.
petra.lovosice
Teda ten přistup v ty nemocnici bych nevydržela ,ač bych se bala tak bych v tve situaci taky podepsali reverz ,přijde my že to je jak ve vezeni kde provadej pokusy a ne jak v porodnici.mas muj obdiv žes to tam přežila bez psychický ujmy.A že ti daj poznamku že si jdes koupit casopis?To je snad vtip.To ti meli napsat druhou že si byla 2hod na utz.
jj
no pevne doufam že cubinka bude v poradku ,i když ji to krvací a ještě ji to začalo hnisat ,jdem dnes na kontrolu tak uvidíme.
Jinak s tim doktorem pro díte vyžadujou v porodnici potvrzeni v tehu prukazce že jste s pediatrem domluveny,takže u me osobní navšteva pediatra bude nutna ,ale je teda divny že nekomu se stači domluvit po telefonu.A ptali jste se pediatra zda prijde na první kontrolu k vam domu nebo jestli budete muset za nim do ordinace?
Ahoj holky ,
poradite jakej mate rozmer perin do postýlky?Mam dylema chtela bych 120 na 90 ale nemužu k tomu nikde sehnat velikostne stejny povlečení.Poradite kde koupit???všude maj povlečeni 130na 90.
Ahojky…
PetroL,jsem rada, ze si se ozvala…taky mi nevadi, ze si psala sms…a zazitky z nemocnice jsou fakt neuveritelny..hlavne poznamka, ze si dite a cekas dite…to snad ani neni mozny......
Lenko, ja je kupovala pres mmb, 20ks za 320 a asi 20kc postovny, takze ceny jsou asi fakt skoro stejny. Jen jsem pak koukala v kamennym obchode, ze 10 ks prodavaji od stejny znacky za 240 kc
…ja je mela za 160 kc…
Amisku, povleceni mam z mmb a rozmer 120na90…
Amisku, tak my používáme povlečení 130×90, sem ti to teď přeměřila na Adámkově peřině ![]()
lenak já kupovala jednu za 19kč a osušku za 55 s potiskem malou plínu za 45 ale ty mám jen 4 do kočáru
Holky myslíte že měly právo my vzít těhu knížku?? jen proto že sem odešla?? kdoví kdy jí k mému dr pošlou ![]()
jinak k tomu odchodu taky se bojím kvůly mimi,taky sem bulela celou cestu domů,i tet když na to myslím ,bylo to těžké rozhodnutí ale partner je mi oporou ,a jsem moc ráda že ho mám ,postavil se jako chlap a je vidět jak se o nás bojí a jak mě má rád
Petro.L- to nevím, jestli na to měli právo, těžko říct.
A teď budeš teda doma nebo chceš nastoupit dřív do nemocnice?
Jo a je moc dobře, že máš v partnerovi takovou oporu, to je opravdu super. Toho si važ
Kdekdo by ti to jistě záviděl.