Poradna duly
Jana Čurdová
Amisku proboha! Prosim te podle tvych prihod by mohli napsat scenar k filmu… ale nikdo by tomu neveril
Tak snad to nebude moc vazny (kamaradku kousnul pes do zapesti a bojovala s tim asi dva roky, pac se ji tam dostala nejaka infekce…)!
Luci - taky mame stribrne, ja jsem teda jeste V70 jinou nez stribrnou snad nevidela
Mame automat coz je super, ja bych auto bez automatu nechtela
Kazdopadne s tim jak vecne stehuju tisic kramu k nasim a zpatky, tak mensi auto zrejme nehrozi… I kdyz se s nim blbe parkuje, aspn mne, pac ja ridim (jak vite) teprv od cervna a parkovat jsem se nikdy nenaucila.
Leni - tak ten vas kos u kocaru je teda sila, zlatej Mutsik. ![]()
Jinak mame dneska i druhej zub! Jsou teda pekne ostry, hlavne ten vpravo, jako pilka, rano me kousla a docela to bolelo ![]()
Ahojky holky,
Amísku - já vím jaké to je když se psi servou. Doufám, že to bude dobré a nebudeš to mít velké, any se ti to dlouho nehojilo. Ach jo to je strašný. Bobeš když ještě měli dva vlčáky tak to byla máma s dcerou, ael oni to tak už potom nneberou a jsou jako sokyně. Máma byla puštěaná a dcera byla na řetězu, protože ta přeskočila i dvoumetrový plot, a jakmile se někdo k ní přiblížil tak se servali protože žárlila ta máma. Takže vždycyk řev a jedinek kdo přiběhl byl Bobeš protože ten je uměl odtrhnouta rychle jí odvázak a odvedl do svojí garáže a druhou do druhé garáže. A taky se stalo několikrát že ta starší se rozeběhla a kousla bobše do zadku a nebo do ruk y když táhnul tu mladší. Nesnáším tohle vždycky jsem brečela rve mi to uši.
Leni - mi máme fábku kombika a vejde se nám tam v pohodě moon a to máme ještě korbu + podvozek samozřejmě…a dokonce ještě kousek místečka…takže si myslím, že byste problém mít neměli…
holky jdu odpočívat, dneska jsem vyli u tchánovců a leštili škrábance na autě, zítra pokračujeme musíme umejt vnitřek a dát potahy…stihli jsme ho jen vydátat opláchnout…pak se bObeš chitil s rodičema a jeli jsme domu…tak papa mám toho dneska dost tak se jdu tulíčkovat…
Voche .. tak to tam mas! poslala jsem ti SZ, na diskuzi to bylo moc dlouhy
.
tak ted se ukaze, jak dalece umim navadet lidi
![]()
mejte se, uz jsem dneska mrtva .. ![]()
hezkou nedeli
Ahojky
Adys dík za návod. Je to popsaný fakt do podrobna, takže si to z švagra odpoledne vytisknu a sndd se trefím na ty správný políčka.
Děkuju moc.
Amísku to máš doma telata
. Já jsem měla doma ovčandu, ale před 7 rokama byl ex manžel s Matesem venku klouzat se na zamrzlé loži na poli a vylítnul na ně vlčák. Stihnul si sice Matesa dát za krk, ale od té doby se bojí hrozně jakého koliv psa, je to kluk jak hora, ale nevysvětlím mu to. Takže ovčanda bydlí u sousedů a Mates na ni kouká jen přez plot. Doufám, že se ti to brzo zahojí a nebode to nic vážného.
Leni do dlouhé fábky se mi vešel klasickej hlubokáč od Chicca i s boudou usazenou na podvozku. Nevím sice jak vypadá moon (tuším že to je ten s hejbací jednou nápravou), ale na prostor a výšku je fabka celkem v pohodě, mám jednu služební. Však už se na ni těším, čeká na mě chudinka moje opuštěná, rajtuje s ní teďkon nějakej dědek
.
Ahojky
holky normálně mi nejdou vbkládat fotky do fotoalba…
Hanu to jsi si pohrála s grafíkem ty????
MOoooc chválím krásné nám ti šmudlíci rostou…
dneska jse krásně už odrána teda trochu chladno ještě ale odpoledne už to bude super a bude velká procházka…jo a to auto musíme dodělat…
tak přeji příjemnou neděli…
Čusík holky, nevím co budu s Kubou dělat až se vrátíme do Prahy, tady u rodičů ho šoupnu ven na sluníčko a je pokoj během minuty spí. v postýlce nechce.
Poslední 4 dny nechce ani jíst - sem tam si cucne mlíčka - max. 60ml vypije a potom po 2 hodinách zase. No mám z toho docela vítr. Máme jíst po 3 hodinách ale když to nesní tak si říkám, že mu to stejně dám zkusit vypít. Tedka usnul venku na sluníčku.
Babička chytila v práci nějakou střevní potvoru, tak od pátku jí nebylo dobře. tak ke Kubovi ani nešla a dneska je už jako rybička a tak mi ho rozmazluje.
Už si sami sedneme, a pomalu se stavíme na nožky, tak jen doufám, že nebude křivý. Protože nožky ho samosebou ještě neunesou.
Dneska nás čeká cesta za taťkou domů, tak jsem zvědavá jak se pochlapí, jestli bude aspoň zameteno
![]()
ahoj,
nestíhám.. Janča pořád ponocuje a já jsem nemocná.. jen mám dotaz
Leni prosím ještě k tomu MMB jaké jsou podklady při platbě na účet? Stačí když té paní pošlu číslo mého účtu nebo musím uvést ještě i něco jiného?? Díky moc
Jak mi bude líp tak se ozvu
Ahojte,
to bylo dnes krasne co? Nevite, jak dlouho to ma vydrzet? Uz bych potrebovala dat na balkon jahody…
Moni, podklady k platbe jsou vetsinou cislo uctu, castka (nezapomen zahrnout postovne) a nekdo treba chce jako var. symbol ID na MMB, ale to spis kdyz toho maji hodne, aby dohledali, kdo to vlastne posila. Ja si nechavam napsat do zpravy pro prijemce co ze to chce… ![]()
Jinak my a papani = nic moc
Dnes snedla tri lzicky, ale sklebi se desne, vytrhava mi lzicku z ruky a chce si s ni hrat, kdyz se mi podari ji strcit neco do pusy, tak ji prijde desne zabavny na me zacit prskat, no mam uz zniceny jedno triko, nastesti stary, jeji uplne novy bodycko za 200, ostatni vecicky ani nepocitam, x plin a bryndaku… Ach jo
Hlavni problem je v tom, ze neotvira pusinku, ale jak ji to naucit nevim. Zatim se mi dari jen kdyz si hraje se lzickou a strka do pusy, tak druhou lzickou do ty pootevreny pusinky neco malinko supnu, ona se zasklebi a spolkne to nebo zacne prskat. Tak zatim takhe valcime, ale pripada mi, ze je to o malinko lepsi nez prvni dva dny, tak snad se i my naucime hezky papat. ![]()
Martulko - jojo, grafik jsem delala ja ![]()
Ahojí,
tak máme za sebou 4 dny blbec, Klárinka nechtěla spát- přes den skoro vůbec a v noci se budila snad po hodině
, nezbylo mi než v noci praktikovat vyřvávačku a na dnešek už spala jako za starých časů. To jsem si oddechla,protože už jsem byla jako zombie
Pořád jsem kontrolovala zoubky,ale ještě žádné nemá. Už se šikula otáčí nejen na bříško na obě strany,ale i z bříška na záda
ona má vždycky všechno ze dne na den.Příkrmy přijala na milost, po 3 týdnech otvírá sama pusinu,nejvíc jí šmakovala rýže s mrkvičkou,brokolička a květák.Zkusím pomalu přidat masíčko ![]()
Počasí pěkný,ale štve mě ten vítr,připadá mi,že fouká už pořád ![]()
tak se mějte krásně
![]()
Příkrmy chytré rady pro maminky - mít po ruce alespoń 2 lžičky, jednu má mamka a krmí s ní a druhou má mimi a patlá si s ní co chce a kam chce.
U nás to fungovalo první týden tak, že Kuba si narval lžičku prázdnou do pusinky a jak jí měl otevřenou, tak šup tam a už tam měl bramboru s mrkví.
Jo a další fígl - myslela jsem si, aby to lépe klouzalo do krku, že mu tam kápnu trošku mlíčka aby to byla jako kašička a to mi sabotoval a nechtěl jíst vůbec. Prostě musí vidět, jak to tam ta máme z flašky na tu lžičku stříká!!!!
Jinak naše sestřička od naší MUDry mi napsala, že jeden druh zeleniny se může 10-14 dní za sebou. Aby si pořádně na chuť mimčo zvyklo. A je pravda, že jsme zatím dávali jen tu bramboru a mrkev, od soboty bramboru a brokolici a to Kuba krásně otvírá pusinku, když říkám HAM a to už ví, že bude něco do papuli
![]()
Jinak usínání - tedka děs. Od čtvrtka neusnul jinak než když jsem ho kolíbala na kolenou, hlavu opřenou o můj hrudník aposlouchá jak mi bije srdíčko. A tak to trvá i hodinu než usne. Bojím se, abych si ho nerozmazlila.
Jinak musím pochválit manžu - byl týden sám doma a hospodařil. Přijeli jsme do Vršovic, taťka připravený na peronu, pomohl s kočárkem báglem a potom hurá domů. Doma pořádek !!!!!!! Žádný bordel, nákup v lednici, a ptá se co budu jíst.
![]()
No prostě paráda.................kdyby to tak bylo častěji ![]()
ahojte .. ![]()
Hanu … chce to proste cas a trpelivost
. i kdyz je to divny, tak nekdy u tech starsich deti plati to, ze cim dyl zacnes s prikrmy, tim hure si na to zvykaji .. ale Marianka se to rychle nauci. musis zkouset a nabizet kazdy den. ![]()
jo .. a na to teple pocasi bych nespolehala … my tady meli pres tyden 15C a o vikendu byl mraz. mam vyzkouseno, ze nase pocasi mate vetsinou u vas tak za 3 dny
.
Brokoli … tak aspon, ze se Klarka dostala zpatky na svoje spani. je to na palici vstavat takhle casto. Marek ted 2 tydny tak krasne spal pres den, rano 2hod a odpo 1hod .. no a ted o vikendu, aby o nic neprisel .. tak opet ty jeho 30min … uvidime, jak to bude pres tyden, kdyz se tady nebude nic dit ![]()
Amisku .. co ruka? ja se teda priznam, ze nejsem moc ‚psi clovek‘ … psy mam rada tak z dalky .. mozna uz proto, ze mi taky jeden vorisek skocil do kocarku, kdyz jsem byla mala. a kdyz si to pamatuju, tak to asi muselo bejt . nic mi neudelal, ale mam to v sobe .. musela jsem bejt uz starsi, tak 2-3 roky, ale pamatuju si to.
no nic.. tady vam posilam opet vesely pozdrav od nas
.. Marek snedl k veceri docela velkou misku kase a vypadal, ze by si jeste neco dal, tak jsem mu otevrela broskvovou presnidavku. mel ji dneska poprve
. no ale zase tak strasny to nebylo, kdyz ji celou snedl ![]()
jo .. a vetsinou jime spis bez bryndaku. prijde mi, ze je min zapatlanej, nez kdyz ho ma a strka si ho do pusy zaroven s jidlem ![]()
a jeste … ode dneska se taky stavi na vsechny 4 a peruje … to se mi ale jste nepodarilo zdokumentovat, jen na fotce, ta je v galerce ![]()
http://www.onetruemedia.com/shared?…
hezke pondeli ! ![]()
Adys, … také pérujeme a snaží se dostat dopředu, tak se tak jako celá šoupe … je to sranda …
Marti,
také vše nejlepší Kačce.
Příkrmy,
jak psala Adys, že čím později, tím možná hůř, možná na tom něco bude … ale jednou se to stejně každý naučí, jen někomu to trvá déle. Moje dr., také často říkala, že někeré děti jsou „mlíkaři“ a někteří se rozjedí, až dostanou tuhou stravu. Asi na tom něco bude.
Amísku,
ty máš teda pech.
Brokoličko,
já jsem si říkala na co to máš metřík ![]()