Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2184
1.4.08 11:48

Ahojky,

zatím moc nestíhám, tak jen napíšu info ohledně srazíku :wink:

1)a 2)c 3)c 4)to je u mě těžké, jelikož nemám řidičák a k tomu mám dvě děti, tak dojedu asi jen po Praze 5)a 6)Praha 7)Praha

Adys , určitě bych vzala i Dádu, o to bych ho nemohla přeci připravit :lol:

Víc napíšu snad večer :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
1.4.08 12:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
1.4.08 12:35

Ahojik,

Adys
ruka celkem dobry,ale bolí

wingbo je ta houpacka co je na ni natalka na fotce,dite tam lezi na brisku a nohama a rukama se muze odstrkovat od zeme a houpat

jinak jsme se vratili jen ke kojeni,natalka zacla odmitat příkrmy,myslim si ze je to kuli te ryme,zitra jdem na konzultaci kuli ockovaní,zda ji budou vubec očkovat,ja uz bych ji tak chtela dat nausnicky :( ,hodne lidi si mysli ze je to kluk a to i kdyz je v ružovim :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
1.4.08 14:10

Ahojky,

holky, super videa :)
kato, ja uz si rikala, co je s tebou, ze si tu dlouho nebyla......
Dneska jsme byly na druhym ockovani+prvni davka prevenaru......tak Kato, je uz trosku teplejsi, ale to byla i minule jen po hexa…tak uvidim jak na tom bude za par hodin…
Docitala jsem zpetne a koukam na ten srazik..taky bych hlasovala :)..Za dva dny odletame a uz mi to trochu zacina dochazet. Hlavne porad nekde litam,dokupuju veci a uz vidim, ze se mi to do kufrů vsechno nevejde.
Holky, cim jste mazaly holcickam ouska po propichnuti kvuli nausnicim? Annie to porad hnisa a dr. mi rekla, abych framykoin uz nepouzivala…
Dneska mela z pipky vytok, tak jsem se na to ptala dr. a rikala, ze kdyby se to nelepsilo, abych s ni zasla k detskymu gyndr.

Zatim papa. Ozvala se pani na ten nas prvni sportak, tak ho jdu vypucovat a umyt kolecka, abych ho vecer mohla odvezt na postu…huraaa, jsem rada, ze to ani tak dlouho netrvalo a prodal se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
1.4.08 14:16
Katka_H píše:
Michalka zpěvačkahttp://www.onetruemedia.com/…/view_shared?…

Kato .. nejenom zpevacka, ale i tanecnice ;-) . myslim, ze ma opravdu rytmus v tele :lol: :lol: . a pak budou chodit s ondraskem na diskoteky ;-)
moc pekny … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
1.4.08 14:41

Marusko .. takze uz jen 2 dny .. ? a ted uz tam zustanete s Annie naporad? nebo na leto se vratite? mam v tom trosku zmatek :-)

PetoX … Marek pusinu otvira .. jen co je pravda. s tim problem neni .. a docela se ted rozjedl .. oni kluci oba .. vcera snedl Mara 200ml kase a jeste asi 70ml broskvove presnidavky …
Ada ma ted taky ‚jedly‘ obdobi .. v nedeli jsme byli na veceri, tak do sebe cpal kalamary, krevety se spagetama, salat a jeste ochutnaval z okolnich taliru a pak jsme prijeli domu a musel si dat chleba se salamem ;-)

Katko .. myslim, ze ses ptala na ten Prevnar .. my po nem zadnou reakci nemeli … ;-)

Amisku .. tak to wingbo jsem fakt videla poprve .. ale vypada to zajimave :-)
nemela bys s tou rukou radeji dojit na rtg? nebo myslis, ze je to jen narazeny? ja uz taky myslela, ze pojedeme vcera na pohotovost s Adou .. jeste na posledni chvili vecer asi v 7 :roll: , prisla navsteva .. sice na chvilku, ale Adam tady s tim jejich klukem (tomu je 12) lital a samozrejme sebou seknul a zacal rvat, ze ho boli loket … :? hejbat s tim mohl, tak sel spat a ja jsem si rikala, kdy se probudi a bude rvat .. spal az do rana a loket uz neboli .. tak slava!

dneska jsme vstavali trosku dyl, tak jdeme snidat :-) . mejte se. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
1.4.08 15:08

Adys ,me se na rtg nechce,uvidim zitra.

HOLKY POMOOC,NATALCE SE DELA NA RT9KU ASI OPAR,ja se zblaznim co mam delat mam sni metelit k doktoru?Ja četla ten članek na BC,ja se bojíím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
1.4.08 15:52

Šimonek - brrrrr, to není mlíko :twisted:

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
1.4.08 15:53

Aještě jednou Šimonek na kolínkách

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
1.4.08 16:04

Amisku … ja nevim … s opary zkusenosti vubec nemam. nastesti. ale k dr. bych sjela mozna uz jen pro to ujisteni, jestli je nebo neni … Adovi se taky nekdy udela takovej jako pupinek kolem pusy, ale behem par hodin to zmizi …

PetroX … to je fakt dobry video … :lol: Simonek ma vyraz, jako co mi to cpes .. ja to nechci :lol:
ale ma krasne modry oci .. nebo to je odraz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
1.4.08 16:33

Adys, Maruško, díky za info ohledně Prevenaru :wink: Dneska mi doktorka napsala recept a nechám jí první dávku naočkovat až za měsíc! Dneska dostala poslední hexa a doktorka to nechce očkovat najednou, aby toho neměla tolik! Takže nás budou čekat tři dávky Prevenaru. První, jak už jsem psala, za měsíc, pak druhá za další měsíc a pak až přeočkování ve dvou letech!

Amisku, pro jistotu, když nevíš, tak bych k Dr. zašla, ale může to být i impetigo, to jsou takový puchýřky kolem pusy, měl to můj mladší syn. Napřed jsem myslela, že jsou to neštovice, ale bylo to impetigo. Zadej do vyhledávače, koukni na fotky!

Maruško, doufám, že budeš pořád na netu!!!???? Mě bude smutno… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
1.4.08 16:39

Peťo, pěkný videa :wink: U nás to s mrkví probíhalo příšerně! Prskala, dávila se, prostě nechtěla a nechtěla :roll: pak stačilo, aby viděla něco oranžového a dostala hysterák :roll: Ovocný přesnídávky, to je něco jiného, příkladně otvírá pusinku, nikde nic ani nekápne a sní celou okamžitě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
1.4.08 17:18

Ahojky holčiny,
tak moc času poslední dobou nemám, pořád někde běháme. To se dobře že se Katka vrátila. Ono to není jen tak mít tři děti že??, A to si představte že Bobeš mi včera říkal že by klidně tři měl. Tak jsem na něj koukala jak z jara.

Holky moc krásná videa už se taky těším až Kačenka bude pérovat na kolínkách, zatím se z ní stává festová drbna co všechno musí vidět a nic jí nesmí chybět a taky všechno hned okomentuje.

Nedavno objevila nožičky ateĎ už si sundavá ponožky a cucá je takže tak troje za den prubne.

Jdu mrknout na MMB potebuju nějaké kecky a podprdu, ale tu si koupím normálně tu musím vyzkoušet. Nejdřív jsem měla rozšlapaný antiperle pod kobercem a teĎ mám takový vysací žlůvy :roll: …ale co hlavně že je Kačenka zdravá jo a o té postavě a striích to radši ani nepíšu a nemluvím…

Konečně je krásně já doufám, že už to tak bude já už tu hnusnou zimu nechci!!!!

Maruško - tak už za dva dny 8O ???? Toto uteklo co???No hlavně že se to vyřešilo a už budete všichni spolu rodinko. Taťka se na vás musí strašně moc těšit. Doufám, že nás neopuštíš a budeš s náma brbat i z řecka.

Tak sporťák taky už používáme a super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
1.4.08 17:19

Ještě holky kolik stojí ten Prevenar???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
1.4.08 17:29

No Marťul, to jsem se nasmála…rozšlapaný antiperle :lol: :lol: :lol: tak kdybych já ti měla povídat, jak vypadám po trojnásobném kojení :lol: … asi mi ty prsa budou za chvilku zavazovat tkaničky :lol: :lol: :lol:

Jedna dávka Prevenaru je cca 1800,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital