Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1687
3.4.08 07:09

Dobré ráno,

no to zase byla noc :twisted: Šimon se v 22:15 vzbudil (jako obvykle), tak jsem předpokládala, že se po chvíli pláče utiší a usne. V 23:00 jsem to nevydržela nakojila ho. On vydržel však poplakávat a vztekat se do 0:45 :twisted: :twisted: Radek u toho naštěstí spal - nechápu, jak má tak tvrdé spaní, ale tím lépe. No a od 6 je prcek vzhůru.

Hajar - video je moc hezké :wink:

Zuzi - tak dej fotku nového účesu :lol:

Luci - a taky se musím přidat s pochvalou těch obrázků. Fakt moc pěkné!

Adys - tak už víš, jak to bude u vás vypadat s tím stěhováním? A už jsem se chtěla dříve několikrát zeptat, ale má hlava děravá… - čím je tvůj muž? (tedy,jestli to není tajné :oops: ).

Tady je zase pěkně zatažená obloha a mokro :cry: Tak jen doufám, že o víkendu bude pěkně, máme domluvené 2 návštěvy spojené s procházkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
3.4.08 07:10

Maruško a Annie- šťastnou cestu a pohodový život v Řecku, přejeme. Barča to napsala moc pěkně. :P :-) :-) :srdce: :huban:

Zuzi- já platím 800,– :roll: dělá mi teda hlavu loreálem, tak aspoň něčím kvalitním. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
3.4.08 08:19

Ceny za holiče - no comment. Dříve jsem měla skvělého kadeřníka, ale nechávala jsem tam necelé 2 tis (nojo, vydělávající ženská si to mohla každý druhý měsíc dovolit, ale z rodičovské… :( ). Ale našla jsem skvělou kadeřnici ve Staré boleslavi (bydlí tam rodiče) a za stříhání tam nechám tak 500,–, ted mi dodělávala melír, tak to bylo za 1000,–. Používá Matrix.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
3.4.08 08:50

Hajar, Katko a Adys, všem Vám chválím videa :) A z Michalky nebude jen zpěvačka, ale asi i tanečnice :lol:

LUCI, to víš, Praha je drahá :wink: Ale ta cena mě šokovala, naposledy jsem u kadeřnice za melír a stříhání nechala 1500,– Teď jsem vyzkoušela jinou, je moc šikovná a jak jsem zjistila, tak i levná. Počítala jsem, že zaplatím tak kolem 1000,– Žehlení mě čeká dnes a vůbec se mi do toho nechce. Ale za chvilku se dotoho vrhnu.

Peto, Šimonek si s Tebou teda pěkně zahrává. Už to snad musí skončit a on se uklidní a bude hezky spát. Do 18-ti mu to určitě nevydrží :lol: :wink: Až budu mít publikovatelné foto, tak ho sem hodím :wink:

Na dnešek ani nemáme žádné plány, tak asi v tomto počasí budeme doma a ven půjdeme až odpoledne pro Dádu do školky.

Zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
3.4.08 08:53

Kadeřnice - nejlepší holička a kadeřnice je moje máma, s vlasama nic nedělám, jen myju šamponem a pravidelně češu :P mamka šikulka pravidelně zastříhává. A mám to hlavně rovné!!!! Kdykoliv jsem chtěla u kadeřnice jen zastříhnout a vždycky jsem tam měla šílené zuby, takže stejně mi to opravila doma mamina.

No dneska byla noc suprová - Kuba se vzbudil až v 5 ráno a usnul někdy kolem 21:30 a ani jednou se nevzbudil, tak snad už se aklimatizoval z výletu do Tábora, v neděli a v pondělí se budil co hodinu 8O 8O 8O
No tak snad mu to vydrží.
Tady taky šíleně hnusně - zataženo, semtam kapne ale musíme na nákup. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
3.4.08 08:56

žehlení je má nejneoblíbenější domácí práce, protože se u toho vždycky spotím jako blázen, z té páry :o :o :o a navíc jsem zjistila, že musím žehlit jen když Jakub chrní, protože ho lákají ty šňůry od žehličky a od prkna, takže by si to shodil a kebuli jako lampičku.
Prostě náš koumák.
No a jelikož už spinká skoro hodinu, tak to brzo skončí, takže žehlení opět odkládám :P :P :P

Zatím máme do čeho utírat nádobí tak mě to zase až tak nehoní :x :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
3.4.08 09:15

Kadeřnice,
tak u nás je to také ohodně levnější. Teď mi mamka vždy zastřihla ofinu, ale není to ono, když se neprostříhá. Takže na zítra jsem objednaná. Vrátila se mi kaderřnice, která se odstěhovala před rokem do Prahy za přítelem. Rozešli se, což je potěšující pro mě. Já jsem dřív musela každý měsíc, kvůli ofině a kvůli ježkovi, nosila jsem ten účet s tím ježurou, takže to chce opečovávat a pořád zastřihávat.

Maruško, šťastný let a šťastný život v Řecku.
Stejně vás holky obdivuju co máte cizince. Já si to nedovedu představit, ale láska je láska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
3.4.08 09:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
3.4.08 09:39

Ahoj holky

jen v rychlosti neb Sabrinka má 2 dny 40 / a to doslova/..........kolečko Dr. a perné noci :twisted: :twisted: :twisted: ale dnes už snad lepší :lol:

Maruško, taky se přidávám s přáním klidného letu a krásného začátku společného života v Řecku. Až budeš moct, dej o sobě určitě vědět..... :-)

Joula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
3.4.08 09:48

My se přidáváme také k bezpečnému a šťastnému letu Marušce do Řecka :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
3.4.08 12:21

Ahojky…holky vsem vam dekuju...... :) ..jste hodne!!!! Porad balim, protoze jsem to vcera prehnala a jeden kufr mel 32 kg a druhy 18kg ( pak jsem volala do letecky spolecnosti a tam mi pani rekla, ze tim, ze Annie nema narok na sedadlo, tak musime mit dohromady jen 20 kg 8O )…jsem z toho malem padla na zadek…takze tady plno veci nechavam, pak mi to mamka posle, ale nevim, co tam bez toho budu delat :( . Takze ted mam kufry po 15ti kg a doufam, ze mi to vemou..nebo budu muset zaplatit kila navic a to je 8 euro za kilo. Ale co se da delat…veci jsou potreba :? .....
Jeste jednou dekuju za pranicka a hned jak to bude mozne, tak se ozvu!!!!! A s tou cestou…snad to bude ok. Leti to ve 23.10hod a z Athen kolem 06.00hod. Doufam, ze Annie bude alespon trosku spat.
Tak papapa, opatrujte se, mejte se vsichni krasne a uzijte si srazik!!!!!!!!!!!!! :huban: :srdce: ............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
3.4.08 12:49

Maruško, to je pech s těma kuframa :? Ještě že se to dá poslat poštou :wink: Budeme na Vás moc myslet :huban: Snad Annie bude v letadle spát a budete mít cestu v pohodě. Tak pa a opatrujte se :) :-)

Joulo, copak je Sabrince, že má tak vysolé teploty? Ať se z toho chudinka brzy dostane

Peto, ještě jsem zapoměla, Tvoje video je také super :lol:

Do galerky jsem Vám dala mojí fotku, ale tvářím se tam jak pako :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
3.4.08 13:27

Marusko… take dodatecne preji bezpecny let a abys byla v Recku spokojena! Zkus byt mezi prvnimi odbavenymi, tak ti mozna nejaka ta kila prominou… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
3.4.08 13:47

Maruško, moc moc ti přeju, ať jsi šťastná http://www.sirmi.ic.cz/smajl/443.gif, ale na druhou stranu nechci, abys byla tak dalekooo http://www.sirmi.ic.cz/smajl/464.gif

Přeji vám s Annie šťastnou cestu a kdyby jsi potřebovala s něčím pomoci nebo poradit, klidně i v noci, napiš sms http://www.sirmi.ic.cz/smajl/478.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
3.4.08 14:44

Ahojky holky,
Maruško hooooodně štěstí a lásky na kterou jste si museli tak dlouho počkat. Ale myslím, že jste bojovali statečně i proti mamince a budete moooocinky šťastná rodinka. Taťka bude určitě moc rád, že Vás holky bude mít u sebe. Přeji příjemný let a buďte na sebe opatrné. :-) :)
Jak budeš mít chvilku ačasík a možnost nám napsat tak napiš a klidně ať tvoje ségra přihodí fotečku. JO jinak závidím to krásné prostředí. Moře a tak.

Hajar - moc pěkné video koukám žë Ghawizka je taky pěkná šikulka.

Brokoličko - tak to je super že to masírování pomohlo.
Adys - ještě že tě tu máme.
Očíčko - nedalo mi to a šla jsem teda dneska k doktorce a ta mi řekla že je to úpln ě vpořádku, promačkal je obě, a řekla že nic neteče a ani je nemá zarudlé. Je to tím, že má velké jamky a bude mít velké oči ( po Bobšovi) a do roka se stejnak ta hlavička vyvýjí. Takže to má vpořádku a nemusím mít strach. Tak jsem jí řekla že jsem si vsugerovala to že mi vyšli ty genetické výsledky na downa v těhu špatně a měla jsem strach aby se nám nějak neměnila. Tak se smáli a říkali že né, že ona je naprosto vpořádku, a hlavně se to týká motoriky a tu má až až vpořádku. A že ty děti mají opičí ruce jako prý tak že mi máme normální rýhy jako třeba čára života a tak a oni mají jen jednu. A hlavně mají jiná očíčka a myšlení. To jak se Káťa otáčí to by to dítě udělalo tak ve třech. Jsem holt plašanka, ale aspoň jsem je pobavila a šla.
Kadeřník - no asi vás trochu naštvu ale já ho mám zadarmo, jelikož moje skorotchýně je kadeřnice a má svoje kadeřnictvía moje ségra je taky kadeřnice. Takže jsem je rozdělila tak že moje ségra stíhá, přece jen má lepší a mladší vkus a skorotchýně barvý a to už barvy já si vyberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí