Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
Petruš moc chválíme Šimonka je šikulka. Kačenka ta se jen válí z jedné stany na druhou a na bříško, couvá, někdy se povede otočit se zpátky na zádíčka a ručkuje dokola, ale jinak ještě na lezení to nevypadá.
Holky k tomu výletu - kliďánko si to naplánujte podle sebe. Já stejnak nevím na 100% jak to bude protože BObeš nastupuje do nového zaměstnání a bude dělat na šichty a ta práce je dál takže tam musí jezdit aute. A když by to bylo v tom květnu tak to tam bude pár dnů, protože 2.5. nastupuje. Takže naplábujte to tak aby vám to vyhovovalo já pokud by to vyšlo bych dorazila. Ale ten Dvůr Králové je přes 200km ode mě. Tak to nevím. Hlavně ani nevím ajk to bude snášet Káťa. Poprvé jsme jeli do Děčína a pak jak jsme přijeli domu tak zvracela. Tak nevím jestli by snesla takhle dlouho cestu tam i zpátky. A když to nevyjde tak budu držet basu s Maruškou. Určitě seem hodíte fotečky a písnete jaké to bylo. Sice si pak budete mít hodně o čem povídat, ale určitě mě navynecháte a budete klábosit dál i se mnou že jo???
![]()
Tak u nás od těch 5,5 měs. Kačenka spinká celou noc jen se vždycky zašmrdolí tak jí otočím popřípadě teď se začala dost odkoopávat tak jí přikreju a dám dudu a spinká dál. Pravidelně vstává v 7:20 a budí mě tím že mi tahá za vlasy. Máme postýlky spojené a tak na mě došáhne.
Hanu - tak se brzy uzdrav a jak se udělá hezky tak šupky dupky s Mariankou a sporťáčkem ven.
Amísku tak to je dobře že to nebyl ten opar. Jojo jsem taky takový plašan, ale to nás přejde jak budou prckové starší a oťukanější.
Brokoličko - tak snad v pondělí budš mít dobré zprávy ohledně očíčka. Tak holky pořád masírujte a hodně štěstíčka ať to Klárinku nějak moc nebolí a netrápí.
Dneska je tu nějak nic moc, ale aspoň už přestalo pršet tak sand ažpřijde BObeš z práce vyrazíme na prochajdu. Mám v plánu dělat knedlíky plněné uzeným a cibulku a Biskupský chlebíček už bude taky dojedený tak něco úpéct. Tak se jdu na to vrhnout, protože Kačenka teď zase usnula tak toho využiju jo a prádlo na žehlenní tu mám už od pondělaka nejsem schopna ho vyžehlit jak já jsem línej tvor to není možné.
Ha haá, náš Jakub je borec, všechno si tedka plánuju, až když Jakub chrní. No a dneska jsem to nějak nezvládla za 20 min. co spal, jsem si akorát upatlala ruce moukou a kváskem na to těsto na pizzu a od té doby prostě řval a řval. Asi další zuby, má tam bílé tečky, i když mi ve středu MUDra říkala, že tam nic nevidí.
![]()
No a v půl 1 konečně zabral, ufńukaný já naštvaná, protože jsem chtěla dělat tuňákovou pizzu, a zapomněla jsem v tom spěchu u sporáku - a hlavně hlídání KUby aby se mi neopřel o sporák, tak jsem neslila tu vodu z konzervy a tak jsem potom vzala už trošku rozpálený plech i s pizzou, že tu vodu sliju do dřezu, no a slila jsem to včetně pizzy...................... takže máme takový trhanec, teda já jsem si dala špenátovou, tahle měla být pro miláčka
![]()
do večera je daleko, tak jen doufám, že mě nepotká ještě další „nehoda“.
Zítra přijde můj brácha se slečnou na oběd, tak budu cmuchtit ještě jednu pizzu, jen musím zase na nákup, to bude zase boj s oblékáním, je to tak 5-6 dní, kdy prostě Jakub zápasí se vším co na něj navlíkám!!!! Včetně plínek, ale to dostane do ruky hračku nebo ubrousky, krém a je aspoň těch 5 vteřin vklidu a já mu tu plínu zalepím, tedka máme teda bavlněný tak „zacvokuju“
![]()
Jo a do smíchu mi vážně není.................a to mi t těstíčko na pizzu tak krásně vykynulo
![]()
PetraX- jogurtovač funguje taky na tom stejný principu jako trouba. Ale nevím, kolik by mi ta trouba sežrala energie za tu dobu
a máme používá Activii Sladkou bílou a jogurt je lehce sladký, takový mňam Šimonek je šikulka, Lukyn se takly snaží plazit, o pár decimetrů se posune stejným stylem jako Šimonek.
Ale moc to nedělá, ale hlavně na kolena ani náhodou a spíš mě zlobí, že se o ruce nechce opírat a je furt jen na předloktí
A nevím, jak ho donutit
Vždycky když jsme u Aliny tak holčičky, hlavně Anika josu úplně kolmo na rukách k podložce, ale ta naše pecka vůbec. ![]()
Peto … Simonek je sikovnej ![]()
Marek si zkousi sednout … , ale vzdycky skonci na nose a jeci …
, den ode dne se ale zlepsuje (je to az uplne na konci)
http://www.onetruemedia.com/shared?…
Adys - tak jsem to zkoukla a teda musím říct, že Marky je obr šikula. Opravu je moc šikovný, jsem zvědavá na tu naší příšerku maličkou. Si pořád říkám že do ostatních má ještě daleko a i je o půl měsíce mladší, ale zase když mrknu na Šimonka od Péti tak ten zase od KAčenky daleko věkově není. Ale co ona na to přijde ta naše prďolka. Jo a Mareček má fakt hodně vlásků. Je kouzelný.
Marťulko- prosimntě, vždyť je Kačka skoro nejmladší. Co máme pak říkat my, vždyť většina dětí mladších, toho dělá mnohem mnohem víc než Lukyn. ![]()
Adys- ty chceš abych měla ještě větší depku z toho. Vím vím srovnávat se nemá, ale todle fakt nedokážu ![]()
Leni - já vím, ale mám samý pocity jako ty když vidíš zrovna například Marečka. Adys je opravdu šikulka…
Holky dneska mi porodila kámoška císařským řezem chlapečka Danielka. Měla ho naplánovaný, protože nejdřív prej malej byl moc velikej ale nakonec má ukázkové míry a je naprosto akorát a hlavně i kdyby prý měl 3kg tak by ho nedokázala porodit má hodně úzkou pánev. Ona je taková šmudlinka moje. Měří 158cm a v těhu měla bříško 130cm tak taková moje kulička. Ale moc jí to slušelo. Jsem zvědavá na fotečky, akortá se odstěhovala do Liberce tak už si jen píšeme přes icq.
lenak píše:Adys- ty chceš abych měla ještě větší depku z toho. Vím vím srovnávat se nemá, ale todle fakt nedokážu
Lenko .. neblazni … ![]()
Adys, Mareček je fakt šikula!!!
To u té naší lenošky si o nějakém dobrovolném sedání můžu nechat jen zdát
pořád jenom válí sudy
v rukách taky nemá moc síly, ale od neuroložky má papír, že je normální
![]()
Tak nám foťák odcestoval do Ženevy, snad se v pořádku vrátí. Má ho půjčený švagrová asi na 10 dnů.
No a jako na potvoru Kuba udělal první krůčky, teda kolem postele, držel se zuby nehty, ale byly tam
![]()
holky .. tak jsem si rezervovala letenky . jestli se nic nezmeni, tak budeme v CR od 30.4. do 22.5., takze tam jsou 3 vikendy …
ale fakt to udelejte podle vetsiny, jak se to bude hodit vam .. ja se prizpusobim .. ![]()
adys píše:
holky .. tak jsem si rezervovala letenky . jestli se nic nezmeni, tak budeme v CR od 30.4. do 22.5., takze tam jsou 3 vikendy …
ale fakt to udelejte podle vetsiny, jak se to bude hodit vam .. ja se prizpusobim ..
Adys, tak to je bezva
, moc se těším, že tě poznám!!! Spíš myslím, že by se to mělo přizpůsobit víc podle tebe, protože ty jsi nejdále ze všech a tolik příležitostí tě potkat není ![]()
Jo jo, už se moooc těším na srazík, jen doufám, že nám do toho nic nevleze.
Budu ještě péct bábovku, když má přijít ta návštěva. Sice jsem chtěla dělat
Míša řezy, ale zase jsem si zapomněla koupit tvaroh, aje s tím docela sr......
a bábovka je nejrychlejší. A nemám navíc plech. Jsou na nich ty pizzy.
![]()
Z jedné je trhanec, ale to neva, manžovi nezáleží na vzhledu hlavně že je to k jídlu. Aspoň něco, tedka koupe Jakuba, tak ať si to hoši užijí.
Dneska děs, lezou zuby a nechce spinkat, a stále jen řve, a pomáhá jen chování, ale to zase nechci praktikovat celý den, aby si nezvykl až moc
![]()