Poradna duly
Jana Čurdová
srazik - mne se to nejak komplikuje, proto nechci, abyste se ridily podle me. spis ja se prizpusobim vam. jsem totiz taky zavisla na dovozu a jak jsem dneska zjistila, tak tatinek ma zrovna o tech vikendech sluzby. to se sice muze jeste zmenit, ale nevim nevim … ![]()
ledaze bych si nekde pujcila auto, ale muselo by mit automat
, s normalni radici pakou ja totiz neumim
, jsem zhejckana amerikou.
. bracha se mi uz i ptal, ale u nas ve meste pry automaty nejsou k mani, tak nevim … ![]()
Brokoli .. to by se mi taky libilo, kdyby vzal Markyho nekdo na prochazku
. no ale aspon k nemu manza vstava nekdy v noci a bere si ho rano, kdyz se poprvy probudi ![]()
Martulko … jses si jista, ze to byl komar? uz ted? kdyby se to do zitra nezlepsilo, tak bych radeji zasla k dr .. ![]()
Zuzi .. jak dela manzel ten bramborak? zni lakave .. ![]()
no nic.. jede nam sem navsteva, tak musim jit neco delat. tento vikend je fakt nejakej narocnej ![]()
Adys , moc jsem nepochodila, to máš pravdu, ale snědl to všechno
Zase se na čas vrátíme k Frutapuře a později to zkusím znova. Ten bramborák dělal dnes poprvé, recept Ti pak zjistím ![]()
Tak konečně je PC můj!!!!!!!!!!Kluky jsem vystrnadila na chvilku ven, dokud se nerozprší znova. je tam sice zima, ale aspoň se trochu vyvětrají.
Manža jak je víkend, tak nechce o práci vůbec slyšet. Když má hlídat Jakuba, aby nelezl do kabelů, do koupelny a nebo se nestavil u postele, protože potom se samosebou pustí a řachne sebou na zem
tak sedí u PC mastí nějaké hry a semtam jukne, a je mu jedno že Jakub lítá po celém bytě a zkouší sám chodit!!!!
Takže jsem dneska vařila vepř.dušené na kmíně s dušenou mrkví a brambory. Martin koupil hrozně moc mrkve, prý pro Kubu, by to jedl asi do 5 let
tak jsem jí udělala k obídku.
Jinak mám vplánu také rajskou, a slepici na paprice. Ale asi s těstovinou - knedlíky vařím nerada, jdou na tloušťku a manža by musel opět obměnit šatník. Už vyndal zase pásek z kalhot, tak jen nevím jak dlouho mu ještě vydrží
![]()
Jak se říká- lépe šatit než živit, nebo živit neš šatit? No nevím u toho mýho je to vždy dost drahé
![]()
Jinak ohledně receptů - já mám na centrumu e-mail a tam jsou i Maggi recepty a z těch docela čerpám. nebo na ČT1 je ten pořad Kluci v akci, občas také něco z toho uvařím. Třeba ten chleba co peču - teda zatím jen jednou jsem pekla, byl také odtud.
Tak já si jdu asi zdřímnout. Včera jsme to nějak protáhli a šli hajat až kolem 1 ráno a Kuba v 6 vstával a chtěl si hrát ![]()
Ad kadění - Kuba nekadil od středy, a předtím to měl jak vajíčka řídký atd.
Jak jsem psala, no a dneska poprvé vykadil zase samé bobky, asi už 5× kadil.
tak jsem ráda, že se to srovnalo, asi to bylo k zubům, je protivný stále poplakává, a včera asi hodinu řval a nepomohlo nic ani to chladící kousátko a tak jsme jen kolíbali a zpívali. Pak usnul ![]()
Holkyyyy!!!
Děkuju za rady. Kat - ko právě že já si pamatuju že ty jsi to měla v těhu, to jsem vás četla ještě tajně
.
Ale pupínek je ok. Mázla jsem to bepnathenem fenistil nemáme. Ale už jsem objednala od Chicca ten gel a do zásůvky takový odpuzovač. Ale i tak ten pupínek raději budu hlídat.
Adys - myslíš že to nebyl komár??? Žeby to byla blecha
!!! ![]()
A už víme proč je Kačenka od včera taková uplakaná. Pláče jinak než normálně, spíš tak jako že jí něco hodně trápí a on je to ZOUBEK. normálně jsem tam jezdila tak dlouho a trochu i přitlačila a najednou jsem ho tam cejtila. Tak i slzička ukápla jakou mám radsot. A dneska ráno se zabořila čumáčkem do deky a snažila se soukat kolínka pod sebe. Tak to je asi tak vše. Jinak jsem sčítala co jsem objednala Kačce za věcičky na MMB a hodilo mi to necelé 2tis. Ale zase je to naráz objednané tak proto mě to trochu vytrhlo.
Zuzi - Honzík je šklebík to je roztomilé video. Taky zkusím jablíčko, zatím jsem dala banán s UM a šmakovalo. To bylo ke svačince a k obědu měla brokoolici s bramborou. Takže u nás ani nebude problém s tím zvykáním na ovoce a zeleninu. Papá hezky a všechno. No asi bude po mamince. I když mi jsme žrouti oba. Ještě za astarých časů když jsem chodila do školy jsme si vždycky sjeli do Billy pro bagetu, salámky, sýry a dělali jsme si žroutíký dýchánky. Jo to byly časy. To jsme byli ještě náctiletý.
Tak přeju příjemný zbytek výkendu.
Ahojte,
pisu z poslednich sil, cekam az se mi natahnou videa a porad se jim nechce. Ja jsem KO, k boleni v krku se pridala priserna ryma a boleni hlavy, ach jo ![]()
Hajar - to s tim cajem dobre znam, ja si minuly tyden dala navecer Coca Colu, mela jsem silenou zizen a tohle bylo prvni po ruce - milacek ji nechal v aute. No a mala pak nemohla usnout a hrozne se zlobila ![]()
Zuzi + ostatni - jak ja vam zavidim, ze vam ty deticky tak pekne basti! Ta moje opice si ze mne dela akorat srandu… Krade mi lzicku (kazdou rukou jednu), patla si jidlo po vlasech a vsude mozne, plive to, a jeste ji to prijde desne vtipny… Adys jak jsi rikala, ma to na haku.
Tady je jedna fotka z dneska, ale nema to ten efekt pac jsme mely kvetak, kdyby to byla mrkev, tak vidite kde vsude je
http://picasaweb.google.co.uk/…30TDen/photo#…
No a tady jsem dnes natocila lezeni, jen byla uz dost unavena, tak tam trochu knoura… Jeste ji to moc nejde, pac ma zazity to lezeni dozadu a teprv se uci jak lizt dopredu
http://www.youtube.com/watch?…
Dobrou!
Hanu .. video super! jak se krasne Marianka snazi
. marek se porad posouva smerem dozadu. je videt, ze nohy uz dopredu posune, ale ruce nejdou ![]()
a fotka jeste lepsi! to vis, lzicky jsou zbran ..
. proto ja markovi do rukou nic nedavam, i ten bryndak jsem prestala nasazovat .. mel ho vecne v puse … nemas pro ni zidlicku? mozna, ze zmena prostredi by taky treba pomohla. ![]()
at se brzo uzdravis ![]()
Martulko .. ja nevim, mne prijde, ze je na komary jeste brzo
. ledaze by to byl nejaky zapomenuty z lonska ![]()
Dobré ránko,
Hanu - Marianka je fakt šikulka. A je celá ty. Má krásný kukadla.
Adys - určitě to byl komár protože jsem ho dneska plácla otravoval i mě. A rána se nedožil.
Človíčkov - to je krásné. Moc pěkně udělané, fakt super.
Hanu koukám, že Marianka také „leze“ za nohama. Náš Jakub je na nohy snad úplně „úchylný“ jakmile vidí prsty nebo ponožky, nedej bože pantofle tak to napálí a už je má v puse
![]()
Holky jak často perete? Mě přijde že pokud neperu každý den aspoń jednu pračku, tak jsem nervozní. No ale to je tím, že mi používáme látkovky, to jen obden jsou plíny ![]()
Alunko - já peru naše oblečení každý pátek a Kačenky jednou a někdy dvakrát týdně. Plíny máme jednorázovky. A oblečeního máme taky dost takže tak často prát nemusím. Ale zase pak se toho dost nakupí a mám toho hodně.
KDyž ten můj je šílený manekýn a špindíra v jednom. Není u něj problém za týden mít na každý den jedno čisté tričko !!!!! To nezamaže ani Jakub !!!
No a když se mu něco nelíbí, tak se třeba 2× převlékne než jako je to OK.
No aspoń chodí čistý, a nesmrdí, jak někteří chlapi např. v MHD !!!!
Ještě jsem ho však nenaučila skládat prádlo. Tak to je největší úkol na dalších 20 let společného života, ponožky občas zvládne, a kdyby bylo nejhůř, tak asi i vyžehlí, ale to by fakticky musel být dlouhodobě sám doma
![]()
Ale jinak je šikulka, včera rozhasil PC, ale do 30 min. to spravil
![]()
Ahojky,
Adys , ten Človíčkov vypadá moc pěkně, tam by se naši starší kluci vyřádili ![]()
Bramborák , manžel udělal těsto na bramborák a zvlášť orestoval kuřecí maso se sojovou omáčkou. Pak nalil těsto na pánvičku, na to dal to maso, nahrubo nastrouhaný eidam a na kousky nakrájenou nivu. A na to opět nalil další vrstvu těsta. Byl moc dobrý ![]()
Marťulko , gratuluji k zoubku ![]()
Hanu , snad už je Ti dnes lépe. Na té fotce je vidět, jak je Marianka hezky zapatlaná
Já také čekám, kdy mi do jídla začne Honzík šahat
Zatím si jen občas strčí u jídla ruce do pusy. Dáda když byl malý, tak také nechtěl otvírat moc pusu u jídla, vždy jí otevřel, až když jsem mu pokládala lžičku na rty. Honzík je pravý opak, tak jsem ráda. Ale neboj se, ona se to Marianka také brzy naučí a bude hezky baštit. Někomu to trvá déle, musí si víc zvyknout na tu jinou stravu.
Praní , já mám pocit, že peru pořád dokolečka
Ale přeci jen už mám dvě děti a né jedno ![]()