Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3790
9.4.08 22:00

takhle totiz Ada vypadal v 10m, proto ten komentar o vlasech :lol: a taky proto mi prijde, ze Marek nema zadny vlasy ;-)

http://img.photobucket.com/…110_1028.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
9.4.08 22:04

Áďa je super vlasatec, teda Adys. :wink: To jo máme plešounky, i kdy vlásky rostou, ale světlý.

Tak teď mi ta paní napsala, že peníze převede, tak aspoň něco pozitivního před nocí. :lol: Teď se ještě modlit, ať je spokojená a nepošle ho zpět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
9.4.08 22:10

Ahoj,

taky myslim, ze v 7M je na trenovani na nocnik prilis brzo… moje maminka nas zacala ucit asi od roku, ale sama priznala, ze „uspech“ je v sikovnosti maminky jak vypozoruje to dite…

Koukam kolik toho vasi prcci sni 8O nase mala sni na obed jen tak pul te male sklenicky a navecer kasi jen tak 2 pol.lzice (myslim suche, + doplnit na potrebnou hustotu). v oblibenosti zatim vede mrkev s kukurici, pak kvetak. Naopak mrkev s brambory, spenat nebo brokolice nee.
Hanu - mala mi taky nekde vubec jist, ono je potreba vypozorovat, jestli nejsou prilis unaveny, ospali nebo na az moc hladovi… treba taky Mariance vsechno nechutna. Zkuste mrkev s kukurici od Alnatura nebo Hipp, to chutna i mne :)

Jeste dotaz: co byste doporucili za vhodne hracky pro tento vek nebo i neco s cim si vyhraji v roce, roce a pul?? Napadaji mne jen kostky ??

Dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
9.4.08 22:11

Leni takze jsi se rozhodla pro Mutsika jo??? :wink:
Jinak fotky s holcickama jsou super, uz si Luky vybral kterou by radsi? :lol:
O inzeratech a nekterych inzerujicich/nakupujicich radsi taky pomlcim, me treba prekvapila pani, ktera chtela vymenit parfem ode mne za tisicovku za neco od ni a nic tam v podstate nema :roll:

S papanim byl dneska zase zabavnej vystup, s plnou pusou zeleninky se rozhodla, ze si zacne strkat do pusy nohu (a ponozku) :roll: A za celej den mi vypila asi 500 ml mlika, tak ja nevim, to zas bude noc… Pred chvili uz jedla poprve, doufam ze to dneska nebude 4× :?
Tak dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
9.4.08 22:25

Jo a Adys - Ada je borec :lol:

Hajar - Marianka prave taky sni pulku te male sklenicky, dnes ji to teda jelo trochu vic nez kvetak vcera. Mely jsme zeleninovou smes od Hippu, dala jsem ji tam asi 10 ml mlicka, jenze ja proste myslim, ze to jeji (ne)jezeni souvisi celkove s tim, ze proste pres den jist nechce. Bastila v 8 rano a pak az tu sklenicku v 13, byla prave vyspinkana, dobre naladena… Proste nevim. Kazdopadne kasi na noc ji zatim davat nebudu, az se trochu srovna. Predstava patlani se s dvema lzickama kase :roll: :roll:
Tak ja uz vazne jdu spat, doufam, ze ten fotbal brzy skonci :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
9.4.08 22:27

Hanu … tak to ponozky v plne puse taky zname :lol: … vcera se mi sapnul po lzicce, kdyz jsem mu davala do pusy a strcil si ji snad az do zaludku :roll: , myslela jsem, ze to na me vrhne, ale ustal to ;-)

a Marek taky nekdy ji a nekdy ne … rekla bych, ze Hajar na to kapla .. nekdy je unavenej, nekdy proste nema chut a nekdy zase moc velkej hlad a uklidni ho spis jen prso … ;-)
a ted jeste posledni dobou to svadim na zuby … ty horni jsou snad skoro videt, ale nejsou jeste prorizly .. tak jsem zvedava, jak dlouho to bude trvat :?
nebo mu to proste nekdy taky nechutna … ;-) . k obedu zeleniny sni tak odhadem 120ml , vic do nej nedostanu … , ale za hodinu rve a chce mliko … kase sni podstatne vic a ovoce taky .. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
9.4.08 22:28

Jak jsem tak pročítala, tak náš Mates je asi absolutně blbej, protože ve svých skoro šesti občas ty boty taky nosí ještě obráceně :oops: :roll: , trička nezastrkává do kalhot, ponožky je taky schopnej dát si naruby :roll: on to prostě neřeší…a neřekla bych, že jsme ho nějak při výchově zanedbávali :roll:
Nočník… no já nevím :roll: mě to přijde minimálně do roka jako týrání :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
9.4.08 22:30

Kat-ko:lol: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
9.4.08 22:31

Jééé Adys, malej Aďa je fakt krásnej :wink: Já už chci, aby Naty měla taky delší vlasy, pořád vypadá jak Fantomas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
9.4.08 22:33

Ponozky v puse ma skoro pokazde, tak ji je radeji sundavam a nozky pak umeju :lol:
Adys - kluci hlavne Ada jsou pekne vlasati :) myslim, ze pak deti vypadaji starsi. Sestricka se na pulrocni prohlidce divila, jak pry mala nevypada na pul roku…ale pohybove jsme v prumeru, vahove taky, tak to svadim na prvni dojem z tech vlasu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
9.4.08 22:33

Adys :lol: :lol: :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
9.4.08 22:37
Hajar píše:Jeste dotaz: co byste doporucili za vhodne hracky pro tento vek nebo i neco s cim si vyhraji v roce, roce a pul?? Napadaji mne jen kostky ??

Hajar .. k tem hrackam … kdyz to beru podle Marka … tak se mu libi vsechno, co vydava zvuky, hejbe se, blika atd… nebo jen treba i obycejny plysak, kterymu kouse ucho :lol:
mame porad hrazdicku, kde toci koleckama, pak takovej mic, kterej se sam kutali, kdyz se zmacknou zviratka, co jsou na nem a zaroven to hraje pisnicku … pak ma takovou desku, kde taky macka a cvaka a hraje to ;-) … nejaky uplne obycejny auto z umely hmoty, kterymu se toci kola, ale nema zadny ostry hrany …
nebo i takovy ty krouzky, co se davaji na sebe ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
9.4.08 22:38

Adys, a kdy jste Adámka poprvé ostříhali???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
9.4.08 22:40

Tak u nás z hraček vedou vařečky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
9.4.08 22:48

musím letět :cry: manža se ozývá, že se mu dostatečně nevěnuju , celý den mě nevidí a večer sedím u PC :roll: no jo chlap, kolikrát musí být víc hýčkanej než děti :lol:
Ahojky a dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital