Poradna duly
Jana Čurdová
Ne holky, to ja neberu spatne…pisu v rychlosti s Tomikem v naruci…tak to tak dopada…a ceskou klavesnici nepouzivam uz vubec pokud to nejsou testy na preklad.....nejak me ty hacky a carky zdrzuji..... ![]()
Ale jinak Adys ma pravdu Leni neboj Tomik opravdu jen lezi.....o lezeni si zatim nechavame jen zdat ![]()
Leni a ma smysl zajit na kozni, kdyz uz vime, ze to je atopicky ekzem? Co ti tam reknou vice? Ja se rozhoduju jestli tady vyhledat nejakeho kozniho lekare soukrome anebo ne.....ta nase detska doktorka rekla jen promazavat a o tom vajicku a rybach…tak nevim…
Fotka v galerce.....ta je z kuchyne pred odchodem k detske doktorce…fotil nas tatka…Francesco v obleku, protoze prijel z prace a zase se do ni vracel ![]()
Kornouty … no u nas na ostravsku jsem o tom taky nikdy neslysela…alespon za mych casu…ale je to hezke ..... dostat kornout prvni den skoly ![]()
Tak ja premyslim jestli jit do toho deste, ale asi budu muset pejsek to potrebuje a my to s Tomikem nejak zvladneme.....budu si muset koupit tu plastenku… ![]()
ciao ciao
Barca
lenak píše:Lenko … no mne to taky nedoslo, az pak kdyz ses zeptala, tak jsem si to cetla jeste asi 2×
no vidíš, Adys, to mě nedošlo![]()
![]()
Už jsem se zarazila nad tím koupanim (tak jsem nevěděla jestli houpání, nebo kopání)
Barčo, moc vám to na fotce sluší
!!!! A že máš teď hodně ztmavené vlasy??? Já tě mám pořád zafixovanou jako blondýnku ![]()
Baru, Leni, k tomu ekzému. Já a Mates s tím bojujeme už několik let
někdy je to lepší, někdy horší. Zkoušeli jsme mazat snad deseti různými krémy, ale bez úspěchu
Na alergologických testech jsme taky byli, ale na nic nepřišli ![]()
Jediný krém, který nám zabírá je A-Derma Exomega z lékárny! Stojí cca 380,–, ale je to fakt jediný krém u kterého vidím výsledky!!
Jinak zuby pořád nikde
![]()
tak Lenko .. uz je z tebe ukecana baba a ze me zaslouzila kecalka
![]()
Adys- no vidíš, toho jsem si ani nevšimla a to občas na to číslo kouknu ![]()
Barčo- nevím, jestli kožní má nějaký smysl, podle toho jak to máte hodně, ale myslím, že to tak hrozný nebudete mít, určitě ne jako my
zkus nejdřív nějaké mastičky, které si najdeš v diskuzích, jestli je u vás seženeš. Kožař ti max. napíše něco na promazávání nebo kortikoidy. Ale třeba jsou u vás lepší kožaři ![]()
Káťo- my teď mažem Biodermou Atodermem PP (nohy, bříško, hlava), modrou indulonou (ruce), obličej ničím, vše mi přijde, že to tam zhoršuje a na červená místa, teda opět břicho (to plácám 2 krémy na jednou) a na podkolení jamky Robátko (konopný krém). Ale prostě jeden den to má lepší, druhý horší
Nejhorší je, že se furt drápe
A to na tom místě třeba nic nemá a to drápání mu to 100× zhorší
Bojím se léta, budem asi chodit v dlouhých kalhotech a tričku s dlouhým rukávem, jinak to nepůjde. ![]()
Luci- ty ses teda rozepsala
Ale také přejem Hezký víkend ![]()
Ahoj ahój,
Adys - děkuju za odkaz,právě,že se to proplachuje většinou jen menším dětem,větší prý nejdou udržet,já se neděsím toho propláchnutí,ale toho,že nám řeknou,že už to nejde,že je moc velká a poženou nás kdovíkam,nejhůře pod narkózu
![]()
Teď jsem četla diskuzi od Lesiny,že bude měnit názvy podle počtu příspěvků a máme dávat návrhy,proto jste ty ukecaný baby ![]()
Barčo - my máme doma taky takovou panenku,co se ráda chová
Ona byla prdíková a brečavá a jak jsme jí pořád nosili,tak jsme si jí rozmazlili, u druhého už budu vědět
Ale co,malinký jsou jen jednou a za chvíli už se nebudou chtít chovat a mazlit ![]()
Tak krásnou sobotu a neděli
A kde je Monča? Už se dlouho neozvala,že zase vytváří nějaký novinky na PC ![]()
Brokolička píše:
Ahoj ahój,
Adys - děkuju za odkaz,právě,že se to proplachuje většinou jen menším dětem,větší prý nejdou udržet,já se neděsím toho propláchnutí,ale toho,že nám řeknou,že už to nejde,že je moc velká a poženou nás kdovíkam,nejhůře pod narkózu![]()
Brokoli .. ja vim … byl tam jeste jeden clanek a ta diskuze na BC .. radeji jsem to sem nedavala, nebylo to moc pozitivni .. ale zase to byl trosku jiny pripad, takze proto ![]()
no ale nevzdavej to … zacalo ji to az ted, tak se to snad spravi tou mastickou a masazi .. ![]()
diskuzi od Lesi jsem cetla .. vlastne obe dve .. jak zmeny nazvu podle poctu prispevku, tak ohledne ‚blbinek‘ ![]()
taky preju hezkej vikend … budeme ho mit narocnej, tak nevim, jak a kdy se zastavim .. ale to rikam vzdycky a pak tady stejne cumakuju ![]()
mejte se .. jdou mi sem lidi na veceri … ![]()
Ahojky,
jak se máte? Míša si teď dává svou dopolední „dvacítku“, tak mám chvilku čas. Jedeme k mým rodičům na celý den, tak už mám vše nachystáno a čekám na taťku, až dojde z práce a až si Míša schrupne a vyjedeme. Ještě si dáme zastávku ve stavebninách. Chceme dělat dlažbu na terasu a už od minulého roku ji máme vybranou. Můj taťka vypočítal kolik toho budeme potřebovat. Mám katalog Rako (to je ten výrobce dlažby) od minulého roku. Bylo mi divné, že na www stránkách tuto dlažbu už nemají, tak si tak říkám, že jim napíšu na info e-mail a ejhle oni ji od tohoto roku už nevyrábí. Možná bychom ji sehnali někde jinde, ale to se mi moc nechce. Takže musíme vybrat něco jiného. Bohužel už máme určitou představu, takže je to těžké a také chceme něco podobného, aby se znovu nemusel dělat náčrtek na spotřebu a nejlepší by byla od Raka. Takže tak nějak. No, je to příspěvek mimo miminkovských problému, ale já mám nějakou náladu psát.
Včera odpoledne jsme byli u sousedů. Mají holčičku, která má necelý rok a půl. Tak jsem se jí ptala na ten „nočník“. A říkala, že na to kašle. Že to zatím nechá, protože Vendulka nespolupracuje, tak to jen tak, že se to nemá lámat přes koleno. Ale to už jste psaly, vy holky, co máte zkušenosti s „nočníkováním“.
Tak pááááá
Káťo video je super, Kuba taky takto piští. A poslední dobou už vyslovuje ty „slabiky“ ga ga, ba ba a tak mu vždycky říkáme že baba je v Táboře
![]()
Dneska to u nás vypadá na ten déšť, jak říkali ve zprávách. Tak větší výlet necháme na zítřek.
V pondělí už budeme mít foťák tak Jakuba natočím jak stojí, a ťape
![]()
Alunko a Marťulko - a proč jste přestaly kojit?
Zuzo - my taky vlasatci nejsme. Myslím, že Šimon na tom bude stejně jako Dáda v 1. roce
Aspoň už není plešatý, ale má tam takové jemné světlounké kraťounké vlásky.
Leni - to je fakt hrůza s těmi alergiemi na potraviny. Asi to musí být náročné, naučit se, co se může a nemůže jíst.
Barčo - lezení x ležení mne pobavilo
A bez pláštěnky u nás ani ránu
Já vždy na:,–(ím bundu s kapucí, ohrnu své dlouhé nohavice, na kočár pláštěnku a v sněhu či dešti jsme každý den vyráželi. jojo, o kostýmkách a botičkách na podpatku si mohu nechat jen zdát
![]()
Kornouty - vím, že se to dělá ve státech. Bývá to ve filmech. A tady v ČR jsem je jednou taky viděla v srpnu v nějakém obchodě.
Kat-ko - hlásím, že zuby taky žádné ![]()
Adys - asi jsi to psala, ale nestíhala jsem dočíst. Chci se zeptat, co Vaše stěhování - bude či nebude?
Katko_H - u nás je taky pěkné pištění. Ale slabiky, jak psala Alunka, ještě žádné. I když v týdnu nás byl navštívit kamarád, který se zabývá fonetikou a říkal, že tam slyší ma a ba. Ale já tam nic takového v tom jeho kvíkání neslyším ![]()
Tak přeji všem hezké sobotní odpoledne a pěknou neděli ![]()
Kacko … Misa opravdu dobre piska
…
PetoX .. o stehovani zatim nic nevime, pry to nebude tak rychle, jak se puvodne myslelo, takze vyckavame ![]()
jinak nevim, ty kornouty jsem ale tady ve Statech teda nikdy nevidela .. ani ve filmech
. znam to jenom z nemecka … ![]()
slabiky u nas taky jedou … teda hlavne ma a ba
.. zacal napodobovat smich a foukani
![]()
ted posledni 2 dny ale nechce Marek moc jist, ani tu jeho milovanou kasi, tak to svadim na zuby. tu jednu jednicku ma uz skoro prorizlou, aspon si myslim, protoze me nenecha na to sahnout …
no nic … musim sebou hodit … dneska mame tu oslavu, sice v restauraci, ale pak prijdou zase vsichni k nam. uz tady byla rodina vcera, posledni clenove odchazeli v 1/2 12.
, ja jsem utekla v 1/2 11., tak to zbylo na manzu ![]()
hezkej vikend! ![]()
Petraxx no já neměla mlíčko, a když jsem se „rozkojila“ tak to Kuba bojkotoval, a prostě jsem na to neměla nervy, azase jsem o mlíčko rychle přišla. Tak proto nekojím
![]()
Ale od pondělka začnu s tím ovocem sice nám MUDra říkala až kolem 7 měsíce ale to bude Kubovi už 6 a 3 týdny, tak si myslím,že se to nezblázní. Baští super, dneska krmil tatínek, aby si zvykl na příští víkend. No předváděl se ale snědl toho také dost.
A venku jsme také takto akční, jen né na bruslích,ale déšť ani sníh nás neodradí
![]()
Nevím kdo psal že zapomněl někde koupit kosmetiku od Hippu, koukala jsem na leták Rossmana a mají jí opět v akci. A bebu také, ale ne hypoalergení jen obyč.