Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsme se vrátily z nákupu, v DM jsme nechali 15,50kč, a masíčko stálo cca 50Kč. Tak jsem ráda.
Budu vařit játra na porku s rýží. Jen doufám,že to nebudu mít na celý týden.
![]()
Kuba si tu žvatlá, už říká BA BA , GA GA a občas i MA MA…
![]()
Držkopády - ani to nechci říkat, ale fakticky, i když jsem těsně u něj, tak většinou spadne tak blbě, že ho nestihnu chytit. No zatím žádnou modřinu nemáme ale trošku červéné šmouhy na čele jo
![]()
Jinak šetření...... můj manža si z toho jen utahuje - moje babi je napůl Židovka a tak ty peníze má trošku v krvi, jako jejich hlídání, šetření atd. takže to mám dnes a denně na talíři, že geny se nezapřou…
NO budu muset opravdu na to jít psychologicky ---- bude prostě vymetená lednička
![]()
Ahojík maminky,
tak my meli víkend akční,v sobotu jsme si udělali výlet do brna do zoo,bylo to super.
Chtěla sem se zeptat,vyvaříte lahvičky,tak nak premyslim zda to ma ješte smysl.protoze talirky a lzicky taky nevyvařim.
amísku já už nevyvařuju nic asi od 4,5měs. protože se mi akorát flašky od Aventu zničily, asi se tam u:,–(il vápník nebo jiný prevít obsažený v kojo vodě, co jsme kupovali.
A hračky vyvařil omylem jednou manža a tvar je takový velmi zvláštní
![]()
Ahoj holky, jsem nasr…
Minulý týden jsem Natyně objednávala z MMB NOVOU pěknou košili, ve skutečnosti prý ještě hezčí než na fotce, jak psala paní, ale nebudete věřit, přišla mi nošená, s urvaným patentem a flekama u krku
![]()
Jsem celkem kliďas, hodně toho skousnu, ale tohle je už i na mě moc!
Paní jsem napsala, že jí košili vesele pošlu zpět až mi vrátí moje tři stovky, tak doufám, že se ozve!
Ach jo
![]()
Koukám Katko, že jsme na tom snad všichni stejně s nějakýma „reklamacema“ nám napsali, že šuple pod sporák nemůžou opravit a myčku také. Takže nás čeká výměna obojího. Jsem z toho nasraná a manža ještě víc, protože ta myčka už bude 3 za 6 měsíců!!!!! No peníze vrátí až po 3 reklamaci… ale to je ztráta času, protože to bude zase fungovat jen 2 měsíce
![]()
Ahojky tak mám upečeno a nedalo mi to a udělala jsem brokolicový nákyp když už jsem měla rozpálenou troubu.
Kat-ko tak to je teda smůla, fuj to musela být nějaký špindíra. Hoď jsem jméno ať víme od koho nenakupovat. Mě se ještě nestalo nic podobného, ale bobeš si jednou objednal jedno cd a ona mu ho poslala pálené a ještě né česky jak chtěl a tak jsme jí psali teda já já jsem na to taková expertka a ona nám napsala že na nás s prominutím jebe. Tak jsem jí napsala že to teda beru jako jako že jsem přispěla na psychicky nemocnou chudinku.
Tak taťka ještě vymění letňáky za zimáky a koberečky v autě a přijede dom. Tak se jdu přichytat a půjdem ven. Je tam nádherně.....
Amísku já jsem teda teď po hodně dlouhé době vyvařila. I přesto že flašku než udělám Kátě jídlo vypláchnu vařicí vodou tak mi přišla zašlá a když jsem do ní trochu rejpla tak normálně byla humusácká, tak jsem si hned vynadal co jsem to za mámu
.
Tak jsem si vzala novou houbičku a trochu jaru a pořádně jí vydrhla a normálně je jako nová je úplně čisťoučká. A mám taky Avenťáckou.
Tak pádím Kačka tu věčně kňourá.....
Marťulko čím to ale přijde mi, že u vás se skoro pořád spinká. U nás bohužel toto nehrozí. Jakub je šílený nespavec. Třeba dneska spal doma jen 15 min. a asi 45 min. v kočárku… tedka snad na chvilku usnul, tak to jdu zalomit také
![]()
Kato
uplne s tebou soucitim,snad ti ta pani penize vrati.
Ja si zas objednala netekouci hrnicek a naprosto netusim proc teče.
a pred 14dny jsem koupila mixer a vcera jsme ho chteli poprve vyzkoušet ale on nefungoval tak jsem ho dnes reklamovala a po hodine dohadovani my ho teda vymenili za jinej.
Tak jsme se nasvačili a padime jeste ven,je tam nadherne
Byla to tato
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
ale před chvilkou jsem od ní dostala email, že se moc omlouvá, že zboží, když posílá, tak nekontroluje (to fakt nechápu)
, ale že mi peníze pošle zpět!
Tak snad se to vyřešilo!
Doufám
Holky, to počasí se mnou dělá divy
Prostě super nálada
![]()
Dneska jsem na cvičení nedocvičila, protože Šíma tak řval, že ho neutišili, tak jsem musela skončit asi o 10 min dřív. Odpo jsme šli k přehradě, chvíli jsem si četla na lavičce, došli nakoupit - no pohodička. Když jsem seděla na lavičce, tak se u mne zastavila jedna maminka s mimčem + cca2letým prckem a říká, že mi tak závidí tu knížku, že se dvěma, se to nedá. Tak jsem se smála, protože to je 2. knížka od porodu, kterou jsem začala číst. Dřív jsem měla tak knížku na týden ![]()
Kat-ko - s tím MMB by mne to teda taky pěkně nasr… No, moc hodnocení tam zatím nemá. Hlavně, jestli pošle ty peníze zpět. Jen jí to tam do hodnocení pěkně napiš!
Peto .. videla jsem tvoji diskuzi .. ![]()
kamaradka byla se 2 malyma detma na krete a moc si to pochvalovala … nemohla si vynachvalit, jak to tam bylo ‚kids friendly‘ … podrobnosti samozrejme nevim, ale muzu se pozeptat ![]()
hned bych jela taky ![]()
jinak jsi dobra, ze jsi precetla od porodu UZ 2 knizky .. ja maximalne tak prolistuju casopis a ani ten neprectu celej ![]()
adys píše:
Peto .. videla jsem tvoji diskuzi ..
kamaradka byla se 2 malyma detma na krete a moc si to pochvalovala … nemohla si vynachvalit, jak to tam bylo ‚kids friendly‘ … podrobnosti samozrejme nevim, ale muzu se pozeptat![]()
hned bych jela taky
jinak jsi dobra, ze jsi precetla od porodu UZ 2 knizky .. ja maximalne tak prolistuju casopis a ani ten neprectu celej
Adys - prosím, prosím - pokud by se ti podařilo zjistit název hotelu, nebo alespon bližší lokalitu, byla bych moc ráda.
A k těm knížkám - já přečetla zatím jen jednu, druhou teprve začínám
Ale je pravda, že průběžně čtu vybrané části z různých knih o dětech, případně i k věcem, které jsem dělala ještě v práci.
Dobré ránko,
hlásí se chodící mrtvola
. Poslední dobou nemám na net náladu, max. si Vás přečtu u koja. Janča se proměnila v sovičku a už 3. týden mi v noci skoro nespí. Noc u nás vypadá asi takhle: spí od 19:30 - 22:00 pak se vzbudí a řve- chce si hrát
usíná pak až kolem 3 h. a kolem 6h. vstáváme
. tak 1-2* se stalo že se mi sice vzbudila 9* ale po koju nebo podání dudlíka hned usla. Co je u nás nového??
Pořád jsme bez zubů, krásně sedí, ještě se neplazí ( jenom když leží tak se umí otočit dokolečka) v 7 měs měla 8.850 g, 70 cm, hlavička 45 cm.
Byli jsme na tom vítání občánků- docela prča - jako jediní jsme tam byli docela hezky oblíknutí ( všichni byli v mikinách, jedna mamča na sobě měla dokonce maskáče
, mimča byli v obyčejných dupačkách) Janči jsem oblíkla riflové šatičky tak byla kóča
Nejdřív mněl proslov starosta, pak vystoupili děti z Polské a České mateřské školky, proběhlo focení a šli jsme domů
Já jsem dostala zvadlý karafiát, Janička knížku „Naše holčička“ ( úplně stejné dávali před 8 roky jak jsem byla s Michálkem). Fotila nás knihovnice ( když jsem položila Janču do kolíbky tak jsem jí ani nestihla upravit šaty a už bylo hotovo) tak jsem byla zvědavá jak ty fotky dopadnou. Byla jsem si pro ně včera a tady jsou( jsem chtěla Janči upravit šaty - na a jak vidíte tak jsem to nestihla
):
http://monap.rajce.idnes.cz/…bcanku_2.jpg
Celá rodinka( po dlouhé době fotka kde vypadám aspoň trošku normálně- asi to je tím že předemnou stojí Miša a nejsou vidět špeky
):
http://monap.rajce.idnes.cz/…bcanku_1.jpg
Příkrmy naštěstí sní Janča všechno co jí dám ( asi bude žroutek po mamince
).
Náš jídelníček:
6 h. kojo
9 h. kojo
11:30 oběd
14 h kojo
17 h ovoce
19h kaše
a v noci jak kdy ![]()
Ještě jsem Vám chtěla poděkovat za rady ohledně fotoalba. Nakonec jsem ho udělala na rajčeti ( adresu mám v podpisu)
Víc už nestihnu, Janča řve tak jdeme ven.
Mějte se hezky a pokusím se nakouknout častěji.
![]()
Ještě jsem zapomněla: Od 16.4 jsou zase v akci Tesco plínky a od 14.4 jsou v Rossmanu akce na přesnidávky, Bebu, kašičky a ubrousky