Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6337
16.4.08 08:49

Dobré ráno,

tak bazárek měl úspěch, dneska bude pokračování.
Ikdyž dneska toho mám hodně. Teď vařím Ondráškovi obídek a nám chystám večeři. Za chvíli se jdu připravit a pojedu na lymfodrenáž, nakoupit, atd… Malého budu dávat ke švagrové.
A ve čtyři odpoledne zas budou chodit holky na oblečky, večer mám cvičení a to už se dneska hlásil manžel, jako jestli večer něco bude :lol: :lol:

Zuzi, tak co teplotky?

Marťulko, jsem si dneska četla popis tvého porodu, takže slzička ukápla :D

Katko, to mě mrzí, že máš nemocného syna, snad to malá od něj nechytne, ikdyž to je asi jistý, viď.

Maxiku, taky máme závislácké období, jak vidí moje záda, tak je to špatný…

Včera jsem tu měla na hlídání od sestřenky holčičku, je to ta dvojčecí, s chlapečkem byla doma a s holčičkou přijel manžel a jel si něco zařídit a nechal mi ji tady. Anitce je 8měsíců. Jakmile její tatínek odešel, tak spustila takovou melu a vydržela to zdatně celou hodinu!

Petrax, taky čtu sem tam, jak to vyjde. Mám rozečtenou děsnou romaňťárnu- Svádění sira Olivera :lol: prostě takovej relax…, jinak jsem spíš na historické romány, cestopisy, válečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
16.4.08 08:51

Amísku, to by sis přeci už všimla, že Natynka neslyší…, nevystresovala tě jenom zbytečně ta doktorka?!
No, moc držím palečky, aby to bylo ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
16.4.08 09:39

Zdárek mamky,
tak včera mi Kuba předvedl ukázkovou scénu v metru!!!! Byla jsem cvičit a kamarádka s přítelem jezdily tu hodinku venku, Kubík krásně chrněl, vzbudil se těsně před tím, než jsem skončila, mlíčko jsem měla uvařené, nejedl totiž od dvou do 7 hodin, takže hlad. No jenže bylo ošklivo tak jsme vyrazily na Václavák do KFC, tam zase bylo moc věcí, co chtěl vidět, takže nic moc nevypil asi tak 40ml.
Takže šel do kočáru a hurá na Muzeum na metro. No před výtahem se my otočil v kočáru na bříško (měli jsme korbičku,protože bylo ošklivo) ve výtahu mi málem vypadl zkočáru. No když jsme byly dole v metru tak opravdu skoro vypadl, jen tak tak jsem ho chytila, tak jsem zkusila sporťák a po:,–(it ho tam aby teda jako viděl, no děs, řval jak tur, kroutil se jak paragraf. Ještě že tam mají takové to lesklé obložení, v tom se viděl, tak aspoň to ho zaujalo, hračky prostě nezajímačka.....
A až po hodině takovéhoto tiátru jsme s kamarádkou zjistili že stojíme přímo v záběru kamery, jen doufám, že se pobavily :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Já teda vůbec, vypadala jsem opravdu jak zoufalá matka, a pak chtěl jako nosit po metru a byl klid.
Takže jsem volala manžovi, ať si pro nás přijede, protože zabrala korát ten spoťák a zase jsem nedokázala odvézt tu korbičku, no prostě šílené............
A doma byl už spokojený, honem do vaničky, a v půl 11 konečně usnul.....

Tedka usnul bez mlíčka, tak jsem zvědavá jak dlouho bude spát, jdeme k doktorům odpoledne, tak musím jít něco dělat :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
16.4.08 09:48

Ahojky,

Zuzi super video :lol: :lol:

Marťulko já žádnej hubeňour nejsem ( jsem říkala že se fotka povedla :oops: ) Při moji výšce ( spíž nížce :lol: ) 168 cm vážím 69 kg. A to jsem v těhu přibrala tak akorát, z porodnice odjížděla s +9 kg a těch se nemůžu zbavit :twisted: :twisted:( Teď jsem se dívala na fotky a u Miše jsem 7 měs. po porodu už byla hubená a to jsem v těhu přibrala 23 kg :oops: ) . Před rokem touhle dobou jsem měla 55 kg a v den mé svatby ( před 9 lety) jsem vážila 48 kg… :twisted: A tady jezdí s kočárkama jenom hubené maminky ( jim tady kazím průměr :oops: ) No nebudu si po ránu kazit náladu.. Ale má to jednu výhodu - tam kde jsem před tím měla velikost 0+nic mám teď docela solidní trojky ( a pak že Peťkovi má vadit moje váha) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LUCI jo jsem brunetka ale dávám si melír ( docela hodně) už asi 7 let. Teď mi ho kadeřnice nedoporučila kvůli kojení. Nedávno se mě ptala babina jakto že jsem si obarvila hlavu na hnědo když mám takové hezké světlé vlasy :lol: :lol: :oops: :oops: Už se těším na fotku Tvého účesu :wink:

Petro přes den mi Janča spí takhle: když vstává v 6 tak jí v 8 dám do postýlky a do 10 minut usne a spí zhruba 45 minut, a pak po obědě kolem 12 hod. to spí +- hodinu a půl a to je všechno… Max. jak jsme odpoledne na cvičáku tak tam usne na půl hod. ( to bývá tak kolem 15 hod) Takže opravdu nevím.. :oops: :nevim: :nevim:

Adys super video, Marek je šikulka :wink:

Amisku snad to bude v pořádku, držím palce

Všem marodům přeji rychlé uzdravení :srdce: :srdce: :srdce:

Zatím pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
16.4.08 10:07

Jéé já jsem zasloužila kecalka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Janička děkuje za komplimenty a posílá Vám uslintanou pusinku :lol: :wink:

http://monap.rajce.idnes.cz/…_27.3.08.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
16.4.08 11:06

Ahojky,

Marusko gratuluji k prestehovani, at se vam tam libi!

Amisku , preji, at s Natalcinym sluchem vse bude v poradku!

Adys , super video, je to primo ukazkove, presne tak nam to vysvetloval rehabilitacni. Zadne sezeni pred tim, co predvedl Marecek. Uz se nemuzu dockat, az holky take tohle udelaji, ale zatim se jen houpou na kolinkach, a ani nelezou.

Davam uz holkam jogurt, a prekvapilo me, ze jsou cele nadrzene i na ten neochuceny (nejsme jinak zadne jedlici).

Nemam vsechno docteny, ale koukam, ze se nektery chystate s detickama k mori? Nemuzu se rozhodnout, zda jen do Chorvatska, nebo to bude spis vecne schovavani od slunicka a obstaravani deti.

Resite tady vahu :D :D Se svoji jsem spokojena, vazim 55 :D (166 cm), a to je o 2 kg min, nez pred tehu. Mam zas jiny problem, tesim se az prestanu kojit a snad :? se mne zmensi prsa. Byli jsme vybirat plavky, a nejsou pro me. Zlate puvodni trojky, tak zavidim holkam, co muzou nosit spoustu zajimavych tricek, ktere ja bohuzel nemuzu. To jsou problemy, co? Asi nikdo neni spokojeny se sebou jakou by postavu nemel.

Jak jsem tady jeste v tehu resila svoji plet, jezdila jsem na laseroterapii a vsechno mozny. Tak materstvi mne pomohlo! Sice nemam tu plet idealni, ale je to stokrat lepsi, nez byvalo. Mam z toho obrovskou radost. Takze zadnou krasu holky mamince neberou, ty moje dve mne spis pomohly :wink:

Vsechny marodi uzdravte! Ja mam antibiotika, desne mne bolelo v krku, a nasli tam v hojnem mnozstvi nejakeho hemophyla. Pry by nebylo dobre nakazit tim holky. Tak uvidime, porad mne pokaslavaji, ale snad to nic nebude.

Uz si nepamatuji na co jsem jeste chtela reagovat z toho co jsem precetla. Tak priste.
Jdu zkusit sestavit sportaka, v korbach uz to moc nejde. Zaprve vyrostly, a jeste mne Anika venku strasne jeci behem delsich prochazek a dela ostudu. Chce pak jenom se nosit a vozit sama kocarek a vsechno videt. Tak jen se modlim, ze vyhled ze sportaku to trochu zachrani, jinak odmitam s tim jecidlem chodit ven. Tak uvidime. A to budu muset resit jeste jedne spojeny s tim problem, ktery vy nemate. Jak obe holky dopravit dolu do kocaru :?: Doted jsem je nosila ve dvou korbickach (dobra posilovna, dohromady odhadem jsem tahala 25 kg!). To bude zajimave, snad na neco prijdu.
 Pa-pa.

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
16.4.08 11:07

Jakub se tu rozpovídal, že mu sotva stačím přitakávt :P :P :P :P stojí u postelí a mlátí do nich, až z nich lítá prach :twisted: :twisted: :twisted:
A říká BA BA - protože na víkend pojedem k našim :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
16.4.08 11:11

Alino, je fakt, že mám jen jedno mimi, ale řeším to tak, že když chceme jet ve sporťáku a jsem sama doma, tak Kubu obléknu zabalím do hluboké korbičky a takto přesunu dolů do kočárkárny, kočár bez Jakuba vyndám ven, jinak bych ho nevytlačila do schodů, a pak Kubu vyndám z korbičky a zakurtuju do sporťáku, je to dost časově náročné. Ale Kuba je vždycky celý natřesený :twisted: :twisted: :twisted:

Tedka tu na sebe málem zvrhnul lampu… jo holt musím mít oči i na zádech 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
16.4.08 11:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
16.4.08 11:18

Ahojky maminy,

děkuji za optání, ale zatím nic moc změna. Teploty jsou pořád, ráno měl 38,2, tak čekám, že se to během dne zase vyšplhá nahoru :cry: A jelikož mi Honzík vypije jen tak 100ml čaje za den, tak jsem mu místo hrnečku dala lahvičku se savičkou a od rána už vypil 110ml :)

Marťulko, Dr mi na to řekla, že teď řádí nějaké virózy u malých kojenců, teploty trvají 3 dny a pak se mimčo osype. A také k tomu může být průjem a zvracení. No já pořád doufám, že to bude od těch zoubků. A jak je na tom Kačenka?

Koukala jsem, že jsou tady další marodi, tak jim přeji brzké uzdravení.

Mám doma Dádu, má velkou rýmu, tak jsem ho nechtěla nechávat ve školce. A to má jet v sobotu s dědou do ZOO do Dvora Králového, tak snad bude fit a neonemocní.

Teď jdu dělat oběd, mám naložené kuřecí masíčko a k tomu budu dělat brambory. Nestíhám Vás dočíst, tak snad po obědě, jestli mi to kluci dovolí :lol:

Zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
16.4.08 11:23

Tak jsem se mrkla na videa:

Zuzi,
naprosto super video, ale Honzíkovi se to okusování líbilo, což? :lol:

Adys,
tak Marky si předpisově sedl. Míša pořád vyvrazuje nožičku, jakoby chtěla. Ale zatím nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
16.4.08 11:27

Alino neprovokuj :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dneska jsem natočila Janču co dělá místo lezení ( manža jí říká rypoušek sloní :lol: ). Je to trošku tmavé protože jsem to musela točit foťákem a ještě ho trošku zamaskovat protože jak Jani vidí že mám v ruce foťák nebo kameru tak přestává spolupracovat :roll:
Náš rypoušek “:http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
16.4.08 11:30

Mončo,
hezká fotečka :wink: a s tou váhou jsme na tom stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
16.4.08 11:31

Správně, Alino, neprovokuj :lol: :wink: .
Já mám prsa D a myslím, že se nezmenčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
16.4.08 11:33

Mončo,
nejde mi to video otevřít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek