Poradna duly
Jana Čurdová
Holky jestli vám při přebalování zabere hračka, tak smekám před váma. Nám nezabere vůbec nic až na ty říkanky, nebo jsem mu včera dělala „indiána“ ale to zase potřebuju ty ruce na přebalování
![]()
Katka_H píše:
Peti,
já často dávám Míše něco do ruky, třeba hračku a nebo něco, aby se zabavila a nedělala voloviny, někdy ji také tak trošku okřiknu
To já mu taky furt něco dáváme, nebo mu k tomu zpívám. Ale nic moc to nezabírá. Tu hračku (či krém apod.) co mu dám nejraději hází totiž na zem a pak se nahne hlavou dolu a čučí na to, případně se k tomu sápe
Zvíře jedno ![]()
Alunko - dívala jsem se do galérky na Kubíkovi fotky. Moc hezké
Jen mne zarazilo - na té fotce, jak ti stojí v postýlce, že máš ještě rošt nahoře. To já bych se hodně bála, že mi z postýlky přepadne, zejména, když už si takhle stoupá.
NO to je u babičky Jany, tam máme ten rošt ještě asi na prostřední dírce, a doma jsem do manži také hudrala, aby to dal dolů, ale nějak se mu do toho nechce. Zatím přepadení snad nehrozí…
![]()
O víkendu jedeme k babičkám, a já budu gruntovat po těch oknech, tak se asi ani nezastavím ![]()
Ahojky holky, omlouvám jsem jsem praštěná…mi to nedocvaklo tak já na to heslo kašlu dám to normálně…ju???
A dneska jsem konečně pojmenovala videa tak nšějaké přihodím…
Alunko Kubík je moc rotomilý a fakt pořádný šikula…
Holky musím se jít mrknout na tu diskusi o které tady píšete a máte nervy na dranc…
Kačka teĎs poslední dobou moc dlouho nespí…a dneska v noci to se v:,–(ím že jí Adys Mareček navedl tu naší potvůrku si od 2 do půl 4 chtěla hrát…tak jsme jí dala čaj se savičkou č.1 aby se pořádně utaha a ona ho vytáhla celý a pak hezky spinkala až do půl 9. Tak snad to bylo jen jako zkouška anebude to praktikovat pořá…pořád mě hladsila po ruce apo vlasech a smála se na mě…tak jsem se ani nezlobila apovídal jí a hladila…lásku naší milovanou…
Tak jdu na to…
Tak ještě jednou a už bez hesla ![]()
Holky tak jsem to četla a teĎ někdo napsal že to píše na všechny fora co jsou ohledně dětí a to třeba i těhotenstvi.com…tam mám zrovna kámošku…no je to prostě nerušená debilka anebo to ani nemusí být ona ale on a je to normální narušený psychopat…ale jak jsem to četla tak jsem si uvědomila jak straně moc milujutu naší holčičku a šla jsem se na ní podívat jak sladce spinká…
No doufám, že brzy takový člověk opravdu špatně narazí a vymstí se muto…
Tak tady je pár videií…
http://www.youtube.com/watch?…
takhle vždycky vím že už je vzhůru…prostě mě zavolá tím, že natáhne medvídka akdyž dýl nejdu tak se ozve i sama…
http://www.youtube.com/watch?…
a takhle se snažila na kolínka, ale nejde to a nejde…a teĎ se jí nechce…je to naše lenoška…
ahoj holky .. jdu jen na skok .. ![]()
Martulko .. no jo .. ale co je bricho? to se schova, zamaskuje atd.. mas hubeny ruce a nohy, to se pocita
. to my, ktere jsme oplacane od shora az dolu .. to je pak horsi ![]()
Alunko .. tak u nas by sla matrace dolu pri prvnim pokusu o stoupnuti
. to neni o tom, ze TY si myslis, ze prepadnuti nehrozi .. deti jsou nevyzpytatelne a zvlast, kdyz Kuba je zivej .. ![]()
PetoX … to vis, hracky nezaberou .. musis dat Simovi neco, co je pro nej zajimave, s cim si normalne nehraje .. vim, ze s Adou to zachazelo tak daleko, ze jsem mu davala klice, obal od fotaku atd.. proste ne hracky
a vzdycky to pomohlo aspon na tu nejhorsi chvilku, ale zase je to jenom faze, prejde to ![]()
Marek je maximalne urvanej a protivnej, v noci spal sice trosku lip a ve svy postylce, ale jinak nic moc.. vcera byl na me celej den prilepenej, az na par minut, co jsem musela na WC … jinak bes … ted uz taky rve, takze jdu … ale i pres tu nemoc se zacal posouvat smerem dopredu, takze oficialne lezeme
a taky mi vylezl z lehatka, coz byla dosud takova zachrana ..no holt bude muset jit ted uz do ohradky pokazde …
mejte se …
Já bych ten rošt klidně také už dala níž, jenže proč bych to musela dělat já, že? No dneska se na toho svýho vrhnu ať to kouká udělat, nebo ať si mě nepřeje
![]()
Adys - tak to je dobře že Marky lépe spinkal…teď to potřebuje a doufám, že vám ty ATB pomůžou…ach jo to jsou pořád nějaké starosti že???
A o stehnem to zkreslují ty tepláky jinak jsou silá jsem to měřila a mám přes stehno tu horní část 75cm, boky 117 a břicho 116…což je šílené, ale co máme zdravou holčičku a to je nejdůležitější…
Kačka spí poslední dobou hodně málo a ještě se vzteká tak to by mě zajímalo co jí je…a když jí vemem do ruky tak se směje jak měsíček na hnoji..hééééérečka jedna…já chci zase to mimi co jsem položilaa spinkalo…ale jinak je hodná…teď tam křičí na medvídky…né jako pláč ale takové to její provokativní jako všímejte si mě…
Zuzi - co vi?? Už se honzíkovi teplota nvrátila??Doufám, že ne…
Přebalování u nás není problém…většinou na ní povídám, prdím jí na bříško, lochtám jí a když je puštěná telka tak se kouká na telku u toho…jooo když jí přebaluju v jejím pokojíku kde má na zdi obrázky tak to si může hlavičku vykroutit a točí se mi jak paragraf…
Zachvilku přijede Bobeš a jdeme na nákup…tak se mějte hezky a pohlaďte mimíšky teda spíš už batolátka…
JO videa už mám natočená na foťáku ale nejsou opět dobité baterky, takže až se nabijí, tak to sem snad večer hodím…
Ještě mi poraďte - už jste to říkali asi 1000× ale musím zmáčnkout nahoře to Img nebo URL?
Díky
Marťulko závist je pěkná mrška - jak já ti závidím, že ten tvůj chlap chodí domů takto „brzo“ a ještě chodíte spolu ven i s Kačkou. To u nás nehrozí, nejdříve se ten můj vrací kolem 7 večer ale to je zázrak jinak to jistí tak půl 9
![]()
Ahojky, Matyáše mám pořád doma, zítra jde zase na kontrolu! Ucho už ho prý nebolí!! Tak snad už bude líp! Akorát jsem včera nachytala Matyáše a Filipa v koupelně a slyším, jak Filip říká Matesovi: „dělěj, kašlej na mě víc, ať nemusím chodit do školy“!
![]()
Natálka spinká pěkně, přes den hodně, ale spíš v postýlce, v kočárku moc nespí. Teď mi spala čtyři dny už celou noc od devíti do osmi, akorát dneska v noci se začala budit, tak jsem si říkala, jestli taky nebude nemocná, nebo možná zuby!
Holky včera se mi Kuba tak „poslintal“ nedá se to snad ani slovy popsat. Byli jsme venku a kolem 5 jsem ho převlékla z dlouhého rukávu do krátkého na doma a za hodinu měl to bodíčko zcela mokré od slintání !!!! Už aby ty zuby vylezly !!!
![]()