Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2660
18.4.08 22:56

No zuzo to je dneska takhle jela v kuse,az na 2hodinovou pauzu kdy spala

Dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
18.4.08 23:06

Já jsem ptáčka také slyšela, řekla bych, že to byla Korela :lol:

A teď už vážně mizím, tak dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
18.4.08 23:17

Adys mame ptačka,a Zuza uhodla že korelu.Se z Natálkou doplnuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JJ
935
19.4.08 12:30

Adys, Zuzi, díky za rady, už jsem to aplikovala a je to vážně lepší. Díky, tedy že já se Vás nezeptala dřív :roll: . Jen se mi ta prokousnutá bradavka zanítila a dnes jsem musela vymačkat hnis. Netuším co s tím.

Brzské uzdravení všem marůdkům.

Malá volá, dnes v noci téměř nespala, rostou jí horní zoubky. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
19.4.08 17:20

JJ .. jsem rada, ze to aspon trosku pomaha. clovek musi byt ale dusledny ;-) . ja bych rekla, ze ty horni zuby je i vic boli, proto zkousi vic tisknout :-) . markovi se ted prorizly i ty horni a vidim, ze kouse vic … dokonce i zacal skripat zubama :roll:

zrovna jsme si dneska rikali s manzou, ze Ada sice lezl o mesic driv nez Marek, ale byl takovej trosku vic opatrnejsi. trvalo mu mozna tak 2 tydny, nez se odhodlal z obyvaku do kuchyne .. ale Marek .. :roll: .. ten je proste uz vsude … zabrousi do kuchyne, do druheho pokoje … jde proste pres mrtvoly :lol: :lol:

taky se hned zacal drapat nahoru, takze ted jsem mu davala matraci dolu u obou postylek (Alunko a sama :wink: :wink: :wink: , manzel je totiz strasne nemocnej :wink: ) , takze jsem zvedava, jak prezijeme ty lety .. meli jsme letet o mesic driv, kdyz jeste nebyl tak mobilni :-)

jo .. udelalo se u nas leto. vcera bylo 25C, dneska taky … no a my drepime doma … aspon pujdeme ven s adou .. ma sice rymu, ale nic jinyho k tomu .. :-)

hezkej vikend :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
19.4.08 17:36

Ahojky…
ja bych se tak rada podivala na videa...... :( .....ale Natalka uz hezky kecala kdysi na tom srazu :)
Annie uz treti den spi jen jednou denne a odpoledne uz je taaak protivna a porad knoura…ale jak vidi postylku, tak zacne rvat…v kocarku mi spat nechce, protoze venku je tak vsechno zajimavy, ze proste neusne.....snad dneska manza prijde driv a bude si s ni taky chvilku hrat on..nebo alespon to slibil. Rano odjel a prijel s kytkou, jahodama :) a darkama…(dneska mam totiz narozky, jinak by to neudelal :lol: ) a vecer moznaaa pujdeme na vecu, ale to nevim jiste, protoze nam maji privezt novou lednici, tak zalezi, kdy prijedou.....ale rada bych nekam jela.
Adys…ten let vam teda nezavidim…nas to ceka zase za dva tydny..uz ted mam z toho hruzu. Ale nastesti to bude posledni let s prestupem..pak uz jen charter a pak pry zacne taky CSA litat primou linku do Heraklionu a bude sem litat cely rok, takze to bude uplne super…
Dneska jsem si cetla slozeni tech hotovek, co tu nestle prodava…od 6. mesice a je v tom cibule 8O , sul, hrasek, rajce, mrkev, brambor, celer…olivovy olej a jeste neco, cemu nerozumim :? …opravdu jako nic moc… :?
snad uz marodum je trosku lip......zatim papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
19.4.08 18:55

Ahojky holky,
to je teda ale hmusné počasí. Takoívé lezavé. Tak doufám, že j nám za pár dní dorazí to od Adys.
Je fakt že jí tu nemít tak videa nemáme.
Amísku Natálka je kecka ukecaná. KAčenka na Natálku koukala se mnou a normálně se tvářila a reagovala na ní jakoby jí rozumněla.

Zuzi - já vím, makám na tom a do léta bych to chtěla spoň trochu zpevnit. To je dobře že už jste bez teplot. A to plavčo si pěkně užijete koukám. To je fajn že tam Áďa bude mít kámošku.

JJ - tak to je mazec s tím kousáním. Tak snad to pomůže.

HOlky normánlě včera po hezké noci s Bobšem se mi začalo spouštět mlíčko. Tak jsem jí zkoušela přisít a nějak se jí nechtělo, jen ochutnala a nic moc prej. Tak uvidíme.

Adys - tak se brzy všichni uzdravte úplně ať to počasí využijete.

Maruško - Všechno nejlepší hodně štěstí, lásky, zdraví a hlavně spokojenou zdravou rodinku a hodného mažu co ti bude dělat radost.
http://www.beruska8.cz/…evaze1/6.gif /> A to složení je teda nějaké divné co??? Podle ně tohle děti takhle malé ještě nemají. Ta sůl mě zaráří. Ale je fakt že všude je to jiné.

Tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
19.4.08 19:44

Ahoj holky,
zdravím po delší době,už mi začaly práce na zahrádce a je to znát,na počítač není čas,ale stíhám vás aspoň dočítat,ještě tu byla moje sestra se synovečkem Adámkem,byla jsem u kamarádky,která má měsíční holčičku,další mě zvaly na oslavu..no prostě jsem byla na roztrhání
chtěla jsem reagovat na moc věcí,ale aspoň co si pamatuju
Marťulko - z břicha si nic nedělej,hlavně,že jsi zdravá a pohodová,ono se to časem zlepší,zvlášť když pro to něco děláš..ono je to těžký,když je všude plno vyhublin např.moje sestra 11měs.syn a má 173 cm a 53 kg a to mi říká,,já jsem tak šťastná,že jsem přibrala,já měla jen 49 kg :roll: :roll: Jinak já mám pro oplácaný lidi slabost,protože jsnou mnohem pohodovější a veselejší než vyhubliny,mají obalený nervy sádlem :lol: :lol:
pitítko - tak nevím,jestli nemám zkusit taky toho dudla,protože Klárka z pitítka nic nevypije,nebo jestli mám ještě počkat..moc se mi do toho dudla nechce,mám pitítko po Adámkovi a za chvíli se to pěkně naučil :? :?:
JJ - to kousání je nepříjemný,moje sestra vždycky Áďu odložila na gauč,vyhubovala mu a ,,plakala,,že jí to bolí a mamánek Áďa za chvíli přestal kousat,prý to někde vyčetla.. a když jí někdy silněji stiskl,tak řekla důrazně NE! NESMÍŠ! a vzala ho od prsa a dala mu pít později
Amísku - Natálce držíme pěsti ať má ouška v pořádku..vší silou :lol: :P
Ve čtvrtek jdeme na proplach kanálků,doufám,že jí udrží a nebudou nás honit kdovíkama hlavně aby jí to pomohlo :srdce:
Mončo - přišly mi golfky Chicco jako máš ty,ale červeno-béžové,jsou super a jak jsi psala - je nový je krásný je můj :lol: :lol:

TAK SE MĚJTE KRÁSNĚ A AŤ SE VÁM VŠE DAŘÍ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
19.4.08 21:58

Maruško
Všechno nejlepší k narozenínam. :-)

No jo to byla ukecana ale ne tolik,to si nasrazu povidala s Annie.By mě zajímalo co si říkali.

Martulko
Kačenka určitě Natálce rozuměla,a nemohla by my to přeložit abych věděla co povídala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
20.4.08 02:25

Marusko .. taky jeste prejeme vsechno nejlepsi k narozkam :-) :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
20.4.08 07:56

Ahojky holky,

Brokoličko no konečně už jsem byla zvědavá kde jste. Na dovču jsem si říkala že máte ještě chvilku časík. Je fakt že zahrada zabere hodně a ještě k tomu s prckem. To musíš být večer odkecaná. Tak budem držet pěsti ť vám výplach dopadne dobře a Klárka má očíčka vpořádku.

Amísku Kačka jak slyšela Natálku tak se začala smát a zase si tahat nohu k pusince. Tak já ti nevím. A Natálka jak povídala tak hezky hejbala pusinkou, KAčenkato dělá taky. Jsem zvědavá co z ní jednou vypadne.

Tak včera říkali že dneska bude krásně a onoj ezatím husněji než včera. Tak jsem na to zvědavá. Teď ráno to jde Bopbeš ještě dobrousit a to je prý tak hodinka a pak doufám, že se udělá hezky a mohli bysme na procházku.

Tak zatím papapa maminy a pohlaďte vaše kulíšky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
20.4.08 08:01

Adys - koukala jsem na fotky a Marky je teda ale šikula je to pár dnů co si se snažil sednout a teĎ sedí :potlesk:

brokoličko - Klárka sluníčko. A má krásně modrý očíčka. Golfky jsou mooooc hezké!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
20.4.08 08:15

Maruško, k včerejším narozeninám VŠE NEJLEPŠÍ http://www.sirmi.ic.cz/smajl/301.gif

Naty má příšernou rýmu :cry: chytla to od Matyáše! Filip je zatím dobrý! Docela se divím, po tom, co se dělo v koupelně :lol:

Marťul, tady je taky hnusně, zataženo :evil: Já chci sluníčko, jinak chytám depku :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JJ
935
20.4.08 11:55

Maruško, já se také přidávám s opožděnou gratulací, vše nejlepší k narozeninám.

Tak se přidáváme k marůdkům. Lea má hroznou rýmu a aby toho nebylo málo rostou jí horní zuby a dost jí to bolí. Ty zuby jsou tedy hrozný, proč už musí růst tak brzy.

To počasí je hrozné, už aby bylo pěkně. Ani se nedivím, že je tolik marůdků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
20.4.08 16:29

Ahojky…
dekuju moc za pranicka.. :) …jste hodne…vecer jsme sice na zadnou vecu nejeli (no…a tu lednici taky nakonec neprivezli, ale cemu se tady vlastne divim…), ale manza alespon prinesl sampicko :)
Doma mate nic moc pocasi a my tady naopak horko, az to neni prijemny :( …dneska tu je 33 stupnu a do toho fouka silny teply vitr…takze venku nic moc… :?
Peto, posilam jeden odkaz s diskuzi o recku…ja bych ti poradila nejaky destinace o kterych dost lidi rika, ze jsou moc hezky, ale osobne jsem tam treba ve vsech nebyla…a kdy chcete letet?
http://www.recko.name/diskuze.php?…
Marodi marodi… :( ..to je neprijemny…Annie zatim jen kasle, tak snad se z toho nic jinyho nevyklube. Ale v Cechach budeme muset asi na detskou gynekologii :( …mala ma totiz porad takovy jako..vytok…? Z pipinky ji neco tece. Ja bych to nezkoumala, ale jednou byl na plince hlen, tak jsem se divila z ceho......a pak jsem videla, ze to slo z pipky. Od ty doby zadny hlen, ale kdyz se ji tam podivam, tak ma v ty dire tekutinu…tak aby to nebyl nejaky zanet, ale nechapu z ceho :roll: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí