Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2184
22.4.08 21:27

Ja si připadám jako blázen, pořád tady chodím a hledám ty mrchy. Jelikož sajou krev v noci, tak teď pořád odkrývám kluky a koukám se, jestli je nemají pod peřinou. Asi mi z toho do čtvrtka úplně hrábne :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
22.4.08 21:58

Se spaním jsem vypozoroala, že pokud Jakub jeden den přes den skoro nespí tak to dožene zase druhý den.
Např. dneska spinkal ukázkově, až namenší výstup na Žofíně sekal dneska latinu, ale to ho hlídala kámoška a mamka cvičila :P :P :P
Tak dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
22.4.08 22:18

Tak se ještě vyjímečně hlásím takhle pozdě…v tuhle dobu už většinou ležíme a spíme…ale celej den jsem se flákala a Bobeš chtěl kakaový štrůdl tak jsem mu udělala dva kynuté kakaové štrůdly a holky našla jsem seupr levnej a skvělej recept na chleba…takže jsem ještě dělala chleba a jelikož to bylo z 1,3kg mouky tak jsou chleby dva…a jsou skvělý výborný úžasný…nafotila jsem a hodím to sem…a když už jsem byla zase v jednoim kole a měla čas protože Bobeš se o KAčenku postaral a pak šla spinkat tak jsem ještě na zítra uvařila bramboračku abych se zase mohla flákat…i když já ostuda tu mám pořád to prádlo na žehlení…

Hanu - jojo je to od té značky Womar a děkuju za ujištění a koupím ji teda…já se prostě s tím baby vacem nenaučila a vůbec mi to nesedělo…tak ho pordáme…a Kačku když jsme tam dávali i v leže tak plakala…

Zuzi to je strašný, ale zítra už budete mít pokoj…teda jak jsem to četla tak jsem se začala drbat…já tyhle příšerky nesnáším, ale co naděláš…a to se Dáda nebudil když ho kousli??? i když to bude asi jako od komára že??? Chudinka malej tak ať se jich zbavíte a raději kupte novou postel…přece jen jistota je jistota…tak držím paečky…

tak dobrou noc holky a přejeme sladké sny a nespavcům tytyty spinkejte a nechte mamky odpočinout!!!!
Alunko a ty spi zítra bude den nespavý…tak ať máš energii na Kubíka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
22.4.08 23:06

Ahoj maminky,
priznam se na prispevky nemam ani cas ani napady co psat, ale obcas ctu. Hlavne rada ctu o pokrocich vsech miminek a trablech s papanim :) stejne jako u nas :?

Pridavam link na video - Ghazwinka uz nekolik dni leze, sice jeste nejiste, ale prece :)

http://www.onetruemedia.com/shared?…

Hanu - my jsme zatim s jidlem nijak nepokrocili :( obdivuju te za uspesnou snahu vnutit Mariance lahev s kasi, tak ze bych to zkusila taky?? Jakou savicku pouzivas (s jakym prutokem)?? Protoze mala neni na lahev vubec zvykla, tak aby to neteklo prilis… A Marianka je moc sikovna holcicka, koukala jsem na foto jak leze na balkon 8O :D

Jinak jsme take nemocni, uz 4.den ma silenou rymu, dokonce byla i zelena 8O ted uz to i samo zkapalnuje a casto se to dostane ven kdyz kychne… mimo to se snazim stale odsavat, ale uz to zna a brani se rucickama jak to jen jde.

Tak dobrou noc vsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
23.4.08 03:20

ahooooj holkyyyy :-)

ja ted poslednich par dnu moc nestiham .. jednak muzu na pc na delsi dobu jen kdyz Marek spi nebo az vecer a jednak delam tisic dalsich veci okolo, ze mi proste tak jako tak nezbejva moc casu … :roll:

snazim se dat dohromady seznam veci, co sebou, nakoupit posledni darky pro deti a pro pi ucitelky do skolky pro Adamka, do toho dodelavam posledni objednavky a dodavky na ty knizky, co prodavam, pak manzelovi lehke instrukce, atd. atd… :-)

kluci uz jsou tak nejak vyzdraveny, Marek uz je dobrej, akorat do patku musi brat ty atb .. Adamek to nastesti odnesl jen rymou .. manza taky prezil ;-) , takze ja silna zena jsem vyvazla bez nemoci ;-)
Zuzi .. to je teda sila ty stenice .. no ale aspon jste prisli na to, co Dadu trapilo … ale ja bych taky byla hystericka. porad bych kontrolovala, jestli nejsou jeste nekde jinde. :-) no snad vam ten deratizer pomuze :-)

Hajar ..Ghazwinka hezky leze … vypada uz taky tak velika .. :-)

Hanu .. holt Marianka zkousi tvoji trpelivost .. :lol: to vis, prece si nebude kazit ty svaly na brise nejakym ‚normalnim‘ jidlem, kdyz uz si je tak vypracovala tim mlickem :lol:
jinak Marek mi ted po te nemoci taky nechtel jist zeleninu .. takze jsem mu zacala pridavat do kazde zeleninove smesi lzicku jablecne presnidavky, ono to trosku osladi, ale zase ne moc, spis bych rekla, ze citi ty jablka a jak to pane zbasti :-)
Martulko … ty teda vyvarujes a vypejkas .. :-) uz se tesim na fotky toho chleba .. :-)
jinak Ada je taky hubenour .. vzdycky byl. bude mu 5 a jestli ma 15kg :lol: . jenze kdyz se podivam na fotky manzi v tomhle veku, tak to bylo to samy … ja si nemyslim, ze na to ma az tolik vliv to, jestli dite ji nebo neji. ne ze by se Ada cpal od rana do vecera, ma dny, kdy ji jakor vrabec a nekdy zase ji za 4 .. .. urcite v tom hraji roli geny a taky CO to dite ji …
mam kamaradku, jejimu synovi jsou 2.5 a vazi stejne jako Adam . jenze ona ty deti od mala krmi hranolkama, hamburgerama, zmrazenyma polotovarama atp. .. taky maji vsichni hodne nadvahu, jeji manzel mel pred 2 mesici lehky infarkt, ji doktorka rekla, ze musi shodit polovinu svoji vahy .. atd. atd…

Leni .. jsem si rikala, kde jsi .. ale asi je to podobny jako u nas, co ? ja vcera v noci kojila po dlouhy dobe 2×, jinak mi prijde, ze kojim snad po 2 hodinach … dneska pres den ale rano vubec ne a odpoledne asi 2× … nastesti Marek aspon spi pres den .. vetsinou 2×, jeden spanek je delsi tak 2hod a jeden je kratsi, tak tu hodinku .. ;-)

Baru .. bezva zprava ! tak aspon tchyne prijela s dobrou veci :-) a Tomikovi to pomohlo … se taky divim, ze u vas na severu se tahle masticka nedela :roll: at se Francesco rychle uzdravi.

to je asi tak vsechno, co si pamatuju ;-)
zdravim vsechny ostatni … mejte se krasne a uzivejte jara .. teda aspon tady u nas je spis leto .. na ctvrtek hlasi 28C … :roll: uz nam to zase zacina ..

jo .. kdepak se nam toula Lucinka? a Voche uz tady taky dlouho nebyla ;-)

napsala jsem roman, jeste vam sem dam video toho naseho lezce … akorat si teda vybral parkety, kde mu to pekne klouze :lol:
 http://www.onetruemedia.com/shared?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
23.4.08 08:55

Ahojky,

Barčo - tak ať operace dopadne dobře. A s tím exzemem - no to je fantastický! Tak aspoň se tchýně osvědčila :lol:

Marťulko - my klokanku ne. Máme ji půjčenou, ale nevyhovuje nám. Od maličku praktikujeme šátek. A dneska jsme koupili krosničku (tuto: http://www.detskydum.cz/…oala-240901/ ). Šimon už sám sedí a dle vyjádření naší rehabilitační MUDr. je i dost pevný, tak příští výkend už krosničku vyzkoušíme.

Včera jsem byla večer cvičit a pak jsem zajela do DM drogerie na velký nákup. Měla jsem tu 10% slevu a nechala tam 3 tis :x Ale nakoupila jsem i spoustu skleniček.

Zuzo - týjo, to je hrůza s těmi štěnicemi. No to bych teda nechtěla zažít.

Jídlo - my blbiny naštěstí (zatím) dělat nemusíme :D Ale chválím ho o sto šest :lol:

Holky - s tím lezením a sezením. Nepospíchejme tolik na naše prcky. Myslím, že jsou zatím na to fakt ještě malý a spíš se divím, že už nás tu tolik leze a plazí. Tak bych to ani nijak neurychlovala. A jak psala Hanucha - hlavně je nechávat hodně na zemi, ať se hezky sami snaží :wink:

Marťulko - žehlení tu mám hromadu z minulého týdne. Ale chci to zvládnout dnes večer, to jsem sama doma, tak abych se nenudila :lol:

Adys - tak pevné nervy na balení! A hlavně v klidu, u nás se dát taky všechno koupit :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
23.4.08 08:57

**SRAZ

HOLKY, TAK JAK TO UDĚLÁME S TÍM NAŠÍM SRAZEM?

Joulo - ty jsi zmiňovala, že v Kice v Průhonicích se dá pronajmout dětský koutek. Máš k tomu nějaké další info? Já koukala na net, ale nic jsem tam nenašla.

Amísku - ty jsi taky zmiňovala, že někde v okolí Hostivaře je nějaké mateřské centrum, které se dá pronajmout.Máš k tomu nějaké info - aspoň název (já se tam můžu pak zajet zeptat)?

A jak termínově?

Adys - nahoď prosím nějaké termíny, kdy bys ty mohla (jestli už víš).** 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
23.4.08 09:33

Ahoj,

včera jsem byla celý den venku a večer mi nešel net :pocitac:

Maxiku super fotka :lol: Přeju rychlé uzdravení :huban:

Maruško dodatečně vše nej :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: a to teplo docela závidím :oops: pomeranč :o . taky bych to dělala podle sebe :wink:

Hanu kaši dělám nemléčnou do MM. Ohřívala jsem MM ve vodní lázni a kaše byla pořád řídka, tak jsem se nas… a hodím mlíko do mikrovlnky :oops: , ohřívám dokuď nezačne vařit ( asi 1,5 min.) a pak je kaše krásně hustá i když ji dávám podle návodu( tam se taky píše že má mít mlíko teplotu 50-60*C - ve vodní lázni ho tak neohřeju). Když je to mlíko studenější tak je kaše řídká.. Ale uvažuju jestli má cenu jí dělat z MM když ho skoro uvařím nebo raději použít Nutrilon.. :? :?
Ovoce kupovala jsem Frutapuru aľe poslední dobou jí dávám čerstvé ( jablko, banán, hruška) a chutná jí to víc než ze skleničky :wink:

Amisku a nebyli jste s fenkou u MVDR.? Kamošovi se stalo něco podobného tak byl u veterináře a ten jí dal injekci ( něco jako lidská pilulka po :wink: ). Jinak ti pobíhající čokli.. U nás je to úplně stejné - když se moje fena hárá tak máme pořád nějakého v zahradě..Manža šel za sousedem( zastupitel obce) a řekl mu ať si toho svého psa hlídá a soused mu odpověděl že proč by si nemohl jeho Blek užít.. :evil: :evil: :twisted: :? :twisted: :twisted: Takže když jsem ho potkala já tak jsem mu řekla že jestli ještě jednou ten jeho čokl bude u nás v zahradě tak ho chytnu a odvážím do útulku :twisted: Tak jsem se dozvěděla že jsem nějaká citlivka :twisted: Jsem mu vysvětlila že můj fena má hodnotu zhruba 20.000,– tak aby se pak nedivil.. - to hned sklapnul a psa si hlídal ( Za chvíli se Bona bude hárat zase tak jsem zvědavá).

Kat-ko my jsme taky bez zubů a bez nálady

Alunko já jsem začala Frutapurou a asi po 2 týdnech jsem začala dávat čerstvé ovoce

Marťulko na tom videu je moje 3 letá fena která Mišku zbožňuje a poslechne ho na slovo tak jsme si to mohli dovolit :wink: . Ale stejně pro jistotu ji měl manža na vodítku :) . A s tím koupáním.. Když jsem se jednou koupala s Jančou já tak se mi do vany vykadila :lol: Švagrovi držím pěsti :wink: Fotky jsou boží :lol: :lol: :lol: :lol:

Alino u toho polívání říkám …Janči a šup… My jsme samouci a bohužel to tak i zůstane( už jsem to tu psala- u nás je jenom Kenny club p. Kiedroňové a nelíbí se mi jejich přístup atd.) takže teď budem blbnout ve vaně,v letě v bazéně na zahradě a pak budem chodit do normálního.

Zuzi štěnice?? tak to bycht aky chodila děcka pořád kontrolovat. Snad se jich rychle zbavíte

a víc nevím.. :oops: Jsem to psala od 6 hod. :lol: :lol: :lol: Už mám doma taky zavisláka takže vždycky napíšu 2 věty, letím zabyvit Janču a rychle zpátky k pc :roll: :roll:
U nás je hnusně, prší a to musím jít do lékarny a odpo. jsme chtěli jet na cvičák :twisted: No nic jdu se oblíkat..

Pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
23.4.08 09:54

Adys video je super, a všimla jsem si, že máte záclony až k zemi, nebo se mi to jen zdálo? No mi doma máme záclony těsně pod parapet a Jakub se sápe po topení a chci si na ně šáhnout, takže záclony až na zem u nás nehrozí…

Jinak už zase chrní, asi je mu trošku mizerně. Včera když jsme se vrátily z venku, tak dost sýpal - no kokrhal jako kohout 8O 8O a už tak moc nevýská. Ale snad to za chvilku v teple bude lepší.

U nás svítí slunce, takže už je uvařeno pro Kubu, umyté nádobí, složené prádlo, jedna pračka se pere, druhá se suší, no paráda. Ještě vytřít. Ale to až odpoledne.
Přece se nestrhám za dopoledne :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
23.4.08 13:03

Hanu už ti to asi někdo radil, ale pokud Marianka nejí podle tvých představ, tak to může být také tím, že ty skleničky prostě nemá ráda. I když je to divné, psala jsi že jí dáváš od začátku skleničky, tak by neměl být problém.
Třeba Jakub skleničky vůbec nechce, šklebí se u nich a prostě chce ode mě uvařené. :P odpoledne zkusím to jablíčko s Frutapurou, to by bylo aby to nejedl.

Někdy mi také přijde, že musí být pořádně hladový, aby spolupracoval při jídle, to potom otevírá pusinku jedna báseň :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
23.4.08 17:59

ahoj holky můžu se k vám přidat?malá se narodila 30. srpna 2007 ale jden termín porodu jsem měla 4.9. 2007 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
23.4.08 19:56

Ahojky holky,
tak předem než se rozepíšu děkuju všem co drželi pěsti a hjlásím, že operace dopadla dobřetrvala¨skoro 5 hodin, ale už i sám Honzík volal. Venku bylo krásně a tak jsem ztrávila den se ségrou a Jiříkem. Byli jsme ve městě a na procházce a já jak jsem včera dělala ty chleby tak jak jsem hnětala to těsto tak jsem si bezvadně namohla sval na rameni vypadá to spíš jako bloklé a bolí to ajko čert…tak už jsem si na:,–(ila surgam a snad to zabere…jinak zítra jedu se ségrou do Ústí aby nejela sama a já si tam dám procházku a aona si skákne za manžou…ani nevíte jak jsem šťastná že už je to vpořádku a operace je za náme…

Zítra má být krásně tak to jsem ráda…

Petruš tak to u nás teda šátek nebyl ale ten baby vac opravdu nene…al e zase co jsem tady vyčetla tak jsi šikila tak to prostě umíš :wink: …

vercomysko - no jasně že se k nám můžeš přidat…vítám tě mezi námi…já se taky přidávala až po hooodně dlouhé době a to jsem tady holky četla od úplného začátku :wink: …jsem byla takový tajný šmírák…ale třeba je tu takových víc a nemají odvahu…fakt jsem je poctivě četla každý den…byla jsem na nemocenské tak jsem měla čas…

Zuzi - tak co ty hnusný potvůrky už jsou zlikvidované???

Barčo - co mažel už to má taky asebou že??Zachvilku budete doma všichni a učit Tomíka nová slovíčka…v:,–(ím se že ten tu bude první mluvit…u nás se kecá o 106..hodně křičí a vejská…a většinou když dávají zprávy a je v nich něco důležitého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
23.4.08 20:05

Ahoj všem,

vercomysko, jasně, že se přidej, každá nová dušička je ze srdce vitaná…

Mě je líto ten sraz, taky bych vás chtěla poznat.

Malej tu na mě huláká, nechce spát, nechce nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
23.4.08 20:08

holky tak kulíškové se šli koupat a já sem dávám fotky té mé včerejší dřiny…

domácí chléb…ten koskatý tak měl být ale ten druhý měla být veka…ale to neva…

http://majan05.rajce.idnes.cz/…P1030791.JPG

a tady kakaový kynutý štrůdl…

http://majan05.rajce.idnes.cz/…P1030799.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
23.4.08 20:20

Tak si malýho vzal tatínek a šli to zkusit spolu…

Zuzi, to slyším poprvé o tech štěnicích, je to fakt smůla…, by mě nenapadlo.
Tak snad vám je vyhubí na první zátah a budete mít klid.

Adys ahojky, Mareček je vážně šikulka, zkoukla jsem všechna videa i fotky.

Všechny ostatní mooooc zdravíme.

Zítra jedeme opět na plavání, tak se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí