Poradna duly
Jana Čurdová
a už jsem také „zasloužilá kecalka“ - to jsem toho už tolik napsala
![]()
Alunka píše:
Alino videa jsou super, jen vám závidím, že cvičíte „oblečení“ to my s Kubou musíme do nahata a bez plínky, neb cvičíme břišní svaly a potom šikmé břišní, a nakračujeme správně s nohama, protože si stoupá na špičky a to je špatně
no ja nevim … ale co jsem tak za svuj zivot vypozorovala
, tak si myslim, ze deti v tomhle veku si vsechny stoupaji na spicky
. podle me je to prirozeny vyvoj … Marek jak si ted zacina stoupat, tak samozrejme je taky na spickach .. je to videt na fotkach ![]()
jooo .. kdyby dite chodilo po spickach ve 2 letech nebo pozdeji, tak pak bych to zacala resit … ale ted teda ne …
prijde mi to zbytecny ![]()
petrax77 píše:Adys - my tam chodit nemusíme, my tam chodíme dobrovolněa platíme si to
![]()
PetoX … a to je ‚normalni‘ cviceni nebo rehabilitace? ja jsem si prave myslela, ze chodite na rehabku, nejak mi to z toho vyplynulo .. ale prave nechapu proc …
jako prevence ?
Adys já těm jejich postupům moc nerozumím, ale myslím si,že je to hlavně v tom,že s 2 letým dítětem moc nezacvičíš, přeci jen ty miminka jsou trošku tvárnější. Teda jak který, náš Jakub je prostě exod - s ním se cvičit totiž už moc nedá..... spíš cvičím já svaly na rukách
![]()
Už zase nemůže usnout
![]()
ahoj nemám ted moc času koukat ,nikča má nšjaké blbé období a přítel do večera v práci tak jsem nějaká vyždímaná
![]()
Ahoj, mám zase blbou náladu! Pětiletého synovce včera odvezli do nemocnice
začal mít velký bolesti bříška a křeče! Švagrová mi dneska psala, že mu ráno bylo zase špatně, ale po infuzi se to zlepšilo. Ach jo, proč musejí být malé děti nemocné
![]()
Jinak Marťul, díky za kompliment
, mám ale pocit, že kdyby si mě viděla ráno, tak mě nepoznáš
![]()
Ahojky,
máme nádherné počasí tak jsem pořád venku ( dneska jsem šla ven o půl 9 , domů jsem se vrátila kolem 11 dala obět Janči a pak zase hurá ven a vrátili jsme se až v 19:30). Už by to nádherné počasí mohlo zůstat. ![]()
Vercomysko vítej mezi náma ![]()
Marťulko super že operace švagra dopadla dobře
a jsi šikulka chleba vypadá super ( a určitě i tak chutná
)
Kat-ko hezká fotka. Přezdívky - Miša- Michalinek ( takže nic originálního
) a Janča je Jaňucha nebo Jaňouch ![]()
Leni, Adys Míša má v 8 letech 20 kg ( vypadá jak chodící reklama na anorexii
) prostě všechno vyběhá..
Alino odkaz uděláš takhle:
Jak trénujeme s Anikou ........
a máš toto:
Jak trénujeme s Anikou /> Ještě si vždycky změnim velikost a barvu písma ( oznáčíš si jenom ten název a pak si vybereš barvu) abyste si toho všimly ![]()
Užijte si víkend
Jdu do hajan, bolí mě nožičky..
![]()
My zítra jedeme do té Roudnice, tak už se také moc těšíme, kamarádku jsem neviděla snad 3 roky, no prostě dlouhá doba. Občas krafeme po Skypu,ale to není ono
![]()
Tak nám ten náš raubíř snad usne u mlíčka
![]()
Moni, počasí Ti závidím, u nás dnes skoro celý den pršelo a až k večeru se udělalo lépe
Kat-ko, ať se synovec brzy uzdraví, je to hrozné, když jsou děti nemocné ![]()
Alino, videa jsou super ![]()
Adys, Leni, Dáda má teď asi 111cm
A že by byl hubený, bych ani neřekla, on se mi zdá tak akorát, takový normální kluk ![]()
Ahoj ahóóój
tak jsme po průplachu,ale vůbec se mi to očičko nelíbí,má to daleko horší než předtím,kapeme antibiotické kapky a v pondělí jdeme na KO,tak snad se to jen čistí ![]()
Adys,Kat-ko - jste mě pobavily s těma přezdívkama - Ouš a Bootsie - super! my jsme jen Myšák nebo Klarušák,ale manžel má krásný a ty se sem stydím napsat
Marťulko - jak píšeš to uspávání s maminkou pod postelí,to jsem se od srdce zasmála,co ty děcka dovedou s rodičema udělat
Alina - krásný cvičení,jsem ráda,že už vím,co to jen ten šikmý sed,sestra se mě na to ptala,tak jí to cvičení aspoň můžu popsat klokanka - Hanu a Marťulko taky máme Womara a dost používáme,jednou nám v ní Klárka nastydla,tak pozor na vítr
lezení - Ghazwa už taky krásně leze,taky se divím,že už je tu tolik lezců a lomozníků,jak píše Petra X,protže podle tabulek je ještě čas,jsou to šikulové Barčo - to je skvělý,že zabrala ta mastička,hlavně ať se to nevrací,teď ještě něco pro Lukyho od Lenky,aby měl taky pokoj
zvířátka - taky máme požehnaně, vlčici Norinku,slepice,králíky,na jaře brojlery,přes léto krocany..samá práce
Vercamyska - vítám tě,ať se ti tu líbí
Zuzi - ty štěnice..blee..ať se jich po tom postřiku dobře zbavíte ![]()
Dobrou sladkou nochttp://www.beruska8.cz/…raze1/26.gif
No to sem to s těma tučnejma písmena zase vymňoukla ![]()
http://www.beruska8.cz/…raze1/17.gif
Tak mi konečně spíme, teda Jakub, a my jsme oba s manžou KO
chtěli bychom zítra stihnout vlak v 9,00 z Masaryčky, ale nevím jak to vše zvládneme, při spěchu samo sebou na něco zapomenu
![]()
Tak dobrou a dlouhou noc ![]()