Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2349
25.4.08 16:04

a už jsem také „zasloužilá kecalka“ - to jsem toho už tolik napsala :twisted: :twisted: :twisted: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
25.4.08 16:13
Alunka píše:
Alino videa jsou super, jen vám závidím, že cvičíte „oblečení“ to my s Kubou musíme do nahata a bez plínky, neb cvičíme břišní svaly a potom šikmé břišní, a nakračujeme správně s nohama, protože si stoupá na špičky a to je špatně :?

no ja nevim … ale co jsem tak za svuj zivot vypozorovala ;-) , tak si myslim, ze deti v tomhle veku si vsechny stoupaji na spicky ;-) . podle me je to prirozeny vyvoj … Marek jak si ted zacina stoupat, tak samozrejme je taky na spickach .. je to videt na fotkach ;-)
jooo .. kdyby dite chodilo po spickach ve 2 letech nebo pozdeji, tak pak bych to zacala resit … ale ted teda ne … ;-) prijde mi to zbytecny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
25.4.08 16:15
petrax77 píše:Adys - my tam chodit nemusíme, my tam chodíme dobrovolně :lol: a platíme si to :D :D

PetoX … a to je ‚normalni‘ cviceni nebo rehabilitace? ja jsem si prave myslela, ze chodite na rehabku, nejak mi to z toho vyplynulo .. ale prave nechapu proc … ;-) jako prevence ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
25.4.08 17:23

Adys já těm jejich postupům moc nerozumím, ale myslím si,že je to hlavně v tom,že s 2 letým dítětem moc nezacvičíš, přeci jen ty miminka jsou trošku tvárnější. Teda jak který, náš Jakub je prostě exod - s ním se cvičit totiž už moc nedá..... spíš cvičím já svaly na rukách :lol: :lol: :lol:

Už zase nemůže usnout :x :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
25.4.08 19:13

ahoj nemám ted moc času koukat ,nikča má nšjaké blbé období a přítel do večera v práci tak jsem nějaká vyždímaná :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
25.4.08 19:35

Ahoj, mám zase blbou náladu! Pětiletého synovce včera odvezli do nemocnice :cry: :cry: začal mít velký bolesti bříška a křeče! Švagrová mi dneska psala, že mu ráno bylo zase špatně, ale po infuzi se to zlepšilo. Ach jo, proč musejí být malé děti nemocné :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
25.4.08 19:50

Jinak Marťul, díky za kompliment :oops: :oops: 8), mám ale pocit, že kdyby si mě viděla ráno, tak mě nepoznáš :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
25.4.08 20:58

Ahojky,
máme nádherné počasí tak jsem pořád venku ( dneska jsem šla ven o půl 9 , domů jsem se vrátila kolem 11 dala obět Janči a pak zase hurá ven a vrátili jsme se až v 19:30). Už by to nádherné počasí mohlo zůstat. :wink:

Vercomysko vítej mezi náma :wink:

Marťulko super že operace švagra dopadla dobře :wink: a jsi šikulka chleba vypadá super ( a určitě i tak chutná :-) )

Kat-ko hezká fotka. Přezdívky - Miša- Michalinek ( takže nic originálního :lol: ) a Janča je Jaňucha nebo Jaňouch :wink:

Leni, Adys Míša má v 8 letech 20 kg ( vypadá jak chodící reklama na anorexii :oops: ) prostě všechno vyběhá..

Alino odkaz uděláš takhle:

Jak trénujeme s Anikou ........
a máš toto:
Jak trénujeme s Anikou /> Ještě si vždycky změnim velikost a barvu písma ( oznáčíš si jenom ten název a pak si vybereš barvu) abyste si toho všimly :wink:

Užijte si víkend
Jdu do hajan, bolí mě nožičky.. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
25.4.08 21:38

My zítra jedeme do té Roudnice, tak už se také moc těšíme, kamarádku jsem neviděla snad 3 roky, no prostě dlouhá doba. Občas krafeme po Skypu,ale to není ono :P :P :P

Tak nám ten náš raubíř snad usne u mlíčka 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
25.4.08 21:45

Moni, počasí Ti závidím, u nás dnes skoro celý den pršelo a až k večeru se udělalo lépe

Kat-ko, ať se synovec brzy uzdraví, je to hrozné, když jsou děti nemocné :(

Alino, videa jsou super :)

Adys, Leni, Dáda má teď asi 111cm :lol: :wink: A že by byl hubený, bych ani neřekla, on se mi zdá tak akorát, takový normální kluk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
25.4.08 21:47

Alunko, tak si to zítra hezky užij :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
25.4.08 22:08

Ahoj ahóóój
tak jsme po průplachu,ale vůbec se mi to očičko nelíbí,má to daleko horší než předtím,kapeme antibiotické kapky a v pondělí jdeme na KO,tak snad se to jen čistí :roll:
Adys,Kat-ko - jste mě pobavily s těma přezdívkama - Ouš a Bootsie - super! my jsme jen Myšák nebo Klarušák,ale manžel má krásný a ty se sem stydím napsat :oops: :oops: Marťulko - jak píšeš to uspávání s maminkou pod postelí,to jsem se od srdce zasmála,co ty děcka dovedou s rodičema udělat :lol: :lol: Alina - krásný cvičení,jsem ráda,že už vím,co to jen ten šikmý sed,sestra se mě na to ptala,tak jí to cvičení aspoň můžu popsat klokanka - Hanu a Marťulko taky máme Womara a dost používáme,jednou nám v ní Klárka nastydla,tak pozor na vítr :cry: lezení - Ghazwa už taky krásně leze,taky se divím,že už je tu tolik lezců a lomozníků,jak píše Petra X,protže podle tabulek je ještě čas,jsou to šikulové Barčo - to je skvělý,že zabrala ta mastička,hlavně ať se to nevrací,teď ještě něco pro Lukyho od Lenky,aby měl taky pokoj :huban: zvířátka - taky máme požehnaně, vlčici Norinku,slepice,králíky,na jaře brojlery,přes léto krocany..samá práce :? Vercamyska - vítám tě,ať se ti tu líbí :P Zuzi - ty štěnice..blee..ať se jich po tom postřiku dobře zbavíte :!

Dobrou sladkou nochttp://www.beruska8.cz/…raze1/26.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
25.4.08 22:10

No to sem to s těma tučnejma písmena zase vymňoukla :oops:
 http://www.beruska8.cz/…raze1/17.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
25.4.08 22:11

Tak mi konečně spíme, teda Jakub, a my jsme oba s manžou KO :o :o :o chtěli bychom zítra stihnout vlak v 9,00 z Masaryčky, ale nevím jak to vše zvládneme, při spěchu samo sebou na něco zapomenu :? :?

Tak dobrou a dlouhou noc :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
25.4.08 22:23

Jdu Vám popřát dobrou noc a hezký víkend :) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí