Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1678
29.4.08 11:33

Teda ale už toho mám dost, zase se mi to smázlo.
Amísku jak je čubince???
Alunko to je škoda že jste neměli teda ten šátek a nebo klokanku jste to mohli střídat s kočárem…a manžovi bych kočár šoupla a jdi se nachvilku projít a já si pokecám s kámoškou…
tak Kačenka zase podruhé spinká..probudila se po 30 minutách s pláčem, pokajděná, tak přebalovačka, 3× se počůrala, tak do vany, to byl a vykulená že se koupe tak brzy, pak mlíčko a koukání z okna a zase hezky spinká…je hodně mrzoutková, i v noci se vzbudila a plakala tak jsem jí dala mlíčko a zas spinkala…buď to budou zoubky a nebo prdíci…tak uvidíme až se probudí jestli to bude lepší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
29.4.08 12:37

AHojte holky,
nestiham, mala se porad stavi a uz se nekolikrat flakla dost do hlavy, takze pres den pc nehrozi a vecer ho uzurpuje muj milej :-/
Adys - stastny let!
Leni - koukala jsem ze prodavas Mutsy, tak nevyhovuje jo? Casualplay je lepsi??? Ja ten muj porad neprodala, myslis, ze ho mam zlevnit nebo pockat? Myslela jsem si, ze cena je celkem dobra :?
Tak pa, zas se mi tu vesi na snuru od netu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
29.4.08 12:39
Alunka píše:
Petrax a nosíš Šímu v tom šátku stále? Nebo už ne? Myslím si, že váhově jsou na tom kluci tak asi stejně. Přijde mi Jakub čím dál tím těžší, už to není takové to malé mimi :P :P :PA ještě mám otázku, za kolik si ten šátek koupila? Ještě uvažuju že napíšu spolužačce ze střední zda by mi ho nepůjčila, svýho syna v něm nosila pořád. :lol:

Jo, ještě ho nosíme, ale už méně. Už jen na výletech, většinou o víkendu. Váhově ho v šátku ještě v pohodě unesu. A jestli máš možnost si ho půjčit, tak si ho spíš půjč. Já ho taky nejrpve měla půjčený od kamarádky, pak jsem si nechala ušít svůj (kamarádce se narodilo druhé mimčo, tak ho taky potřebovala).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
29.4.08 14:13

Ahoj,

tak tady zatím od rána nepršelo, a svítilo i sluníčko. Teď už to ale vypadá na spadnutí. Tak váhám jestli jít pro Áďu pěšky s kočárem nebo radši autem. Ale než napíšu komentář, tak to stejně nebudu stíhat a pojedem autem :-)

Jak to děláte, že dětičky tak pěkně spolupracují s paci paci,… Ten náš se jen tomu směje a aby něco napodobil, ani náhodou, stejně s mluvením. Asi máme fakt netvrdlé dítě :lol: :lol:

Hanu- s kočárem je to trochu složitější :-) S Mutsym jsem maximálně spokojená, teda s Urban Riderem. Ten co tam mám, je od kamarádky, a fkat byhc 3Rider nechtěla ani zadarmo. Je mnohem hezčí teda, ale jízda nic moc :( Já jsem jen u toho svého vyměnila sedačku a máme tmavě modrou a je božííííí, pořád jsem propagovala černý kočáry a tadle je mnohem hezčí a Lukymu víc sedí. :wink: Já nevím s cenou, máš ji dobrou, tak jen občas dej inzerát znovu, ať nezapadne daleko. Oni moc lidi nehledají, asi. Kdyby se mi podařilo tento udat, mohla bych zkusit dát ten tvůj. Mám přeci jen zaplaacenou hvězdičku, tak mě líp najdou, ale taky si nedělám moc šance, že tento udám. :roll: Nějak se teď neprodávají.

Byla jsem dopolko u kamarádky a ta mě ukecává do prodeje parfému, jsou to Hugo Boss,… jen od firmy FM cena za parfém je 330,– což je velice slušná cena a fakt to voní a vydrží docela dlouho, ale já na to moc nejsem :oops: :roll: Navíc, tomu lidi asi moc věřit nebudou. ALe ona má dost velký úspěch a celkem jí to dobře vidělává prý zatím tak přes 2000,– za měsíc, ale chtěla by se tím časem živit místo práce. Tak mám nad čím přemýšlet :wink:

tak já letím, no asi tím autem, ať nezmokneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
29.4.08 14:39

Si vás tu čtu a přitom vařím bramboračku, a zasejc mi utekla z hrnce, ach jo…
můj taťka vždycky říká, že když uteče polévka z hrnce tak uteče to nejlepší 8O 8O 8O
Ale stejně bude dobroučká mňam, vypadá to že půjdu potrápit svalíky a faldíky, taťka to v práci nepřehání a snad si dáme spicha na Palmovce i s Jakubem a já pak pofrčím dál.

Kámošce začíná zkouškové tak mi nemůže dneska povozit, tak snad to dobře dopadne :roll: :roll:

ad pouť a tlačení kočáru jelikož ten můj chlap je hlava děravá a zapomněl si tu bundu v buse, tak jsem skoro až na horu Říp tlačila kočár sama, protože manža hledal bundu, dohnal nás až skoro nakonci, a to už byl Jakub vzhůru a bylo krmení, takže jsme pak jeli po poli dolů, abychom se vyhnuli tomu davu :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
29.4.08 14:41

Hanucha ohledně stavění, a držkopádů, vím jaké to je, než se Jakub naučil si zpátky sednout, když se postavil na nožky, tak mu to trvalo asi 14 dnů a mezi tím si většinou pěkně namlátil hlavičku, neměl kupodivu žádné modřiny. A to jsem u něj mohla být a hlídat ho, většinou žuchnul tak neobvykle, že se ani nedal chytit :? :? :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
29.4.08 15:22

ahoj nikolka má protivné období asi zoubky,jinak nevím :? kde se vaše děti naučili nejlépe sedět či stavět?v postýlce?u nás každý tvrdí že v postýlce se to brzy naučí ale zatím se nic nekoná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
29.4.08 16:03
vercamyska píše:
ahoj nikolka má protivné období asi zoubky,jinak nevím :? kde se vaše děti naučili nejlépe sedět či stavět?v postýlce?u nás každý tvrdí že v postýlce se to brzy naučí ale zatím se nic nekoná :roll:

No nevím, Šimon se to spíš učí v prostoru :lol: V postýlce je akorát na spaní, jinak ho tam nedává. Takže tam šanci na učení se nějakých pohybů nemá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
29.4.08 17:06

ahoj já si to taky myslím ale to znáš příbuzní ty vždy tvrdí řeči typu my jsme vás dávali do postýlky a chidli uz jste kolem postýlky a tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
29.4.08 19:11

koukám že tu nikdo nejste tak holky jsem dávala nikolku na zem a snažila se občas zvdeat zadeček ikdyž kutálení převažuje snad se to brzy na učí,jaký máte názor na takový to chodítko jak se děti toho chytnou a chodí?máte nějaké dobré vyzkoušené?díky za tipy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
29.4.08 19:55

Ahoj maminy,

čtu Vás poctivě, ale nějak nemám náladu na nic reagovat :oops: Dnes jsem zase oběvila další štěnici a mám z ní depku :cry: Vím, že to nějakou dobu bude trvat než se zlikvidují, ale hlavně se bojím toho, aby se vážně zlikvidovaly a nějaké se tu zase neoběvily :twisted:

A hlásíme k zubatcům, Honzíkovi dnes vykoukl ZOUBEK :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
29.4.08 20:16
vercamyska píše:
koukám že tu nikdo nejste tak holky jsem dávala nikolku na zem a snažila se občas zvdeat zadeček ikdyž kutálení převažuje snad se to brzy na učí,jaký máte názor na takový to chodítko jak se děti toho chytnou a chodí?máte nějaké dobré vyzkoušené?díky za tipy :wink:

Zrovna jsme probíraly s holkama chodítka na poslední rehabilitaci. I naše MUDr. a i ostatních holek MUDr. mají názor - chodítka v žádném případě. Ani ta, co se jich drží a sune je před sebe. Nejrpve se prý musí naučit chodit prckové do strany - tzn. podle nábytku, gauče, postýlky apod. Teprve, když umí chodit do strany, tak prý přichází učení se pohybu v před.

Toď názor se kterým docela souhlasím. My žádné chodítko nebudeme mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
29.4.08 20:17
Zuza píše:
Ahoj maminy,

čtu Vás poctivě, ale nějak nemám náladu na nic reagovat :oops: Dnes jsem zase oběvila další štěnici a mám z ní depku :cry: Vím, že to nějakou dobu bude trvat než se zlikvidují, ale hlavně se bojím toho, aby se vážně zlikvidovaly a nějaké se tu zase neoběvily :twisted:

A hlásíme k zubatcům, Honzíkovi dnes vykoukl ZOUBEK :D :D :D

Zuzko - tak gratulace k zoubku (u nás stále nic) :lol:

No a s těmi potvorami - úplně tě chápu, že jsi bez nálady. Taky bych byla :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
29.4.08 20:19

Holky, poraďte 8O 8O 8O Šimon od včera vůbec nic nejí krom kojení. Už včera v poledne snědl ani ne půlku skleničky (malé). Večer nesnědl ani sousto kaše (a tu dlabe vždy pěkně). Dneska k obědu už jsem do něj zeleninku nedostala žádnou a kaši večer taky ne. Zkoušela jsem i jogurt, který mi vždy ujídá, když ho jím já a vůbec nic. Už ani kapky na kašel do něj nemůžu dostat. Úplně se dáví.

Říkám si, že to je snad tím kašlem a rýmou. Ale nevím, nevím…

Nemáte některá obdobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
29.4.08 20:44

PetraX- a co zoubky, nemůže to být tím? Nebo opravdu tou rýmou, nemá na nic chuť.

Zuzi- chudáku, snad ty potvory brzy zmiznou.

Tak celý den jsem čekala na déšť :lol: a nezaprší a nezaprší. Ne že byhc si to přála, ale podle internetu to vypadalo, že to k nám brzy přijde a ono nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí