Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
Adys - zajímavá diskuze o těch kyčlích…PŘEJEME ŠŤASTNOU CESTU DO ČECH..klidný let,ať jsou kluci hodní
![]()
Zuzi - gratulace k zoubku ![]()
lenak píše:
PetraX- a co zoubky, nemůže to být tím? Nebo opravdu tou rýmou, nemá na nic chuť..
Furt mu do pusinky koukám, ale stále nic. No, počkám do zítra a uvidíme…
Peto,
cetla jsem, ze deti kdyz jsou nemocne, zvlast ty do 6M plne kojene, ze odmitaji cokoliv jineho nez MM. Marianka ted jak brala ty atb taky nechtela, jen kasi, a to proto, ze ji ma z lahvicky, ze lzicky nic ani omylem. A rikala mi kamaradka, co ma o mesic a pul starsiho chlapecka, ze v 8M byl nemocny a taky se vratili ke kojeni a kluk dokonce skoro kilo zhubnul, marodili docela dlouho. Tak to muze byt tim, ze mu neni dbre, vydrz! Snad ti neumre hlady ![]()
Zuzi - uprimnou soustrast… by me taky asi mrsklo
No ale aspon gratulujeme k zoubku, nam dnes vykouknul treti..
Verco - ja malou taky davam do postylky jen na spani, takze bych pribuznym neverila a delala to podle sebe.
Jinak s tim stanim, ja to nechapu, ona jeste poradne neumi sedet a porad by si stoupala. Nejhorsi je, ze zjistila, ze nabytek je casto nestabilni (jednou se na ni vysypaly knizky, kdyz se jich chtela pridrzet apod.), takze jako nejlepsi zebrik s madlem jsem ja. Takze cely den lezim u ni na podlaze a ona po men lozi, jakmile se zvednu, je zle
Doufam, ze ji to brzy prejde, kazdopadne musim rict, ze je po par padech docela opatrna. Zato se spanim je to snad cim dal horsi, ted usnula ve trictvrte na devet a vstavala v sedm, vcera v pul 7… Ja vim ze si nemam co stezovat, ze nekteri jsou horsi, ale byla jsem zvykla na spani od sedmi do sedmi ![]()
Tak papa!
Ahoj holky,
chci se jen po dlouhé nahlásit, že jsme ok.
Nějak nemám (kvůli některým výrokům tady) moc chuť sem přispívat.
Zuzi, to je mi fakt líto s těma potvorama, moc na tebe myslím, ať se jich fakt brzy zbavíte!!!!!!!!!!!!! ![]()
Tak jak Adys, už letíte? ![]()
Hanu, malá je šikulka, takhle pěkně si tě obklíčit ![]()
Petrox, přeji, ať se Šimonek brzy rozpapá. Onďa, když někdy sní méně, než jsem zvyklá, tak hned přemýšlím, jestli mu něco není ![]()
Hanu Jakub dělá to samé jako Mariánka, jakmile mě vidí, tak se po mě sápoší, a je to občas dost nepříjemné, hlavně když se chci umýt, tak pomalu by mi vlezl až do sprcháče, a když ho hlídá táta tak je řev, protože mě nevidí..... prý toto období pomine až mrňata dostanou trošku rozum.........povídala mi máma, tak jsem na to zvědavá, kdy to nastane.
Ale dveře už si umí otevřít sám, teda nesmí být zavřené na kliku, a pak se sápoší na záchod, na vanu, pračku, prostě všude.........
Stavění a postýlka, tak nám na rehabce říkala sestřička, že mu máme vysvětlit, že postýlka není na hraní, ale jen na spaní. Jelikož uspáváme tak hodinu, s tím, že vždycky trošku zahopsáme, zazpíváme Halíbelí a dávám do postýlky a přikryju peřinkou, a když mu v očíčkách zasvítí, tak jde zase z postele ven.............protože to opravdový spánek není… a takto to praktikujeme dokud neusne. A když potřebuju něco sama udělat, tak šupajdí do postele, zkoušela jsem ho dávat do židličky, aby na mne viděl, co dělám na lince, ale málem mi vypadl, tak ho tam nedávám… a zabavit se hračkou? Hodí po mě vždycky takový pohled… jako mámo ty jsi se zbláznila ne? Si chci hrát s tebou
![]()
Jinak překážky - na rehabce nám také říkali, že abychom s ním byli co nejvíce na podlaze, aby ho to nenutilo nás napodobovat (v chození) takže lezeme po čtyřech jak trotlové a Kuba mastí hned za náma,nebo sedím s ním na podlaze a on mě různě přelézá, podlézá nohy a je to šílená bžunda
![]()
Ahoj…
Zuzi, to je mi lito…at uz se zbavite tech potvor…nedivim se, ze nemas naladu......... ![]()
Peto, tak moc Simonka nenut, kdyz nechce…asi je to vazne tak, jak psala Hanu.....urcite zitra uz toho sni vic a bude to zase dobry…
Vcera mel manza dovcu, tak jsme jeli na vylet na vychod Krety…byla to parada…Je to tam zase jiny, nez tady a na zapadu (tak Peto pro tebe…kdybyste opravdu chteli sem na dovcu, tak doporucuju vychod nebo mozna i jih, ale tam hodne fouka vitr…
).
Adys..prijemny let!!! My odletame zitra a nemam jeste ani sbaleno…
booze…tchyne prisla..tak ja koncim…se z ni zblaznim
Ahojky,
Zuzi - tak snad už to podruhé vyjde a tych mrch se zbavíte…přeju a´t je to hooodně brzy…
Maruško tak to by mě fakt už švihlo…alespoň že manžel vás vyvezl na vílet a užili jste si to…taky vám přeji příjemný let a hlavně si pořádně odpočiň od tchýně…a tady se kdykoliv můžeš vypovídat od toho jsme tady ne???
dneska je krásně ak až přijde bobeš z práce tak razíme ven…když to tu tak čtu tak jsem na druhou stranu ráda že ta naše prďola není taková aktivka jako ti vaši prcci…takhl e is udělá co potřebuju a i když je vzhůru…dneska jsme se spolu vrhli na ložnici - sádrovali jsme, malovali jsme, povlíkali jsem, utírali prach, vysávali a pračka nám pomohla vyprat…a teď už z toho spinká…
chodítko - už neřeším, bylo tu toho dost napsáno, každýmu vyhovuje něco jiného…já ho mám koupené a tak ho budem používat…dost známích ho měli nebo mají a i oni v tom vyrostli a mnejsou křivý ani nemají jednu nohu kratší a jednu delší a někteří jsou i vrcholový sportovci…takže je to na každém…
Ahoj holky,
děkuji, že na mě tolik myslíte
Dnes je poštípaný i Honzík, má asi 3 kousance
Dočetla jsem se, že ty fleky se můžou oběvit až 9 dní po kousnutí
No nic, nebudu vás tím zatěžovat…
Dnes odjíždíme k tetě na chatu a budeme tam až do neděle. Tak vám jdu popřát pěkný prodloužený víkend ![]()
Adys , šťastný let ![]()
Pa ![]()
My chodítko pořizovat nemusíme, Jakubovi stačí židle. Jelikož máme parkety, tak aby židle nepoškrábali podlahu, tak je máme podlepené filcem, ato pěkně klouže, takže Kuba to praktikuje tak, že se postaví u židle a ona mu většinou „uteče“ = posune se dál, tak tam potom docapká, a zase tak dál
![]()
Maruško , Vám také příjemný let ![]()
A děkuji holky za gratulace k zoubku ![]()
A ještě do třetice
Marťulko , Kačence přejeme vše nej k 7 měsícům ![]()
hanucha píše:Jinak s tim stanim, ja to nechapu, ona jeste poradne neumi sedet a porad by si stoupala. Nejhorsi je, ze zjistila, ze nabytek je casto nestabilni (jednou se na ni vysypaly knizky, kdyz se jich chtela pridrzet apod.), takze jako nejlepsi zebrik s madlem jsem ja. Takze cely den lezim u ni na podlaze a ona po men lozi, jakmile se zvednu, je zle
Hanucho - tak to vypadá i u nás. Šimon už si na sebe strhl židli, svou jídelní židličku. Takže taky ležím na zemi a nechávám ho po sobě lízt
![]()
Ahoj holky,
tak Šimonovi se kašel dost zhoršil, tak jsme byli u MUDr. Naštěstí to má jen v krku, ne na průduškách. Takže máme další kapky, které do něj fakt násilím cpu. A Hanucho - s tím jídlem mi MUDr. řekla to samé, co ty. Je to prý tím, že je nemocný. Pokud mám dost mlíka (což mám), tak je to prý OK a nevadí, že ted budem pár dní jenom kojit. Až mu bude dobře, tak sám začne zase jíst. Tak aspoň že tak. A taky je dost spavý, přes den spí více, než normálně - to je prý také tou nemocí a těmi léky.
Maruško - to ti závidím, že si výletujete po Krétě
A jaké máte počasí? O tom jihu jsem taky četla, že je tam hodně větrno a vlny, což asi pro prcka nebude ideální.
A Maruško - kde bydlí tchýně? Jak to s ní zvládáš?
Tak jsem upekla mrkvový dort - taková naše vzpomínka na dovolenou v Kanadě
Tak doufám, že Radek bude mít radost.
Zatím pa.
Petraxx ha ha, já budu péct zítra Míša řezy, a pokud to vyjde tak i ten slibovaný chleba, ale to musí kluci jít ven, protože jinak neudělám vůbec nic…
![]()
Malej ďáblík se mi pověsí na nohy a není boha aby se pustil, ani když s ním blbne manža ![]()