Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
243
1.5.08 22:15

Hanu taky sorry,ale aby to pak nedopadlo tak,že se bude člověk bát něco napsat,aby to náhodou někomu nevadilo…

já jsem si zase všimla,že tu často reaguje jen někdo na někoho…ale beru to tak jak to je :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
2.5.08 07:12

Dobré ráno :wink:

adys- my rohlík, nee. I když diskuzi si přečtu. Ale my jsem ve všem jiní :wink: Já dávám občas rýžové, kukuřičně, pohankové křupky. Někdy je zblajzne v pohodě, někdy je jen patlá. :roll:

Hanu- vím o čem píšeš, ale je potřeba se na to povznést. Nebo co se nám nechce číst, tak nečíst.

ADD. JAK TO VYPADÁ S TÍM SRAZEM, BUDE NĚJAK NEBO NE??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
2.5.08 07:22

…koukám, že zdravé jádro pochopilo, co jsem tím chtěla říct…není třeba k tomu rozpoutávat diskuzi, stačilo konstatování…

Adys, tak jak Marky, už je to lepší s prarodiči?

LenaK, taky dávám ty křupky, jsou fajn.

Mám nějaké fotky z plavání, dám do galerky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
2.5.08 08:15

Ahoj holky,
Adys vítám tě v ČR…tak jste to zvládly a Marky si určitě brzy zvykne…

Diskuse ohledně lepku - jsem z toho jelen, ale vaši prckové už sedí a tak jim ten rohlík šoupnete, ale Kačce ho ještě dávat nebudu, zatím si pomlaská na těch kukuřičných křupkách…Ale od 8. měs zkusím pomalu začít piškotama…

To je hezké že jste se líbali..mi ne…mi jeli na slavu k tchánovcům kde je třešeň, ale Kačka měla hysterický záchvat tak jsme se otočili a jeli domu…jak na babičku s dědou koukla tak začala…ale jak jsme jí dali do auta kde to zná tak byla jak měsíček…

Hanu - Mariance to fakt jelo co??? podle mě ta domácí strava je lepší, když ochutnám lžičku ze skleničkovou stravou tak mi přijde že je to takový hnus a když dám naše tak je to moc dobré…a koukala jsme že se koupete v sedě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
2.5.08 08:28

Luci a Leni, jaké křupky klukům dáváte??? Myslíte takové ty sušenky jak se kupují u dětských výživ??
Ještě jsem jí nic nedala, ale občas jak řve, tak by se asi potřebovala něčím zabavit :lol: ikdyž se těším, až bude opět všechno opatlané!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
2.5.08 08:55

Katko, dávám jak sušenky od Nestle- jsou to takoví medvídci. Nebo kukuřičné křupky, kupuju je ve zdravé výživě, je to takový celkem velký pytel a stojí kolem 15 Kč. Tak ty mu jedou víc, než ti medvídci.
A jak říkáš, taky když je už protivnej a hučí, tak mu dám a je hned zábava na půl hodiny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
2.5.08 09:13

Luci, Katko,
takto my to také praktikujeme ..... s tím „něco do ruky“ :lol: :D a je blažený klídeček, aspoň nachvilku.

Hanu,
máme to doma ale zvědavý ženský, což? :lol: :D

Marti,
já ten „rohlík a podobně“ dávám když je v lehátku a nebo v jídelní židličce a to na ni ještě koukám. Konkrétně ten rohlík nebo kůrku chleba, ona to nesní, jen si to tak žmoulá a kousá. Jsem si říkala, když už má těch pět zubů, tak to musíme trochu využít a začít „používat“ :lol: , což?
Takhle když je v prostoru a provozuje to svoje sezení-nesezení :wink: , tak nic nedostane. To by bylo stejně hned na podlaze a rozmatlaný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
2.5.08 09:19
lenak píše:Hanu- vím o čem píšeš, ale je potřeba se na to povznést. Nebo co se nám nechce číst, tak nečíst.

no jo .. presne tak ;-)
Lenko .. ja vim, vy jeste rohlik ne … mate to jinak kvuli tomu AE …

zrovna jsem se take chtela zeptat, jake ty krupky davate a jake ty susenky … a hlavne, kde se kupuji .. koukam, ze Luci uz castecne odpovedela ;-)

ja mam pro Marka taky takovy susenky, ale davam mu je nerada, protoze on si ulomi velkej kus, kterej nedokaze zpracovat, takze se bojim, ze se bude davit .. tyhle susenky mu davam to takovyho ‚kousaciho‘ pytlicku … to je pak sice zapatlanej az za usima, ale spokojenej. ty hvezdicky jsou malinky a hned se rozpusti, takze ty mu davam samotny .. :-)

Luci … situace s prarodici se trosku lepsi, uz tak nevriska, i kdyz zatim porad breci …

noc byla trosku lepsi .. usnuli jsme uz ve 12.30 a spal pak az do 5.30, coz uz se teda dlouho nestalo .. jenze mezitim se zase probudil adam a nemohl usnout .. :roll: , takze prast jak uhod .. :roll:

Hanu .. tak super, ze Marianka prisla na chut zelenince a jidlu vubec :-) . neboj .. kojit do prvni tridy nebudes .. zrovna min. tyden jsem videla na youtube video, kde mama kojila 8lety holky .. no byl to docela divnej pohled :-)

no ja uz zase musim .. kluci tady demoluji obyvak a ja jsem jeste v pyzamu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
2.5.08 09:23

Adys můžu mít dotaz, jak praktikujete to „samostatné“ krmení? Já jsem to taky už u Jakuba zkusila, ale prostě lžičku nepoužívá ani omylem, všechno rozpatlá z misky na židličku a pak to olizuje jazykem a asi mu to takto vyhovuje, tak mu jídlo vždycky seberu a říkám mu že takto papají jen zvířátka :P :P :P

Jen se chci zeptat, jak to tak asi dlouho trvá, než pochopí na co je lžička a kam se strká. Ne že by Jakub nevěděl kam se strká, dává jí jen do pusy, ale to jídlo ne :roll: :roll: :roll:

Třeba by mě zajímalo, mamky, co už máte více dětiček, jak to probíhalo s ostatníma :lol:

Marťulka asi ty jsi psala, že Kačenka sní půl přesnídávky dopoledne a zbytek odpoledne, tak včera jak jsme byli dlouho venku, tak jsem Jakubovi koupila také přesnídávku a zblajznul jí celou, nic nezbylo a ještě to zapil mlíčkem. Tak nevím jestli z něj nebude náhodou otesánek :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
2.5.08 09:30
Alunka píše:
Adys můžu mít dotaz, jak praktikujete to „samostatné“ krmení?

Alunko … krmi se sam rukama … ;-) . ale jenom ty hvezdicky, proste neco sucheho, maleho, co si muze trenovat vzit sam rukou .. je treba rozvijet to, aby byl schopny vzit mezi palec a ukazovak …

jinak lzickou krmit sam, .. no az tak v 1.5 roce .. ja jsem Adovi nejdriv nechavala vsechno jist rukama .. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
2.5.08 09:34

Adys .........takže mu to mám zkusit nechat patlat po židli, ať si to potom zbaští jak chce?
No začala jsem to praktikovat tak, že nejdříve se ho snažím nakrmit, a potom co zbyde ten trošek v mističce, tak s tím si může dělat co chce :P :P

A ještě jedna otázka - včera jsme byli v Hostivaři u přehrady, a mají tam takové pěkné dětské hřiště. Nevím od kolika let by sme mohli chodit normálně jako na pískoviště si hrát, mám strach aby mi ten písek nezbaštil, tedka strká všechno do pusy. :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
2.5.08 09:37

Alunko .. ale ja mam na mysli neco tuhyho .. kousek chleba, ty krupky nebo ty susenky .. ne ty kase ;-) . to az pak dyl .. neco, co si muze nebo spis musi brat sam rukou, aby se prave naucil to uchopeni ;-).

jeste jsou ty deti male .. pak kolem tech 11m jsem mu davala testoviny nebo zeleninu, ovoce, co si mohl brat sam … ted jenom to, co je pro ne bezpecne .. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
2.5.08 11:43

ahojky

Adys:vítej doma. a dekuju za pochvalu :wink:

Brokoličko..dodatečne..vše nej,nej k narozeninám :srdce:

Luci,Hanu…asi sem na tom stejne jako vy…čtu,ale nechce se mi reagovat na určitý. „.monology“…které sou dnes a denně…ono se na to ani reagovat nedá,no :roll:

Adys..jaké to sou ty hvězdičky..a kdepak je tu u nás koupím…jestli se nedaj koupit jen tam u vás

tak se mejte páá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
2.5.08 11:49

ješte reakce…

Brokoličko…myslím že hanu..nemyslela..neco v tom smyslu…že tu nemužeš psát co chceš.....ale já to řeknu teda uplne na rovinu.psát celé dny o tom co delám a každé heknutí dítete,na to se nedá ani reagovat…a človeka to už nebaví ani číst,víš každej tu píše co za den prožil, a ták,,,to si človek i počte,občas se zasmeje, občas když se neco stane..tak i rozesmutní…ale promin psát nekolikrát za den..co zrovna ted delám a jdu delat…promin…to fááákt nebaví…a to není o tobe…abys sis to nevzala osobne

A TED ME ZA TO CO SEM SEM NAPSALA KLIDNE UKAMENUJTE,ALE JE TO MŮJ NÁZOR…páá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
2.5.08 11:53

Peti :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...