Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2349
4.5.08 12:36

Hanu tohle období měl Jakub taky, že jako v noci spal tak 2 hodiny a pak blbnul a já musela s ním. Prostě chtěl objevovat, jak se naučil přetočit na břicho a plazil se a začal pomaličku lézt, tak si prostě myslel aby mu tím spánkem něco neuniklo, takže takhle blbnul, trvalo to asi 14 dnů a pak se to srovnalo. Teda v noci. 8O 8O Usínání je stále stejný boj pořád, a ráno se prostě v půl 6 vzbudí, někdy ještě usne a někdy taky ne, musela jsem se prostě s tím smířit, že někdy je líp a někdy hůř.

To mi potom šíleně o víkendu pomohlo, když kluci vyrazily ven s kočárem a já tu hodinku,dvě chrněla, a nabírala síly na další noční hrátky :o :o

Včera jsem zkusila dát na noc kaši, aby mi vydržel nevzbudit se na mlíko 2× v noci. A světe div se, vstával až v půl 6 na mlíko a celou noc nic :P :P :P Až se vyhajá tak vyrazíme taky ven, je tu nádherně, včera nás zastihly kroupy a šílený slejvák, my s manžou byli durch, ale Jakub se vezl, tak byl v pohodě, jen mi sundaval pláštěnku na kočáru, moc mu chutnala :twisted: :twisted:

Ještě mám otázku, když děcka krmíte v jídelní židličce, dělají vám u toho kraviny, jako Jakub to je asi normálka, ale poslední 3 dny když jíme tak se mi v té židličce postaví a sedět prostě nechce. Ještě vyzkouším zpátky autosedačku na krmení, jinak mi asi vypadne na zem :roll: :roll: :roll:
Chci mít druhé mimi míň aktivní !!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
4.5.08 12:47

alunko … proboha a jakou mas zidlicku? v te nasi teda nehrozi, ze si tam marek stoupne …

hanu .. u nas to samy s tim spanim … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
4.5.08 13:57

Hanu,
možná tě potěším. Míša mě také zlobí se spaním. Usne tak kolem sedmé do půl osmé. Do jedenácti je to pohoda. A pak bych řekla co hodika se probouzí, ale stačí dát dudan a chrupká dál, ale něž já pořádně zaberu, tak je to nanovo. Kolem šesté si ji beru ke mě do pelechu a většinou usne ještě tak na půl hoďky. A to probuzení je tak, že jde na kolínka, opře se o šprušle u postýlky a „ječí“ - jako na lesy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
4.5.08 18:06

Adys máme klasiku dřevěnou židličku, co se dá rozložit na stoleček s židličkou na kolečkách. Jako jsme měli my když jsme byly děti.
Ale on mi to samé dělá v kočáru, dneska byla super scéna venku, prostě stál v kočáru, kšíry mu nestačily tak nebyl uvázaný a hopsal si tam, no mě mohli odvézt, ale manža povídá ať nešílím, že se drží !!!!!!!!!!!!!!!

8O 8O 8O
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
4.5.08 18:56

Alunko .. a jo .. no jo .. jenze tahle zidlicka je dost nebezpecna, teda aspon podle meho nazoru. mela jsem ji pujcenou jednou, kdyz jsme tady v CR byli poprve s Adou .. stejnej vek, jako nase mimca ted … a rekla jsem , ze uz nikdy vic. ;-) doma mame zidlicku s 5ti bodovym pasem jako u autosedacky, takze jaksi vystoupit nemuze ;-) .. a kdyby jo bylo nejhur, tak ho tam zapasuju jeste za stolecek ;-)

a ty ksiry .. no podle me ty ksiry maji vuli a tak se mu podari vstat … rekla bych, ze by ksiry mely byt nakratko … jako u pejska :lol: :wink:

holky .. dneska jeste neni 7 vecer a obe deti jsou jiz v posteli .. meli jsme tu brachu s jeho detma a se psem, takze oba vytuhli jiz v 1/2 7. .. no jsem zvedava, ktery se vzbudi driv :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
4.5.08 19:08

Adys mi tu židličku máme také půjčenou, a byli jsme domluvený se známými, že nám přenechají tu jejich, také s bezp.pásy, jenže nějak na nás zapomněli a prodali jí. Takže jsem chtěla mít doma alespoň něco.
Mám ještě takový uvazovací hadr, s tkaničkama, nevím jak to popsat, ale dá se to přivázat na každou jídelní židli a dítě se v pohodě nají. Dám do galerky fotku

Nebo zkusím sem? Jen nevím jak na to, Adys poradíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
4.5.08 19:11

Alunko .. ja sem do diskuze davam fotky ze svyho alba na webu … jenom zkopiruju adresu te fotky a dam na konec … tak nejak by to asi fungovalo i z mistni galerky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
4.5.08 19:36

Alunko - taky bych řekla, že ta židle je fest nebezpečná bez popruhů - ale není problém koupit takové ty popruhy, jako jsme mívali my - kšandy jakoby do vestičky a k tomu dva pásy na připevnění k židli nebo kočáru. I v tom kočáru to není sranda - děcka sice jezdí rády na stojáka, ale stačí výmol nebo i vteřina nepozornosti a prcek ti skočí šipku třeba za psem. Ty kšandy se dají dotáhnout tak, že se opravdu nepostaví - vyzkoušeno, Dalek byl a je taky číman, rozepínal i pásy v autosedačce. :roll:

Haňa v noci a dnes přes den taky prakticky nespala (přes den vůbec, tož jsem zvědavá, co bude…) Asi je to taky k té nové dovednosti - klek a stoj s oporou. Snad se too brzy srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
4.5.08 19:37

tak já to zkusím :P :P
http://fotoalba.cz/fotky/12363982 /> Buuuuuuuuuu mě to prostě nejde. Jiná adresa ve fotoalbu není. Tak snad mi poradíte holky některá z vás. Jsem prostě antitalent, na tyhle věci, ale vařit umím :P :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
4.5.08 21:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
4.5.08 21:20

Alunko - musis zkopirovat umisteni obrazku - kliknes na obrazek pravym mysitkem, kliknes na „zkopirovat umisteni obrazku“ a je to, pak uz das to

Ja zas neumim varit 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
4.5.08 21:49

Hanu díky , tak to zkouším, snad do vyjde

""http://img138.imageshack.us/img138/7012/pict4094fz8.th.jpg:http://img138.imageshack.us/…94fz8.th.jpg

Manžel píše - „ručičky moje zlaté vy jste ale šikulky“ :D :D

Tak toto je pokus toho mého šikovného taťky, ale není to jako od tebe Hanu :x
Seděl tu u toho a koukal na to jako puk :cry: :cry: :cry: Prostě to udělal nějak jinak, přes nějaký jiný programek. No tak asi nebudu raději nic vkládat.
Prostě mi to na obrázku žádnou možnost „zkopírovat umístění obrázku“ nenabízí, jen kopírova odkaz nebo celý obrázek :roll: :roll: Ach jo, jdu do hajan, Kuba už taky chrní a táta už je taky vykoupaný

Hanu máš explorer nebo Mozillu? Miláček povídá, že to také může být tím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
5.5.08 06:58

Alunko- já mám Mizillu a tam mi to nabízí „Kopírovat adresu obrázku“

Jdu budit děti a pak do školky, venku je nějak hnusně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
5.5.08 07:17

Ahoj,

Alunko já to dělám jako mi poradila Monča a to že klikneš na obrázek pravým, a dole máš poslední položku VLASTNOSTI a na tu klikneš a tak se ti v tabulce objeví adresa toho obrázku a tak jí zkopíruješ a pak ten postup s img co ti psaly holky…tak san jsem ti to přiblížila…

Hanu to s tím hovínkem mě dostalo 8O :)

Kačenka poslední dobou nechce přes den moc spát tak na vás nemám čas jen vás spíš tak rychlovkou čtu…

Zuzi a jaký byl prodloužený víkend???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
5.5.08 08:00

Ahojky

Adys - pamatuješ si to dobře, v říjnu nastupuju do procesu. Sice se mi občas nechce, přece jen to je 8 hodin bez mímouše, ale snad si brzo zvyknem oba. Jinak manžel pořád vyhrožuje, že chce ještě holčičku, tak ať si prý jdu na 2 - 3 roky odpočinout do práce a pak že prý doma zůstanu dýl. No uvidíme. Mamka mu tvrdí, že holku umět nebudu, ať dá pokoj. Že nám 2 děti stačej.

Alunko - já krmím Zlobře v houpacím křesílku a možná ani pořizovat stoličku nebudem. Kamarádi ji od nás dostali, když se jim Jiřík narodil a použila ji minimálně a neužili jí vůbec.

Zítra jdem na třetí Hexu, už je konečně malej týden bez teplot, tak můžem. To zas bude protiva uječenej. :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí