Poradna duly
Jana Čurdová
Alunka píše:
Petraxx v Hostivařském parku jsme byli na ten svátek 1.5. došli jsme až k tomuto areálu, je to tam ještě trošku rozkopané - ale jen silnice, chodníky, areál vypadá pěkně. Ve vnitř jsme ale nebyly. Ze Skalky tam jede bus 154 a pak je to ještě kousek pěšky. Nebo se dá jet busem 1787 na zastávku Selská - a pak směr Hostivařská přehrada, ale to je tak asi ještě 1,5 hod. pěšky, než se to celé obejde.Takže vím kde to je![]()
![]()
webovky jsem koukala, ještě je nemají hotové, parkoviště se mi zdálo dost velké ale jak velké je to uvnitř, fakt nevím
![]()
tam jsme nebyli
Já to tam znám, chodíme tam. A jak jsem popsala - když bude hezky, tak je to super.
Peto, já jsem pro tu Hostivař, byla jsem tam minulý rok, ale jen na té terase, uvnitř jsem také nebyla, tak nevím, jak to tam vypadá
Ahojte,
mne je to jedno, asi teda taky ta Hostivar… hlavne aby bylo hezky, to jinak nevim co bysme si pocaly… Jeste se zkusim dneska zeptat milacka, jestli ho neco nenapadne, prece jen je to rodily prazak ![]()
Kousani - tak nastesti to preslo, pochopila, ze to delat nemuze ale bylo to trochu s brekem. Ted uz si dava bacha, ale stejne je to trochu jiny, takovy ostrejsi stisk, nevim jak bych to popsala… ![]()
Stipani - kdyz se po mne sape, tak samozrejme taky stipe, ale ja mam asi hrosi kuzi, vadi mi to hlavne kdyz se chyti ocniho vicka nebo vlasu nad uchem ![]()
Jogurt - jsem jeste davat nechtela, ale kdyz ona se mi po vsem tak strasne sape, se pres den nemam sanci najist, kdyz nesedim u ni, tak se sape po noze, gauci nebo zidli… takze jsem nakoupila hollandia bily a bastime spolu. Moc ji toho ale zatim nedavam, trochu se na to sklebi, ale basti.
Takze ja teda s tim pondelkem pocitam at uz kdekoliv a jdu to organizovat, at se tam nejak dostanem. V kolik hodin a na jak dlouho to vidite???
Zuza píše:
Peto, já jsem pro tu Hostivař, byla jsem tam minulý rok, ale jen na té terase, uvnitř jsem také nebyla, tak nevím, jak to tam vypadá
Uvnitř je to normální restaurace. Ale nevím, jak bychom se tam v případě deště nacpaly i s kočárkama ![]()
Tak to asi budem muset udělat tak, že v případě deště se sraz posune na jiný termín.
Ahojky,
Zuzi, jak ses ptala na jogurt, tak ten jsem zacala davat tyden pred 8 mesicem. A moc jim chutnal. A to neochuceny a bez niceho. Dala jsem to na zkousku jen oliznout lzicku, a byly tak nadsene, ze snedly cely jogurt (napul). Davam Selsky od Hollandia, obcas Activii (sni kazda jeden). Vsechno neochucene.
ted po nemoci jsme mely chvili dietu, tak jsem jogurt nedavala, ale uz vcera mely jednu activii napul zamichanou do ovocne presnidavky.
jeste novinky od nas: nase zubata Anicka uz leze, sice jeste ta rychlost je mala, ale uz je to opravdove lezeni po 4. Karinka se take snazi, a trenujeme to cviceni, tak za par dnu nejspis poleze take. jeste Aňa porad rika TATA, Karin zatim vubec nepovida ani nezvatla, ale zato zkousi papa.
take bych chtela na srazik, ale v pondeli to moc nevychazi
tak pak az nekdy priste, az budeme mit autosedacky po smeru a tak se vejdou i do meho auta.
jeste k zidlicce. psala Voche, ze se moc nevyuzije
to ja si myslim opak. uz ted jednu mame (prima pappa od peg -perego), a je to o kus lepsi, nez lehatko.krmim holky soucastne, a to jednu v zidlicce, a druha v lehatku, ktere dam na gauc. ted jsem objednala druhou, a uz se tesim, az budeme u velkeho stolu. Planuju, ze se budou pouzivat do tech skoro 3 let. a rikaji, ze jsou dobre i na malovani, hrani se (s tim stoleckem).
rohliky, ali zadne potraviny s lepkem zatim nedavam, asi uz bych mohla, ale nejak nam to zatim nechybelo.
Kojim holky uz jen v noci a k ranu. vecer maji po kasi odstrikane MM. jinak pres dem uz mleko skoro nikdy. je to asi malo mleka, poradte kdo cetl chytre knizky? z mlecnych produktu maji pres den jen ten jogurt.
kdo uvazije a ma zkusenosti z vodicima ksirami?
pa.
A.
petrax77 píše:
Tak si říkám, že to bych vlastně taky mohla být modelka![]()
http://www.youtube.com/watch?…
no bodejt ![]()
holky .. jak se to presne jmenuje na te hostivari .. ? a fakt tam nejsou zachody, jo?
Ahoj,
tak se hlásíme po 8m kontrole váha 8300g přesně a 71cm. a máme prý vyzkoušet homeopatii.
jídelní židlička, super věc, nedovedu si to bez ní představit.
Kšíry- teda nikdy jsem o tom neuvažovala, ale viděla i na živo, a do toho bych nešla. Moc si nedovedu představit, když se dítě rozbězhne, tak co s ním děláš, to škubneš? -to přeci spadne. Nebo jak to funguje?
Zuzi- toto máte pěkné s těmi zoubky.
Včera jsme tak náhodou koukala na kalorickou tabulku od kaší. Mám doma Hami banánovou je slazená tak ta má 1630 KJ a Nestlé bez cukru 1580KJ, socela mě to překvapilo, že je tak malý rozdíl
dnes jsem koupila ve zdravé výživě instantní kaši rýžovo-pohankovou, tak jsem zvědavá, jak se na ní bude Lukyn tvářit.
Add parky. Tak určitě se hřišti, jinak nechávám Adama doma
. Protože ten mi po chodníku rozhodně chodit nebude a ještě by se nudil ![]()
Ahoj holky,
dneska jsme taky byli na 8-měs.kontrole. Tak máme 9,45 kg a 74 cm. Už můžeme těstoviny, rohlík atd…
Jsem zvědavá, jak ten sraz nakonec vykoumáte.
Luci, teda vy jste víc než o kilo těžší
ale taky o dost delší ![]()
Holky, tak neuděláme sraz v ZOO, zase tolik nás nebude, děti starší se zabavý, záchody i jídlo tam jsou ![]()
lenak píše:
Luci, teda vy jste víc než o kilo těžšíale taky o dost delší
Holky, tak neuděláme sraz v ZOO, zase tolik nás nebude, děti starší se zabavý, záchody i jídlo tam jsou
Lenko .. me taky ta zoo napadla .. ale pro nas je to streka pres celou prahu .. no nevim, jak si s tim deda poradi. ale je fakt, ze ja teda chodim na zachod kazdou chvilku ..
. jako za tehotna ![]()
Luci .. Ondrasek je teda chlapak ![]()
ksiry .. ja je videla jen na starsich detech, ktere uz umeji chodit ..tak 1.5roku a vys .. hlavne na letistich a nakupnich molech, aby se deticky nezabehly a to mi prislo ok
.. na uceni chozeni, to teda nevim ..
Ahojky…
tak se hlasim z Cech......cesta silena…musely jsme cekat v Athenach 7,5 hodiny
…do toho jsem nemocna, takze to byla cesta za trest..... ![]()
Vcera jsme byly na neurologii, tak pry dobry a mame se stavit az nekdy po prazdninach, kdyz budeme mit cestu do Cech. A dnes na kontrole…ma 7 480 gramu…a poslala nas na endokrinologii…
..pry ma zvetseny prsni zlazky…a k tomu trochu ten vytok. Ale objednala jsem ji az na cervenec, protoze v sobotu zase odlitame…(tak si ted rikam, jestli to neni pozde
)
Vodu..kupuju a prevaruju…
Jogurt…davam…v Cechach kupuju hollandii..jak bez prichute, tak s prichuti. A tam jsou jogurty pro mimca (pisou od sestyho mesice) a jsou moc dobry. Kdyz davam bez prichute, tak ho nekdy smicham s frutapurou.
Jidelni zidlicka…taky si myslim, ze je super…poslala jsem ji domu, takze tady nemame nic…jen lehatko a docela mi ta zidlicka chybi…
Rohlik…maly taky moc chutna a kdyz ho papa, tak ji kontroluju…
Peto, video super ![]()
Mam tady konecne moznost videt vsechna videa a je uplne super, jak jsou deti sikovny......opravdu… ![]()
Peto, jak si psala ohledne paci paci…tak Annie to dela taky tak…kdyz to delame spolecne, tak ji to jde, ale jakmile zacnu rikat paci paci pacicky a nedrzim ji za ruce, tak se zacne mlatit do bricha a rechta se.....
Dneska jsem koupila testoviny, ze je uvarim…jeste jsem koukala treba na hami co prodavaji s testovinama, ale skoro do vseho cpou rajcata, tak se mi to jeste nechce davat…
Holky…MOC si srazik uzijte!!!!!!!!!
Zatim papapa Maruska a Annie
Holky, tak nevím, jestli nakonec na sraz dorazím, jestli to zvládnu nějak časově. Dnes ve školce vyvěsili, že v pondělí mají děti focení, tak Dáda půjde do školky a já ho budu muset potom odpoledne vyzvednout ![]()