Poradna duly
Jana Čurdová
Hanu, tak to u nás je stejný problém, ale asi to nebude tou flaškou, z té měl mlíčko jen asi 2×. Ale zase z ní pije čaj… Ráno pije celkem dobře, po svačince už se skoro nenapije, po obědě má jen čaj a k odpolední svačince si jen párkrát cucne a už nechce. Pak si dá ještě trochu večer po kaši, ale také né moc. Hlavně je to také tím, že ho zajímají věci kolem, tak na nějaké pití nemá čas. Proto začínám uvažovat o tom jogurtu k odpolední svačince.
Jo holky děkuji za odpovědi ohledně jogurtu. Ještě zkusím chcíli vydržet, ale asi ho brzy začneme také dávat.
Ahojik,
hlasím že na srazík z Natalinem dorazíme,akorat rano musím dat auto do servisu ale pak v dosahu mhd dojedem kamkoliv.
Dnes jsme dostali druhou davku vakciny a mame reakci ,ma teplotu a to i presto ze dostala dve hodiny po vakcinaci paralen,tak ji jdu
konejšit
Zuzi teda ten vas psik je voprskles stejne jak nas kocour toho sem uz nekolikrat nacapala v kočare
Lenko, jela jsi už někdy z Pardubic do Letovic? Já dost často, jezdila jsem do Pardubic k doktorce, je to zhruba 1 a 1/2 hod.cesty, když je hodně slabej provoz, samá vesnice atd…
A o peníze za naftu vůbec nejde.
Hanu, tam nejede pokud vím jen na otočku, ale bude spát u tchánů, což je jiná situace…
Ale, jak tu padl návrh, že buď Pardubice nebo přijet k nám, tak s tím nadšeně souhlasím!!!
Ahoj,
tak dopředu píšu že nejedem. Bobeš má noční, dopoledne máme sraz s finanční poradkyní a odpoledne přijdou na odečty plynu. Takže máme smůlu. Mrzí mě to ale tak snad příště.
Včera mě pozvala kamarádky co má roční holčičku a když jsme tam přijeli tak jí tekl hnis z očíček, z nosu nudláky a krev a kašel jak blázen. No já myslela že mě klepne pepka. Tak jsem tam jela 20km a jen na otočku a zase domu a rychle všechno vyprav a vyvyřit. Fakt jsem měla dost.
Moc vás poslední dobou nestíhám, Káťa vyžaduje hodněp ozornost, pořád kňourá a chce se nosit. Takže vás spíš jen čtu.
Zuzi - máte moc roztomilého pejska. Chtěl otestovat jaké má v lehátku Honzík pohodlíčko.
Dneska je zase krás¨ně tak razíme ven. Srazík si hezky užijte a pak sem dejte fotečky a zážitky.
Kdyby jste přijeli k nám, tak bychom s Luckou vystrojily úplnou hostinu. No problem.
. Všechno by bylo chlebíčky, jednohubky, obídek, zákusek, víno, pivo, limča, no prostě na co si vzpomenete. ![]()
Ahoj,
taťka zase pracuje
Tak musím vymýšlet zábavu sama
Luci- ale do Prahy nejezdíš přes Pardubice, nebo jo? Musím asi kouknout do mapy, abych věděla, kde přesně jste ![]()
Děkujem za pozvání, tak když vám to nevadí, tak třeba na nědkdy to domluvíme, nebo třeba můžem oslavit roční narozeniny spolu ![]()
Tak asi razíme ven, když je hezky.
Hezký sluníčkový den.
Ahojky,
tak psala Kat-ka, že také v pondělí na sraz dorazí ![]()
Tak teď ještě v kolik hodin a kde se sejdeme? Já jsem tedy pro tu ZOO a můžu dorazit někdy dopoledne, záleží na tom, kdy budou mít ve školce po focení. Ale kdybych vyrazila nejpozději v 10 hodin, tak jsem v ZOO kolem 11 hodiny. Ale spíš si myslím, že bych tam mohla být i dřív. A kdyby ne, tak Vás někde dohoním, na některé z Vás mám telefon ![]()
pokud si to dobře pamatuji, tak by měly dorazit:
Adys
Amisek
Kat-ka
Lenka
Joula
Zuza
Hanucha
Alunka????
PetraX
Vochechule????
A co vercamyska , ta se chtěla zůčastnit srazíku, ale dlouho tady nebyla
![]()
Marťulko, snad jste na návštěvě nic nechytily
je to dost nezodpovědné, že Ti to nedala vědět. Já jsem dnes měla jet s klukama ke švěgrové a jelikož její dvojčata měly řídší stolici, tak k nim raději nejedeme. Máme obě obavy, aby se z toho něco nevyklubalo. Ikdyž to není průjem, tak jsme znejistěly. Raději návštěvu odložíme na jindy.
Barčo, vše nejlepší Tomíkovi k 8 měsíčninám
![]()
LUCI a Katko, ta Vaše nabídka zní lákavě, jen škoda, že nejsem mobilní, klidně bych k Vám přijela ![]()
Jé, tak nakonec to vypadá že tam nebudem jen ve třech!
![]()
Holky já se na vás TAK těším! Ani nevíte jak moc doufám, že se tam nerozhádáme a naše diskuze neskončí
Jen škoda Katky s Luci, já je chápu a taky bych asi na otočku nejela, i když… blázen jsem na to dost velkej, takže asi vlastně jo. Já taky nejedu z Brna, ale od našich, což je cca o 70 km blíž.
Katko + Luci, v pátek zas jedu kolem vás, možná na pár minutek bych se stavila? Pošlete mi kdyžtak vaše telefony SZ, kdyby náhodou byl chvilku čas, počítám mezi 6-8 pojedem kolem… Tak kdyby se vám to hodilo (na ty chlebíčky
) ![]()
Ještě mě napadlo - v té ZOO se dají děcka vypustit někam na trávu nebo tak, je tam nějaká restaurace? Aby nebyly celou dobu jen v kočáře, tady v Brně by to asi moc nešlo a nevím, co bysme tady celou tu dobu dělaly. V Praze jsem byla v ZOO jednou na rande, ale už je to - ježišmarjá! - 13 let! Vůbec si nevybavuju jak to tam vypadá. Nebyla by lepší ta Hostivař (když má být hezky)? No nechci to zas komplikovat ![]()
Ahojte,
Zuzi diky za prani…toto leti…
Holky hezky si sraz uzijte i za nas!
Hanu Zoo v Praze je fajn, uz se tesim az tam nekdy dorazime taky.....kdyz jsem bydlela v Praze casto jsme tam chodili na prochazky a pro deti je to skvele…tady Zoo nemame ![]()
Hezky svatek!
Ciao ciao
Barca a Tomik
Ahojky......
ja bych taky rada na sraz…
..me se libil i ten maly srazek , co jsme s holkama kdysi mely.....
, takze kdybychom tu s Annie byly, urco bychom dorazily...... ![]()
Barco…ohledne dalsiho mimca…me zase manzel navrhnul snazeni se od ledna, ale me se jeste nechce.....
..(ale je pravda, ze do ledna je casu dost, tak se to MOZNA zmeni).
A taky prejeme vse nej k osmi mesicum!!!!!
Dneska jsem vyjela na nakup, tak jsem koupila maly plavecky
…
Holky, fotte prosim na srazku.....ja uz se tesim na fotky ted ![]()
papa Maruska
Barčo nechápu ty chlapy, že ty mimiča chtějí tak brzo po sobě, ten můj už mě taky docela vynadal, když jsem si antikoncepsi nechala napsat na půl roku, že jako jsem se zbláznila, že vlétě to budeme zkoušet a jaký si cosi.
Tak jsem na něj vyrukovala s tím, že když bude doma pomáhat s domácíma pracema, já nyní budu také chodit večer na 4 hod. do práce, tak nechci vidět doma ten bordel, protože Jakub vyžaduje taky velkou pozornost, hlavně hopsání, nošení, hraní na schovku atd. takže když se taťka přizpůsobí tak NO PROBLEM:
HOlky dneska je mi už líp, tak snad do ZOO také dorazíme
![]()
Ahojky,
Barčo vše nej Tomíkovi
…
Ano ano ano foťte co to jen půjde a pak nás tu fotkama zaplavte…Příště to snad vyjde. Jo a BObeš se nejspíš bude vracet zpět do předešlého zaměstnání. Tohle nevyhovuje. Nočná kkatastrofa a máme přeházený celý režim a né a né zajet nový. Tam mu řekli že má dveře kdykoli otevřené tak se vrátí.
Zuzi to je dobře že máš kolem sebe zodpovědné lidi. Ona je teda taky nškdy mi přijde až moc zodpovědná a až zbytečně přehnaně, ale tohle fakt přešvihla. Je fakt že kojila do 1 roku a malá její za celou dobu neměla rýmu dohromady tak měsíc. Tak bysme se skoro neviděli.
Kačka je v pohodě ´tuk ťuk ťuk…¨
Kámoška teď byla v Praze v Zoo a poslala mi fotky gorilek…už kvůli nim bych tam taky chtěla…jsou nádherné..
Tak Kačka opět baba a dada a furt dokola volá tak končím. Fakt už jsem z ní namrtvici
…ale jak se pak začne řechtat tak jí zase strašně moc miluju tu šmudlinku naší…