Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2349
12.5.08 13:32

Holky dneska jsou snad erupce na slunci, už jsem stihla rozbít dvě skleničky, zmrvit pár papírů při tisku - a to jsem chtěla jeden blbý jizdní řád, a spadly mi fusekle z balkonu dolů na chodník......................

raději dneska už nic nebudu dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
12.5.08 13:34

Zuzi tak ještě že přišla mudr. na to co to je. Tak řpřejeme s Kačenkou brzké uzdravení. A aspoň že hezky papá. A pak písni jak se Áďovi líbilo focení.

Alunko, Katko tak to je teda pech že vám to nevyšlo.
Katko se třema dětma to opravdu musí být záhul to je jasné.
Alunko a Kubíkovi ať se virážka co nejdříve ztratí.

Holky teď určitě někde kafíčkujou a klábosí. Tak si aspoŃ pokecají v malém kruhu a nemusí se překřikovat.

Tak já se jdu připravit, plynaři tu byli a mi razíme v 15h k té fin. poradkyni. Chceme Kačce udělat stavebko a nebo jestli nám doporučí ještě něco zajímavějšího, přece jen to stavebko už není takový zázrak. A hlavně mě i Kačence úrazovku Tak papa a už se těším na fotečky :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
12.5.08 13:38

Marťulko, já nemám Áďu, ale Dádu :wink: Už jsem Ti to chtěla několikrát napsat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
12.5.08 17:19

Ahojky........

Hanu: pro seznámek:…míša ko v 8 mes......váha 8.3kg,74cm, obvod hlavy 44, obvod hrudníku..44cm

Jinak ..u nás nového nic,je tu šílene teplo..jako asi všude.,míša je ješte větší čertice než byla,a lepší už to asi nebude :wink:

tak zase mizím pááá

jo dnes sem koupila opalvac ísprej…mlíčko od nivei..faktor 40, náky color :lol: ..že je barevný…tak snad sem udelala dobře…

páá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
12.5.08 18:57

ahojky,

hlásím, že jsme v pořádku dorazili, ani se nikde nezasekli v s zácpě, ale Lukyn už od konce dálnice až domů (cca 30min) řval :roll: :?

Srazík byl super, musíme určitě zopakovat. :wink:

Dvě fotečky v albu. Ale nějak mi to blbě fotí :( Zbytek fotek dodají holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
12.5.08 20:04

Ahoj,

tak hlásím jednu novinku pro ty, co nebyly na srazu - klube se nám první zoubek. Takže to byla asi příčina toho, že v noci Šíma skoro nespal. Koupila jsem mu ty kapičky na dásně, tak snad trošku pomohou a bude dnes spát lépe.

A kdo to ještě neslyšel tak sděluji, že srazík se vyvedl :D :D (nepohádaly jsme se :lol: a sluníčko svítilo a děti se nám neporvaly :lol: ), jen škoda, že se nás sešlo tak málo :cry: A tak jsme se tam bez přítomnosti ostatních :wink: dohodly, že uděláme další srazík, na který se pozveme k Lucce s Katkou :P (ale pozor holky, budeme nároční hosté :lol::wink:

Zuzko - přeji brzké uzdravení Honzíkovi.

Hanucho, Joulo, Amísku a Lenko - doufám, že jste dobře dojely. Mě se podařilo projet Prahou úplně v pohodě, za 30 min jsme byli doma.

Peťo z L. - já taky dneska koupila nový opalovák, jak jsem psala, ten Daylong. Je to UVB 40, stačí aplikovat 1× denně, četla jsem na ně v různých diskusí dobré reference, tak snad bude OK.

Tož přeji všem pěkný večer a klidnou noc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
12.5.08 21:17

ZUZI mooooc se omlouvám když já si to pletu s Lenkou je to takové podobné Áďa a Dáda. Mooooc se :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:…Už si to pro jednou musím zapamatovat. Ach jo jsem to ale popleta.

Petrax77 moooc gratuluji k prvnímu zoubku. A kdo ho našel???

Jinak Kačenku ž v chodítku líta jak drak po celém bytě, a už se mi i dostává na moje výzdoby. Už mi rozcupovala slunečnice ve váze.
Měli jsme to dneska docela náročný den tak jdu odpočívat. Jo a ještě mrknu na fotečky. Tak pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
12.5.08 23:09

Ahojík,
tak my taky dojeli v pořadku,Natalkla my celou cestu dom prospala a doma v tom spaní pokracuje,takže super.

Srazík byl super a určite musíme zopakovat akorat škoda že nas nedorazilo víc :cry:

Zuzo
at se Honzík brzo uzdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
13.5.08 08:18

holky .. teda fotky ze srazu jsou super … krasne vam to vyslo. moc me mrzi, ze jsme taky nebyli .. no snad priste resp. pristi rok … :)

PetoX .. gratulujeme k zoubku .. :-)

Zuzi .. no tak nevim nevim, jestli Honzik neprisel o nevestu ;-) . vypada to, ze si Marianka velice rozumela s Lukaskem :-)

u nas nic moc .. uz zase nespime .. :roll: Markovi roste dalsi zub, c. 6, takze nechce opet spat v postylce, Ada tady ma celou dobu nejakou alergii, porad mu tece z nosu, v noci taky blbe spi, takze ja jsem taky zrala na Chocholouska …
Monco .. nechapu, jak jsi to mohla vydrzet az sem, kdyz Janci nespala …

holky .. kdo jeste kojite nebo davate UM v noci a kolikrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
13.5.08 08:38

Ahojky,

holky děkuji, Honzíkovi je lépe, teplotu měl naposledy včera ráno a teď už měl jen trochu nazelenalou stolici. Snad je to na ústupu

Adys, to mi neříkej ani ze srandy, že by jsme mohli přijít o nevěstu :evil: :lol: Hned se jdu na ty fotky podívat :lol: Marek ty zuby bere nějak rychle, ne ? :wink:

Marťulko, nic se nedějě, mě to nevadí :lol: Klidně piš Áďa, já stejně vím, že myslíš Dádu :lol:

PetoX, a zoubek už se proříznul? Jetli ano, tak veliká grtulace :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
13.5.08 08:43

Ahoja

super že se srázek vydařil. Malej má nakonec očička už celkem dobrý, kápla jsem mu tam při kojo mlíčko a funguje to, ale zase se v obličeji celej opupínkoval. takže pojedem dneska k mudře, včera po telefonu říkala heřmánek a potírat.
Zdá se mi, že se mu prožezávají horní zoubky, tak je i dost protivnej.
Adys - kojím pořád a neustále. Příkrm dostává ráno (vnucuju, moc nechce) oběd - jakž takž zblajzne, bylo to lepší, odpoledne přesnídávku - podle nálady, taky to bylo lepší a večer cca ve 22 před usnutím vymlaskne flašku mlíka s rýžovou kaší a za noc kojíme klidně 10* :D :D A to potřebuju začít odstavovat, páč už se mi rachota přibližuje. Jinak jsem mu včera dala hrníček s pítkem a vodou a co s tím nadělal krávovin, jen do pusiny to nestrčil. 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
13.5.08 09:06

Ahojky,
tak jsem zkoukla fotečky a musím říct že fakt závidím. Muselo to být super. prckové si hezky hráli a je na nich vydět že se vyblbli.

Zuzi děkuju za pochopení :) :oops:

Přeji hezký sluníčkový den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
13.5.08 09:06

Voche, tak to je dobře, že se Šimonkovi očíčka uzdravují. Já jsem s nima také užila, ale s Dádou

Srazík, holky a kde jsou fotky Adámka a Jasmínky? Jak se jim tam líbilo a rozuměli si spolu? A Joulo, co Sabrinka? Ty jsi ji před námi normílně utajila a nikde jí není vidět :( :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
13.5.08 09:29

Ahojík,

Adys ja ještě kojim,naposledy mezi 22-24hod,pote my vstava mezi 6-7hod tak nakojim a pak my ještě spí tak do 9-10h.Takže to mam celkem dobry,ale říkam si že to je odměna za to že první měsíce my furt v noci řvala a nespala.

Voche to je dobře že jsou už očička lepší.

Zuzo
tak to je fain že už je Honzíkovi lepe,snad bude mit naky fotky Sabrinky a Jasmínky Hanucha,protože když sem fotila ja tak Sabrinka byla u maninky v šatku a Jasminka si nekde hrala.Adamek nebyl protože mu nedorazili partaci. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
13.5.08 10:56

http://tousson.rajce.idnes.cz/2008.02/

SOS :idea: ahoj holky prosím co mám změnit, aby se vám ukázaly rovnou fotky :twisted: :?:

http://img2.rajce.idnes.cz/…DSC01597.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital