Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3329
15.5.08 23:58

Teda Petro.L - ty jsi uplny detektiv!
Ale taky si myslim, ze to je maximalne nejaky pribuzny, ktery se s Kubou jen nekde vyfotil a dela se zajimavym… Alunky manzel je takovy dlouhovlasy typek… aspon podle fotek (mrkni na jeji fotky v podpisu).

Barco - Tomik je cely tatinek! :lol: :lol:

Dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
16.5.08 07:23

ahojky…

Zuzi, Hanu…já chodím za holkami…na chat…na seznamu..na lidé…a koukala semna profily…a byl tam práve tento chlap..a říkám s iže toho klučíka znám.....no apak sem koukla sem..a byl to malej kubik…jo a říkal tem holkám…že se o kubu stará sám…že jeho žena..se o nej nestará…a td…no a když sem mu řekla..že znám maminku..od kuby..a proč on má tyto fotky…poslala sem tam všem i stránky emimina..a alunky fotoalbum…tak utekl.....divné.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
16.5.08 07:41

zuzi, hanu…me se stalo to samé…mamina.ada…mela na svém profilu fotky míši..a prezentovala jí za svou..akorát se jmenovala MARY KEY..musela sem to řešit s adminami…a já musela dokazovat že míša patří ke me..dávala sem i jiné fota, videa, atd…

a tento profil…DanielKolar154..ješte pořád tam má ty fota

proto když tam sem..taksi prohlížím..profily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
16.5.08 08:02

ahoj holky,

PetroL, to je teda celý nějaký divoký…Ale já jsem se zas chtěla Alunky zeptat,jednou jsem si prohlížela všechny její fotky v té její galerii - má jich tam přes 600. A zarazilo mě, že u porodu a v těhu vypadá Alunka úplně jinak než pak na dalších fotkách…asi hodně moc zhubla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
16.5.08 08:22

Ahojky,
Zuzi tak jak je Honzíkovi. Už je to lepší??? Doufám, že ju.

Hanu tak to byla otužovačka. Ještě že je Marianka statečná.

PetrušL. no to by mě nenapadlo, že někdo může tohle udělat. To je fakt ubohé. No ještě že jsi to zjistila a řešila.

Barčo tak mi jsme na tom stejně. Na bříšku se Kačce prostě nelíbí to vydrží minimálně, v chodítku šmejdí po bytě tak tam se jí líbí. Sedět s oporou vyddrží hodně dlouho a sama taky obklopena polštáři trochu míň než vi. A jelikož už spát moc přes den nechce, tak u večeře se u nás usíná snad každý večer.

Včera u nás oetvérali velké Centrum se spousty obchody a restauračkami, tak jsme se tam byli mrknout a fakt tam bylo natřískáno. Hluk, řev a ta naše příšerka se snažila všechny překřičet. Ale byla v pohodě, smála se koukala a hulákala. No ale spala akorát dopopoledne a pak odpoledne tak půl hodinky a pak až večer. Ale aspoň že spí celou noc.

Jo a jsem zvědavá co jsem pak Alunka napíše ohledně Daniela K. Ale její manžel to fakt není. Možná kámoš a nebo brácha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
16.5.08 09:11

LUCI:…ted na ty dve holky koukám......tak tomu už vubec nerozumím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
16.5.08 09:32

Peti z L.,
tak to je mazec. Jsem to nevydržela, ženská zvědá a koukla jsem také do Alunčiny fotogalerie a ve složce březen 2008 ten týpek je vyfocenej. Tak to bude asi Alunky příbuzný a nebo kámoš. „že by byli domluvení“????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
16.5.08 09:35

katko…ale na tom chatu..holkám povídal..e žena utekla od malého..že se stará o nej sám…třeba jen chtel být zajímaví…ale na tom fotoalbumu..sou dva muži..a dve ženy................no jo…asi sem .....strčila nos kam sem neměla…alemožnáže by to chtělo náký to vysvetlení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
16.5.08 09:35

Zuzi,
teda za viróza vám dává zabrat. Tak ať se Honzík z toho co nevidět dostane.
A je blbý, že nechce papat, prcek jeden malej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
16.5.08 09:38

Peti,
určitě by to chtělo vysvětlení. To že jsi to rozhrábla, si myslím, není na škodu. Však Alunka nám to určitě zdělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
16.5.08 09:48

Hehe, koukam ze jsme vsechny stejne zvedavy… taky jsem toho typka u Alunky v albu objevila… Ale treba to ani neni on, jen si pujcil fotku Kuby i s cizim panem :lol: :lol: Ty lidi maj dnes vazne dost :roll:
Tak ALUNKOOOOO - vysvetli nam to, nebo zvedavosti puknem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
16.5.08 09:52

Hanu,
já jsem taky zvědavá, pořád nakukuju. Po obědě jedu k rodičům, tak to asi do večera nevydržím :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
16.5.08 09:58

Teda holky, já jsem také napnutá, co nám Alunka napíše :lol:

Honzík zatím od včerejška baštil jen mlíčko a žádnou paseku mu to nenadělalo. Za chvíli mu zkusím dát trochu přesnídávky, tak jsem zvědavá, jestli bude baštit.

Zatim pa, až bude Honzík zase spinkat, tak nakouknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
16.5.08 10:07

no i já jsem zvedavá :lol: ..ted letím pro obedy…dnes tu mame hnusne..tak budu načuhovat.........a budu na chatu…máme místnost…miminka..a vše kolem nich.....má přezdívka je lea12.tak jestli se budete chtít přidat mužete…zatím páčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
16.5.08 10:27

Ahojik.
teda človek par dni nenakoukne a takovych veci se tu deje.Samozřejmě sem musela taky nakouknout na fotky a sem taky zvedava.Alunko kde si????

Holky poradte me se predevčirem udelala na rukach hnusna vyražka,svědíto k nevydržení.Nevím z čeho a co na to poradte,nechce se my k doktoru asi se udrbu tfuj tfuj.

JInak mam strasne protivne uknourane miminko,uz nevim co sní.

Ve čtvrtek jdem nechat píchnout naušničky.Je tu někdo kdo nechaval naušnice píchnout a ne nastřelit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí