Poradna duly
Jana Čurdová
Holky ráda bych se na ty fotky také podívala ale prostě mi to nefunguje, chce to po mě heslo. A to já rozhodně nevím.
Známe jednoho p. Kollára, ale ten je z Mělníka, nebo od Kralup n/Vltavou, a dělal nám tu kuchyň a skříň. Až toho chlapa uvidím, tak ho asi zabiju. Budu muset říct manžovi aby ty fotky prostě nějak zamknul, nebo co, čučím tady na to co tu píštete jak vejr…
Jakub tedka usnul, tak to můžu prošmejdit také ![]()
Alunko to se musíš přihlasit ty na seznam,tvoje heslo na seznam,pak je uvidíš
Alunko,myslím že je tam tato fotka,to je pry on
http://img.fotoalba.centrum.cz/…376776_2.jpg
Holky tak záhada rozluštěna, jsem se zalekla, že bych toho chlapa znala.
Je to nějaký magor. Ten pán na té fotce je můj brácha s Kubou, když jsme byli u babičky v Táboře na návštěvě.
Je to vážně ubohé. Musím to říct manžovi, aby to nějak vyřešil.
![]()
Grrrrrrrrrrrrrrrr jsem tak nasraná, jak si vůbec někdo něco takového může dovolit? No už jsem všechny fotky na centrumu ve fotoalbech zamkla a zaheslovala. JEn doufám, že to není nějaký magor, co se před ničím takovým nezastaví.
PetraL. co jsi psala těm adminům? Jsem tak nakrklá, že jim tam taky napíšu
No dyk jsem to rikala… zahada hlavolamu je vyresena
![]()
Peti.L - az nekde objevis moji Mariankou jako neci dite, dej mi vedet jo? ![]()
Alunko ,
se ti ani nedivím ja bych byla taky.Napiš těm adminum že dana osoba použiva ke sve prezentaci tvoje fotografie bez tveho vedomi a že si neprejes aby tam byli at je odstraní.Zrejme budeš muset prokazat ze jsou tvoje.
No jo ale jak to prokážu? Jako že jim pošlu zaheslovaný odkaz? Nebo co?
To oni ti řeknou,třeba jim das heslo k tomu fotoalbu a az se kouknou tak si ho změníš.
Alunko, ještě že na ty fotky Peta narazila. Nechápu, jak si někdo něco takového může dovolit
Mě by to vůbec nenapadlo…
Huráááá, Honzíkovi je již lépe, sice je ještě ukňouraný a hodně spí, ale ke sváče jsem mu dala Frutapuru, jedna mu byla málo, tak snědl dvě
Teď mu vařím brambor s mrkvičkou a ke svačince dostane jougurt, koupila jsem mu sladkou Activii a jelikož mi teď nestojí o banána, který jsem mu dávala normálně do jogurtu, tak jsem mu koupila Activie s ovocem. Dáváte také někdo již kupované s ovocem, nebo ovoce jen přidáváte do bílého jogurtu?
Tak holky taťka to nějak bude řešit, je prý na to expert. Ale pro jistotu jsem napsala, že těm adminům, že si nepřeji aby tam ty fotky byly atd. a navíc se jmenuju úplně jinak než ten debil !!!!!!!!!!!!!!!!
Bože od tedka abych si hlídala úplně všechno co dám na net................
Alunko,
tak to je mazec. To je fakt drsný. Snad se to vyjasní a ty adminy ti pomůžou.
Amisku,
Míša má také náušničky propíchnuté. Natírali jsme ouška framykoinem a bylo to v pohodě. Snad ti malá bude držet. Míša měla cca necelé čtyři měsíce, tak to ještě šlo. Propíchávala doktorka se sestřičkou a v ordinaci jsme nebyli. Já bych se na to nemohla dívat. Tak hodně zdaru a pak písni jak jste dopadli.
Zuzi..... mě by taky takovej podraz ani ve snu nenapadl. Je to holt asi duševně chorý člověk, který buď to dělá ze srandy (dost ubohé) nebo prostě je nemocnej. Ale to ho neomlouvá !!!!
Do jogurtu Jakubovi žádné ovoce nedávám. I tak ho jí dost málo, jen uvařené, nebo přesnídávku. Ale jogurt baští moooc rád i samotný ani mu nekupuju tu sladkou Activii, jen tu bílou a snědl by pak i kelímek a ten staniol ![]()
Zuzi,
gratuluji, že tak pěkně jíte
. Já pořád dávám ovoce do jogurtu. Dnes bude ten banán s jogurtem.
A ještě otázka do éteru,
už někdo dáváte těstoviny? Já se na ně chystám zítra. Uvařím, rozmačkám vidličkou. Dál uvařím mrkev a zkusim petržel, to rozmixuju a dám do toho jogurt a bude to taková omáčku a plus ještě masíčko.
A už dáváte žloutek? My, poprvé v pondělí a pondělky budou žloutkové ![]()
Alunko,
asi ho to baví
, bych tak řekla. Kdo ví, jestli nemá víc profilů ![]()