Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6337
14.5.08 19:56

Jo, to souhlas, do Névoho Města dojedu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
14.5.08 19:57

Ahojky :wink:

hlásím, že žijeme :lol: . Natírám tyčky na oplocení na terase. Ještě nám tam schází cca 50 kousků. Tak je to s Míšou náročnější. Ale dnes už jsem to dokončila. Dělám to od pondělí a dnes už byla vcelku v klídku. Ale jinak 15 minut pohodička, 15 minut kňučení a pak řvaní, tak šupky domů, to měla úsměv od ucha k uchu. Asi ji to moc nebavilo se jen na mě dívat. A kdepak hračky :roll: , ty vůbec nepomohly.

To je dobře, že se srazík vydařil. Hlavně, že jste se nepohádaly :lol: a co čtu, tak jste si padly do noty, což?

Leni,
ten mini srazík by mohl třeba vyjít. Zítra jedeme s Luckou na plavčo, tak to prodiskutujeme.

Tak pá, jdu na hokej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
14.5.08 22:25

Čusík holky,tak já čtu ale nestíhám. Jakub přes den moc nespí, nebo někde lítáme - nákupy, vyřizování atd. No a kolem 4 odpoledne začíná náš logistický přesun - mě do práce a Jakuba tátovi na hlídání.

Dneska jsem si zapomněla v kočáru telefon, tak Martin mi musel volat na pevnou do práce, chytali zloděje. Jeli někam na pokoukání, a potkali známé a těm ukradli peněženku s doklady, tak taťka chytil „lapku“ a pak byli s Jakubem na policajtech. Tak má Kuba zážitků..............

Jdeme chrnět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
14.5.08 23:52

Tady to vážně žije… :wink:
Nestíhám, fotky jsem dala zatím jen sem:
 http://picasaweb.google.co.uk/…a/SrazikVZOO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
15.5.08 08:04

Ahojky

malej Zlobřík už snad bude konečně zdráv. Očička jsou v poho, na ně zabralo kápnout MM, ale ta vyrážka vypadala dost hnusně. Mudra nám na ni dala nějakou ukrutně smradlavou mast, tak jsem koupila ještě konopnou mast, prubla ji a už je to fuč, jen má tu kůži takovou zdrsněnou. No snad se to všechno vyléčí.

Hanucho - koukala jsem do alba na fotky, krásně jste si to užily. Marianka je pěknej lezec, i na dece venku lozí. Malej teprve začíná klečet a občas se pohoupe. Teď jsem i zaregistrovala, že pocházíš od Nového Města, tam se narodila moje babička. Nedávno jsme se i byli podívat kde, ale byl to hrozně starej barák už když jsem já byla malá a teď tam je tuším cvičák pro pesany. Tuším že tomu říkala pod jatkama, kousek od Metuje.

Alunko - to měl taťka pěkný zážitky s KUbíkem, chytat zloděje s miminem. Já měla blbej pocit ještě hodně dlouho po tom, co mi vykradli auto před barákem.

AAAAAAAA, budí se Zlobr. Mějte se krásně. Včera tu lilo jak z konve, tak dneska budem sázet rajčátka a salátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
15.5.08 08:38

Dobré ránko :D

Joulo - ty fotky jsou moc pěkný :lol:

Leni - tak skvělé, že besídka dobře proběhla. A to neva, že z Ády nebude mluvčí davů :wink:

Katko_H - týjo, natírání mne vždy bavilo. Si říkám, že bychom potřebovali natřít zábradlí na balkoně, ale nějak do toho s Šímou za zády nechci jít (přeci jen to je malý balkon a když tam po:,–(ím Šímu, tak nezabráním tomu, aby na to zábradlí nelez).

Hanu - tu cestu domu ti teda nezávidím. Ale je skvělé, že ti to u tchánovců tak dobře vyšlo :)

Voche - včera tu taky lilo večer (v centru Prahy ne, u nás na okraji už jo) a nádherně to pročistilo vzduch :D

Holky, chci se zeptat - Šimon furt u všeho už stojí. Úplně na začátku si ze stoje kecnul na zadaček, ale poslední 2 dny prostě neví, co dělat. Prostě stojí, vydrží i 10 min, různě překračuje na nožičkách, ale neví, jak se zase dostat na zem. Zkouší se pustit, zkouší roznožku…pak už je unavený a pláče o pomoc. Jak je to u Vás???

Včera se mi poprvé podařilo dát mu kousek banánu, propašovala jsem mu ho do večeře (do rýžové kaše) a docela to dlabal.

Tak zatím ahoj a doufám, že večer tu bude více příspěvků (brrrr, dneska večer musím žehlit, už ted s ena to netěším :cry: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
15.5.08 09:45

Ahoj holky :)

já mám poseldní dobou jen čas Vás přečíst a pak vždy musím jít za Honzíkem. Ještě pořád bojuje s tou virózou, sice jen s tou stolicí, ale není mu asi moc dobře. Včera už začal být ukňouraný a dnes je to snad ještě horší :( Od včerejška mi nechce ani moc jíst, když vidí lžičku, tak má pusu na zámek. Hlavně je problém, že skoro nic nemůže, o banána už mi nestojí (to je jediné ovoce co teď může), v poledne jsem do něj dostala trochu brambory s mrkví a večer si dal jen samotný rohlík, kaši rozdělanou ve vodě nechtěl :( Snad už to bude brzy za námi…

Už je vzhůru, brečí, tak můsím běžet. Ještě jsem chtěla reagovat, pokusím se později…

Zatim pa a užijte si krásný sluníčkový den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
15.5.08 10:41

Jsem dneska musela vygruntovat, uvařit nám i Kubovi, dojít na nákup, a ještě jeden nás čeká - pojedeme pro Bebu - mají dneska dostat zboží.

Jakub je taky kňoura, poslední dobou.
Už se po mě zase sápe, tak čauky možná večer :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
15.5.08 11:04

Holky, co jste si také prošly virózou, jak to u Vás probíhalo a co jste dávaly dětem k jídlu? Já jsem to asi zakřikla, Honzík před chvílí zvracel (dal si trochu mlíčka) a asi mu nesedlo :( Vůbec nevím, co mu mám dávat k jídlu, když nic nechce. Asi bude jen na minerálce :cry:

Joulo, moc hezké fotečky a koukala jsem, jak má Sabrinka pořád hodně vlásků :lol: A řekla bych, že Jasmínka je Ti podobná

PetoX, ohledně Tvého dotazu…u nás se stále jen leží a ani neleze, tak Ti neporadím :wink: Šimonek brzy příjde na to, jak to zvládnout :wink: ¨

Voche, kydž měl Honzík jako malý vyrážku, tak když mu zmizela, tak pak měl tělíčko také delší dobu jak struhadlo. Hodně jsem mu to promazávala modrou indulónou a Excipialem.

Hanu, fotečky v galerce jsou naprosto super :) A Marianka je pěkně zvědavá, všechno to tam okoukla, co?

Katko_H, u nás hračky poslední dobou také moc nezabírají. Ale asi je to tou nemocí, nic ho nebaví

Honzík už delší dobu zase spí, tak se děsím toho, jak mu bude, až se zase vzbudí :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
15.5.08 12:17

Ahojky,

Voche tak to je dobře že už máte očíčka vpořádku a netušila jsem že MM může zabrat. A ¨k té vyrážce. Kačenka jí teĎ má trochu na noze a na ruce, tak jí to mažu Lenienskou. Už je to lepší a ztrácí se to, ale také má tu pokožku dost hrubou.

Zuzi mi ještě virozu nemlěi tak nevím jak ti poradit. Držímě pěsti ať je Honzíček brzy vpořádku a zase plný energie. Myslíme na vás a přejeme hodně sil tobě a zdravíčka Honzíčkovi. Ale pokud hodně spinká tak je to jen dobře. Káťa když bal nemocná tak spala 3 h v kuse a po hodině zase usnula a to spala 5h vkuse. Nabírá síly :wink: .

Joulo máš nádherné holky. A ty jsi taky moc hezká mamina. Líbí se mi tmavé typy a tak proto se nám i moc líbí Adys kluci :wink: .

Hanu fotky jsou moc krásné a Marianka je za všech okolností smíšek :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
15.5.08 21:18

Ahojte,

taky zavidim srazik! A taky nestiham.....tak snad tento vikend na tom budeme lepe s volnym casem, i kdyz milacek zitra rano odjizdi do Potenzy a ja zustavam sama s Tomikem a pejskem…

Co se tyce stani…no Tomik nestoji…nejradeji sedi a to dlouho vydrzi sedet sam i pulhodinky a hrat si…pak se maximalne skuli na polstare, ktere jsem mu dala zezadu…polohu na brisku vubec nesnasi…takze s lezenim jsme na tom spatne…nozicky sice dava pod sebe, ale to je tak asi vsechno…za to, kdyz ho nechame capkat s podperou to se mu libi to by probehl cely byt a hlasite se u toho smeje…je mi jasne, ze se to nema, ale kdyz se mu to libi, tak ho obcas po byte provedu…nebo spise on me… :wink:

Tady jsou dve videa…Tomik usinajici u vecere a Tomik povida na gauci…

http://www.youtube.com/watch?…

http://www.youtube.com/watch?…

Postupne doctu a pokusim se reagovat :wink:

Vsechny moc moc zdravime!

Barca a Tomik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
15.5.08 21:49

Ahojte,
tak konečn mám chvilku času…
Srazik - jeste jednou musim napsat, ze to bylo vazne super, rozhodne jsem pro zopakovani! No a sraz v Novem Meste nebo v okoli beru, to by mohla krome Leni, Luci, Katky a Aliny i Vochy ne? Hele a co Diana? Ta je prece z Nachoda, ale neozvala se snad od listopadu… No az pojedu k nasim, dam vedet predem a muzem se dohodnout. Kdyby bylo hezky, tak treba u nasich na zahrade v Bohuslavicich, maji pul hektarovou zahradu, ted tam bude uz i plot, tak muzem decka vypustit a udelat si piknik…
Jinak fotky - mam je dat vubec jeste do galerky? Mozna jich par dam, ale je jich nejak moc. Zuzi - jo Marianka je zvedavec, vsem detem porad kradla dudliky a hracky (moc se mi libilo, jak se pretahovali se Simonkem o retizek, na fotce to teda bohuzel neni), sapala se maminkam na fotaky, proste vsetecka mala :lol:
Jinak uz mame teda sest zubu, ty ctyri horni sice maly, ale jsou…

Peti - plavani v bazene je jiny nez ve vane, ja taky ze zacatku zkousela polivani ve vane a pak v bazenu vubec nereagovala, ale neboj, to se srovna… To vis, je to zase jiny nez doma ve vane, tak to musi vsechno ocihnout :wink: Jo a zehlit musim taky :roll: A s tim stanim - jsem cetla, ze se deti ze zacatku neumi samy vratit zpatky a ze je nemame nechat dlouho stat. U nas tohle (zatim) neznam, tak nevim.
Adys - kojeni v noci, ja kojim kolem osme vecer (nekdy teda taky ne, to si da jen kasi a staci ji to, ale nekdy si da 140 kase a jeste treba dve deci mlika), pak kolem pulnoci a pak vetsinou az rano. Ale nekdy treba jeste ve ctyri… ale to spis kdyz ma svy lozici a vstavaci manie, tak ji tim mlikem uspim, asi by ho ani nemusela. Horsi je to s kojenim pres den,od uterka mi zase zlobi, kdybych chtela, tak snad muzu uz odstavit :roll:
Vochy - tak to vim, kde se babicka narodila! Si ten barak matne pamatuju, my meli jeste loni pod jatkama zahradu a ja tam od tri let s dedou kazdy leto chodila a travila dost casu. Takhle napravo pod strani vid, takovej starej barak… Uz ale nestoji docela dlouho, ted je tam cvicak a vodojem.
Zuzi - tak co zenich, uz je lepsi? Snd to nebude tak zly, aby jeste prestal papat, to by bylo! ALe neboj, snad hlady neumre, my kdyz jsme nemocny tak prece taky nemame chut jist, tak hlavne aby pil. Jinak co mu dat neporadim, my jeste skoro plne kojily kdyz byla Marianka nemocna.

Jeste jedna perlicka od tchanu, kdyz uz jsem se tak rozepsala:
Tchan porad, ze ohral bazen a ze se mame jit vykoupat, tak nakonec jsme mu chtely udelat radost, prevlikly se do plavek a chtely tam vlizt… Jenze mu blbe meril teplomer, ja tam smocila nohu, a des… no vlezly jsme tam, tak na dve minuty a dve fotky, mala sice trochu jecela, ale nesla to statecne… Pak jsem to zmerila jinym teplomerem a misto 33 stupnu to melo 23 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
15.5.08 21:58

HOLKY..........NAŠLA SEM FOTKY…

NAŠLA SEM FOTKY ALUNKY…KUBÍKA..NA PROFILU LIDÉ…VLASTNÍHO NÁKY CHLAP..Z LIBERCE…ALUNKO..TO JE TVUJ MUŽ??

KOUKNETE

http://profil.lide.cz/profile.fcgi?…

http://profil.lide.cz/profile.fcgi?…[/

jmenuje se daniel kolař

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
15.5.08 22:36

NO NEVÍM.CO SI MYSLET..TEN CHLAP TVRDÍ ŽE SE O KUBU PRÝ STARÁ SÁM..ŽE SE NA NĚJ MATKA NA MALÉHO VYKAŠLALA…O ALUNCE NIC NEVÍ..ALE MÁ TAM FOTKY KUBÍKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
15.5.08 22:58

PetoL, Alunky manžel to podle fotky není. Třeba si jen myslí, že mu Kubík pomůže k tomu, aby sehnal nějakou přítelkyni :wink: :lol:

Hanu, bazén :lol: :lol: :lol: A na fotkách jsem si právě všimla, že se Marianka nikoho nebojí a vše jí zajímá. To je dobře, to se mi líbí :lol: To bude nevěsta :lol: :lol: :lol: Honzík moc jíst nechce, mluvila jsem se sestřičkou od Dr a moc mi také s jídlem neporadila. Říkala, ať se pokusím mu dát ten banán s nastrouhaným jablíčkem, tak jsem mu dala trošičku na lžičku a on se mi z toho chudinka pozvracel :cry: Tak jsem ho vykoupala, dala jsem mu napít vody a ta šla také ven. Když šel spinkat, tak měl hlad (škrundalo mu v bříšku :( ), ale rýžovou kaši rozdělanou ve vodě nechtěl, tak jsem to riskla a nakojila jsem ho. Nic to s ním neudělalo a spokojeně usnul, Ve 21:45 se vzbudil (což není zvykem), tak jsem ho opět nakojila a je v pohodě. Tak už to snad bude dobré.

Barco, to video je hezké, Davídek také párkrát usínal jako mimino u večeře, je to sranda, ty děti pozorovat :lol: A Tomík je pěkně ukřičený a jak to prožívá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí