Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3790
18.5.08 18:20

PetroL … ten prvni obrazek v galerce neni od Alunky… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
18.5.08 19:20

Adys:kdo to je :oops: :oops: ..nebo spíš čí to je…je tam Kubík..tak sem myslela alunky..ale je blondáček......to jsem stoho jelen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
18.5.08 19:59

Petro .. myslim, ze je to omyl .. nick je ‚gabri1‘ … ma taky Kubika, ale narozeneho v unoru 2007 ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
18.5.08 20:19

holky .. ted jsem cetla v jedne diskuzi prispevek od kristain … jen se zminila, ze ma Vitka v nemocnici :-(

Kristain .. jestli nas jeste ctes, tak prejeme Vitkovi rychle uzdraveni a tobe hodne sil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
18.5.08 20:52

Taky jsem cetla o Kristain - tak preju to same, at jste brzy doma!

Holky - help - nechce mi kasi z UM :( Ma hlad, ale proste si cuchne, zjisti, ze to neni od maminky a se znechucenym vyrazem odkraci :roll: Ja ted mam nejak min mlika, takze jsem ji dala nejdriv 60 kase z MM a zbytek z UM (nojo, mela jsem to udelat opacne, vim) a takhle to dopadlo. Pak me pred spanim uplne vycucla (doufam ze to aspon podpori tvorbu mlika) :? Myslite, ze muzu smichat MM a UM???

Jinak mame prvni uspech se znakovanim, uz nemusim behat za ni s vytazenym prsem a zkouset, jestli si dama milostive vezme nebo ne - ukazu znak na kojeni a ona bud nereaguje nebo se zacne tetelit a to znamena ze papu ano :D :D Jsem teda netusila, ze to tak rychle pochopi.
Jinak Barco - ono je to tezky a taky zdlouhavy vysvetlovat ty znaky takhle po netu, zkus se mrknout na www.babysigns.cz, je tam i odkaz na porady v tv, tam par znaku ukazujou. Jist je (cituji popis z tahaku co jsme dostaly:) konecky prstu si poklepejte na rty, pit - palec prilozte k ustum a zaklonte hlavu. No tyhle znaky jsou celkem pochopitelne, ale nektere jsem teda musela videt. Mam k tomu dvd (teda zatim nemam, teprv prijde), tam jich je neco pres 100, pry si mame zbytek vymyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
18.5.08 21:19

Hanu,
klidně to MM+UM smíchej. Já jsem to také dělala a Míša byla v pohodě.
To znakování, u naší dr. byl leták na kurzy poblíž Letovic. Cena byla 788 + DVD, knížka a ještě něco. Myslíš, že stačí se mrknout na www stránky? Chtěla bych to také zkusit. Když ty teď píšeš, že máte uspěchy, tak mě to navnadilo. Třeba by nám to také šlo, když nám jde to pápá a paci a další „hovadinky“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
18.5.08 21:21

Teď jsem si vzpoměla, že jsme byli na kontrole:
takže v osmi měsících - 7800g, 73,5 cm, 43 cm - hlavička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
18.5.08 21:44

Kači,
no z www nevim jestli by to stacilo, ale mozna jo. Oni tam ty znaky nemaji, hledala jsem vsude mozne, ale ma je tam konkurence. Ale to je vlastne jedno jakou znakovou rec pouzivas… Tak se podivej, taky jsem platila 799 vcetne tech materialu a zda se mi to docela dost, na to co jsme se tam dozvedeli… Ale zase muzu zacit hned a nemusim nic slozite vyhledavat, takhle bych s tim na netu stravila x dni.
No a jestli ti hezky dela papa a paci paci, tak mas idealni cas zacit… TO by ji i mohlo bavit. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
19.5.08 08:10

Holky, nehrajete některá na Seznama Hry on-line Slovní fotbal? Jestli jo, tak mi pisněte přezdívku a někdy zahrajeme. Objevila jsem to a bavííííí mě to, ale štve mě, že hodně lidí nedohraje zápas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
19.5.08 08:41

Holky mi máme krizi - Jakub asi zhubne, protože ode mne nechce vůbec nic kromě mlíka jíst. Tak jsem z toho dost vytočená. Nejraději by si s jídlem hrál, dělá u toho hrozný kraviny, a vůbec nejí, jídlo je všude jen ne v puse.

A když ho krmí táta tak je to vzorné mimi. Tak nevím.......
Znakování ........ chtěla jsem také vyzkoušet, u nás to stojí asi taky tolik ale nevím kdy, tento týden máme dva doktory a na dalšího musím objednat, a navíc se mi vrátila plíseň na nohách tak musím sama k MUDr.....
a ke všemu leje...........deprimující.

Ohledně těch fotek, admin je smazal ještě ten den, co jsem mu poslala naše fotky - hlavně ty společné, kde jsme celá rodinka…
Už máme i opravený PC - miláček kupoval větší disk a celý včerejšek to tu dával dohromady, ale byl úspěšný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
19.5.08 09:23

Luci .. ja obcas hraju s kamoskou horolezce .. , ale tady teda ne .. jen doma … takze az se vratime a odjede mi mamka, tak se ti pak ozvu ;-)

Alunko .. s tim hubnutim u Kuby bych to nevidela tak cerne. ;-) jednak rikas, ze ji od tatky a jednak je docela baculatej, takze ma z ceho brat .. ;-) . myslim, ze zkousi, kam az te muze dostat nebo pak kdyz mu dava vecer tatka, tak uz ma hlad a od nej si vezme .. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
19.5.08 09:35

Ahojky maminy :)

tak když už je konečně zdravý Honzík, tak je zase nemocný Davídek :cry: Od včerejška jen zvrací a nic nejí (ani se mu nedivím, já bych také neměla chuť k jídlu) a také měl teploty. V noci spal s námi v posteli, tak jsem pěkně ospalá, pořád jsem ho hlídala a v 1 hodinu jsme museli převlíkat postel.....Nevím, jak se dožiju večera :(

LUCI, na ty hry kouknu a pokud budu mít čas, tak si z Tebou někdy ráda zahraju :wink: Ale spíš večer, přes den na to nemám tolik času.

Hanu, já teda dělám kaši do UM a jí to bez problémů. Ale jednou jsem mu zkusila dát UM z flašky a to nechtěl ani náhodou.

Kristian, jestli občas nakoukneš, tak přeji Vítkovi brzké uzdravení a ať je brzy doma :)

Alunko, ta Vaše společná fotka je pěkná, sluší Vám to :) To jste se fotili sami? Řekla bych, že jste měli foťák položený na pařezu? :wink:

Jinak Honzík je po té nemoci jak vyměněný. Je dost protivný (ikdyž teď si hezky hraje, tak ho musím i pochválit :) ), často kňourá a nic ho nebaví. Dokonce se vzteká u jídla a z ničeho nic začne brečet. Pak se zase na chvilku uklidní a jí dál. A tak pořád do kolečka :roll:

Dáda je už vzhůru, tak musím běžet. Není mu dobře :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
19.5.08 10:21

Ahojík při pondělku,

PetiX,
vyražku mam furt ale uz ne tolik.Mazu si to calciovou mastickou.

Adys ,co Ada jeste ma vyražku?

Zuzi,to mate teda pech,tak at se Dada brzo uzdraví.

Holky mě už normalně z toho všeho hrabe,dneska se my zdal fakt pitomej sen a o Adys.

Zdalo se my že jsme šli s Adys s detma do poradny,no a když jsme tam prisli tak bylo narvano,no tak my tam Adys nechala Marečka a šla s Adou bruslit pred ordinaci,no mezitim se Marek vzbudil a ja ho chtěla přebalit,no a adys mela svoje americky plínky,ktery se oblikaj přes hlavu a vypadali jak plovaci vesta na snurku a ja mu je samozrejme neumela oblict,tak sem plinku znicila.No volala sem z okna na ADys at si ho jde oblict ze to neumim no ona prisla ale uz nemela jinou plinku,tak sem ji dala nasi pampers no a predstavte co s ni udělala,oblíkala mu jí na hlavu :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
19.5.08 10:24

ahoj po dlohé době :oops: ,
vůbec nestíhám.. jak bylo hezky tak jsme pořád venku něco dělali a večer už padám na hubu takže nemám na net náladu.. Vůbec nemám dočteno ( ani to nedočtu, naposled jsem tady byla asi před měsícem) tak doufám že jste všechny v pořádku :wink: . Včera jsme se sousedami dělali vaječinu tak jsem se po dlouhé době docela odreagovala ( bylo tam 9 malých děti s toho 3 mimča v kočárcích). Jsme si tam udělali i kojo koutek :lol: Fotky mám v albu ale jsou zaheslované.
Jinak Janča pořád řádí v noci kojo co 1,5-2 hod., vstáváme kolem 5:30 :twisted: , a poslední dobou je šílený mamánek… Chce být jenom se mnou, jak mě nevidí tak řve ( a to klidně může sedět P. na klíně), ďokonce si od Peťky nevezme ani jídlo ( pořád kouká na mně). Pořád se jenom plazí, sice už trošku péruje na kolínkách, ale to udělá asi tak 3* a zase sebou žuchne na břicho :lol: . Mluví tatata, dada, umí pápá, paci-paci :lol:
Janička dělá e-tetám papa :wink:

Už zase řve… :roll:
Tak zatím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
19.5.08 10:42

Ahoj všem,

zdravím po víkendu. No, ani se mi o něm nechce moc psát. Byl to víkend na prd. Já chytla nějakou šílenou depku. Se Šímou je to poslední dny takový těžký - furt za mnou leze a věší se na mě a i přes oblečení se furt sápe po prsou. Nemůžu skoro ani na záchod, to vleze za dveře a kňučí za dveřma. Chce být furt u prsa, až mi to je někdy nepříjemný. Jenom mu zmizím z dohledu, tak řve. No já vím, že je to asi ta separační úzkost, která v tomto období přichází a že to brzy přejde. Taky furt blbě jí, stále nechce žádné svačinky, takže o to víc ho musím kojit. No, dost stěžování si. Je to moje zlatíčko a jen mámě (tedy mně) trošku hrabe ve věži.

Mončo - tak koukám, že je to u nás stejné s tím „mamánkovstvím“.

A Šíma furt žádné slabiky neříká. A zoubek mi za ten týden moc nevyrostl. Sice už cinká o lžičku, ale moc bílého venku není.

Hanucho - nebála bych se smíchat UM a MM. Vždyť MM se může přidávat i do jídel, tak proč to nesmíchat. A k tomu znakování - dávej nám průběžně vědět, jak vám to jde.

Luci - nene, nehraju :wink:

Zuzko - no to je pech s těma marodama. Tak přeji Davídkovi brzké uzdravení a hodně sil tobě!

Amísku - skvělý sen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tak zatím se loučím. Tenhle týden bude náročný - dnes plavání, zítra plavání a návštěva u kámošky (bydlí na Staromáku a v centru nejsou výtahy z metra, tak to bude zážitek :roll: ), ve středu jede k jiné kámošce do velkých popovic, ve čtvrtek šíma cvičení a já večer cvičení a v pátek zase k další kamarádce na Vysočinu. V sobotu má teta oslavu 50. narozenin. No jestli dožiju neděle, tak jsem dobrá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí