Poradna duly
Jana Čurdová
Adys- Také přejem všechno NEJNEJ
Alino- no máš tolik fotek ale vždy třeba 4 skoro stejné
Jak ti to fotí dvojmo ![]()
já fotky nechávám postupně vyvolávat, opravdu to má větší kouzlo v labu než v PC, tam si to moc neprohlížím a prababičkám to v PC neukážu ![]()
Jdu uložit Áďu. papa pak možná ještě nakouknu, jestli se neblíží ta kulatá 7stovka
holky .. diky za ty tipy ![]()
uz se tesim na ty vratny lahve .. snowbordaky, stesti, kraska v nesnazich, at ziji duchove, roman pro zeny to uz mam
. angl. kral me neoslovil, neb hrabala nemusim ..
gympl neznam a vlastne jsem si jeste rikala, ze bych si koupila raftaky …
no uvidime …
jinak mam uz docela dobrou sbirku
a i tech detskych filmu … taky nam ted deda nashromazdil spoustu dvd, co vychazeji v sobotu s novinama ![]()
jdu jeste patrat .. ![]()
Ahoj,
no vy jste se tu od rána nějak rozepsaly
Tak vás jdu průběžně dočítat a reagovat.
Ale nejdříve se musím pochlubit - dneska byl Šíma fakt v pohodě. Nechci to zakřiknout, ale věřím v obrat k lepšímu. Taky jsem byla teď večer cvičit, takže se cítím fajn
![]()
Hanu - týjo, jak jste to všechno zvládli do té vaší kuchyňky poskládat??? ![]()
Adys - tak jak píšeš, to už si určitě ČSA tu smůlu vybraly. Přeci jen je létání nejméně rizikový způsob cestování.
Alina - bazének taky chci koupit, že bych ho v létě měla u našich, o prázdninách tam plánuji jezdit častěji (mamka má prázdniny). Kamarádka mi říkala, že její prcek si v něm hezky hrál i bez vody, prostě taková „hrací deka“ na trávě ![]()
Kurka chleba - zkusila jsem dát v sobotu na grilování a málem se s ní udusil (no, spíš mu ji vecpala moje babička
), ale střídku nebo kousíčky housky mu dáváme.
Luci - kolíčky na prádlo - no ty jsem ještě nezkoušela. Díky za podnět
Jinak mě je skoro líto dávat peníze za drahé hračky, když vidím, že si stějně hraje úplně s něčím jiným ![]()
Adys - pobavit by tě mohl film „Účastníci zájezdu“ - mě docela pobavil. A Román pro ženy - to je taky dobré. A rozhodně Tajnosti (ale to už myslím psala i Alina) - ty jsou výborné. Jen si na ně musíš najít klidný večer a samotu
Film Václav jsem neviděla, ale viděla to mamka a prý je to skvělý. A jak už tu taky někdo psal - Roming je naprd. Z Obsluhoval jsem anglického krále jsem byla trochu zklamaná, ale dá se to vidět.
Maruško - s tou naší dovolenou je to stále otevřené. Zatím to nijak neřešíme, protože není jasné zda Radkovi vyjde v létě ten Elbrus (Kavkaz), který už podruhé plánuje (je to závislé na jeho kamarádovi). Protože kdyby Radek neodjel na Kavkaz, tak bychom mohli na nějakou delší dovolenou a to bychom nejeli nikam do hotelu, ale spíš bychom autem vyrazili někam po Evropě. Ale neboj, budu tě informovat ![]()
Tak to je vše, dneska tu 700 už asi nestihneme, ale věřím, že se zítra vynasnažíte ![]()
joooo.. Ucastniky taky mam .. to je prca …
a na toho Vaclava a Tajnosti se jeste podivam .. to neznam ..
vloni jsem si koupila Horem padem a to je taky docela dobry …
Ahoj holky,
moc zdravím…já se sem častěji dostanu asi až fakt na podzim
![]()
Hanu - děkuju za optání,už máme dvakrát po průplachu a jednou po sondáži,jezdíme stále do Děčína,panu primáři se to nedaří úplně zprůchodnit a za týden jdeme na další sondáž(je to taková sondička,kterou strčí do očního kanálku a zkouší ho prošťouchnout),očičko vypadá bídně,pořád je zhnisané,takže Klárinku mučím masážema a vytíráním(několikrát denně),zkoušela jsem nastříkat mateřské mlíčko,ale nevidím zlepšení
s kyčlema jsme byly včera na kontrole,máme už na obou nožkách 1a,ale nemá ještě vyvinutá jádra,tak musíme v srpnu ještě na kontrolu..Hanu ty to máš prostudované..to nijak neovlivním ty jádra viď? to musí samo nebo můžu pro to něco udělat?…a s tím půstem to mám doma každý měsíc,Marian je taky půstomil
vždycky když drží půst,tak vařím samý nezdravý jídla,který nemá rád
ale taky jsem to zkoušela a fakt se pak člověk cítí výborně..no ale teď až přestanu kojit
filmy - holky já tyhle nový vůbec nemusím..Román pro ženy a Snowborďáci to je pro mě utrpení
já miluju ty starý český komáří :Jak utopit doktora Mráčka,Můj brácha má prima bráchu,Léto s kovbojem,Marečku podejte mi pero,Jáchyme hoď ho do stroje,Létající Čestmír ..a miluju Arabelu,Chalupáře...... ![]()
Mějte se krásně ![]()
Ahoj,
hlasim,ze jsme nazivu a v poradku dikybohu, jen nemam moc cas prispivat. Pres den se venuju male a po vecerech se ucim na zkousky…
Hanu - do seznamku 8M kontrola: 8500 g; 70 cm; 44,5 cm
Adys - vse nejlepsi k narozeninam!
Dala jsem dve fotky do galerie (sem mi to stale vlozit nejde
) stani je ted jeji nejoblibenejsi cinnost a nijak ji v tom nebranim. Myslim, ze pokud k tomu dite dojde samo, neni to snaha rodicu dite stavet, tak je to prirozeny a neskodny vyvoj. Proc potom dite brzdit??
S jidlem je to stale spatne, nic moc nechce. Dnes zkousela krmit babicka a bylo to o 100% lepsi. Takze to neni jidlem…
Koukala jsem na fotky ze srazu, moc vam to vsem slusi.
Filmy moc doporucit nemuzu, doma nemame televizi, takze jsem vetsinu tech co jste napsaly ani nevidela ![]()
Tak a ted uz si nevzpominam, na co jsem chtela reagovat ![]()
Dobrou noc.
Jo, k tomu pustu, my drzime pust jeden mesic kazdy rok a je to moc dobre - procisteni tela i mysli
. Jak psala Hanu, prvni tri dny jsou vetsinou nejhorsi, pak uz si clovek zvykne. Za mesic uz je to takovy zvyk, ze by se dalo pokracovat snad i dele ![]()
Jo a ještě k těm opalovacím krémům..víte,že je proplácí některé pojišťovny..já mám Ministerstva vnitra a ta je proplácí,tak na to mrkněte..já mám Laveru a pětistovka zpátky bude dobrá
Ahoj,
tak dneska budem doma, tak k té 700 můžu přispět, když bude s kým kecat, ať netrpím samomluvou. Áďa v noci několikrát zvracel
Vůbec nevím z čeho, Tak jsme dnes doma. Teď vypadá docela dobře, ale jíst se mu nechce.
Adys- a já ještě NEdoporučuji Rock Podvraťáků, to mi taky přišla kravina
Jinak jsem těch filmů taky moc neviděla.
Hajar- tyjo, to nejíte 1 měsíce
Nebo jsem to špatně pochopila. To už snad ani tělo nefunguje
![]()
Ahojky,
Leni, tak to je mi Adámka líto, ať je mu brzy dobře. Jak si tím teď prošel Dáda, tak mi Dr říkala, že to teď hodně řádí a trvá to tak 2-3 dny. Dáda zvracel 2 dny a včera už byl v pohodě. Tak hlavně ať to nechytí Lukášek
Brokoličko, vůbec mě nenapadlo, že pojišťovna proplácí i krém na opalování. Samozřejmě od něj nemám už účet a dala jsem za něj 540,– ![]()
Honzík řve, tak musím jít ![]()
Zuzi, na Skypu jsem si tě našla, ale ty jsi tam asi včera nebyla, viď. Nebo si najdi ty mě - lucie.ruliskova
Ahoj,
lenak - at se Ada brzy uzdravi! k tomu pustu - necetla jsem co presne psala hanucha
tak ted nevim jestli ona neji cele dny nebo jen cast dne… my drzime pust (od jidla i piti) od usvitu do zapadu Slunce.
Hezkou stredu!
Mončo- taky přejeme všechno Nejlepší k svátku, ať dětičky a manžel moc nezlobí ![]()
Hajar myslím, že Hanucha těch 10 dní nejí vůbec. Teď jak jsi napsala o tom vašem půstu, tak mi došlo, že o tom, asi v Tv, mluvili ![]()