Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1039
21.5.08 12:06

to jsem sikovna, co??? a to tady ani nesedim v ukrytu a nevyhlizim, az to bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
21.5.08 12:07

Tak hurááá, 700

3cm vody. To je dost málo, nebylo tam do 1/3 vody? To jsme tam měli my, na tom malém, myslím. Ale ono tma stejně těm prťatům moc vody nedáváš, my tam měli tak 20-30cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
21.5.08 12:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
21.5.08 12:17

Tak už je to tady :lol: Tak přeji vše nej nej nej k 700 a hodně dalších :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
21.5.08 12:19

Alino, 3cm je tedy sakra málo, to se mi nějak nezdá 8O

Leni, tak to s Adámkem vypadá dobře, kdyby měl nějakou střevní chřipku, tak už by asi nic nejedl a hlavně by častěji zvracel

Honzík měl k obědu dnes prvně těstoviny se šunkou a sýrem a móóóóóóc mu to chutnalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
21.5.08 12:19

take preju vse nej k 700…!!! :D Hlavne zdrava ditka!!!
Monco, vse nej k svatku!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
21.5.08 12:20

Leni, také pěkná fotka :wink: a tu lodičku do vody máme také :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
21.5.08 12:34

Opravdu 3 cm, kvuli tomu jsem ho nekoupila, mozna dokonce to byl s tou houbou (striskou), co vkladala obrazek Monca. Pak na nekterych je napsano v litrech, byly tam i na 30-50l, coz je take malo. Na nasem je napsano 128l. A takhle vypada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
21.5.08 12:35

Zuzi - a ty těstoviny se šunkou a sýrem byly ze skleničky nebo jsi je dělala? Taky bych to chtěla zkusit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
21.5.08 12:45

zuzi to je krásná fotka…

Hajar tak děkuju za vysvětlení, no já bych potřebovala asi všechno…hlavně to hubnutí…ale na tom už se pomalu pracuje…teď jsem měla i ječný zrno jak šutr tak by mi to i možná pomohlo…mám pocit že je to ze stresu a ze stravy…jeden náš uč. na střední nejedl pátky a jen pil…tak to by snad stačilo jako očista že???

Kačka je nadláblá měla brambory a květáka konečně spí…zítra nás čeká taky KO…

Hanu tak to máte super doktorku když si s ní takhle dopisuješ přes skype…ta naše ani neví co to je pc..ho tam ani nemají…

jinak se nám onečně vrátil starý režim…usínání okamžitě a bez ukolébávání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
21.5.08 12:45

Marťulko - děkuji,že na nás myslíte s těma našima trablema,jsi moc miláhttp://www.beruska8.cz/…cky1/356.gif

8-měsíční kontrola - 8 kg,délku neměřily,tak zkusím sama a paní doktorka prohlásila: NÁÁÁDHERNÉ DÍTĚ!…tak jsem byla pyšná matka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
21.5.08 12:55

Alino, pěkný bazének, připomíná mi člun :lol: :wink:

Brokoličko, těstoviny jsem koupila, vyrábí je Hami. Pochvala potěší, co :)

Marťulko, děkuji :) Kde jsou ty časy, když bylo Dádovi nějakých 9 měsíců :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
21.5.08 13:04

JUPÍÍÍÍÍ máme 700!!!!!!!!
Přeju všem spoustu radostných chvilek s prďolama a halvně zdravía další 700 stránku!!!!

Brokoličko taky máš být proč pyšná vždyť Klárka je taková hvězdičková. Myslím, že tu máme všichni ta dítka povedená…no jo jsme šikulové a snažili jsme se :lol: :lol: :lol: …

Alino jsi šikula!!!! A ten bazén se mi líbí v tom že má podložku taky nafukovací…některé jí nají tvrdou…a holky jsou už teĎ v ní spokojené…

Zuzi to je fakt tys už to zažila a víš jak to letí a teĎ už to taky bude zachvilku co Honzíkovi bude 9 měs…ahc jo fakt to letí…tak třeba do třetice všeho dobrého bude třetí miminko. I když včera Honzíkovy bylo 8 měs. tak nebudu předbíhat…a dodatečně přeju vše nej k 8 měs. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
21.5.08 13:12

Klárinka zdraví tetky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
21.5.08 13:33

Brokoličko,
Klárka je kus přímo výstavní … :lol: :wink:

Marťulko,
nechceš zkusit tukožrouckou polívku? Mě to vcelku chutnalo a nějaké to kg šlo taky dolů, ale nesmíš pak najet do starých kolejích, jinak to nemá efekt. Znáš tu polívku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí