Poradna duly
Jana Čurdová
to jsem sikovna, co??? a to tady ani nesedim v ukrytu a nevyhlizim, az to bude ![]()
Tak hurááá, 700
3cm vody. To je dost málo, nebylo tam do 1/3 vody? To jsme tam měli my, na tom malém, myslím. Ale ono tma stejně těm prťatům moc vody nedáváš, my tam měli tak 20-30cm
http://korcovi.rajce.idnes.cz/…es/1_037.jpg áďa v chorvatsku 2006
Tak už je to tady
Tak přeji vše nej nej nej k 700 a hodně dalších ![]()
Alino, 3cm je tedy sakra málo, to se mi nějak nezdá ![]()
Leni, tak to s Adámkem vypadá dobře, kdyby měl nějakou střevní chřipku, tak už by asi nic nejedl a hlavně by častěji zvracel
Honzík měl k obědu dnes prvně těstoviny se šunkou a sýrem a móóóóóóc mu to chutnalo ![]()
take preju vse nej k 700…!!!
Hlavne zdrava ditka!!!
Monco, vse nej k svatku!!
Opravdu 3 cm, kvuli tomu jsem ho nekoupila, mozna dokonce to byl s tou houbou (striskou), co vkladala obrazek Monca. Pak na nekterych je napsano v litrech, byly tam i na 30-50l, coz je take malo. Na nasem je napsano 128l. A takhle vypada.

Zuzi - a ty těstoviny se šunkou a sýrem byly ze skleničky nebo jsi je dělala? Taky bych to chtěla zkusit ![]()
zuzi to je krásná fotka…
Hajar tak děkuju za vysvětlení, no já bych potřebovala asi všechno…hlavně to hubnutí…ale na tom už se pomalu pracuje…teď jsem měla i ječný zrno jak šutr tak by mi to i možná pomohlo…mám pocit že je to ze stresu a ze stravy…jeden náš uč. na střední nejedl pátky a jen pil…tak to by snad stačilo jako očista že???
Kačka je nadláblá měla brambory a květáka konečně spí…zítra nás čeká taky KO…
Hanu tak to máte super doktorku když si s ní takhle dopisuješ přes skype…ta naše ani neví co to je pc..ho tam ani nemají…
jinak se nám onečně vrátil starý režim…usínání okamžitě a bez ukolébávání…
Marťulko - děkuji,že na nás myslíte s těma našima trablema,jsi moc miláhttp://www.beruska8.cz/…cky1/356.gif
8-měsíční kontrola - 8 kg,délku neměřily,tak zkusím sama a paní doktorka prohlásila: NÁÁÁDHERNÉ DÍTĚ!…tak jsem byla pyšná matka ![]()
Alino, pěkný bazének, připomíná mi člun
![]()
Brokoličko, těstoviny jsem koupila, vyrábí je Hami. Pochvala potěší, co ![]()
Marťulko, děkuji
Kde jsou ty časy, když bylo Dádovi nějakých 9 měsíců ![]()
JUPÍÍÍÍÍ máme 700!!!!!!!!
Přeju všem spoustu radostných chvilek s prďolama a halvně zdravía další 700 stránku!!!!
Brokoličko taky máš být proč pyšná vždyť Klárka je taková hvězdičková. Myslím, že tu máme všichni ta dítka povedená…no jo jsme šikulové a snažili jsme se
…
Alino jsi šikula!!!! A ten bazén se mi líbí v tom že má podložku taky nafukovací…některé jí nají tvrdou…a holky jsou už teĎ v ní spokojené…
Zuzi to je fakt tys už to zažila a víš jak to letí a teĎ už to taky bude zachvilku co Honzíkovi bude 9 měs…ahc jo fakt to letí…tak třeba do třetice všeho dobrého bude třetí miminko. I když včera Honzíkovy bylo 8 měs. tak nebudu předbíhat…a dodatečně přeju vše nej k 8 měs. ![]()
Brokoličko,
Klárka je kus přímo výstavní …
![]()
Marťulko,
nechceš zkusit tukožrouckou polívku? Mě to vcelku chutnalo a nějaké to kg šlo taky dolů, ale nesmíš pak najet do starých kolejích, jinak to nemá efekt. Znáš tu polívku?