Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky…gratulka..k té 700
tak se hlásím k marodum…mám chřipku..jako svi…, a muj tom také..jen míša zatím..drží
bazének..taky nákýpořídím..zatím nevím..jakej
váha…neřeším…mám o 4 kg mín než před tehu…vel..jako co..nekdy 36..až 38
tesco plíny…muž už pro ne byl..
tak páááá
Ahoj,
petrox77 - ![]()
Hanu - ucim se na prijimacky na medicinu, byla jsem ve tretaku, ale neudelala zkousku a tak to zkousim znovu. Tvoje prace musi byt moc zajimava! Kde vsude jsi byla??
Hanu - no díky, já se tu červenám ![]()
Hajar - tak to držíme palce, ať se příprava daří a hlavně ať ti to napodruhé vyjde!
Jsem trochu naprdnutá. Radek měl dneska hlídat a já jít cvičit a nestihl to. Já vím, že to neudělal schválně, ale mohl se více snažit. Nicméně musím sdělit, že dnes jsem měla naprosto vzorné dítě
To jsem zvědavá, jak dlouho mu to vydrží
Akorát mám obavu, aby zase nemarodil. ráno trochu pokašlával a ted mu doslova teče z nosu
Nevím, kde to zase chytil
Zítra máme jet ke kamarádce, ale má 2 prcky, tak nevím, nevím, zda vyrazíme. Uvídíme ráno.
Tak koukám, že jste dneska nehonily žádnou 700stovku, tak je těch příspěvků nějak málo
![]()
tak tu postýlku..os scarletu..alenka..máme..no…človek už fakt neví co vlasne tem dětem koupit
Holky- taky se tu
Potěší to, to jo, ale já si to stejně nemyslím
![]()
Ali- ta pohanka byla fakt dneska skvělá, asi si ji brzy udělám doma, možná i na sladko. Mňam
Hajar- medicína, hmmm. Tak to držíme moc moc pěsti, ať to vyjde. Obdivuji tě teda, zvládat se učit. Já se teda učila s 9 měsíčním Adamem na Bc., a celkem to i bylo v poho, ale teď už si to nedovedu představit. Potřebovala bych si dodělat Ing., ale myslím, že už to nikdy nevyjde.
Moje lenost je silnější. A bohužel nejsem ambiciózní (ježiž, to je slovo) typ.
Hanu- Taky jsem chtěla jít původně na zemědělku do Brna, ale nakonec nějak plány změnila.
Zdravám všechny,
Zuzi děkuju a opravdu to bylo super hezky jsme si užili. Dozvěděla jse mse zase spoustu drbů, buď jsem měla hubu od ocha k uchu a nebo otevřenou jak Kelišová v italském kravíně…Kačenka byla zlatá…
Hanu to jsem ráda že jsem tě pobavila
, jsem fakt popleta
…ještě že jsi tak chápavá a pochopila jsi mě…ale na to jste si už asi všichni zvykli… a máš teda fakt zajímavou práci, přijde mi že tu jsou samý inteligentní a študované maminy…já na to nejsem, vždycky mě odrazoval jazyk…prostě jsem na něj lempl…jediné co mě na střední bavilo bylo účetnictví…a pak přestávky a kavárničky po škole s kámoši
…
Holky byly jsme v Baumaxu a co se nestalo potkala jsem tam kamarádku ze ZŠ a vyhcázíme ven a ten její manžel vezl plný vozejk dlaždiček a normálně najel na hrbol a vozejk se mu převrátil a dlaždičky vysipal…a nevěřili byste jak jsou lidi hnusně úřející a jak se smáli…mě ho teda bylo líto…ale zase mu měl někdo pomoct a né aby to táhnul sám…
Luci přeji brzké uzdravení!!!
Hajar jsi fakt šikula…máš můj obdiv ![]()
Tak se mějte krásně a přeji všem sladné sny a
Jo jinak Kačenky míry jsou váha 7790g a sestřička mi říká no to je velká holka má 70cm a napíše mi do průkajdy 80cm
…takže má normálně 70cm…
Tak dobrou jdu ještě uděla pár rychlo cviků ať nemám špatný pocit…
Ahoj,
holky dík za rady, už jsem o hodně lepší.. na noc jsem si vzala paralen, dávala jsem tvarohové obklady a odstříkavala a dalo by se říct že už to je za mnou ( sice mně ještě trošku bolí prso ale jinak pohoda
)
Nevím kdo to tady psal že když chce mít trošku klidu tak dá mimču nějakou sušenku.. „tak se podívejte 😉“:http://www.youtube.com/watch?… kolik myslíte že bych musela dát Janči křupek abych stihla v klidu uvařit oběd nebo aspoň umýt nadobí
( když před 3 dňama jsem jí poprvé dala tuhle křupku tak házela strašné ksichtíky
) Omluvte trošku třesoucí obraz ale když jsem jí viděla tak jsem dostala záchvat smíchu ![]()
Víc nestihnu , Janča se vzbudila ![]()
Tak zítra ![]()
holky .. tak jsme doma
. let jsme preckali vsichni bez uhony, docela to slo. marek i trosku spal, ada uz je v pohode.
meli jsme hodinu zpozdeni, uz jsem myslela, ze neodletime, protoze zahlasili technickou a jeli jsme zpatky na stojanku
. ale dobre to dopadlo, takze mam zase na rok vybrano …
mejte se.. ozvu se tak nejak az se zotavime a vybalime ![]()
Ahojky,
MOnčo tak to je video roku…Janča je tam skvělá a jak si ještě v té pusince hraboší a pomáhá a tu ručičku tam kroutí..no to je skvělé…
U nás ty křupky taky rve po třech do pusy. Dávala jsem jí j e po dvou do ručičky a při tom vařila a to jsem pak furt lítaala tak jsem se naštvala a dal jí to před sebe do mističky a byla spokojená. Ona to má ale pořád všude i ve vlasech jak to rozmočí.
Adys takto je dobře že už jste doma, přece jen ve svém je klídek. hlavně se brzy zaklimatizujte a chválím tvoje šikulíky, jak byli hodný. A taťka už se nemohl dočkat až se mu vrátíte že???
Ahojky,
Adys,
opět gratuluji k úspěšnému letu …
Mončo,
tak to video je super. Janička tam vypadá, že by jsi nedala jak dlouho najíst
. Opice jedna mlsná ![]()
Musím se s vámi podělit o radostnou událost. Jak jsem tu kdysi dávno psala, že moje velmi dobrá kamarádka byla stejně těhu jako já a den před vyvoláním porodu ji miminko umřelo. Tak čekají dvojčátka. Vše v pořádku, genetické testy OK, tak už snad o tom můžu mluvit. Budou dvojvaječná, takže každé jiné. Jaké pohlaví to neví. Je těhotná tak přibližně tři měsíce, přesně nevím. Mám moc velkou radost, protože sice jsme se k sobě chovali vcelku v pohodě, ale stejně jsem tam cítila trochu odstup, možná, že i víc z mé strany a díky jejímu těhotenství se mezi námi nadobro zbořila ta blokáda. A dnes přijede se svými „klíšťaty“ , tak jim říká, mimišákům.
Čusík holky,
táta včera machroval s PC a tak jsem se sem vůbec nedostala, zase tam něco rozhasil a do půlnoci to dával do kupy. Bože......
Adys tak to je dobře, že let jste přečkali i to zpoždění a kluci nezlobili.
Jakub včera předváděl úžasné scény, nejdřív v buse - bylo tam moc lidí a neviděl jak se otevírají dveře, no šílené… a pak s tátou na nákupu, tak mu Martin vrazil rohlík do pusy a byl klid. Prý ho snědl celý, a ani se neudusil…
No se nedivím, že pak nechtěl večer kaši
![]()
Jinak sedačka je úžasná............... žádná bolest zad ráno, když se vyhrabu a dají se na ní provádět snad i trampolínové skoky. Vážně vydrží snad všechno, Jakub už ji krásně oslintal.....
![]()
Až stahnu fotky tak vám je sem hodím…
Ahojte,
marodi - koukejte se vylecit, vyzente bacily svinskym krokem! ![]()
Hajar - teda, tak to budu drzet pesti at to vyjde… A fakt te obdivuju, pustit se do toho znovu a jeste s prckem
Hodne zdaru!!! (Ja bych na to nemela, jsem lina i dopsat clanek ktery mam uz rok a pul rozepsany
)
Kde jsem vsude byla - zas tak moc toho nebylo, krome 7× v Jemenu jeste v Kolumbii, Thajsku, na Tenerife, v Myanmaru, Singapuru a na Kapverdech. Evropu nepocitam ![]()
Moni -
- ja bych teda taky neuvarila ani s balikem krupek
a na nadobi mam zaplatpanbuh mycku.
Katko - tak to s tou kamoskou je bezva!!! Jeste ti poslu SZ ohledne sraziku.
Petro.L - co je s postylkou od scarletu??? Mame ji taky, asi mi neco uniklo, na co navazujes????
ahojky
Hanu..prej je životu nebezpečná a nesmí se vubec prodávat..tento tip..prý pouští třísky..a ten plast lze lehce rozkousnout..a jednomu díteti uvízl kus toho plastu v krku..i já jí mám…lze jí prej vrátit..nebo vymenit za jinej tip