Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12947
22.5.08 12:28

ahojky…gratulka..k té 700

tak se hlásím k marodum…mám chřipku..jako svi…, a muj tom také..jen míša zatím..drží

bazének..taky nákýpořídím..zatím nevím..jakej

váha…neřeším…mám o 4 kg mín než před tehu…vel..jako co..nekdy 36..až 38

tesco plíny…muž už pro ne byl..

tak páááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
22.5.08 17:36

Ahoj,

petrox77 - :-)
Hanu - ucim se na prijimacky na medicinu, byla jsem ve tretaku, ale neudelala zkousku a tak to zkousim znovu. Tvoje prace musi byt moc zajimava! Kde vsude jsi byla??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
22.5.08 20:03

Hanu - no díky, já se tu červenám :oops:

Hajar - tak to držíme palce, ať se příprava daří a hlavně ať ti to napodruhé vyjde!

Jsem trochu naprdnutá. Radek měl dneska hlídat a já jít cvičit a nestihl to. Já vím, že to neudělal schválně, ale mohl se více snažit. Nicméně musím sdělit, že dnes jsem měla naprosto vzorné dítě :D :D To jsem zvědavá, jak dlouho mu to vydrží :wink: Akorát mám obavu, aby zase nemarodil. ráno trochu pokašlával a ted mu doslova teče z nosu :cry: Nevím, kde to zase chytil :? Zítra máme jet ke kamarádce, ale má 2 prcky, tak nevím, nevím, zda vyrazíme. Uvídíme ráno.

Tak koukám, že jste dneska nehonily žádnou 700stovku, tak je těch příspěvků nějak málo :D :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
22.5.08 20:10

tak tu postýlku..os scarletu..alenka..máme..no…človek už fakt neví co vlasne tem dětem koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
22.5.08 20:24

Holky- taky se tu :oops: :oops: :wink: Potěší to, to jo, ale já si to stejně nemyslím :roll: :roll: :lol: :lol:

Ali- ta pohanka byla fakt dneska skvělá, asi si ji brzy udělám doma, možná i na sladko. Mňam

Hajar- medicína, hmmm. Tak to držíme moc moc pěsti, ať to vyjde. Obdivuji tě teda, zvládat se učit. Já se teda učila s 9 měsíčním Adamem na Bc., a celkem to i bylo v poho, ale teď už si to nedovedu představit. Potřebovala bych si dodělat Ing., ale myslím, že už to nikdy nevyjde. :-( Moje lenost je silnější. A bohužel nejsem ambiciózní (ježiž, to je slovo) typ.

Hanu- Taky jsem chtěla jít původně na zemědělku do Brna, ale nakonec nějak plány změnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
22.5.08 21:05

Zdravám všechny,
Zuzi děkuju a opravdu to bylo super hezky jsme si užili. Dozvěděla jse mse zase spoustu drbů, buď jsem měla hubu od ocha k uchu a nebo otevřenou jak Kelišová v italském kravíně…Kačenka byla zlatá…

Hanu to jsem ráda že jsem tě pobavila :oops: , jsem fakt popleta :oops: …ještě že jsi tak chápavá a pochopila jsi mě…ale na to jste si už asi všichni zvykli… a máš teda fakt zajímavou práci, přijde mi že tu jsou samý inteligentní a študované maminy…já na to nejsem, vždycky mě odrazoval jazyk…prostě jsem na něj lempl…jediné co mě na střední bavilo bylo účetnictví…a pak přestávky a kavárničky po škole s kámoši :lol: …

Holky byly jsme v Baumaxu a co se nestalo potkala jsem tam kamarádku ze ZŠ a vyhcázíme ven a ten její manžel vezl plný vozejk dlaždiček a normálně najel na hrbol a vozejk se mu převrátil a dlaždičky vysipal…a nevěřili byste jak jsou lidi hnusně úřející a jak se smáli…mě ho teda bylo líto…ale zase mu měl někdo pomoct a né aby to táhnul sám…

Luci přeji brzké uzdravení!!!
Hajar jsi fakt šikula…máš můj obdiv :wink:

Tak se mějte krásně a přeji všem sladné sny a

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
22.5.08 21:09

Jo jinak Kačenky míry jsou váha 7790g a sestřička mi říká no to je velká holka má 70cm a napíše mi do průkajdy 80cm :roll: :roll: :roll: …takže má normálně 70cm…
Tak dobrou jdu ještě uděla pár rychlo cviků ať nemám špatný pocit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
22.5.08 23:08

Ahoj,
holky dík za rady, už jsem o hodně lepší.. na noc jsem si vzala paralen, dávala jsem tvarohové obklady a odstříkavala a dalo by se říct že už to je za mnou ( sice mně ještě trošku bolí prso ale jinak pohoda :wink: )
Nevím kdo to tady psal že když chce mít trošku klidu tak dá mimču nějakou sušenku.. „tak se podívejte 😉“:http://www.youtube.com/watch?… kolik myslíte že bych musela dát Janči křupek abych stihla v klidu uvařit oběd nebo aspoň umýt nadobí :lol: :lol: :roll: :wink: ( když před 3 dňama jsem jí poprvé dala tuhle křupku tak házela strašné ksichtíky :lol:) Omluvte trošku třesoucí obraz ale když jsem jí viděla tak jsem dostala záchvat smíchu 8)

Víc nestihnu , Janča se vzbudila :twisted:
Tak zítra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
23.5.08 03:25

holky .. tak jsme doma :-) . let jsme preckali vsichni bez uhony, docela to slo. marek i trosku spal, ada uz je v pohode.
meli jsme hodinu zpozdeni, uz jsem myslela, ze neodletime, protoze zahlasili technickou a jeli jsme zpatky na stojanku :roll: . ale dobre to dopadlo, takze mam zase na rok vybrano …

mejte se.. ozvu se tak nejak az se zotavime a vybalime ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
23.5.08 08:27

Ahojky,
MOnčo tak to je video roku…Janča je tam skvělá a jak si ještě v té pusince hraboší a pomáhá a tu ručičku tam kroutí..no to je skvělé…
U nás ty křupky taky rve po třech do pusy. Dávala jsem jí j e po dvou do ručičky a při tom vařila a to jsem pak furt lítaala tak jsem se naštvala a dal jí to před sebe do mističky a byla spokojená. Ona to má ale pořád všude i ve vlasech jak to rozmočí.

Adys takto je dobře že už jste doma, přece jen ve svém je klídek. hlavně se brzy zaklimatizujte a chválím tvoje šikulíky, jak byli hodný. A taťka už se nemohl dočkat až se mu vrátíte že???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
23.5.08 09:23

Ahojky,

Adys,
opět gratuluji k úspěšnému letu …

Mončo,
tak to video je super. Janička tam vypadá, že by jsi nedala jak dlouho najíst :lol: . Opice jedna mlsná :D

Musím se s vámi podělit o radostnou událost. Jak jsem tu kdysi dávno psala, že moje velmi dobrá kamarádka byla stejně těhu jako já a den před vyvoláním porodu ji miminko umřelo. Tak čekají dvojčátka. Vše v pořádku, genetické testy OK, tak už snad o tom můžu mluvit. Budou dvojvaječná, takže každé jiné. Jaké pohlaví to neví. Je těhotná tak přibližně tři měsíce, přesně nevím. Mám moc velkou radost, protože sice jsme se k sobě chovali vcelku v pohodě, ale stejně jsem tam cítila trochu odstup, možná, že i víc z mé strany a díky jejímu těhotenství se mezi námi nadobro zbořila ta blokáda. A dnes přijede se svými „klíšťaty“ , tak jim říká, mimišákům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
23.5.08 10:03

Čusík holky,
táta včera machroval s PC a tak jsem se sem vůbec nedostala, zase tam něco rozhasil a do půlnoci to dával do kupy. Bože......

Adys tak to je dobře, že let jste přečkali i to zpoždění a kluci nezlobili.

Jakub včera předváděl úžasné scény, nejdřív v buse - bylo tam moc lidí a neviděl jak se otevírají dveře, no šílené… a pak s tátou na nákupu, tak mu Martin vrazil rohlík do pusy a byl klid. Prý ho snědl celý, a ani se neudusil…

No se nedivím, že pak nechtěl večer kaši :x :x :x

Jinak sedačka je úžasná............... žádná bolest zad ráno, když se vyhrabu a dají se na ní provádět snad i trampolínové skoky. Vážně vydrží snad všechno, Jakub už ji krásně oslintal..... :) :)

Až stahnu fotky tak vám je sem hodím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
23.5.08 10:22

Ahojte,
marodi - koukejte se vylecit, vyzente bacily svinskym krokem! :wink:

Hajar - teda, tak to budu drzet pesti at to vyjde… A fakt te obdivuju, pustit se do toho znovu a jeste s prckem 8O Hodne zdaru!!! (Ja bych na to nemela, jsem lina i dopsat clanek ktery mam uz rok a pul rozepsany :oops: )
Kde jsem vsude byla - zas tak moc toho nebylo, krome 7× v Jemenu jeste v Kolumbii, Thajsku, na Tenerife, v Myanmaru, Singapuru a na Kapverdech. Evropu nepocitam :wink:

Moni - :lol: :lol: - ja bych teda taky neuvarila ani s balikem krupek ;-) a na nadobi mam zaplatpanbuh mycku.

Katko - tak to s tou kamoskou je bezva!!! Jeste ti poslu SZ ohledne sraziku.

Petro.L - co je s postylkou od scarletu??? Mame ji taky, asi mi neco uniklo, na co navazujes????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
23.5.08 10:31

Holky tady jedno 20-kilové mimi z Iránu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
23.5.08 10:38

ahojky

Hanu..prej je životu nebezpečná a nesmí se vubec prodávat..tento tip..prý pouští třísky..a ten plast lze lehce rozkousnout..a jednomu díteti uvízl kus toho plastu v krku..i já jí mám…lze jí prej vrátit..nebo vymenit za jinej tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí