Poradna duly
Jana Čurdová
Peti.L to je teda záviděníhodná holčina ta tvoje Míša, jsem si taky myslela, že Jakub už bude nadobro spát celou noc, ale prostě jednou až 2× za noc chce mlíko. Asi že přes den nic moc kromě čaje nedostane - jako má jogurt,jablíčka, obídek - bramboru s něčím a mlíčko má prostě jen v noci…
Ach jo, tak Šíma je zase na zabití
Jen kňourá, pláče a věší se na mě. A zase nechce nic jíst (ani ten jogurt, Zuzko). Nojo, je to jasný, když je mu špatně. Možná se klube druhý zoubek.
Tak musím běžet.
Ahoj holky,
moc zdravím,poctivě vás čtu,ale už nestíhám reagovat..teď jsem využila,že jel Marian s Klárinkou na procházku,tak jsem si udělala bílý kafe a relaxuju po neprospané předchozí noci,byla to hrůza a lituju vás,které to takhle máte každý den ![]()
Jak psala Alunka,tak se blíží třicetistupňová vedra (hlavně čtvrtek,pátek),tak jsme posekali budeme sušit seno,tak snad se utrhnu hodit nějakou fotečku,abyste viděly,že si nevymýšlím a fakt nestíhám
To je vždycky rozhodit,skupit a obracet a obracet..aby pěkně proschlo a je toho dost,takže dneska,když jsem rozhazovala,tak jsem zjistila,že já opravdu žádný aerobik nepotřebuju
![]()
http://www.beruska8.cz/…alni1/27.gif
Brokolička píše:
Ahoj holky,
moc zdravím,poctivě vás čtu,ale už nestíhám reagovat..teď jsem využila,že jel Marian s Klárinkou na procházku,tak jsem si udělala bílý kafe a relaxuju po neprospané předchozí noci,byla to hrůza a lituju vás,které to takhle máte každý den
Jak psala Alunka,tak se blíží třicetistupňová vedra (hlavně čtvrtek,pátek),tak jsme posekali budeme sušit seno,tak snad se utrhnu hodit nějakou fotečku,abyste viděly,že si nevymýšlím a fakt nestíhámTo je vždycky rozhodit,skupit a obracet a obracet..aby pěkně proschlo a je toho dost,takže dneska,když jsem rozhazovala,tak jsem zjistila,že já opravdu žádný aerobik nepotřebuju
![]()
http://www.beruska8.cz/…alni1/27.gifBrokoličko - klobouk před tebou smekám
Ahojky holčiny,
Petruš ty brambory dělám na slabé plátky, stejně tak salám, třeba točený ( někdo dává maso, ale nám to víc jedetakto), cibuli, sůl a pepř. Hezky to všechno postupně navrstvím a nakonec zaliji smetanou. A Bobeš tam teĎ dal rozdrobenou nivu a to teda nemělo chybu.
Zuzi tak to ti věřím že jsi zatlačovala slzu to já až budeme mít tyhle aktivity tak se tomu taky nevyhnu. Jojo jsme citlivé maminky. A dětičky ať si to pěkně užijou na zahrádce.
Alunko sedačka je moc pěkná. A Kubíkovi se líbilo rozložení že?
Voche Šimonek je celý taťka. Apřeju co nejryhclejší vygruntování a pak hezké posezení u skvělé večeře připravené v nové kuchyni.
Mi už máme bazének tak se dneska v něm Kačka pěkně lebedila a dokonce se tam hezkysnaží na kolínka. A na zemi žu je ot zase o něco lepší v plazení. Už jí to jde rychleji. Tak pak vložím fotku a nějaké to video. Až mi teda čas a hlavně Kačenka dovolí.
petrax77 píše:Adys - no koukám, že si fakt užívášA těch zubů
To my máme stále ten jeden. A taky jsem se tě chtěla zeptat, jestli se vůbec někdy Mára mračí. Protože na všech fotkách je vždy totálně vysmátý - a to i přes ty jeho úrazy
PetoX .. mas pravdu … Marky se skoro porad smeje.
pokud teda vylozene mu neco neni nebo mu seberu neco, co by nemel mit nebo ho premistim z potencialniho nebezpecna ![]()
jednou me pomalu i rozbrecel, je to asi tak 3m zpatky .. mel nejakej prujem nebo co, byl zrovna na prebalovaku, bylo slyset, jak mu pracuji streva, proste mel krece, ale vzdycky se na me mezitim usmal .. zatlacil, zaknucel a pak se na me smal .. rikala jsem si, jako kdyby mi chtel udelat radost za kazdou cenu nebo proste jako by rikal, to bude dobry mami ![]()
jinak si naplast strhnul sam, teda spis si ji odsmudlal
, takze se nastesti depilace nekonala. ale uz mu jinou naplast nedam, protoze ta snad napachala vic skody nez uzitku. ma to od te naplasti cele zarudle, podrazdene .. no ale jinak rymu ma porad festovni, zacal taky kaslat .. ale snad se to uz meni k lepsimu.
Ada uz moc nesmrka, ale kasle. ve stredu jsme pozvani na narozky, v sobotu taky party, v nedeli dalsi .. no nevim nevim .. asi neco budeme muset vypustit.
zkusim udelat fotku bez naplasti .. tak az vecer bude chvilka, tak vam ji sem dam …
jinak zdravim vsechny .. mejte se.. a uzivejte teplicka .. my tady taky mame ![]()
Marťulko - vy jste s Bobšem správný labužníci
a pobavily mě ty přestávky a kavárničky po škole s kámošema…to taky můžu
![]()
ahojky,
Adys- Marky se teda nebojí, jde doslova po hůavě, viď
Aspoň, že už se to hojí a to lepilo na kůži, to jsem opravdu
Áďa taky kašle, to bylo to ochlazení u nás. A ještě mě napdalo, jak jsi psala, že měl Áďa tady v ČR tu alergii, tak prý zemědělci vysazují te´d samou řepku olejku a ta je hodně agresivní pylově a všude ten pyl lítá.
PetraX- tak ať se Šimonek brzy vykurýruje, není divu, že je mrzout, jednak je to chlap
A ani nám když není dobře, tak s námi nic není.
Brokoličko- ty teda opravdu aerobik nepotřebuješ.
Marťulko- teď jsi mi tady udělala hutě s těma bramborama, asi taky udělám brzy něco podobného ![]()
O víkendu jsme měli oslavu a já se táááák přejedla, že v noci ze soboty na neděli jsem vůbec nemohola spát
Bolel mě pěkně žaludek a i pak v něděli. už vím, proč nesmím jíst na noc
![]()
Před chvílí mi volala tchýně, že se bavila se známou, která měla taky chlapečka s AE a prý jí Dr. řekli, že má kojit jen nezbytně nutnou dobu, jen prý do 4m
Tak pochopíte, co mi tím naznačovala. Já vím, že to kojení mu moc dobře na ekzém nedělá
Ale nějak se s tím nedokážu rozloučit. Příští týden budou výsledky z alerga, takse pak uvidí, jak budem pokračovat. Ale přestávat se mi teda nebude chtít, bude mi to chybět
![]()
tak přeji hezký zbytek večera. Jdu si dát sprchu.
Ahojte,
Tak jsem ted uspala loupeznici a spala bych taky ![]()
Vochy - nezavidim…
a nechapu, jak to porad zvladas?
By me uz asi kleplo
Ale Simonek je fesak teda, to ti povim! A spatny sex - jojo, vystizne… ![]()
PetroX - me to taky porad dojima, ale nevim, jestli to pouziva jako doopravdy máma nebo je to jen zvatlani… Ale jinak musim se pochlubit, Marianka zacala pouzivat prvni znak - samozrejme papat… A k tomu pridala prvni stopro smysluplne slovo - ham! Kdyz ma hlad, tak posledni dva dny prijde, ukaze znak na papat a rika hamham! hamham! A obcas u toho jeste mlaska. Nejdriv jsem myslela, ze je to nahoda, ale asi neni… Jsem to ale pysna matka
No vy se koukejte uzdravit, ma byt hezky, tak at nemusite tvrdnout doma ![]()
Zuzi - kdyz nad tim tak premyslim, tak ona vlastne vubec nezlobi, jedine kdy jsem fakt rozcinela, je pri prebalovani, udrzet ji na zadech 10 vterin je vykon… Ale moje chyba, jeste jsem se nenaucila oblikat plinu za jejiho pochodu, obleceni uz zvladam
Jo a taky me stve kdyz se smudla ze pujde spat, dam j do postylky a uz skoro chrni, a najdenou se zvedne jak kdyby ji do zily vstrikli kokain a dalsi hodinu vyvadi jak kdyby se nechumelilo. Ale to neni zlobeni, to je jen frustrace maminky, ktera uz se tesila ze bude klid a ono houbelec ![]()
Alunko - jsi me pobavila jakoujste meli prisernou noc…
co ma rikat takova PetraX nebo Adys?
U nas je teda vstavani v 24, 4 a 7 na dennim poradku a jsem rada ze to tak je. A s tema igelitkama jsi to myslela jak? Jako ze nechavas Kubika si s nima hrat? ![]()
Brokolicko - skoro zavidim
, ja si vzdycky vzpomenu na prazdniny u babicky, jak jsem sekla kosou a pak jsme vozily a delaly seno spolu ![]()
Martulko - tobe zas zavidim bazenek, zvlast jestli ma byt to vedro, to jsem zvedava co budeme delat tady v tom panelaku ![]()
Adys - taky by me zajimalo jak vypada lepidlo na kuzi
Bude tam mit jizvu? No a Marianka je taky takovy smisek, vesela i kdyz se zrovna prasti do hlavy ![]()
Leni - taky me to s tou repkou napadlo, ja jak jdeme ven, tak se muzu hnedka udrbat, mame tady repku hned vedle baraku a je to vsude. Ve 12 patre ani nemuzu povesit pradlo na balkone a parapety abych utirala 2× denne
No a kojeni, tak jsem zjistila, ze kojim uz jen 1× denne z kazdyho prsu, plus jednou jenom tak trochu. Az se mi tak rychle odstavovat taky nechce ![]()
Jsem se nejak rozepsala
Tak uz nebudu zdrzovat chlubenim se a zavidenim a vsem preju dobrou noc!
hanucha píše:
Ahojte,Alunko - jsi me pobavila jakoujste meli prisernou noc…
co ma rikat takova PetraX nebo Adys?
U nas je teda vstavani v 24, 4 a 7 na dennim poradku a jsem rada ze to tak je. A s tema igelitkama jsi to myslela jak? Jako ze nechavas Kubika si s nima hrat?
Hanu, ne Jakuba igelitky baví jen jak šustí a vytahuje je ven na podlahu tam se v nich porochní, a mete zase někam dál, takže ty „vyrochněný“ po něm neuklízím až večer, když už spí, tak se uklízejí „hračky“…
ahojky … ![]()
holky .. vy mi to nebudete verit, ale dneska jsem si rozrazila hlavu ja
.. tady u nas je nejaka negativni energie nebo co .. proste vikend na 2 veci .. ![]()
rano jsem zapnula pc, kde nenaskocil internet, tak jsem lezla pod stul, abych si pohrala s kabliky a ‚spravila‘ to .. no a samozrejme jsem se rachla o hranu desky, kde je klavesnice …
mam tam poradnou bouli, sram asi 5cm a pekne to boli .. jsem nadavala az se hory zelenaly
… nebo spis cervenaly a ze ja normalne vubec nenadavam .
pak jsem jeste skrabla nechtene Marka a znova pod to bolavy oko, manzel si skripnul prst do sedacky v aute, kdyz je skladal .. no proste na odstrel … ![]()
jdu spat, doufam, ze se z toho vyspime …
tady jsou 2 fotky Markyho bez naplasti …
zato s modrinama na cele ![]()
jo .. a to lepidlo .. no byla to takova tubicka (asi jako pomada na rty), na konci to melo takovou houbicku a tou mu to tam mazal … vic jsem nemela cas zkoumat, ponevadz jsem drzela marka, aby sebou nehazel .. to, ze rval jako kdyz ho na noze berou, tak to ani nezminuju ![]()
http://img.photobucket.com/…G_0743_2.jpg
jo .. ale aspon pekne zacal pit z hrnecku
, tak mam radost ![]()
http://img.photobucket.com/…G_0738_1.jpg
http://www.baby-cafe.cz/…uchyn%EC.jpg
Konečně hotovo, toto je polovina se škopíkem.
Hotovo teda ještě úplně není, protože je potřeba všechno uklidit, umýt, nastěhovat zpět........... Ale dneska přislíbila pomoc švagrová, tak to snad půjde rychle. Ona je ta kuchyň dárek pro mamku k 60tinám a v neděli se vrátěj z chaloupky, takže to musí být všechno v rychtiku a v sobotu ještě připravím nějaké obžerstvo na oslavu a příští týden se asi budu kopat do zadele nudou.
Adys - máte to doma nějaký začarovaný. Ať se vám to oděma rychle zahojí a nemá to veliké následky v podobě jizev.
Koukám, že mě to zase nechce přihlásit, je to nějaký divný, chce eto opisovat písmenka.
Loučím se, přijela švagřice, takže budu budit Zlobra a přesunem se o kousek vedle.
Voche s klukama
Ahoj holky,můžu se kvám připojit?jsem z poradny taky.Ivíku ahoj,ano jsem to já Sivík a Ondrášek+Marek.
Píši pro informaci.Ondula má 8měsíců a Marek bude mít 8let.Nevímjak se tady dělá metřík.Tak dnes bude nádherný den.
Uvažuji,že bych jela do zoo.
Tak snad Vám holky neva,že jsem se tady tak vetřela.Pa
Ahoj,
Janička děkuje za přání a posílá uslintanou pusinku
![]()
Hanu video je opravdu nádherné, gratuluji k prvnímu znaku ![]()
Voch ty jsi teda akční
Super Fotka Zlobříka
Peťo přeju rychlé uzdravení
Alunko za Tvojí příšernou noc bych byla vděčná.. U nás to v noci vybadá zhruba takhle: budíček 23, 01,03,4:30 a vstávačka max. do 6 h.
( ale už se nebudí co hodinu takže aspoň nějaký pokrok
)
Adys vy si teda užíváte
. Snad jste si už svoje vybrali
Brokoli taky pořád sekáme trávu, hrabeme pak týden prší a můžem kosit znova
( hádej co jsem dělala včera??
) Ale já bych v paneláku být nemohla, jsem odkojena vesnicí a panelák je pro mně vězení.. Všechno má svoje pro a proti, že? ![]()
Jinak sobotu jsme si super užili, auta byly nádherné, pokecali jsme se známýma, a Miša se nechal tetovat
![]()
http://img1.rajce.idnes.cz/…P5240007.JPG
A tady je výsledek ![]()
http://img1.rajce.idnes.cz/…P5240016.JPG
Dneska bude nádherně, už teď tady máme 21*C, tak půjdu vymýt bazén a asi o víkendu ho začnem napouštět ![]()
Prozatím se loučím, Janča mi zacouvala pod postýlku ![]()