Poradna duly
Jana Čurdová
holky .. ahoj …
Janci prejeme vsechno nejlepsi k svatku ![]()
mam asi 2 min, nez se malej probudi .. tak vam chci jen popsat nas super vcerejsi den . nebo spis vecer …
Marek objevil schody, takze pokud doleze az k nim, tak nadsene vejska, ze muze nahoru .. samozrejme s patricnou jistotou v zadech .. ale i presto, ze u nej byla babicka, tak se tuknul do hlavy .. ale to bylo jeste dobry …
celej den jsem premejslela o tom, ze az uklidim vsechen ten neporadek po malovani (vystehovana kuchyn a obyvak, takze jsme to mamkou davaly vcera dohromady), tak pujdu do skleba vyhrabat vratka, abych je dala na schody, aby tam Marek nemohl …
no a nakonec vecer to Marek prasknul hlavou primo na hranu ramu u krbu, plno krve, dira velka, takze jsme vyrazili na pohotovost, kde jsme stavili 3 hod
, protoze porad meli nekoho s vetsim ohrozenim zivota
. nakonec mu to nesili, jen slepili
, ale i tak .. do toho oba kluci dostali super rymu, takze ja od navratu nespala jeste ani jednu noc …
o tom, ze nemam jeste vybalenej ani jeden kufr ani nemluvim …
toz takhle je u nas veselo … zatim se mejte .. ozvu se az budu mit chvilku a budeme trosku normalni .. ![]()
JANIČCE VŠE NEJLEPŠÍ K SVÁTKU
http://www.beruska8.cz/…ekne1/35.gif
Hanu myslím, žeto nikdo nebral jako vytahování, já tě spíš obdivuju, jak jsi dobrá. A je fak tže pak už to muselo být jiné a hlavně pokaždé náročné jak fyzicky tak na psychiku. Jsi fakt dobrá. A telku já jsem se taky už hooodně dlouho nekoukla na nějaký film a když tak jen večer když už Kačenka spí tak nějaký seriála taky né v klidu. Přes den jí mám vyplou a mám zaplej pc a jak mám vyplej pc tak mám zaplou telku jen jako kulisu třeba Sama doma…
Adys teda vy jedete. Ryma, úraz doufám, že nebude mít velkou jizvu a že se ponaučil. Šmudlýk maličkej. Ale je šikulka že už objevil schody. Je to zase něco nového. Mi se taky chystáme do malování ale jen chodbu tak to není nic strašného. Tak přeji hodně síly a pevné nervy.
Martulko .. diky .. no a jeste jsem zapomnela na zuby .. ale to uz tak nejak prechazim … v CR mu vyrostly 3, takze ted ma celkem 7 … a myslim, ze dalsi je na ceste … ![]()
doufam, ze uz jsme si to vybrali na dloooouho dopredu ![]()
Ahojík ďoučata, já jsem byla do 14hod. v práci, a pak hurá domů.
Nevyhořeli jsme a miláček upekl skvělou žemlovku
jak by řekla tchýně - může to dělat.....
My jsme už zajeli novou postýlku, je super, pak dám fotky, vím už je slibuju, ale nějak není čas. Jinak máme babičku na cestě takže večer bude bezva
Šíleně mě bolí hlava, až je mi na omdlení… no ale snad to přežiju.
Adys až ve mne hrklo, jaký máte úrazy. Jakub naštěstí leze po schodech jen u babi, a mají je dost široké, takže jeden ho jisíme nahoře adruhý dole, ale je to mazec.....
doma žádné schody ani krb nemáme, jen mám obavy z topení, je u něj pořád a navíc se zkouší pouštět co to udělá
tak zatím
Tak jsem po dlouhe dobe zase nahrala video, ale neni to ono, kdyz vidi ten fotak, tak se chova uplne jinak nez obvykle… ale i tak je to legrace s ni ![]()
http://picasaweb.google.co.uk/…/Videa/photo#…
Adys - vydrz! Preju hodne sil! Schody - taky uz leze, ucim ji jak lizt dolu, obcas si na to vzpomene, ale vetsinou ji musim stat za zadkem a jistit… Zuby mate jednicky a dvojky nebo uz nejaky spicak?
Hanu .. Marek ma jednicky a dvojky nahore, dole jednicky a dvojku vlevo dole .. ![]()
dneska uz to vypadalo lip .. Marek aspon do 4 hod spal ve svoji postylce, pak teda uz zase na me .. ale aspon tak. Ada spal celou noc bez probuzeni, coz uz se dlouho nestalo. tak se snad blyska na lepsi casy ..
no a tady 2 fotky z lepsi chvilky ze vcera .. rozbity celo a unudlanej nos .. ![]()
jeste mi doslo, ze kdyz jsem rekla, ze mu to zalepili, tak jsem mela dodat, ze lepidlem na kuzi a pres to naplast
. v utery naplast sundavame, tak jsem zvedava, jak to bude vypadat. ale naplast je to jako blazen, takze mam pocit, ze mu udelam slusnou depilaci oboci .. KatoH, bohuzel
![]()
Ahojky,
tak tady bylo dneska nádherně. Bobeš odjel na noční a Kačenka snad usne.
Hanu to video je nádheréné. Teda Marianka je šikovná, když se podívám na Kačenku tak to je teda lenoška první třídy. A je skvěle smíšková.
Adys tak to je dobře že je Mareček vysmátý i přes to bebíčko. A obočí určitě doroste. Kačenka posílá pusinku na čelíčko a bolístku.
Dneska jsme byli na návštěvě u mé tety a strejdy a Kačka se tam hezky snažila na kolínka a dokonce se jí to konečně povedlo. Pěkně je pod sebe skrčila, ale na ručičky se nezvedla, jen tu prdku na nás vyšpulila. Ale to přijde.
Tady to vypadá na bouřku tak jsem na to zvědavá. Jdu poklidit a uvařit. A včer nakouknu. Papa
Hanu video je super, Jakub tu u mě stál oči navrch hlavy a koukal, co to tam ta holčička, dělá, tedka mi tu okusuje nohu, tak ho jdu spacifikovat.
Táta mu dneska při nákupu vrazil housku do kočáru, no děs, takže tedka čistí káru - protože to byl jeden velký chlív, a včera na vychajdě jsme vyrazily do terénu a na kolech tunu bláta.....
A jinak jsme se dneska krááááááásně flákali, taťka nás konečně vyvezl, na obídek a na vychajdu a před chvílí jsme se utrmácení vrátily, Jakub vyzkoušel dneska už nanuka, jen málo, ale klacek nechtěl dát z ruky
![]()
http://www.baby-cafe.cz/…0t%E1tou.jpg
Ahoj po dlouhé době,
nestíhám, nestíhám. Děláme u našich totální přestavbu kuchyně, dneska se montuje linka, minulý týden obklady, malování, podlaha, elektrika a do toho vybouchnul obkladač, takže bomba, dělala jsem obkladače s bráchou sama. Šimonek už má po tomto víkendu 4 zoubky, vyrostly jedničky horní, začíná se krom plazení stavět na kolínka a klátí se u toho jak u špatnýho sexu. V pátek jsem musela taky dávat honem rošt v postýlce dolů, protože přišel na to, že když se přitáhne, že si klekne, nebo i stoupne.
Takže ho jdu asi vzbudit a budem muset vyrazit k našim, abych dozorovala ned tou kuchyní.
Užívejte si krásných slunečných dní, jako bylo včera u nás na chaloupce.
Voche s klukama
Ahojky všem ![]()
Tak hlásím, že zase marodíme
Jak jsem se celou zimu radovala, že je Šíma zdravý, tak teď si to chce asi vynahradit. Už v pátek mu začalo téct z nosu, přidal se kašel a včera teploty. Dneska v noci už tolik nekašlal, ale měl 38,5. tak dostal poprvé čípek. Teď ráno je bez teploty, ale zase hrozně mrzutý.
Ale jeden úspěch máme - zkoušela jsem furt Šímovi dávat bílou Hollandii, moc ji nesnědl. Byla jsem v pátek u našich a měli bílou Activii a on snědl skoro celý kelímek
Tak jsem včera nakoupila Activie a snad aspoň tohle bude jíst. Jinak ovoce stále na milost nevzal ![]()
Brokoličko - no to je mímo z Iránu - to je fakt hrozný
, a určitě už má zaděláno na doživotní zdravotní problémy
Leni - křupky taky dávám tak do 10 ks/den. A je neuvěřitelný, jak se s nima dokáže zaprasit. A kočárek - ani nemluvím ![]()
Amísku - gratuluji k naušničkám! A doufám, že už je lépe. My máme jít na prevenar v pátek, tak taky nevím, jak to vyjde.
Mončo - tak večerní romantika, jo
![]()
Marťulko - no to jsi byla ale akční
A jak prosím tě děláš brambory se smetanou? A neboj, Kačenka brzy ty kolínka zvládne taky ![]()
Adys - no koukám, že si fakt užíváš
A těch zubů
To my máme stále ten jeden. A taky jsem se tě chtěla zeptat, jestli se vůbec někdy Mára mračí. Protože na všech fotkách je vždy totálně vysmátý - a to i přes ty jeho úrazy ![]()
Schody zatím Šíma nezná. Teda jen jeden v koupelně, který směrem vzhůru zvládá, ale dolu ne
V paneláku moc příležitostí k lezení na schodech nemáme ![]()
Voche - zdravím
Šimonek je teda pěkný šikula, co všechno zvládnul za jeden víkend
Hlavně ten „špatný sex“ mne pobavil
Tak přeji pevné nervy na rekonstrukci!
Hanu - to video je super. A úplně mě dojalo, jak říká máma. To Šíma stále žádné slabiky. A už se fakt těším, až to taky bude umět.
A ještě jedna novinka od nás - od včera spí Šimon v pokojíčku a ne s námi v ložnici. Sice se to seběhlo zrovna s tou teplotou, ale zvládl to dobře. Vzbudil se v 23 (kojo), pak ve 02, pak v 03 (kojo) a kňoural někdy okolo 4,30 a v 5 mi ho dal Radek do postele. Na naše poměry to bylo super
Já to zvládala hůř. Vůbec jsem nemohla usnout, furt jsem na něj myslela. Stále jsem se budila a chodila ho kontrolovat
Tak snad si brzy zvyknu i já ![]()
Hezký den všem, večer snad ještě nakouknu.
Ahojky,
Janičce dodatečně přejeme vše nejlepší k svátku
![]()
Moni, Michálek je šikulka, hezky se naučil jezdit na kole a taťka si u toho zasportoval ![]()
Hanu, krásné video, Marianka je kouzelná a pořád tak hezky veselá. Umí Tě také někdy vůbec pozlobit
![]()
LUCI, jak Ti je, už jsi toho bacila dostala pryč?
Adys, chudinka Mareček.....Ale i přes tu bolístku vypadá spokojeně
Je to šikulka, že to tak hezky zvládnul. Držíme palečky, aby se mu to brzy zahojilo a aby ho to nebolelo
A co rýma, už jsou kluci ok?
Voche, ta fotečka je krásná a koukám, co má Šimonek vlasů
Ať máte tu přestavbu u vašich brzy hotovou ![]()
Dnes mají děti ve školce bláznivé odpoledne na zahrádce, tak jsem zvědavá, co tam budou dělat
Dáda byl rád, že půjde domů později a že konečně půjde s dětmi i odpoledne na zahrádku ![]()
Besídka byla skvělá, opět jsem chvílema zatlačovala slzy ![]()
Jinak u nás nic nového, Honzík pořád ještě neleze, ale pěkně válí sudy, tak se dostane všude, kam potřebuje. Dnes ráno jsem ho našla u dády pod postelí, jak si tam hraje
Když jsem ho vyndala, tak se na mě hodně zlobil ![]()
PetoX, tak ať se brzy Šimonek uzdraví
Závidím Ti ten jogurt, to Honzík ho jedl než onemocněl a po nemoci ho již vůbec nechce. A to ani s banánem
Včera ode mne ochutnal Jogurt s ananasem a kokosem a od Dády vanilkový tvaroh a obojí mu chutnalo. Zítra jdeme do poradny, tak se domluvím s Dr, že bych mu začala dávat ochucené jogurty. Na tvarohy je asi kvůli bílkovinám ještě brzy ![]()
Tak holky mi měli po dlouhé době dost děsnou noc, a to kvůli zubům. Krmení kolem půlnoci pak v půk 4 a v 7 se vzbudil s krokodýlíma slzama.
Tak jsme zpívali a houpali a dělali blbosti, s tátou si taky ještě před odchodem do práce trošku zašpásoval, tak snad dobrý.
Už nekramaří svý hadříky, ale na topení mám na kohoutku pověšenou igelitku s práznýma pytlíkama a dalšíma igelitakama na nákupy, tak se do ní podíval, no během dopoledne asi 10× takže jsem už neuklízela, stejně jako kolíky na prádlo. Nemá to cenu
![]()
Jinak slyšeli jste to, že zítra má být až 29C??? Sem zvědavá a víkend zase s deštěm, jsme chtěli vytáhnout mládí do Zoo ale jestli bude pršet tak se mi nikam nechce.....
Jdu stahovat fotky a videa tak pak něco hodím.. ![]()
http://img.fotoalba.centrum.cz/…844518_4.jpg /> tak takhle Jakubovi chutná jogurt
![]()
http://img.fotoalba.centrum.cz/…844738_4.jpg a naše nová sedačka, taťkovi se moc líbí
už řveme
Ahojkýýý
adys: teda..chudák mareček..ale smeje se ..je to dobrý…a jakémá dolíčky…
Alunko..dobrý fota
Voche nezávidím
Petrax: ty stáváš tolikrát za noc
..já dávám míšu v 19 hod..hají..a vyleze..až ráno v6..a potom..jak kdy..nekdy zabere..nekdy ne…to ti teda vubec nezávidím ![]()