Poradna duly
Jana Čurdová
TY jo Hanu tak to jsi světaznalá. To ti teda závidím. Já byla akorát tak 4× u moře a to ani jednou letecky. Příští rok po svatbě chceme letět,ale máme z toho výtr, si s sebou budeme muset přibalit toaleťák abysme to oba ustáli…Káťa bude mít plenu…
Brokoličkotak to je mazec
..chudáček malej…nechápu jak tohle můžou dopustit…snad až se začne hýbat tak to dostane dolu..teda pokud se mu povede se hýbat…
holky hodně štěstí s postýlkou…
Katko tak to gratuluju a přeju aby se u nich štěstíčko a to nejlépe dvojnásobné drželo…
Teda Brokoli, to je nářez, a já si myslela jaký je Jakub tlusťoch
![]()
Ale MUDra povídala, že on to všechno vyběhá, stále někde leze, neposedí, teď teda sedí nad kolíkama a je náramně spokojený, ani prádlo mě pomalu nenechal pověsit, chtěl se v těch kolíkách rochnit, tak aspoň něco.
Jinak Hanu mrkev jsem také po včerejší infarktovce uzmula a už nedám, protože Jakub se jí málem udusil, no od táty dostal rohlík a to nic… dávám jen vařečku, protože mi okusuje všechno dřevěné, nejraději šprušle u postýlky, nebo židle…
Ahojky,
Brokoličko- teda to je macek
![]()
Mončo- to je dobře, že tvaroh zabral, tak snad je nejhorší už zažehnáno
A co sehnala jsi Kvasku. Byla jsem v globusu na nákupu (budu dělat ten slaný dort jako Adys) a měli tam Kvasky zásobu.
Katko- tak to je super s tou kámoškou. Tak držímš pěstičky, ať všechno dobře dopadne. To jsem zvědavá, co bude mít ![]()
Tak nevím, jak toho našeho lenocha inspirovat, aby začal konečně lést. Vždť už se víc jak měsí plazí. Teda bravurně, to musím uznat. Na kolínkách taky odst péruje, ale lést ne a ne
Vždycky jde na koleno, kolenama, kousínek popoleze, ale pak si lehne a plazí se. Máme plovoučku a dlažbu všude, tak chápu, že plazení mu jde na to líp, ale i na koberci u kamarádky a pidi koberečku u ádi v pokojíčku se nesnaží.
Křupky u nás taky jedou, ale já mu jich moc nedávam. Tak do 10 a to ani ne za den. Ale je taky furt dost špinavej.
Ahojik,
tak se přidavame k marodum Natalka i já,a to mame jit v utery na prevenar.Mě už z toho picne,jsme to určite chytli opet na ocnim.
Jinalk Natalka ma uz naušničky hura,pěkně ji potrapili chudaka,uši zafačovany a ješte jí mudra na:,–(ila jednu naušnici opačně
.prý ji tam nesla na:,–(it normalne .za 14dní si ji prej muzu zkusit na:,–(it normalně.
Adys,je dobře že jste doletěli v pohodě.
Moni-Janička je pěknej žroutík
,ale Natalka se taky tak křupkama cpe,nechapu co jim na tom tak chutná ![]()
Natalouš my chvíli neposedí,a ted z oblibou my rozebírá ty penovy puzzle a je to hrozna sranda,pro me uz menší pac se bojim aby se tim neudusila.
tak a ted chuděra spadla ,na obličej jdu foukat bebí
Ahojky,
tak Moni to teda koukam jak Janicka sporada krupky
To holkam dam tak jednu, cele se zapatlaji, desetkrat to vyndaji a zandaji do pusy a nemaji z toho nic ![]()
Tak jeste pri veceru.
Petro.L - tak nakonec my mame jiny typ te postylky, neni to Alenka, je to Alek (mne to zni stejne). Ja jsem prave myslela, ze navazujes na nejakou diskuzi, a ja je tu poctive ctu, tak mi to bylo divny
- kazdej hold necuci na telku denne, a na zpravy na nove uz tuplem ne
Ja jsem letos televizi pustila jen jednou asi na 2 minuty ![]()
Jdu pracovat, konecne je tu chvili klid, ale VUBEC se mi nechce ![]()
Holky jsem zvědavá na toho svýho taťku, zítra se chystá péct žemlovku, já mastím do práce. Tak snad nevyhoříme. Ale je to šikulka, tak snad to nějak zvládne
![]()
Dobré ránko,
Jsem ráda že Vás video pobavilo
.
Adys super že byl let v pohodě ![]()
Katko_H budu držet kamarádce palce ať jí těhu dopadne dobře. Musí to být strašné přijít o tak velké mimi.
Hanu jsi mě pobavila.. prý JENOM v Kollumbii, Thajsku atd.. tak já jsem byla jenom v Polsku a na Slovensku
![]()
Brokoli to miminko už jsem viděla a je to mazec..ale říkali ( teda pokud se nepletu )že ho mamka jenom kojí a že má asi nějakou růstovou vadu:?:
Leni Kvasku jsem sehnala
Už jsme se dokonce na ní 3* dívali
A jak tam byl Landa tak Janča se na něho koukala a ani se nehla ( že by si vzpomněla co maminka poslouchala jak byla ještě v bříšku?) Tak už vím jak na ní.. když budu chtít mít na chvíli klid tak žádné křupky, ale Landu
![]()
Janča taky nechce lést.. kašlu na to, přestávám to řešit
A křupky Janči dávám tak 2-3 denně ( tak moc jich mněla jenom jednou jak jsme jí točili)
Amisku ať od Vás ty bacily rychle utečou
Včera u nás konečně nepršelo tak jsme honem kosili zahradu, pak jsem upekla koláč, proběhla večerní romantika ( dalo by se říct že nejlepší od svatby
) a dneska se nemůžu ani pohnout
. Po obědě se jdeme podívat na Vlnobití tuning show ( poprvé tam nebudeme s autem
, ale tu v 8. měs. si už nenecháme ujít) a Míša už tady od rána lítá a otravuje proč až po obědě, že chce jít hned ![]()
Janča se už zlobí že tu sedím moc dlouho, tak zatím
![]()
Ahojky maminy,
Amísku brzy se uzdravte a hlavně ať to není nic velkého a dlouhého.
Mončo to je super že už je zánět fuč a dneska jsi to krásně užijte bude počasí akorát. ![]()
Hanu tak tv prodej
. To já bych bez tv nemohla být. Ale když máš odpočinek tak se asi koukneš na dvd že??To je dobře že tu postýlku nemusíš reklamovat, by byly další starosti.
Křupky u nás se jí tak 3× do týdne a někdy ani to ne ale zato jich sní opravdu tak 10
.
Leni Kačka se teĎ začala tak trochu plazit. Spíš se přitahuje za co může a nejlépe na puzzlíkách a nebo na lině. Dělá to od doby co jsem byla u kámošky předevčírem a ta má plovoučku. JInak na kolínka se snaží to ano, ale stále né a né se na ně dostat. Ale doktorka nám teď ve čtvrtek říkala že má ještě čas a každé dítě je jiné a taky nám řekla že chodítko nemáme kupovat že je to největší nepřítel. Tak jsem jí to s kamenou tváří odsouhlasila
.
A včera se držte, jsem byla aktivní jak zamlada
. Šla jsem ke kámošce do práce, což je tak 3km prošli jsme centrum a já jí donbutila si konečně koupit brusle, protože měla moje na zkoušku a šlo jí to dobře. Tak jsem pořídili a šli domu tedy další 3km. Tam jsme hodili brusle a šli na Benďák což je sportovní areál, tam jsme poseděli a pak nás napadlo jít si zajezdit, tak jsem prdla malou tátovi dala instrukce (šikulkové to zvládly na výbornou a ještě upéct brambory se šlehačkou
) a šli pro brusle zpátky na Benďák a tam jezdili do 21:30. ¨Mám teda sedřené kotníky ale mám ze sebe radost. Jsme se mooooc chválili
.
Tak já mám pouklízené, oběd se vaří a tady nikdo ![]()
Přeju Vám pohodový víkend a tady máme ještě jedno „video Michalinka“:http://www.youtube.com/watch?… .. Zvlášť bych chtěla upozornit na výběr písně který se mi opravdu povedl
![]()
A už opravdu mizím, mějte se hezky ![]()
Marti ahoj,
taky sis včera krásně užila
brusle závidím.. taky bych je chtěla ale tady na ně nemáme terén.. Ty naše cesty jsou hnus.. bych si asi hned rozbila drštičku
![]()
Mončo teda Míša je šikulka, šlo mu to opravdu moc dobře.
![]()
A já vám zase závidím baráček. To je náš obrovský sen. Ale doufám, že se nám poštěstí. A já taky mizím, potřebuju poklidit připravit věci a jedeme k našim na zahradu, jsme pozvaný na obídek a bude tam i ségra s rodinkou tak se těšíme. bobeš ještě lítá po melouchách, lae prý j eště tak hoďku. Tak se loučím a večer snad nakouknu.
Ahojik,
teda Moni ty jsi akcni, v pul desaty mit tohle vsechno hotove, to my dnes vstavaly v 10,35!! - nechapu jak se nam to povedlo, ze mala tak dlouho vydrzela, ze jsem vydrzela ja mi zahadou neni
Asi ze si zvykla v postylce ktera je presunuta jinam, zacina se ji tam libit i pres den, porad leze tam a ven a porad se rehta…
Michalek je sikulka - nejvic me pobavilo, jak za nim tatka behal
, vzpomnela jsem si jak jsem se ucila jezdit na kole ja -mamka me taky takhle drzela, pak ji to prestalo bavit tak me pustila at jedu, ja to netusila a kdyz jsem to asi po 100 metrech (bylo to na velkym hristi) zjistila, tak jsem teprv spadla ![]()
No a s tim cestovanim, ja jsem nechtela aby to znelo, ze se nejak vytahuju (ani bych to sem nepsala kdybyste se neptaly), ale je to moje prace, takze si myslim, ze zas tolik toho nebylo… A zavidet mi neni moc co, ono poprve je to romantika a spousta zazitku, ale kdyz si vzpomenu, jak treba ve 43 stupnich lezete nekam do kopce, mate na cely den jen 2 litry vody, pac vic proste v tom vedru neunesete, domorodci vas tahaji za ruce at se jdete podivat k nim a deset deti kolem beha a pokrikuje wats jour nejm? wats jour nejm? tak me z toho je spatne jen si na to vzpomenu
z jemenu uz mam i reflex, ze kdyz slysim z TV kricet muezzina, tak se mi svira zaludek a je mi na zvraceni (Sanaa je 2500 m nad morem a hotel, ve kterym bydlime ma pokoje az ve 4 patre (vytah samozrejme neni)… Takze tak ![]()
Martulko - ja byla rada, ze jsme starou TV vyhodili, novou jsem nechtela, ale milacek jinak nedal
Kouka na ni jen on, vetsinou na fotbal. No a na DVD taky nekoukam, naposled u nasich na Leto s kovbojem… Nechapu, kdy to stihate, pres den se venuju maly a vecer uklizim, varim a tak a stejne nestiham. Obcas teda pracuju, ale moc tomu taky nedam. Mozna kdybych porad nesedela na netu, tak bych neco stihala ![]()
Uz se budi opicka, kdyby aspon nelilo, tak pujdem ven, ale v tomhle se mi teda nechce. Tak hezky zbytek vikendu!!!
Janičce přejme všechno nejlepší k svátečku!!! Ondrášek posílá pusinku!
a ještě kytičku ![]()