Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
609
21.5.08 10:18

Marti tak se mrkni tady: http://www.mimibazar.cz/…tografie.php jsou tam všechny tyhle bazénky co jsou na MMB ( ale ty ceny se hezky liší :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
21.5.08 10:29

Monco .. vsechno nejlepsi k svatku :-) :srdce: :srdce:

Martulko … ja teda tomu moc nerozumim, ani jsem nepatrala, ale myslim, ze jsou ruzne druhy pustu .. ;-) napr. konkretne ten, o kterem mluvi Hajar je pust pri ramadanu .. drzi se pres den, od vychodu slunce do zapadu .. kazdy rok se meni myslim podle mesice, neni to pokazde ve stejnou dobu ..

bazenky .. moc hezke .. ale ta striska nevim nevim ..my meli strisku tak napul, ale stejne nepouzili. lepsi je dat nad bazenek slunecnik, ten muzete polohovat a posouvat podle slunicka. strisku moc ne .. ;-)

a ten piratskej vypada moc fajn .. ale ony ty fotky trosku klamou .. chtela jsem koupit pro adu neco podobneho, ma to klouzacku a cetla jsem na to hodnoceni a to bylo uplne silene :?

holky .. prcek sice spi, ale ja se snazim davat dohromady veci a balit .. :? nejak jsem toho zase nashromazdila vic, nez jsem privezla :roll: budu se snazit nejak pres den jeste nakouknout .. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
21.5.08 10:35

Já musím jet prýýýýč, tak tu 700-nestihnu :(

Ale kdyby jste se náhodou rozkecaly, tak už dopředu píšu, jakože jsem na 700 a přeju všem zdravá, hodná, šikovná, hezky papající miminkááááá :lol:

My máme bazének se skluzavkou a balonky, je na něm medvídek Pů.
Je to tenhle:

http://www.arabelashop.cz/…to223934.jpg

Skluzavku má Ondrášek v pokojíčku a pěkně se o ní naučil klekat a zvedat se o schůdky, je hodně stabilní. A balonky miluje, ty hodní pořád po celým baráku :D bazének je zatím schovanej, v létě půjde za barák, už se těším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
21.5.08 11:02

Mončo nic se mi tam neukazuje ohledně bazénků.

Adys tak přeju hodně sil na pakování. A o tom pustu si ještě něco přečtu. I když já tomu u mě moc nedávám. U takhle jak se snažím jsem bez sladkostí mrtvolka. Ale je fakt jak už tadypsala myslím Lici nebo Péťa že po cvičení se cítí dobře tak to já mám taky.

Luci ten je krásný až nádherný. Naši mají takovou skluzavku a bazének taky na zahradě teda bazén větší né dětský, ale já jsem chtěla jen tak na doma na balkon. Domeček se nám doufám, teda brzy poštěstí, pořád ještě vyhlížíme. Dokonce jsem i svolila a až by byl hotový zateplený atd. tak bych se tam i nastěhovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
21.5.08 11:11

Marťulko tady je jeden co s nich byl nejlevnější (Jsem na MMB hledala bazen s hrazdičkou a našlo mi to 4): http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Luci ten je super ale to by mi doma neprošlo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
21.5.08 11:13

Ahoj,

Martulko - jak psala Adys my drzime pust v mesici ramadanu, protoze jsme muslimove. A tento pust ma svoje pravidla, jako od kdy do kdy, ceho se zdrzovat atd.
Jinak pustu je hodne, muzes mit pust v tom smyslu ze budes jist treba pul dne, den, nebo vice dni treba jen ovoce, nebo jen brambory, nebo zeleninu atd. nebo jen treba pit. Taky zalezi za jakym ucelem se chces postit - vycistit telo, nebo jen ulehcit travicimu systemu nebo zhubnout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
21.5.08 11:24

Tak už jen 6 příspěvků a máme 700 :! :! :!
Kdo to asi bude?? http://www.gifownik.pl/…xz/3d/18.gif /> Já néé.. http://www.gifownik.pl/…xxz/3d/9.gif Janča už začíná zlobit takže mizím..

Kouknu odpoledne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
21.5.08 11:24

Tak kdopak tu sedmistovku ulovi? :lol: Ja mela minulou sestistovku, tak klidne necham dalsim, jen prispeju k rychlejsimu pokoreni.
Mely jsme jit v 11 na KO, ale dite jak na potvoru spi… psala jsem pres Skype mudre a rikala, ze v poho, ze mame prijit az se vyspi :D
Tak cekam a cekam, uz spi skoro dve hodiny.. se nedivim, kdyz vstavala v sest a sla spat v devet. Opice :roll: . Leni - uz jsi prodala kolotoc? Jestli jo, tak si myslim, ze predcasne, mala prave objevila tlacitka, pridavani hlasitosti, takze jsem ji sundala ten vrsek a nechala jen ten panel a vydrzela s tim blbnout rano pul hodiny… No sice bylo pul sedmy, ale aspon jsem mohla podrimovat kdyz uz ne spat :lol:
Tak to vypada, ze je tam nejaky pohyb, jdu to omrknout a ozvu se az dojdem od doktorky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
21.5.08 11:32

Hanu- jojo už jsem ho pradala. S tlačítkama si Lukyn už hrál předtím :wink: Ale já mám zvyukových hraček doma víc, tak nám ani nechybí :wink:

Luci bazének opravdu super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
21.5.08 11:35

Teda holky, Vy jste se pěkně rozjely :lol:

My jsme včera měli jít také do poradny, ale přesunuli jsme to o týden, kvůli Dádovi nemoci. Už teď jsem zvědavá na jeho míry :lol:

Adys, to to uteklo a už se pomalu chystáte domů. Jak jste tady byli vůbec dlouho? A co Áďova alergie, už je to lepší? Snad se jí zbaví doma…

LUCI, máte pěkný bezének, to se Ondrášek pěkně vyřádí :lol:

My máme bazének ještě po Dádovi, budu muset zjistit, jestli je ještě funkční :lol:
 http://rodina.cz/…cn1328_1.jpg

Leni, tak snad už bude Áďa dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
21.5.08 11:43

Tak já to také nebudu, Honzík je vhůru a musím jít dodělat oběd. Dáda se na něj už těší :lol:

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
21.5.08 12:03

zuzi- hezká fotečka. :wink:

áďa jí polívku, tak uvidíme pak, ale vypadá normálně, ani nemá průjem. Tak snad mu jen něco nesedlo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
21.5.08 12:04

Krasne bazenky, skoda, ze me nenapadlo kouknout na MM, koupili jsme v OBI za 400 Kc. my mame takovy obycejny obdelnik. Ale vejde se tam 2 a i 3 deti, klidne i trochu starsi. Pak hodim fotku, az stahnu.
A jeste pozor, na nekterych bazenkach (a je jich hodne) pisou, ze se da naplnit vodou jen na 3 cm. to je dost malo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
21.5.08 12:04

ze by uz byla 700? :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
21.5.08 12:05

Huraaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! 700!!!