Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12947
21.5.08 08:48

MONČO…VŠENEEEEJ K SVÁTKU :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
21.5.08 08:53

Tak že by jsme dnes tu 700 udělaly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
21.5.08 08:56

Mončo vše nej nej nej k svátku a oslav to ..... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
21.5.08 08:57

To je zase počásí. Mě asi klepne. Míša teď spí na terase. Už třetí den jsme v „izolaci“, ať už neprší nebo mě klepne pepka :lol: :roll: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
21.5.08 09:00

Brokoličko,
taky máme tu pojišťovnu, tak to využiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
21.5.08 09:05

počasí holky docela vás chápu, že se vám nechce v tomhle počasí ven, ale u nás když není zbytí a Jakub je nevrlý tak vyrážíme i za deště. Občas je to sice boj s pláštěnkou, ale naposledy když jen trošku mrholilo a nechcalo hodně, tak jsem mu ani pláštěnku nedávala, zatáhla jsem mu boudičku a dala nánožník a bylo to, a byl mooooc spokojený, koukal jak jsme jezdily loužema a šíleně se tomu řehnil :P :P :P

Tak manža včera rozložil ty naše stávající postele, zbyly z nich jen takové železné zvedáky, nevím jak to popsat, zbytek rozštípal do popelnice. A dneska nám přivezou tu novou sedačku.

Po 7 letech jsme si opět vyzkoušeli hajání na mé staré postýlce, co jsem měla doma a vyspala jsem se prostě úžasně. :P :P :P

Moni taky vše nej k svátku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
21.5.08 09:21

Ahoj,
Holky děkuji :srdce: :srdce:

Katko_H díky, dívala jsem se na web Happy fota a v akci mají jenom ten rozměr 10×15 a já potřebuju 9×13 cm :wink:

Alino taky uvažuju že koupíme Janči malý bazén, ale P. pořád říká že to je zbytečný když máme normální bazén a na půdě ještě jeden po Miškovi. Ale líbí se mi tenhle podobný prý mají v Tescu za 400,–

Adys dodatečně přeji všechno nej k narozeninám :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :-) :-). A k té Janči - ona si ještě sama nesedá takže vypadnout nemůže, a přez ty tyčky u postýlky neproleze :wink: Jak jsi se ptala na ty filmy- zítra k blesku vychází Kvaska ( už mám domluveno s kamoškou co dělá v trafice že mi jí schová ) Já chci kupovat dvd Byl jednou jeden život - už vyšel 1 díl ale byl hned pryč- Darina dělá v trafice v Hyper. a jim nedorazily vůbec, ale našla jsem na netu že 5.6. vyjde reedice 1. dílu takže zítra se domlouvám s D. ať mi je hned odloží :wink:

Kůrku chleba jsem ještě Janči nedala. Dala jsem jí ty dětské sušenky od Hippu a teď mi mamka s Polska přivezla ty kukuřičné křupky. Dala jsem jí malé a ta po ní skočila, strčila do pusy a hodila takový ksichtík :lol: škoda že jsem měla vybitý foťák.. :cry: Ale už snědla 3 takže asi si na tu chuť zvykla :wink: ( jen kdyby z nich nebyl takový binec.. mněla je i ve vlasech :oops: :twisted:

Hračky Janči naštěstí stačí obyčejné chrastítka, kousátka atd. ale chci jí koupit toho pejska od FP. ( jak teď dostane od babiček peníze na jmeninky tak jí ho hned objednám :wink: ) Tady u nás není ani jedno hračkářství :twisted: :twisted:

Leni chudák Adámek, snad ho to brzo přejde :huban:

Počasí už mě opravdu s…e :twisted: A já vím proč je tak hnusně.. objednala jsem rolety do auta a slunečník ke golfkám, v pátek balíky přišli a od té doby chčije :roll: :roll:

Jdu se nasnídat, zatím pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
21.5.08 09:45

Mončo,
ten bazének se mi taky líbí, chválím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
21.5.08 09:50

Počasí opravdu hrůza, ale dneska zatím u nás neprší, ale vypadá, že každou chvilku bude :roll:

Bazének pěkný, ale já bych asi koupila, nějak se stříškou :wink: ALe taky ho nemáme, máme jeden pidi pidi. A pak druhý teda o dost větší, ten budem brát do Chorvatska. Tak se děti nejvíc zabaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
21.5.08 09:59

Leni co takhle tenhle??? :wink: ( jen škoda že není větší)
 http://img.mimibazar.cz/…13635608.jpg

A tohle je úplně boží:
http://img.mimibazar.cz/…13730623.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
21.5.08 10:01

Ahojky,
tak 700 se blíží to je super. Mončo vše nejlepší k svátku :dance: 

Byl jednou jeden život už jsme taky nesehnali ale je to super poučné a moc hezky zpracované.

Brokoličko musí to být náročné, ale holky jste šikulky a určitě se vám brzy povede se zbavit těch starostí. Taky na vás myslím. Přeju hodně štěstí. A za radu děkujem. Pojišťovnu sice mám VZP, ale za mrknutí nic nedám. A filmy já jsem taky na Arabelu jak blázen, dokázala bych na ní koukat pořád. Když si to pustíme tak to odříkávám dopředu. Jsem taky na ty starší přijdou mi smyslnější. Tyhle novinky některé jsou super např. snouborďáci, rafťáci a opravdu moc hezké Účastníci zájezdu to je prostě super, ale jinak mi přijde že jsou to trochu splácaniny.
Podle mě se snaží ukázat dnešní život a pokud tak debilně někdo žije jak ukazují v těch filmech tak to je mazec. Mi přidjou všichni mentálci.

Lenak snad z toho nebude nic velkého. Tak teď bude mít Aďa taky půst co? A hlavně ať to nechytne Lukyn.

Půst - holky vyjasněte mi co to je, já myslela že se nejí celý den a jen se hodně pije. A hlavně že se to drží tak 1 - 3 dny. Podlemě člověk musí umřít když nejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
21.5.08 10:04

Marťulko tady je odkaz na stránky vydavatele dvd a jsou tam i datumy kdy vyjdou další díly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
21.5.08 10:08

Mončo- ten druhý pirácký, je super :lol: :lol: :lol:

tendle má vyhlídlý kámoška http://www.aukro.cz/…hracka_.html

Já zatím objednala Adamovi plavky s UV a ještě sháním Lukymu.

Áďa zatím dobrý, tak snad to bude OK. a když bude den bez jídla, tak mu to neublíží :lol: :lol: , má zásoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
21.5.08 10:09

Mončo děkuju hden to dám do oblíbených. u nás je na filmy expert Bobeš.

Bazének jsem měla vyhlídlí v Jysku, ale než jsem se tam dostal tak už je neměli a ty samé prodávají na MMB a to o 100,– a dokonce i o 100% víc. Nojo prostě to nakoupí v kameňáku za akci a na MMB to pak prodávají dražší. No budu koukat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
21.5.08 10:12

Tak až teĎ se mi otevřel ten bazének cos sem dala na něj odkaz a to je ten z Jysku. A tam ho měli za 150,–. A původní cenu 199,–. Ale je moc krásnej. Adsi ho vemu tady.

Aha tak nevemu je vyprodanenej… :cry: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital