Poradna duly
Jana Čurdová
ADYS, K NAROZENINKÁM PŘEJEME VŠECHNO NEJLEPŠÍ, HODNÁ DÍTKA, MNOHO ZDRAVÍČKA, MILUJÍCÍHO MANŽELA A VŠE, CO SI PŘEJEŠ, AŤ SE TI VYPLNÍ!!!
![]()
Ahoj holky,
my máme mluvícího pejska FP i hrnec a různá šťachradla. Ale neoblíbenější hračkou posledních dní je plastový cedník a kolíčky na prádlo… ![]()
holky taky máme spousty fotek..ale říkám si album je album..to bude ukazovat i svým detem…a kdo ví za pár let zdali budou cd…kazety co byly za me..taky končí
Dekuju moc za prani!!!
tak .. to pocasi je opravdu na 2 veci …
.. jesteze jsme stihli aspon rano dojit do mesta pro posledni nakupy
. ale byla poradna zima ![]()
no a ted se mi to mladsi ditko vzbudilo a to starsi vytuhlo na gauci
… deda s nim chce jit jeste do bazenu, tak jsem na to zvedava.
jinak u nas taky vede spousta jinych veci, nez hracky .. oblibenou cinnosti je i postavit se u sklenenych dveri na terasu a olizovat sklo
. ale taky je dneska Marek protivka .. a byl i vcera … ![]()
jeste mi holky poradte … vzdycky si tady kupuju nejake nove ceske filmy na dvd … letos jsem to nejak nestihla, tak si rikam, ze bych jeste teoreticky mohla zitra neco ulovit .. mamka mi koupila Vratne lahve a ja si jeste dneska vzala Pribehy obycejneho silenstvi .. coz neni asi uplne nejnovejsi,ale ja to neznam …
tak doufam, ze to bude stat za to.
nemate jeste nejake dalsi tipy? diky!
ADYS, TAKÉ TI PŘEJEME VŠE NEJLEPŠÍ A HLAVNĚ HODNĚ ZDRAVÍČKA K NAROZENINÁM
![]()
LUCI , jestli chceš, večer si můžeme zahrát ten fotbal
Dnes nebudu mít manžela doma, tak na to budu mít klid. Ale až někdy po 20-té hodině. A nebo až po seriálech po 21 hodině
Písnu Ti ještě SZ
adys..já mám ráda spíš tystarší filmy..jako pelíšky…marečku podejte mi pero..konec vodníku v čechách…adela ješte nevečeřa..atd…pak pohádky…a nebo…filmy s tomášem holým..za trnkovým keřem..atd…ale kouknu ráda i na snoubordáky.....
ty nové české filmy se mi moc nelíbí…např..jak se krotí krokodýly..to sem byla těžce zklamaná
Adys,
také se ještě připojuji ke gratulaci
![]()
Filmy:
MEDVÍDEK
OBSLUHOVAL JSEM ANGLICKÉHO KRÁLE
KVASKA
GYMPL
JAK CHYTIT DOKTORA - to nevím jestli už vyšlo na DVD
Adys, pokud jsi to jeste nevidela, tak urcite si kup Stesti , vyborny film!
Pak od Viewegha, pokud ho mas rada , Roman pro zeny (opravdu povedeny), Ucastnici zajezdu (ten uz je trochu slabsi). Pak se mne libily Tajnosti .
Adys, pokud jsi to jeste nevidela, tak urcite si kup Stesti , vyborny film!
Pak od Viewegha, pokud ho mas rada , Roman pro zeny (opravdu povedeny), Ucastnici zajezdu (ten uz je trochu slabsi). Pak se mne libily Tajnosti .
Kraska v nesnazich http://www.csfd.cz/…v-nesnazich/?…
Adys tak ti můžu říct ohledně filmu Obsluhoval jsem angl. krále, jsme to viděli ale jelikož jsem nikdy Hrabala neměla moc v lásce tak nic moc…
Gympl to samé.......
Vratné láhve jsou úžasné… doporučuji. A jinak jsme v kině nebyli snad už rok, takže ani nevím co je nového..... ale Troška natočil nějakou novou pohádku a pak bych šla na Jakubiskovu Čachtickou paní, ale tu nedávali zatím ani v kině.....
Ahoj…
Adys…prejeme ti vse nej nej, hodne stesticka, zdravicka, pohody a splneni vsech prani…!!!
A ty filmy…me se libi Roman pro zeny, Kvaska, Stesti, Gympl…jsem nevidela
…ale jinak jsem z tech DVD jeste koupila snezenky a machri, at ziji duchove
, pan tau
, jak vytrhnout velrybe stolicku…a pak ty americky (ale ty si chtela novy, tak nic…)…
Dneska byla Annie total protivka. Takhle snad jeste nebyla…manzel, kdyz odchazel odpoledne do prace, tak se docela i tesil
.
A hracky…u nas maji uspech snad vsechny…at jde o obyc chrastitka, plysaky, hrajici od FP i kytka od Lamaze…
Fotky - mam jich plno v pocitaci, ale ty nej jsem nechala vyvolat a udelala album…je to hezky…sednout si a prohlizet si album..v pc me to tolik nebere.
Hanu..pust je dobra vec…ale nevim nevim, jak bych to zvladla..jakmile nejim skoro kazdy tri hodiny (jak mimino
), tak se mi dela spatne…ale verim, ze jde o zvyk jak pises.
Adys , ještě Ti můžu doporučit film VÁCLAV, nedávno jsem ho viděla a moc se mi líbil. A Trojan to zahrál skvěle ![]()
Jinak se také hlásíme do klubu mamánků, jakmile se vzdálím, tak je zle ![]()
Marťulko, Dáda už je dnes konečně dobrý, už i něco málo snědl ![]()
Moni, Janička krásně spinká ![]()
Album, chystám se něj už hodně dlouho, ale nějak nejsem schopná, se k tomu dokopat ![]()
Maruško, to je škoda, že si už nepamatuješ, co se Ti o mě zdálo, mě by to docela zajímalo
A co tchýně, už je to lepší?
Víc si nepamatuji, tak pa a hezký večer ![]()
Tak Kačenka už to zalomila.
Adys - filmy na ty máme čuch. Já jsem milovník těch co uváděla mám pocit že Péťa, spíše české. Obsluhoval jsem Ang. krále máme ale já jsem na něj koukala chvilku a usnula jsem fakt hovadina. Super jsou Román pro ženy , Snouborďáci , Gympl , Štěstí , celkem ujde Kráska v nesnázích , Vratné lahve jsou super, hlavně se líbili našim, protože oba dělají ve školství, a pak jak jsem psala, Marečku podejte mi pero a takové podobné tomu. A nejlepší jsou Ať žijí duchové
![]()
Luci toho pejska od FP bysme taky chtěli a moc, tak mám omrknuté aukce a nanejvejš koupíme v Globusu pleny Pampers za 3500,– a za bodíky dostaneme toho pejska. Pleny stejnak zužitkujeme. Ale je otázka jestli ho ještě budou mít a nebo jenom ten hrací stolek. No uvidíme co se nám poštěstí.
Jdu koukat na Velmi křehké vztahy ![]()
Dobrou noc!!!!
Jééé a Václov no jo Zuzi máš pravdu toho jsem viděla nedavno a fakt super!!!
A hlavně si nekupuj Rooming, Post coitum, Bolero. A ještě nějaké máme a to jsou fakt humusy. Ale Václav je fakt moc pěkný film.
A Jak se krotí krokodýli je taky moc krásný fil. Brečela jsem u toho jak želva. Jo a Kvaska je taky moc hezký.
Zuzi to jsem ráda že je Davídek už vpohodě. Tak a teď na sebe dávejte pozor a vyhýbejte se virům a všemu možnému.
Hanu půst to je fakt o vůli a když to takhle vydržíš tak to máš super pevnou vůli. To já jí mám hooooodně malinkatou, Fakt už se musím hodně naštvat.
Tak teď už fakt papa