Poradna duly
Jana Čurdová
Cholky to je ale hnune deprimujici počasí.
Maruško,ty mas taky koukam pekné sny.
Sem ostudna krkavčí matka ,snědla sem Natalce svačinku,uvařila sem ji mango z bananem ,ochutnala sem to ,a o furt sem nak ochutnavala až nic nezbylo ![]()
Ale hned pote co sem ji to snedla sem ji uvarila novy a moc ji to chutnalo
Natalka je taky poslední dobou mamánek,furt po mě leze.
A taky jsme udělali pokrok,zaciname si stoupat a zkoušet chodit kolem nabytku,ale zajimavý je ze furt nelezem,ona si na kolínka klekne,houpe se,sedne si ,ale proste nepoleze,sem zvedava co nam na to řeknou ve stredu na rehabce
A taky uz mame první modrinu na čelíčku,pokoušela se vstat a uklouzla na plovoučce a dala si chudak o ucho u šuplíku
Zuby furt žadný,my se jich snad nedočkáme. ![]()
adys píše: [a s tim chozenim kolem nabytku vs. nazor doktorky .. mno .. ja uz to tu rikala jednou, takze se budu opakovat. ale nejak to porad nechapu .. jednak proc by dr. mela mit namitky a jednak proc by mel Kuba blbe chodit …Marek uz taky chodi kolem nabytku a Adam taky chodil a nevidim v tom problem ani me to nijak neznepokojuje ..
a nikdy Ada nemel zadny problem
Taky to nechápu. A jak jsem už taky psala - už od dvou MUDr. (jedna je MUDr. ke které chodíme na rehabilitační cvičení a druhá je MUDr. ke které chodí kamarádka na Vojtovku) nezávisle na sobě vysvětlovaly, že naopak děti nejprve „musí“ začit chodit podle nábytku, resp. do strany, tak že se správně posilují svaly a i připravuje chodidlo na tu správnou chůzi v před.
Holky, uklidnily jste mne, že je více prcků „mamánků“
No, dneska stále nic moc, ale moje nálada už je lepší.
Adys - tak se drž, at se z té nálady taky brzy dostaneš. Já už taky začínám vážně uvažovat, že dáme Šímu na noc do jeho pokojíčku. Ale furt si říkám, že ten pokojík není vymalovaný a zařízený…no, to je asi jen moje výmluva. A myslím, že i Radek tomu „odsunu“ není zcela ještě nakloněn. No, nechám to uzrávat ještě v hlavě a asi to brzy udělám. Ještě jsem nikde od nikoho neslyšela, že odsun prcka z ložnice měla špatný dopad na dítě či rodiče.
Maruško - televize je u tchýně? No tak to máš důvod chodit tchýni navštěvovat
Promiň, jen si dělám blbou legraci
Byly jste s tou kamarádkou na té pláži, jak jsi psala? Jaké ted máte počasí?
Jo a taky jsem dnes zjistila, že Šíma už dosáhne rukama až na stůl (když si stoupne). Zjistila jsem to díky jogurtu, který tak na sebe vyklopil ![]()
Alunko - a neuvažuješ náhodou o změně MUDr? No, ale jestli ji klepne po Vaší návštěvě, tak to stejně tak budeš muset udělat, viď
![]()
PetoX … depky mam hlavne v noci a rano, kdyz jsem nevyspala .. dny jsou celkem ok. ![]()
ale letos se fakt tesim ‚domu‘, kde budeme na kluky 2 .. prave v noci .. na:,–(ila jsem Adamovi homeo na spani, tak snad to zabere ..uvidime. nebyl nikdy velkej spac, lepe receno, ma divoky sny a nocni mury, takze proto se budi. jinak by spal v pohode. ale sranda je, ze tady mluvi se sna cesky … ![]()
no a do svyho pokoje pujde Marek hlavne taky z toho duvodu, ze tam ma velkou postylku. u nas v loznici je nebo byl v takove mensi a ted uz bych se bala, ze by se z ni mohl nejak dostat … taky je zelezna, takze kdyz se prastil do hlavy, bylo to znat ![]()
Ahojte,
jsem K.O., Marianka usnula presne pred 13 minutama…
Cely den porad jen knuci… Mam toho vazne dost
Ale koukam, ze nalada je tu podobna
Moc by me zajimalo, co to melo znamenat, bezne chodi spat kolem osme a ted tohle
No nic, asi to nevite ze? ![]()
Luci - pust - nejhorsi jsou prvni tri dny, telo te zkousi, stridave omdlivas a mas srdecni arytmii apod., ale kdyz se ty tri dny prekonaji, tak pak najednou zjistis, ze jist neni vubec potreba
Ja se teda citila naprosto skvele, klidne bych vydrzela mesic a ne jen tech deset dni, ale zrovna jak na potvoru jsem jela do Bruselu na pohovor a nemela bych co na sebe… sice to nebylo hlavnim cilem, ale shodila jsem 4 kila.
Vic si nepamatuju… Dobrou!
Peto, byly jsme na plazi…ale chvili, protoze holky byly protivky a pak uz jela kamaradka dom, protoze to ma od nas tak hodku a pul…A jinak je tu vedro…je tu porad teplo, ale fouka vitr.. coz je prijemny, ale kdyz pak sedime nekde ve stinu, tak je chladno. Dneska teda bylo teploucko hned od rana a bez vetru. Jak jste na tom s tou dovolenou?
Ahojky tak konečně nám doazila klokanka, máme tu jako Hanu. Je krásná světle zelená se slonem. Kačka v ní byla jak v sedmém nebi.
Hanu prosím tě kde najdu diskusi o tom půstu??, děkuju předem.
Chudáčku Adys tak nakonec budeš ráda až budeš doma, ale uvidíš že příští rok to bude super.
Zuzi tak jak je Dádoví??? Doufám, že už nezvrací.
Amísku zapomněla jsem reagovat na tvůj sen. Já mám sny snad každou noc a taky siper splácaniny. Dost často mluvím ze spaní
. Tak doufám, že se v něčem neprokecnu
…né dělám si srandu
.
Maruško já ti to teplo a pláž tak závidím
Škoda že si holky nepadli do oka, ale to se zlepší uvidíš. Možná by to chtělo najít pro Ený nějakého chlapáka
![]()
Katko jojo vyfotím ti. A ještě přemýšlím o tom mluvícím pejskovi taky od Fisher Pricu. Počítá, zpívá, a říká části těla. Je krásný. Ale je to taky pěkná pálka. Ale líbí se mi že je plyšový a takový tvárnější…myslím, že si sním víc vyhraje.
Přeji krásnou dobrou noc.....
Ahojky,
stěží jsem něco dočetla, reagovat na vše teda bohužel nestihnu.
Adys - já Ti půjčím Zlobra na noc, nechceš????????
Usíná v 10, za hodiku je vyspalej a do rána tak minimálně 4 - 5* kojo. Ale být na kluky sama je určitě záhul, jak já se vždycky těším až přijede manža z práce nebo Mates ze školy.
Alunko - teda zážitek s ukradenejma fotkama, brrrrrrrrrr. Jsem se rozhodovala, jestli udělám album ne webu, tak mám jasno. Už jsou stažený od toho chlápka??????????????
Srázek někde tady - určitě bych ráda dojela, jen teď nemám minimálně 14 dní auto. Půjčila jsem ho mamce, jsou všichni důchodci na chaloupce. Jak měla 20 let služební, tak si ještě nevybrala a nekoupila svoje.
Mar´tulko - jakou klokanku máte s Hanu? Zlobroj se v šátku už nelíbí, tak že bych prubla něco jiného.
Jinak u Zlobříka nastává změna. Nechce už konečně spát po 2 hodinách, ale vydrží si hrát i 3 hodky, včera večr než šel spát, tak byl vzhuru od 4 do 9 a stejně to teda na kvalitu spánku nemělo vliv. Začíná se taky chystat lezení. Teď cca týden se staví na špičky nohou a vzepře na ruce, teď začíná strkat kolínka pod sebe. Takže tak 14 dní a bude doma rachot.
Letím, už kňučí. ![]()
Ahojky,
Včera bylo teda pěkně hnusně. Dneska je zatím tady sluníčko, ale myslím, že brzy nebude podle předpovědi.
Amisku- dobrý sen, jsi mě pobavila
A maminka přeci musí nejdřív ochutnat, co dítěte uvaří a pak mu to už dát
![]()
Hanu- teda půst, nic pro mě. Moje pevná vůle by skončila po půl dni
![]()
Holky, já jsem to od Alunky pochopila tak, že ne že by ji doktorky vynadala za to, že chodí kolem nábytku, ale za to, že vůbec už chodí. Že na chození je ještě podle tabulek čas. NEvím.
Třeba jsem jen blbě četla, a teď se mi tam nechce vracet ![]()
Adys- kdy vůbec letíte zase domů??
Maruško- tu počasí závidím, hned bych si tu pláž nechala líbit ![]()
tak hezký den.
Martulko - dekuju!
Leni .. letime ted ve ctvrtek … no nevim nevim … porad ty zpravy o CSA .. ![]()
AHOJKY
ADYS.......VŠE NEJ NEJNEJ K NAROZENINÁM ![]()
ALUNKO..KATKO-H:…my už na bříšku nehajáme..už si sama určuje polohy..spí na jednom boku, na druhém,dokonce i na zádech..a pořád cestuje v té postýlce..takže nespí ani pod peřinou
chození kolem nábytku:míša chodí kolem nábytku..a hodnedo jedné strany…už nesmím nechat nic na stole..a nikde kam došáhne…vše…vezme..ochutná..atd
monaP. alunka…jo jo..fotky už tam nejsou..ani se tam nepřihlásil
Hanu:--to víš že když poznám nekde „naše…deti“…budu opet hlásit ![]()
včera sem dělala..míše fotoalbum..(koupila sem na ty ružky…které mimochodem nedrží)..a docela pakárna..delat to po 8 měs…tak příšte…začnu hned ![]()
no tak dnes to vypadá..že se to počasí umoudří…tak páá.a pěkný den všem
Lenko .. jj .. chozeni jako takovy .. tak jsem to taky pochopila .. ale uz slysim dr. .. ‚maminko, on jeste nemuze chodit, podle tabulek je na to malinkej‘ .. a jak zabranim diteti, ktere prirozenym vyvojem zacina chodit .. to teda nevim… nosit ho nebudu a milionkrat ho ze stoje davat dolu taky ne .. ![]()
ja jsem jenom narazela na to, ze nejdriv Kubu poslou na rehabku kvuli necemu, tim se ale urychli jeste neco jineho a za to pak dostanou vynadano ? nejak mi to proste hlava nebere .. prijde mi to trosku jako Kocourkov .. ale to jsem ja ![]()
Katko tady je to hrací nářadí. Mě to spíš ale přijde jak první hrací automat pro malé gemblery
…
Adys..taky míšu nenosím..auž kolem ní ani neběhám..párkrát sem jí nechala..at si natluče..a už se naučila..jak dolu…a ani já jí bránit v tom že šlape kolem nábytku nebudu…já sama..prej chodila už v 9 mes…tak je to šikulka po mámě ![]()
Martulko…pěkný…ale víc me teda zaujalo..to krásný..puzzle..s mikim
.........taky bych kupovala náký nový hračky..ale míšuto nák nebaví..ted dostala balonek..včelku máju..ten se jí líbí…a nejvíce se jí líbí..pet láhve,káble, a papíry ![]()