Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6337
19.5.08 11:11

Peťox, máš teda tenhle týden našláplej, ale zvládneš to :D , co bysme si bez tebe počly :lol:
A Ondrášek je teď taky mamánek jako blázen, takže se přidávám do klubu.
Jí teda hezky, až na to, že obden se u oběda strašně tlemí a vyplazuje jídlo na jazyku a prohlíží si ho, pak dostane záchvat smíchu a z pusinky mu to vypadá…, je to náš Nini :lol:

Adys, Zuzi, tak se těším na hru :wink: a ne, že mi dáte na prdel, jsem začátečník.

Alunko, na té fotce vám to opravdu sluší.

Zuzi, tak snad se ti děti z nemocí už dostanou a zase bude fajn!

Hanu, četla jsem v jedné diskuzi, jak jsi psala o tech půstech 8O čučela jsem jak vidle, to fakt vydržíš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
19.5.08 11:35

LUCI tak jsem si ten slovní fotbal zkusila zahrát a byl to boj :lol: :lol: zvlášť když po mně Janča skákala, kradla mi myš a škubala vlasy a lezla pod tričko :lol: :lol: :lol: :roll: . Jsem to vydržela 2 hry a pak jsem to zabalila :wink: .
Já jsem zase jako těhu hrávala on-line hry tady Hlavně karty :wink:

Peťo tak to budeš mít akční týden :wink:

U nás chčije a chčije.. a Janička se doma pěkně nudí.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
19.5.08 13:03

Holky díky, fotka je z Hostivaře a táta to tam nastavil na samospošť někam na pařez, jak tu někdo psal. Sorry ale já si vás stále nepamatuju podle jmen… jsem hrozná. A to jsem s tím nikdy neměla problémy, to až po těhu…

No Jakuba jsem tedka přebalovala a pokadil se - nebyly bobky, a jak sebou házel, tak mi tu plínu plesknul tím eee.. na podlahu takže jsem musela vytírat........... děs..

Jinak se také přidáváme do klubu maminek..........tátu snese večer a mě by přes den samou láskou zakousnul…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
19.5.08 13:35

Hanu,
taky jsem si četla ten půst. Kdysi dávno jsem si dělávala hodně odlehčené pátky. Ale to už je hooodně dávno. Člověk to vydrží, ale musí být hodně pevná vůle, což já momentálně vůbec nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
19.5.08 13:37

Peti,
taky jsme mamánci. Jak kdy, někdy se to dá, ale z toho jsem s ní celý den a pořád musím povídat, zpívat, hrát si, dělat „voloviny“. Teď se ráda sápe po mých nohách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
19.5.08 13:45

ahojky

i my jme mamánci

Luci hraju..ráno nebo večer..aler né vždy..přezdívku mám jako na seznamu..lea12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
19.5.08 13:46

Zdravím všechny,

tak to je dobře Zuzi že je Honzík z toho venku a Dáda to taky určitě brzy vyžene. Přece jen je Dáda větší a dokáže si říct. Tak přeju hodně zdravíčka :)

Alunko fotka je moc hezká a docela bych řekla že je Kubík na tebe podobný. Jsi taková roztomilá v obličeji. :wink:

U nás je to na palici, jak je hnusně a leje tak je to na h…o :evil:
Kačka má období kdy se pořád jen chce muchlovat, jak jí něco nejde tak řve a chvilku bylo období kdy jsem musela uspávat drncáním a zpíváním. To mě fakt vytáčelo. Stále neleze, ale když jí dám na kolínka tak se drží zuby nehty. Začala opět slintat tak možná bude třetí zoubek. Ale zatím jsm nic neobjevila. Začíná se jí líbit hodně na bříšku a tak se mi i v postýlce přetáčí a chce na něm spát, ale neví jak dát hlavu tak usne zabořená čumáčkem do matrace :roll: tak jí chodím přetáčet. Přidávám se do klubu :wink: .

Ve čtvrtek jdeme k doktorce tak pak až budu mít čas vložím míry.
Tak se mějte hezky a opatrujte sebe i prcky :wink: :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
19.5.08 13:53

Katko na nohy se mi taky sápe a pořád mi je oslintává…takže se mám na co těšit až bude mít zuby i nahoře to bude rafanců…ale jsem zvyklá, pořád mi rve vlasy a škrábe…taky jsem pořád na zemi a hrajeme si…koupili jsme jí hrací nářadí od Fisher Pricu…počítá to, zpívá to, mluví to, a nejvíc se jí líbí zpívání, to pak dělám na konci paci paci…tak Bobeš mi dorazil s masem tak jdu dělat svíčkovou…než se vzbudí příšerka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
19.5.08 14:00

Adys já vím, že je Jakub docela „tlusťoch“ tak zas takové obavy z toho ,že zhubne nemám, jsem to myslela ze srandy… všichni když kouknou do kočáru tak povídají jaký je pěkný a jak je dobře živený :twisted: :twisted: :twisted:

Amísek s tím snem jsi mě docela pobavila, mě se občas o vás také zdá, ale pak si ráno pamatuju jen takové útržky........

Marťulko Kuba taky chrní s nosem zabořeným do matrace a když ho chodím otáčet tak se za 5 vteřin otočí zpátky, tak ho nechávám v té poloze, jak usnul, max. ho přikreju dekou, aby mu nebyla zima, taky se mi občas stane, že se vzbudí když je mu zima. Tedka chrní zachumlaný pod dekou skoro celý - to má po tátovi, ten jakmile mu kouká kousek nohy nebo ruky, tak se taky budí...... že na něj prý táhne.

Ve středu jdeme na KO v 8.M tak pak napíšu postřehy naší MUDry. až jí řeknu, že Jakub chodí kolem nábytku a docela rychle, tak jí asi šlehne…

Jen musíme víc cvičit ty nohy, protože by mohl špatně chodit, a z toho mám docela strach. Ikdyž on je pěkně vyčůranej ten klučík, když se mu chce tak se krásně postaví, tak jak mi to ukazovali na rehabce a když ne tak dělá ty svoje kravinky…

Chtěla jsem stáhnout z foťáku fotky, a zase mi klekly baterky, je asi už budu muset vyhodit a koupit nový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
19.5.08 14:19

http://img.fotoalba.centrum.cz/…643263_4.jpg /> a tady posílám jednu fotku,jak zápasíme s Jakubem při krmení v židličce, tak tedka je zavázaný na normální židli ale stejně se mu to nelíbí…

http://img.fotoalba.centrum.cz/…583168_4.jpg a tahle je pro Marťulku, toto je nejoblíbenější Jakubova poloha při hajání. A podle data je to už od konce šestinedělí :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
19.5.08 14:29

Alunko,
taky tak spíme. Někdy má tu prdelku hooodně vysoko. To nechápu, že se to tak těm prckům líbí.

Marti,
vlož fotečku toho nářadí. Také mám chuť Míše něco nového koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
19.5.08 15:18

Amisku .. :lol: :lol: :lol: :lol: :potlesk: jsi me teda pobavila .. to vis, my americani mame ruzne zpusoby :-)

Zuzi .. tak doufam, ze budete zase brzo zdravi. tyhle virozy ted radi .. u nas to mel bracha a obe deti, ale trvalo jim to jen jeden den .. nastesti nas se to nechytlo .. :-)

KatkoH, Alunko .. Marek taky tak spi .. zadek nahoru .. i Ada tak spaval a nekdy jeste i ted ;-)

Alunko .. na fotce vam to fakt slusi .. ale rekla bych, ze Kuba je podobnej spis tatovi ;-)

a s tim chozenim kolem nabytku vs. nazor doktorky .. mno .. ja uz to tu rikala jednou, takze se budu opakovat. ale nejak to porad nechapu .. jednak proc by dr. mela mit namitky a jednak proc by mel Kuba blbe chodit … :nevim: Marek uz taky chodi kolem nabytku a Adam taky chodil a nevidim v tom problem ani me to nijak neznepokojuje .. :wink: a nikdy Ada nemel zadny problem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
19.5.08 15:35

jo .. Amisku .. ta vyrazka .. no Ada ji jeste trosku ma, ale uz si nestezuje, ze by ho to svedilo a prijde mi, ze po obliceji a na rukou mu to trosku zmizlo … tak snad to fakt bylo ze slunicka a ze to bude ok. zato to smrkani a kejchani ho trapi porad. i kdyz ted, jak zaprselo, je to trosku lepsi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
19.5.08 15:40

PetoX .. tak takovyhle depkoizni stavy (s bez hacku ;-) ) mam ted poslednich par tydnu :-) . vubec si to tady neuzivam, ale ne proto, ze by Marek byl mamanek, z toho se vylecil a na nasich jen visi … :lol: .. ale proto, ze jsem nevyspala a kluci se v noci budi. :? uz jsem se vcera v noci nastvala a pote, co jsem vstavala k markovi asi 3× behem 30min, tak jsem ho vysoupla do pokoje vedle ;-) a rekla bych, ze spal trosku lip .. no vzbudil se 2× po 3 hodinach, coz pro me byl uspech :-)
takze az se vratime, tak jde na 100% do sveho pokoje ;-)

nic si z toho nedelej .. je to vsechno jen prechodne a zase se to zlepsi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
19.5.08 16:41

Ahojky…
taky bych rekla, ze na chozeni kolem nabytku neni nic spatneho…naopak dr. na neurologii mi jednou rikal takovy „postup vyvoje“ co by melo dite delat a kdy… a bylo tam i chozeni kolem nabytku a teprve pak se pusti a zacne chodit uplne sam bez pridrzovani se.
Amisku, super sen :lol: :lol: :lol: .....Ja mela taky v noci nic moc sny…prvni, ze moje mama byla tehotna :roll: a prisly na ni porodni bolesti…a druhy.......ze jsem stala na balkone a sousedka dala svoje miminko na na jejich balkon pod nami a odesla..a to miminko se zacalo sapat k nam nahoru.....mela jsem hrozny strach , ze spadne (z osmyho patra)…nakonec kdyz teda se dosplhal k nam, tak jsem ho vzala a odnesla k ty sousedce, ktera mezitim stala na jejich balkone a strasne brecela, ze ji maly spadl dolu..... :roll: …jednou se mi zdalo i o Zuzi, ale to uz si tolik nepamatuju…
Jinak jak tu byla ta kamaradka s malou…tak se z holek nestaly kamaradky… :lol: ..Annie jeci jak o zavod, to rozplakavalo Sofinku…a kdyz zacala Sofca plakat, zacala i Annie…takze nedelaly cely odpoledne, nez ze jely duo.....
Annie ma dalsi zub :P
Luci, tak to nehraju…ale podivam se…obcas se vecer nudim, protoze manzel odvezl televizi tchyni :evil: .....
Jeste jsem neco chtela napsat..........hm, snad si vzpomenu pozdeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí