Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12947
20.5.08 08:17

lenak…připrav se na start…700 stovka..se ti blíží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
20.5.08 08:26

Petruš ty puzzlíky jsem koupila přes MMB…

Klokanaka - tu máme WOMAR. Je moc hezká a jsem s ní spokojená…tak přes MMB :wink: …

dneska to počasí vypadá nadějně tak snad to bude fajn…

Přeji hezký den všem!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
20.5.08 08:42

Ahoj,
tak Janička spí takhle:

se vždycky leknu jak se v noci vzbudím a nademnou visí noha :roll: . Zkoušeli jsme jí vždycky otočit zpátky- to se hned vzbudí, když jsem jí tam dala mantinely tak zase řve protože na nás nevidí… :lol: :lol:

Marti to puzzle je super :wink:

Maruško gratuluji k dalšímu zoubku - my jsme pořád bezzubí a s tou televizí.. :roll: :roll: Pláž a počasí ti závidím :wink:

Amisku super sen, a vůbec nejsi krkavčí matka .. musíš přece ochutnat co Natálce dáváš :lol: :lol:

Hanu prosím napiš ten odkaz na tu diskuzi :wink: si to nedovedu představit 10 dní nejíst :oops: . Já jsem teď zhubla 4 kg za 2 dny ( měla jsem nějakou střevní chřipku) ale jak mi už bylo dobře a začla jsem jíst normálně tak jsem je hned měla zpátky :twisted:

Alunko s těma fotkama to je mazec.. Bych ho hnala.. Začínám uvažovat že si všechny fotky na webu zahesluju.. Nejraději bych je všechny vymazala ale zase mám příbuzné po celé Čr tak je to pro mně nejjednodužší ( nechce se mi je pořád rozesílat e- mailem).

Petro.L já taky ještě nemám žádné album s fotkama.. Janča má asi 300 fotek ale jsou všechny v pc a už mám hrůzu s té pálky co budu platit za vyvolání :oops: :oops: :oops: ( asi počkám až bude mít Happy Foto nějakou akci :wink: )

A víc nestihnu Janička zase řve ( už tu asi sedím na její vkus dlouho :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
20.5.08 08:59
adys píše:
Lenko .. jj .. chozeni jako takovy .. tak jsem to taky pochopila .. ale uz slysim dr. .. ‚maminko, on jeste nemuze chodit, podle tabulek je na to malinkej‘ .. a jak zabranim diteti, ktere prirozenym vyvojem zacina chodit .. to teda nevim… nosit ho nebudu a milionkrat ho ze stoje davat dolu taky ne .. ;-)
ja jsem jenom narazela na to, ze nejdriv Kubu poslou na rehabku kvuli necemu, tim se ale urychli jeste neco jineho a za to pak dostanou vynadano ? nejak mi to proste hlava nebere .. prijde mi to trosku jako Kocourkov .. ale to jsem ja ;-)

Adys - to mi taky hlava nebere. Moje kamarádka zažila něco podobného - v 3M ji poslali na vojtovku a malý začal v 6M stoupat, tak ji buzerovali, že tomu musí zabránit, že ho musí zpomalit...... No fakt hrůza. Já osobně si myslím, že se to dneska až příliš sleduje a vůbec se nespoléhá na „přírodu“ :cry: No, nebudu se rozčilovat, škodí to pleti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
20.5.08 09:29

Dobré ránko,

Leni - no já si říkala, že se nám nějak dlouho neozýváš :lol: Jo a s tou pevnou vůlí u půstu, bych na tom byla stejně jako ty :oops:

Adys - také přeji vše nejlepší k narozeninám :srdce: A vy už se vracíte?? No to to uteklo. A jaké zprávy o ČSA máš na mysli? Já ted nic nezaregistrovala.

Peťo z L. - Šímu taky hračky moc neberou. Zrovna v neděli jsme mu koupili míček a první autíčko (z takového měkkého materiálu), ale on má radši kelímky a věci z kuchyně :roll:

Mončo - spící Janička je super :D

Sny - ted spím nějak tvrdě a vůbec si žádné nepamatuji. Skoro ani nevím, když Radek ráno odchází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
20.5.08 09:29

Peti z L.,
já přávě přemýšlím, že bych Michalce koupila novou hračku. Ale co se mi líbí tak stojí dost kačáků. Jak psala Marťulka třeba ten pejsek. U nás vede mačkání papírů, bouchání vařečkou o poklice, s hračkama si moc nehraje, spíš je tak vyndávat z krabice prohlídnout a hned to zahodit k tomu dolézt a zase odhodit a tak dokolečka, pak si kutálí balónek nebo PET lahvu a nebo se houpáme na houpačce a nebo čteme. Tak mám strach, že stejně by to moc velký efekt nemělo.

Ještě k tomu kousání, okusování. Včera jsem umývala pěnové puzzle a našla jsem u jednoho kus odštípnutý. Kam to zmizelo teda nevím, že by Michalce v bříšku :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
20.5.08 09:31

Mončo,
na e-mail mi došlo, že Happy foto má akci 10×15 ze 1,95,– a kdyby jsi jich měla velké množství, tak by jsi měla to poštovné zdarma. Ale nevím kolik fotek by jsi musela objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
20.5.08 09:57

Mončo to bych tedataky koukala. Janičká má fakt super polohu. A ty puzzlíky jsou moc hezké, ale jak je Kačka škrábe nehtíkama tak se trochu olupuje ta barva. A původně jsem chtěla medvídka pú, ale pani jsem to špatně napsala a přišlo mi tohle. No co moje chyba tak jsem to nechala a jsem taky spokojená.

Adys to není možné že už budeš odjíždět, vždyť jsi nedavno přiletěla. Ale zase se určitě těšíš, na manžu a na svoje prostředí, přeju aby se kluci zase rychle zaklimatizovali a spinkali hezky doma, a také samozřejmě příjemnou a bezproblémovou cestu.

Kačko hlavně si na to dávej bacha. Tenkrát jsme je chtěli koupit synovci když byl malinkej a prodavač nám řekl že to nedoporučuje a že nekteré stahují, protože kousek může dítě sníst a jak s namočí tak se nafouknou a může se prcek udusit…ale samozřejmě nechci strašit…ale tobychom nemohli kupovat nic…ale jak vidím, že to loupe tak jí sleduju…

Hračky u nás teda pokud není poblíž telefon, ovladač a různé takové věci které naše příšerka miluje tak si s hračkama vyhraje, ale jak najde něco podobného tak je konec. Ty hračky jsou fakt příšerně drahé. Máme doma tu želvu a slona od FP, ale to jsme podědili vlastně jako všechny hračky co Kačka má. Tak jsme taky chtěli koupit něco mi. A vše schováme pro druhé a možná třetí a pak to prodáme. Přece jen je výhoda že existuje MMB… :wink: :) Jinak letáky ty prostě vedou na plné čáře :roll: :lol: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
20.5.08 10:32

Lenak,Adys s tím chozením jste to pochopily dobře. Mám stejný názor jako ty Adys, nejdříve nás pošlou na rehabku, abysme pásli koně, a pak jsou z toho celý na větvi, že už jsme tak dopředu a nejsme podle tabulek. Ale když Jakuba pozoruju, tak se mi nezdá, že by ty nohy zas až tak vtáčel, doma se chová úplně jinak než u MUDrů...... je to vidět spíš když leze po 4. Ale to je snad normální, ne?

Jinak mě to chytlo asi po tom, co jsme byli včera zase cvičit, ale mám kamarádku a ta má druhé mimi a taky dělají to co mi akorát ještě nelezou a je jim 9M, no tak jsme prostě rychlíci. Už to nebudu řešit. Pokusínm se ještě chvíli cvičit, pokud mi to síli dovolí a pak konec…

Je to divné dneska už spinká 1,5hod. Holky asi nám rostou všechny zuby najednou, přijde mi, že kdyby se mu vešla celá pěst do pusy a pokrylo by to dásně nahoře i dole, tak bude nejspokojenější…

vážně je protivný, ani nošení ho nebaví, prostě nic… no tak snad to přečkáme…

Fotky už jsem to psala, že už tam nejsou… jsem ráda, album už mám zaheslované…

:twisted:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
20.5.08 10:39

Holky už to nebudu rozmazávat to naše chození, prostě to hodím za hlavu a je to…

A co se týče fotek tak Jakub bude mít v pátek 8M a mi máme snad tisícovku fotek… vypalujeme na DVD, a jen některé pěkné vyvoláváme, tedka až dostanu výplatu tak se na to také chystám, jen to posíláme do Droxi drogerie, a jezdíme si je vyzvedávat na nějakou jejich provozovnu, je jednou jakou… a Kuba album už má jen tam jsou fotky z roku 2007 do listopadu… takže jsme také ve skluzu…

Půst bych potřebovala taky, ale prostě jíst se musí............ :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
20.5.08 11:35

Ahojky, jak se tady bavite o fotkach, tak sjem koukla, kolik je maji holky…a je to neco kolem 4000 :oops: ty jo, jsem asi fotici maniak.

Rehabka . Take jsme cvicily Vojtu, a pamatuji za jednou rekl, ze Anika del a neco, co je v tabulkach az o mesic-mesic a pul dal. A vubec nevynadal, rekl, ze je sikulka.

Adys, vse nej k narozkam! Tak ty uz odlitas? Fakt to uteklo.

Koupili jsme maly bazen na chaloupku a hrozne se holkam libi v nem se hrat. Schvalne adaji na zada z drepu a rehtaji se. Jen se bojime aby se to nenauci a pak nehazely zada na podlahu.

Chtela jsem spoustu toho napsat, ale uz me volaji holky, ach-jo.

Pa.
A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
20.5.08 13:54

PetoX .. CSA ted museli vratit jedno ero prave na trase PRG JFK a v sobotu z JFK museli mit mezipristani v Bostonu .. pry technicke problemy, ktere se nepotvrdily .. no nevim .. doufam, ze si smulu uz vybrali ..

Monco .. Janci pekne spinka :lol: .. a nebojis se, ze ti vypadne ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
20.5.08 14:01

Ahojte,

teda kdo jste to psal, ze pocasi vypada dobre??? Tady od rana leje a leje… :evil:
Brokolicko - tak co ocicko, uz je to skoro tyden co jste meli jit na proplachovani, vzdycky se zapomenu zeptat, jestli to pomohlo? A mate jeste tu decku, to jsem taky nezaregistrovala, nebo tam teprve jdete?
Katko_H - to znakovani, jeste me napadlo, tak prijedte a ja vam neco ukazu, co vy na to? Budete to mit zadarmo :wink: (teda jen za benzin sem)… Jestli trefis do OBI, tak ja bydlim 5 minut od tama nahoru do kopce.
Amisku, Marusko - to jsou teda sny… Ja mela driv taky hodne snu, pamatovala jsem si je, ale snad od porodu sny nejak nemam.. nebo si je nepamatuju. Ale taky prerusovane spani dela svoje, ze.
PetroX - teda to mate narocny tyden! A to jsem si rikala, ze jak ho nemame narocny my - vcera cviceni, auto do servisu, dneska nic, zitra doktorka, stavit se v praci, nakup jidelni zidlicky (teda vazne netusim, kam ji v nasi kuchyni o rozmerech 3×3,5 metru a kde uz je - postel, stul, 2 zidle, linka, lednicka, mycka, pracka a skrin - dame, ale bez ni bych asi brzy zesedivela), ctvrtek - kocarkovani s holkama ze cviceni, patek plavani…
Martulko, Moni - ta diskuze se vubec netykala pustu, byla to diskuze o priprave pred porodem… Vic nez sem jsem toho tam nepsala :wink: Ale rozhodne muzu pust doporucit, pokud vydrzite ty tri dny (teda s ditetem nevim nevim,jak to zvladnu), tak to potom stoji za to!!! Nejen kvuli hubnuti, ale hlavne ze zdravotniho hlediska. A Alunko - jist se opravdu nemusi ;-) - jidlo je hlavne pro zabavu - zkus a uvidis! Adys - i ja preju k tvym narozeninam vsechno co si prejes!!!!!!!!! Alunko - o tom chozeni si myslim to samy, a hlavne ze to tak napred neni, podivej, co deti jen od nas tu uz chodi podel nabytku, to by nam potom musely mudry nadavat vsem… Jestli je Kuba protivnej kvuli zubum, zkus mu dat do ruky mrkev, Marianka vcera vydrzela HODINU neknourat a ozuzlavat ji. Fotky - no nemam jich 4000 jako Alina, ale na to, ze mam jen jedno dite, tak 2800 je taky slusny ne? :lol:
Moni - Janicka vazne hezky spi :lol: :lol:

Zdravim ostatni nejmenovane!!! A hezky den, pokud mozno… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
20.5.08 14:15

Mrkev..........ta mě nenapadla, dneska jsem to už nevydržela a když jsem vařila, tak Jakub dostal kůrku od chleba, měla jsem tu asi 4 dny starý dost tvrdý, ale během 10vteřin ho ožužlal tak, že jsem zase musela lovit z krku 8O 8O

Zase chrní, no nevím jestli zase tak dlouho, v noci se budil jen na mlíko, tak to je dobrý. Zítra mám na MUDru dotazů, jen nesmím zase na nic zapomenout. :P :P :P

A zítra nám konečně přivezou tu sedačku, jak já se těším na to měkoučké spinkání. Peru povlečení, tak abychom to měli všechno voňavoučké. Jen doufám, že to vytočí ve dveřích :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
20.5.08 14:28

No kurku chleba mi prave taky behem chvile sezrala :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie