Poradna duly
Jana Čurdová
KAtko jojo znám, jedla jsem jí a dokonce mi chutnala..ale jak jsem jí jedla dlouho tak se mi tak zhnusila že raddši budu denně cvičit..a já vím že jak jsem se do toho cvíča pustila tak mě to prostě baví, ale musím poctivě každý den…jak vynechám tak jsem líná jak veš…a moooc děkuju za radu…
Brokoličko vždyť to říkám hvězdička a ještě ke všemu jak psala Katka výstavní…jé krásně opálená…určitě vám pomáhá zahradničit že???
Marťulko ona nás od zahradničení žene,chce nás mít jen pro sebe
Znáš to!
No to je fakt, Káťa je najedená přebalená prostě jí nic nechybí a stejnak jak si jen odskočím na záchod tak šup a volá…
Dneska mi přišel zase z knižního klubu balíček knížek madvídka Pú…nevím jestli jste taky některá členem…jsou tam krásné obrázky a já až dokoupím barvy a bude víc času tak zase udělám pár nových na sklo…přemejšlela jsem že bych i na zeĎ něco namalovala, ajko tady někdo dával fotky…ale to už opravdu budu muset mít hlídání…
Tak ještěže jsem si tu 700 stránku napsala, než sem odjela, fakt bych to propásla…
Chválím všechny fotečky, co jste sem holky daly…, moc hezké!
Jo, na té skluzavce zatím řádí sousedovic Vojtíšek, má rok a půl a je to drak.
Tukožroutskou polévku jsem taky jednou zkoušela, ale mě teda vůbec nechutnala, ani trochu.
Holky nevite nahodou kolik v Tesco stoji takove ty balonky do bazenku ci jen tak na hrani? Je jich asi 100 ks.
A jeste kdo je tady hlavni pres akce. Nechysta se akce na Tesco-pleny? Uz nam pomalu dochazi zasoby.
Diky
Alino- včera jsem byla v Tescu a měli je tam za 209,– ale nevím, jestli to včera nekončilo ![]()
Luci- a jak jde hubnutí? Pořád cvičíš??
holky, vy jste všechny taaaak akční s tím hubnutím
![]()
Taky bych se měla inspirovat
před létem. Tak jsem si našla dietu http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
ALe asi až po skončení kojení, protože ocet teď kvůli Lukymu nemůžu a rybu taky nee, rajče taky moc ne,…
Když já tu dietu právě držet nemůžu..jak se rozhodnu držet dietu tak prostě žeru ještě víc, protože zakázané ovoce nejvíc chutná..to pořekadlo na mě sedí jak prdel na hrnec…
A Leni prosím tě proč ty a dieta???To fakt nejde dohromady…
U mě fakt funguje nežrat sladký a každý den cvičit cvojí vyzkoušenou sérii…tenkrát jsem jedala do 17h, vypustila sladké a každý večer cvičila a za měsíc jsem měla dole 8kg…a to se Bobšovi podotýkám moc líbilo…ale on i když jsem takhle mi říká jen 5kg dolu a je z tebe kočka…a to samé říkal i kdž jsem měla o 10kg míŃ..hihih..to je kecálek ale…a na nějaké prášky to fakr nevsázím..
Alino v Tesku jak psala Lenak mají ty pleny, tak to ještě prubni…
JInak holky švára je zdraví!!!!!! Nechci tím zase otravovat, ale mám opravdu velkou radost…děkuju
já byla v tescu ve čtvrtek, měli v akci jak Tesco pleny, tak i Pampers, takže spokojenost.
Leni, už to nehrotím, mám 65kg, což už je skoro to, co bych chtěla, zbytek půjde dolů sám, doufám. Jak se dělá přes léto venku atd…
Holky pomóc.. Oslavu mám super.. Dostala jsem horečku, po obědě jsem s Jančou 3 h. spala a šíleně mě bolí levé prso ( začíná mi rudnou dvorec) a hlava
Myslíte že to je začinajíci zanět prsu?? Teď když tak dlouho kojim?? Ještě to by mi opravdu chybělo
![]()
Alino zkus se mrknout na www.itesco.cz ale maslím si že ty plínky by mněli být za 209,– do 27.5. ![]()
Tak mi byli u MUDry. jdeme až v srpnu, celý červenec mají dovču.
Ptala jsem se jí na ten náš „nočník“ takže zatím také nebudu nikam spěchat
![]()
a míry měříme 71cm, hlava 45cm avážíme 9380g. Když MUDra. Jakuba poslouchala, tak mi povídá, ať mu dám plínku, nebo ho zabavím..... tak se jala MUDra. nasazoval plínu, cha cha jsem se nasmála, mi povídá, co to mám za raracha
ani plínu nechce
A nevím asi nám čaruje pračka nebo co, jsem prala dopoledne plínky a když jsme odcházeli tak měli už jen asi 20min. do konce, a přišli jsme od MUdry,a zase tam bylo 120min. tak nevím kde se stala chyba, ale asi jsem je vyprala 2× zčehož po druhé asi bez prášku..... jsem jí neotevírala..... jsem to ale kopyto ![]()
Moni- nechci tě strašit, ale opravdu to tak vypadá
Známá ho nedávno měla a má o 1 měsíc mladšího kluka. Tak tvaroh, tvaroh,…Masáže ve dprše a když se to nezlepší, tak za Mudr. a dá ti asi ATB.
MOni to nevím ale raději bych si někam došla k doktorovi, když nevíš, od čeho by to bylo.
Jo jinak MUDra se divila že ještě chodíme na tu rehabku, prý proč. Tak jsem jí řekla, že stále vtáčí ty nožky a ona mi na to pověděla,že to dělá skoro každé mimčo...... Ale cvičit budu pokud budu mít sílu na toho našeho rošťáka ![]()
jo a Marťul- potřebovala bych shodit špeky, který mi tečou přes kalhoty
![]()
A velikost kalhot 42, taky není zrovna málo ![]()
Leni,
já už mám také 42 a to jsem měla i 36. Kde jsou ty časy, to bych navlíkla tak ke kolenům
![]()
Mončo hele raději to nepodceňuj a zajdi k doktorovi. Lepší jít teď než později. Budu držet pěsti ať to nic není.
Leni já měla 42 před těhu a teď mám 46. Takže já osobně jsem si dala cíl ten co nejspíš fakt dokážu bude 72kg a co bych si přála mocmocmoc tak to je 67kg. To jsem dosáhla když jsem zhubla těch 8kg a to bylo bezva. Ale co hlavně že jsme zdraví a máme zlaté dětičky a zdravou rodinu. Znám holky co jsou jak modelky a v hlavě mají na…o. Ale prezentují se jako inteligentní krásky.