Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
Zuzi- Áďu budu brát s sebou, ale už mám teď obavy, co tam bude zase provádět. Posledních pár týdnů pěkně zlobí
a do kolika tam budem byhc to viděla stejtě, do kdy ho zvládnu
![]()
Taky mě napadla hlavní vchod, ale jsem zvědavá, jak to bude s parkováním, aby jsme nemuseli parkovat na horním nebo spodním parkovišti
čas by s enám hodil klidně i dřív, ale my se podřídíme a asi se předtím stejně stavím někde v krámě ![]()
Já bílé jogurty můžu, activie i Holandie jsou dobré, jiné už moc nemusím, kort ty nízkotučně
Ty fakt nee. Ale Adam mi tak bílé nehctěl jíst, tka jedl Ativii sladkou bílou. A to mu zůstalo do teď, nejí vůbec ovocné, kromě banánového. ALe jen Dobrou mámu vanilkovou, nebo tu Activii. LAe jakmile je jogurt červený, tak vůůůbec.
dneska jsme měli budíček opět v 6
Přes den jsem mu stopovala jak dlouho spí, tka to je 3× 20-30min
hrozně nespavé dítě a to v noci furt 2× jí a dneska mu teda i trvalo, než po koju usnul, takže super noc
![]()
Hezký sluníčkový den.
LLA
Leni - kluci koukám spí stejně, 2 - 3 * 20 minut deně. Navíc Zlobřík usne večer tak kolem 10 a do rána teda kojím klidně 10*.
Jinak já zase čekám, každou chvilku se vzbudí a budu rozlepovat očička, zase je má zalepený, to je na šlupku.
Ahojky tak se přidávám k nočním maminám. dneska taky děs. 2× se mi dusila a začla kašlat a plakat. Tak rychle nakapat Libenar a odsáva. To bylo ve 12 a pak ve dvě. Takže jsme měli rachot jak od Kačky tak vysavače. Po druhé už mi usnout nechtěla tak jsem udělala mlíko a jen jsem položila už spala. A vyjímečně dnes do 7:30. Jinak je to vždy 6:30.
Voche tak ať se brzy očíčka uzdraví.
voche- tak ať se očička brzy uzdraví. Noci máme teda lepší, ale taky nečekám, že se kojení zbyvíme do roka, jako u adama, už to vidím až do dvou let a tejně to bude násilně. Ne že by se odstavil sám
![]()
Tak tady teď od rána sedím a hledám nějaký ten opalovací krém. Teda hrozný pálky
Sháním ten s minerálními filtry a moc jich není. a cena ještě lepší. Navíc mě zaujala ta Lavera, mylsím, že o ni psala Marťulka. Ale mají SPF 30, což mi přijde třeba k moři málo
Tak teda nevím a ještě to sehnat v lékarně, to bude taky úžasný.
![]()
Marťul- takže jste rýmu na návštěvě chytli ![]()
Leni nechytli ale měla jsem strach v noci, ale je to dobré teď už je to zase v pohodě.
Opalovací krém o tom jsem psala to máš pamatováka. Ta Lavera větší faktor nedělá. Tím , že je to přírodní bio a né chemické tak vyšší faktro nejde. Ty vyšší faktory jsou právě pak chemicky vyhnané. U maturity jsem měla ročnékovou práci z Pleťových krému a ostatních přípravků na ple´ta a tělo tak si ještě něco pamatuju. Jsem dokonce i hlavnímu přísedícímu řekla že kdyby měl na břiše strie tak bych mu doporučila krém proti striím. A on to byl starší pán s pěkným pupkem. Tak se zasmál a řekl že mu teda stačí.
Holky mi měla velmi akčních poslední 3 dny a jsem z nich tak utahaná, že dneska tchýně s tchánem šli s Jakubem po obědě ven, vzali si proviant s sebou a vrátily se až v půl 7 a mi s miláčkem chrněli jak špalci.
Moc se mi to líbilo.
Tedka máme grilovačku, jako večeři, Kuba už je taky po mlíčku, jen budeme muset drhnout smůlu z nohou, byly jsme na tůře a Jakub prostě po 2 hod. v kočáru začal stávkovat, tak šel na deku a pod stromy, a já si nevšimla, že tam jsou i kořeny se smůlou, tak se mu ted všechno lepí
![]()
JInak jogurt - včera večer jsem si otevřela Activii tu slazenou a že si dám, no tak jsem měla asi 5 lžiček, ostatní zblajznul ten náš jedlík
![]()
Jak je takhle hezky, tak je tu vazne zivo…
![]()
Tak treba pro Petru a tak (kdyby se chtel pridat nekdo dalsi - Brokolicka se dlouho neozvala, Vercamyska):
Sraz zitra 12.5.2008 v cca 11,30 pred hlavnim vstupem do ZOO!!!
Ja se uz fakt moc tesim, doufam, ze nezabloudim a nebudeme to cely odpoledne hledat ![]()
Matky, taky preju vse nej k nasemu dnesnimu svatku!!!!
MAMINY, TAKÉ PŘEJI VŠE NEJLEPŠÍ K DNEŠNÍMU SVÁTKU
![]()
ZÍTRA SE NA SRAZÍK TAKÉ MOC TĚŠÍM!!!
PÍSNĚTE HOLKY, KDO VŠECHNO TEDY PŮJDE ![]()
Jak je krásně, tak jsme furt venku, včera jsme byli v ZOO v Jihlavě a teď razíme zase pryč.
Ahoj holky že Vám tu lezu,
kdysi jsem tu chvilinku psala ale pak jsem se odmlčela,nějak nebyl čas..no a teď jsem zase nakoukla.
Z některýma se známe z BC,viď Voche? ![]()
Naše Emmča je nyní nemocná,bere ATB,ty první ji nesedly zvracela,tak jsem byla na pohotovosti tam mi dr.napsal jiné a už dobrý,zabírají takže teploty jsou na ústupu!!Huráá!
Dr.to tipuje na akutní zánět hltanu,bobkovi se tlačí PODRŽTE SE stoličky…no už má 8 zubů a asi je jí to furt málo ![]()
Ještě se ozvu už se probudila.A tady to naše zlatíčko je:
http://rodina.cz/…resize_1.jpg
Jo mimochodem dneska máme 8m ![]()
gabčo- Ahoj ![]()
zuzi- jestli nezabloudíme po Praze, tak zítra dorazíme.
Teď razíme pro změnu ven.
papa
Holky já jsem z toho slunce nějaká úplně tumpachová, jsem už trošku přismahlá, no a Jakub už asi taky. Jen nevím zda nechám doma bordel a pojedeme také do ZOO nebo mě chytně mánie uklízení. Musím taky dojet Kubovi pro mlíko, pro ten krém s UV 40 atd. no děs.
Ale rýma už ustoupila, už jsen trošku, ale tak snad dorazíme také.
Takže beru foták, Kubovi krmení a v 11,30 budeme před hlavním vchodem do ZOO.
Jen se ještě chci ujistit, že to je ten u Trojského zámečku, a u botanky, jsem sice v Praze už 5 let, ale před 4 lety jsem stála u Jindřišské věže a stála si na svém že stojím u Prašné brány
![]()
Dneska jsme měli premieru jogurtu, a snědl celou Activii
![]()
Ahoj holky,
tak hlásím, že jsme se vrátili a skvěle si to užili. Prostě úžasná dovolená
![]()
Potvrzuji zítřejší účast na srazu - díky Hanucho za výrazné instrukce
![]()
Vidím, že řešíte jogurt - Šimon dlabe bílou Holandii až má boule za ušima. Naopak moc nechce žáné ovoce, resp. Frutapuru aspol. Ale musím říct, že se ted co jsme byli pryč docela rozjedl, tak mám radost, protože jak marodil, tak jsme furt jen kojili a nechtěl se k jídlu moc vracet.
Krém na opalování - mám ted na obličejík Bubchen 30, ale chci koupit Deylong (či jak se to píše).
Holky, těším se na zítra, doufám, že nás dorazí co nejvíce ![]()
Katka_H píše:
Kdyby jste přijeli k nám, tak bychom s Luckou vystrojily úplnou hostinu. No problem.![]()
. Všechno by bylo chlebíčky, jednohubky, obídek, zákusek, víno, pivo, limča, no prostě na co si vzpomenete.
Holky, to zní fakt lákavě. Tak jestli se vydaří tenhle sraz (tzn. pokud spolu vydržíme
), tak navrhuji, vyrazit v léte k vám ![]()
holky .. ja ani nevim, jestli to mam vubec psat .. ![]()
jsem maximalne vytocena a bez nalady
… byli jsme celej den pryc a kdyz jsme se vratili, tak tu mel deda vzkaz, ze musi zitra do prace! proste nekdo onemocnel nebo buhvico .. a nemaji nikoho jinyho jako nahradu . takze proste my to zitra nezvladneme.
![]()
zkousela jsem zmermomocnit treba brachu, ale nejde to .. a sama si to netroufnu … ![]()
ach jo .. Ada celej natesenej na zoo, ja se tesila na vas …
.. no co se da delat … jsem fakt myslela, ze me picne …
tak si to holt uzijte bez nas .. bude zrovna tak krasne pocasi … ![]()
jdu se nekam zavrit a vybit zlost
nemam fakt uz na nic naladu …
no super .. a jeste touhle blbou zpravou nacnu novou stranku …
jdu se zahrabat .. ![]()