Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3329
11.5.08 21:16

Adys :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
11.5.08 21:16

Adys- tak to je škoda :cry: :cry:
a nezvládla by jsi dojet na kraj Prahy?? Třeba by tě tam mohl někdo vyzvednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
11.5.08 21:17

Holky,
tak my bohužel také nedorazíme, moc mě to mrzí, strašně jsem se na Vás na všechny těšila. Honzík se dnes venku v kočárku totálně pozvracel, šlo mu to i nosem :cry: a když jsme přijeli domů, tak měl 38,5. Ještě mi nikdy nezvracel, tak jsem z toho nějaká rozhozená. Raději jsem mu podložila postýlku pod hlavou, kdyby se to náhodou opakovalo. Ale doufám, že se to už nebude opakovat

JE MI TO VÁŽNĚ MOC LÍTO, ANI NEVÍTE, JAK :cry: ŽÁDNÝ SRAZ JSEM NEVYNECHALA A NA TENTO JSEM SE MOC TĚŠILA :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
11.5.08 21:21
lenak píše:
Adys- tak to je škoda :cry: :cry:
a nezvládla by jsi dojet na kraj Prahy?? Třeba by tě tam mohl někdo vyzvednout.

Leni .. nezvladla. jednak proto, ze nas tata nema automatickou prevodovku a ja radit proste neumim :oops: a navic ma starsi auto a s tim bych si sama proste netroufla… a o autobusu se 2 klukama, na to uz vubec nepomyslim .. :?

Zuzi .. to je pech teda :? .. a jak je Honzikovi ted? to je teda smula .. doufam, ze uz mu bude brzo lip :) nemohlo to byt treba ze slunicka ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
11.5.08 21:24

Adys - jeste se divam, jestli by neslo pronajmout si auto s ridicem… ale ty stranky jsou desne neprehledne… asi jsi se nedivala vid.. Ach jo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
11.5.08 21:26

No počkejte, to tam nebude žádný starší dítko :( Co tam budu dělat s naším Áďou :? Vlastně asi ještě Joula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
11.5.08 21:26

Adys, to je pech, že Vám to také nevyšlo. Snad se nám to poštěstí někdy příště. Teď už spinká a zatím nezvracel. Tu teplotu měl teď kolem 20:30, tak dostal čípek a doufám, že mu pomůže a hezky se vyspinká. Ze sluníčka to asi nebude, jednak ho moc nevystavuji a byli jsme venku asi 15 minut a pak zvracel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
11.5.08 21:32

No a ještě budem bez ženicha, není to nespravedlnost? :cry: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
11.5.08 21:40
hanucha píše:
Adys - jeste se divam, jestli by neslo pronajmout si auto s ridicem… ale ty stranky jsou desne neprehledne… asi jsi se nedivala vid.. Ach jo :(

Hanu .. to jsem se teda nedivala .. zato jsem se divala na pronajem auta s automatickou prevodovkou a to by me prislo pekne draho … :? navic tady nikde v okoli ho nepujcujou, pouze v jedine pujcovne v CB … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
11.5.08 21:41

Leni, snad dorazí Joula, aby tam měl Áďa parťačku. Dáda se hrozně do ZOO těšil a byl smutný, že tam nepojedeme :cry:

Hanu, také jsem hend Honzíkovi říkala, že neuvidí nevěstu :cry: Mě to vážně moc mrzí, ani si nedovede představit, jak :cry:

PetoX, to jste byli v tom Českém Švícarsku? Jak jsme tam byli my, tak se nám tam také moc líbilo. Je tam krásně a určitě tam chci ještě někdy jet :)

Gabule ahoj :) , já si teda nepamatuji, že by jsi k nám psala, ale koukala jsem, že jsi snad psala do Srpna 2007 :wink: Ale to nevadí, klidně se k nám můžeš připojit :) 8 zubů, to je teda síla. A jak ten růst zubů snáší? Bere to nějak hopem :lol: :wink: Emča je moc hezká a grtulujeme jí k 8 měsícům :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
11.5.08 21:54

HOlky my jsme konečně doma, vlak měl asi hodinu zpoždění, vlak přecpaný cyklisty i s kolama, ještě nám pomalu nechtěli naložit kočár, v kupíčku byla už jedna rodnika s 2 dětmi. Ale to nevadilo, Jakub kupodivu skoro celou cestu spal.

Tedka tu řádil jak černá ruka, nejradši tu běhá nahatý :twisted: :twisted:

Blinkání tak po dlouhé době mě dneska Jakub ráno taky pěkně poblinkal, až jsem si musela jít umýt hlavu, měla jsem to prostě všude. A ještě se tomu ten opičák normálně smál :roll: :roll: :roll:

My zítra také dorazíme, na jak dlouho to vidíte? Musím kolem 5 být na Palmovce nebo na Florenci a hurá do práce 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
11.5.08 22:14

Brokoličko, jak pak se máte? Dlouho jsi se neozvala :wink: co očíčko, už ho má Klárka v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
11.5.08 22:25

Ahojík,
hlasím že na srazík snad dorazíme.

Adys,Zuzo :roll: :(

Gabule vítej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
11.5.08 22:26

Zuzi děkuju za optání,máme se dobře,ale je toho na nás s Marianem opravdu hodně a někdy se cítím úplně vycucaná :lol: S očičkem jedeme 15.5. do Děčína a měli by nám dělat podruhé ten průplach,tak kéž by to zabralo

zdravím i ostatní..koukám že se chystáte na ten sraz,tak si ho užijte :P Jsou teď fakt krásné sluníčkové dny :huban: :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
11.5.08 22:28

Brokoličko, tak snad už ten druhý výplach bude i poslední :) :wink: A jak to očíčko vypadá, je to alespoň o něco lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí