Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1687
7.5.08 07:23

SRAZ

Holky, sehnala jsem, že by bylo možné pronajmout dětský klub v Toulcově dvoře - jsou u toho zahrady, spousta domácích zvířat apod., takže by byla zábava i pro ty starší. Odkaz je: http://www.toulcuvdvur.cz/…ridouska.asp
Cena pronájmu je 700,– na půlden.

Bohužel ale v tom ted nemůžu už nic dojednávat, protože jsme se s Radkem rozhodli, že odjíždíme už dneska večera a ne až zítra ráno, takže letím nakupovat, balit apod.

Pokud se toho tedy některá z Vás chce ujmout, tak sem vkládám kopii mailu od nich:
//Dobrý den,
co se týče pronájmu, šlo by to, buď někdy odpoledne , nebo o víkendu.
Prosím o upřesnění termínu. Částka za pronájem na půlden činí 700,– Kč.
Osobní schůzka předem je vhodná k doladění všeho potřebného.
Mé tel. č. je 775742999.

Zdraví za klub Mateřídouška
Zdenka Hrubá//

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
7.5.08 09:16

SRAZ:
bohužel, my taky odjíždíme a je to u nás docela hektické, ještě nemám ani nakoupeno, takže se moc omlouvám, ale nemám čas někam volat. Moc mě to mrzí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
7.5.08 12:30

Holky, ja tam klidne zavolam, libi se mi to, ALE:

Kdo na ten sraz vlastne prijedete??? Abysme tam nebyli Adys, Lenka a ja :?

Zuzi - nerikej mi, ze kdyz se tam postrachame pres celou republiku, ze ani neuvidime zenicha? Nejde to nejak zaridit (tchyne, tatka…)?

Jinak jsem nasla taky par restauraci s detskymi koutky, ale prece jen nejsem prazak… kdyby to bylo v Brne, hned vim o min. trech mistech…

Tak se prosim ozvete!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
7.5.08 12:47

Holky se mnou to vypadá všelijak, pokouší se o mě nějaký bacil, už mě druhý den bolí hlava, rýmu mám jak trám a přidalo se bolení v krku, tak pokud to do neděle nějak nevykurýruji tak asi nepřijdu, protože bych hrozně nerada nakazila mimča :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
7.5.08 12:52

holky .. ja uz se chystam odpovedet od rana .. a vubec jsem se k tomu nedostala ..

marek zrovna jako na potvoru dneska nespal moc dlouho, pak prisla kamaradka a pak jsem jeste zarizovala letenku pro mamku .. leti s nami!!! :-D

ja jsem si rikala, ze se mi to misto libi moc .. ale taky mam ALE … prave jsem si rikala, ze tolik nas tam zase nebude a nechce se mi moc pronajimat nejakej klub … treba si ani nebudeme sympaticke :lol: :lol: :lol:

opravdu by treba ta zoo nesla? v pondeli by snad melo byt hezky a teplo ;-)

jen pro kontrolu, kdo by prijel ..
petraX, hanucha, lenka (asi), zuzi (asi), joula, katka, alunka (asi), martulka (asi), vochechule (asi), adys .. zapomnela jsem na nekoho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
7.5.08 15:46

Škoda, že s Luckou nevlastníme kouzelný prsten. To by jsme jen otočili a raz,dva bychom byli v Praze. Nic se nedá dělat. Snad někdy příště :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
7.5.08 16:37

Co vlastne Amisek? Jinak uz nevim… Joula s Katkou se taky dlouho neozvaly… Tak snad to nejak vymyslime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
7.5.08 18:06

Ahoj holky,

tak se loučím, odjíždíme.

Ohledně srazíku - v pondělí ráno sem mrknu a pokud bude, tak dorazím. Dojedem kamkoliv. Tak jen sem pěkně výrazně prosím někdo napište, v kolik a kde :lol: :lol:

Lucko - kouzelné prsteny jsou bohužel nedostatkové zboží :cry:

A jinak novinky od nás

• kukuřičné křupky - koupila jsem a Šimonovi pěkně šmakujou
  • hrůza usínání - furt si stoupá, řve, třeba i 3/4 hodiny, postýlku má u okna, serval celý závěs :twisted:
  • furt kojím jak blázen - od minulého týdne, jak byl nemocný, tak furt chce prso (v noci i ve dne). V poledne už jí zase zeleninku s masem, večer kaše jen trošičku. Zkouším Frutapuru, ale vůbec ji nechce :cry: No, chce to prostě čas.

Holky, užijte si zítřejší svátek a celý víkend a doufám, že s většinou z vás v pondělí na viděnou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
7.5.08 20:46

Ahoj,

taky jsem si říkala, kdo vlastně přijede. :?

Adys- myslím, že pár hodin se snesem :lol: :lol:

Já bych byla pro tu zoo klidně.

Katko, Luci- ty by vás ten jeden den zabil, vždyť to může být jen 1× za rok. A zse o tolik dál než já to nemáte a jste na benzín 2, já si to budu platit sama :-) a Hanu to má ještě dál. A myslím že Adys to taky nemá zrovna nejblíž.

Ale nechci být pesimista (což já bohužel jsem dost velký), ale začíná se mi zdát, že se snad nedomluvíme. Tak Adys, Hanu- dáme sraz v zoo :wink: Myslím, že mám ještě někde tel.č. tak můžu pak Petře písnout SMS.

Ještě VOCHE nepřijedeš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
7.5.08 20:52

dotaz - hrnicek z DM - dneska jsem se na nej divala (podle fotky z galerky predpokladam, ze je to ten od babylove-nuby) .. ja ho mam taky od nas … ale nam tece, resp. kdyz ho zaviram, tak ten gumovej prostredek se mi posune a neni ‚v zarezu‘. mate to taky tak nebo tenhle je v pohode?

Lenko - nemas jeste nekde seznam tel. c. z doby predporodni? ja jsem ho mela porad na svych SZ , ale chytre jsem si asi pred mesicem vsechny SZ smazala :roll: . jestli jo, muzu te poprosit preposlat mi to?
 diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
7.5.08 21:12

Adys poslala jsem ti ty cisla, ja je jeste mam…
Jinak, kdyz jsme na tom takhle, neudelame to teda treba v Pardubicich? Abysme se kvuli prazackam sjizdely do Prahy a pak prisla jen PetraX a my z daleka? Ta prece rikala, ze prijede kamkoliv… (nebo v Brne) kazdopadne by mohly prijet i Luci a Katka H? :D ;-) a mozna i Alina a Vochy… To uz fantaziruju…
No nic, ja jen ze se holky nejak porad neozyvaji. Jinak ja s tim teda pocitam, jeste jsem se koukala po tech restauracich s detskym koutkem, par jich po praze je, ale zadna se mi moc nelibila… nikde ten detskej koutek neni ani vyfocenej :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
7.5.08 21:16

Hanu diky!

ja bych tomu dala jeste tak do patku nebo do soboty a pak by se to melo rozseknout .. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
7.5.08 21:17

do Pardubic by to měla Adys daleko :? :lol:

Tak se pozvem k Lucce nebo ke Katce, to by byl střed. :wink: Ale Asi by byly nadšené :lol: :lol: :lol:

Adys- nám ten hrnek dělá to samé, vzal si ho Áďa do parády a já to teď taky nemůžu pořádně srovnat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
7.5.08 21:17

JJ, tak jestli ma byt hezky, tak zoo bude fajn.. nebo kdekoliv jidne na zahradce nebo na louce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
7.5.08 21:19

jak to myslis Leni - do Pardubic to ma Adys daleko a k Luci ne??? Vzdyt to je jeste dal… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí