Září 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1687
5.5.08 11:48

Ahoj holky,

tak se zase hlásím po víkendu.

Šimon už je celkem zdraví, sice ještě pořád má rýmu a kašel, ale už je to mnohem lepší. Akorát furt moc nejí. Hrozně zhubl, když ho držím, tak cítím pod rukama každou jeho kostičku. Moje mamka ho viděla po týdnu a je fakt prý hubeňourek. Snad se to s jídlem brzy spraví (teda moje mlíko pije, ale týden odmítal příkrmy, ted jen tak trošičku).

Adys - tak vítej v Čechách :lol: :lol: Gratuluji k úspěšnému letu. Mára se jistě brzy srovná (teda, jelikož píšu s několikadenním zpožděním, tak předpokládám, že už si na vaše zvykl).

Jo a jak jsi psala o té holčičce v letadle - tak možná byla právě polomrtvá z toho vedra, proto ležela bez hnutí :lol: :lol: Taky občas nevěřím vlastním očím, když vidím mimča nabalená v 7dmi vrstvách :D

Rohlík - ještě nedávám, čekám na první zuby :lol: Pak asi zkusím ty kukuřičné křupky .

Jo a včera jsme byli na dlouhý procházce a zalomili to na louce. Nechali jsme tam Šimona lézt a byl z toho úplně paf :lol: :lol:

Katko-H - tobě ještě vydrží v lehátku??? U nás už ani omylem. Už jsem ho uklidila k našim na půdu.

Jíst sám lžičkou - jak píše Adys, taky jsem zrovna v betynce četla, že až tak 1,5 roku začínají být schopni to zkoušet. No, já bych Šímu nenechala, aby si tekuté jídlo rozetřel po stole a pak slízal…

Peťo z L . - taky souhlas, kamenovat nehodlám :wink:

Alino - uf, to musela být síla. Jsi skvělá, že jsi vše zvládla. A přeji holčičkám brzké uzdravení!

Maruško - takže vy jste zpět v ČR? Nebo jsem to špatně pochopila? Já myslela, že tam zůstáváš s Annie.

Lenko - to je taky smůla s tím ekzemem u Lukyna. Zrovna bylo v betyně článek o atopickém ekzemu u mimin. Ale nebylo tam nic, co bys asi nevěděla (jen pár obecných info).

Hanucho - super zážitek s hovínkem :) :lol: To u nás zatím moc nehrozí, furt je má dost řídký.

Amísku - šimon je taky stále bez zubů i bez náušnic :lol: :lol:

Hanu a Adys - s usínáním taky tak. Fakt blbý. Dřív aspon dobře usínal, ale ted stojí a řve :twisted: Chce, aby u něj někdo stal a hladil ho a taky zabraňoval mu vstát. A v noci se stále budí po 1 až 2 hod, od cca 4 je se mnou v posteli :twisted:

Lenko - čubinky je mi líto :cry:

Tak končím, nestihla jsem na vše reagovat.

Co se srazíkem??? Já bych v pondělí 12.5. taky mohla. Ale prostě nevím kde. Holky pražačky - ještě nějaký nápad???????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
5.5.08 13:34

Peti,
v tom lehátku ještě chvilku vydrží :D . Konkrétně dnes jsem chtěla uklidit WC + koupelnu, tak jsem Míšu šupsla do lehátka, do ruky rohlík a byl nachvilku klid :wink: .

Zuzi,
ach ty rohlíky, ti prcci jsou po nich úplně hotový :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
5.5.08 13:38

Holky, nebojíte se, že se vám tím rohlíkem zadusí? mě už se totiž 2× stalo, že se Šimon dávil kousíčkem jídla (jednou to byl kousínek jablka a jednou kousek hroznového vína - z obojího jsem mu dávala vysát štávičku a on se mu dostal i kousek dužniny). Tak mám strach.

A dívala jsem se na tu diskusi o lepku - no a pak čemu má člověk věřit, resp. podle čeho je máme stravovat. Tak to vypadá, že zítra udělám Šímovi svíčkovou s knedlikem a bude vymalováno :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
5.5.08 13:46

Holky převařujete prckům vodu na čaj a nebo jim dáváte vlažnou rovnou z kohoutku, teda pokud děláte granulovanej. Mi tu máme měkkou vodu a jednu z nejlepších v ČR. Tak nevím jestli ještě převařovat.

A ještě jeden dotaz: jak dlouho po obědě ( zelenina) dáváte dětem Um nebo MM?

Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
5.5.08 14:00
Marťulka píše:
Holky převařujete prckům vodu na čaj a nebo jim dáváte vlažnou rovnou z kohoutku, teda pokud děláte granulovanej. Mi tu máme měkkou vodu a jednu z nejlepších v ČR. Tak nevím jestli ještě převařovat.

Dík

Vodu převařuji.

MM dávám cca 60 min po jídle. Jinak se mi přecpe MM a zvracel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.5.08 15:00

Ahoj holky,

jen opravdu narychlo neb vůbec nic nestíhám :P

KIKA nevyjde - pan správce, tam má plno a takhle malé křiklouny tam prostě neeeeee :twisted:

Sabrinka 8měsíců stále pod 7kg večer dám přesně, točíme se :lol: a taky nám vylezl 1zoubek :lol:

12.5. dle počesí park Hostivař nebo Průhonice :?:
Pá snad večer
 Joula

• Citovat
  • Upravit
2349
5.5.08 15:56

Marťulka vodu převařuju, sice dávám kohoutkovou, ale převařuji. Čaj máme od Lerosu sáčkový ovocný, a moc chutná, granulovaný jsem neměla ráda ani já, tak ho nekupuju.

MM nedávám a UM po obědě a svačině také ne, protože Jakubovi to tak ty 3 hodiny vydrží, kdy má jíst znova, a nebo proložím čajem, ale ne mlíkem, jsme prý moc tlustý :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
5.5.08 16:00
Marťulka píše:

Dík

Martulko .. no ja nevim .. ja sama sobe si vodu na caj taky prevaruju ;-) . ale nejsou ty granulovane caje sladke?

PetroX .. Marky se trosku srovnal .. k nasim uz jde, uz mu nevadi, ze ho chovaji nebo s nima zustat chvilku sam. to spani .. no vcera usnuli oba brzo, ale do 10 byli asi 2× oba vzhuru … ale aspon jsme nestrasili do 2 do rana … i kdyz jsme vstavali asi po 3hod na jidlo … :roll:

rohlik - no .. ja u nej sedim a sleduju, kolik si ukousne a co s tim dela. samotnyho bych ho nenechala .. proto, kdyz potrebuju, aby se na chvili zabavil, dam mu to jidlo do toho pytlicku ;-)

jinak mam pocit, ze Marek si pri odletu snad sam nastoupi do letadla :roll: … stal uz predtim, nez jsme prileteli, ale ted se zacina posouvat kolem nabytku a zacina se poustet, kdyz stoji .. samozrejme spadne vzdycky jako brambora, protoze ty jeho vratky perka ho neudrzi :lol: . ale je nezdolnej … :-) uz se parkrat pritahnul ke stolu a chodidla mel ve vzduchu 8O
jo .. a uz mame i naznak ‚paci, paci‘ …

sraz - tak na datu bychom se sjednotily,ale teda co to misto .. ? ja uz prahu moc neznam, clovek zapomene, navic ta okrajova mista se taky hodne zmenila … neco, kam se lehce dostane i mimoprazsky obcan ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
5.5.08 16:22

Tak holky dopoledne jsem volala do práce, šéfová mi řekla, že si to rozmyslí s nástupem do práce a tedka mi volala, že jo, klidně na pár hodin denně večer, takže mě tu asi delší dobu neuvidíte, :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
5.5.08 16:43

Ahojte,
je to jsem zvedava s tim srazem… Tak jak??? Pruhonice by pro nas byly super, pac kousek od tama bydli tchani, tak cca pet minut autem.

Voda z kohoutku - Martulko, jako jak vlazna voda?? Tepla voda z kohoutku neni pitna, to snad vis… i kdyz ja ji nekdy piju, ale mimi bych ji rozhodne nedala. Ja davam balenou kojeneckou a neprevaruju.
MM po obede jak kdy, podle toho kolik toho sni. Dnes mi zblajzla CELOU sklenicku! :-) :dance: Dala jsem fazolky s ryzi a ocividne ji to smakovalo :D Takze dnes jsem dala mlicko az po dvou hodinach (byly jsme cvicit a vratily se domu pozde), jinak davam tak po hodine. Pokud sni malo, dam hned.

Adys - ze by fakt zavodili, kdo bude prvni chodit? :roll: Marianka se drzi jednou rukou a obcas chodi kolem kresla a postele, ja chodim za ni a „jistim“ ze zalohy… A uz obcas doslapne i na paticku.
Holcicka :lol: 8) - a uz maji nejake ditko nebo to bylo prvni? A jak se na to tvarili???

PetroX - mala vcera na louce trhala a bastila pampelisky… 8) Vydrzela by tam snad cely den.

Leni - uprimnou soustrast :cry: Ja tohle nemam rada :( si vzdycky vzpomnu jak strejda sel uspat Danecka, i kdyz mu zas tak nic strasnyho nebylo, ale babicka ho uz nezvladala. Jak sel chudak natesenej ze ho nekdo vezme konecne na prochazku… :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
5.5.08 17:02

Rohlík a ostatní,
sleduju, třeba u toho něco dělám, ale pořád po očku koukám jak na tom je :D . Jestli mám strach, ani nevím, snažím se nad tím nepřemýšlet, ale sleduju ji. Také, když vidím, že má v puse kus, tak ji ho vytáhnu, dnes mě kousla, opice jedna, pěkně to bolelo. Tak tak nějak mi to válčíme s rohlíky :wink:

Voda,
kupuju Fromin. Ta se může používat bez převařování. Jen ohřeju v mikrovlce. Samozřejmě, když dělám pytlíkový, tak musím převařit. To by asi z toho nic nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
5.5.08 17:25

ahojky všem.....

Lenak..vše nej k 8 měs…a s pejsky je mi to líto…taky jsme mely neco podobného…

Katko-H…míša delá taky občas pa pá…ale pacipaci jí jde líp…ale to si videla mám to na tom videjku

Martulko......i míša lítá v chodítku..je jakostíhačka…ta v tom řádí…a to ho máme cca14 dní…umí i couvat..otáčet se,,a my nestíháme utíkat..jak jí to jede…chodítko máme od chicca..zn..DJ

Adys…uvidíš že mareček..budefavorit…bude brzy chodit…míša se jen staví..a neví jak dolu..tak taky padá

rohlík..křupky..chleba…jsmevždy jako čuníci..a taky u ní sedím

voda…převařuju

alino…jste šikulky…a hlavne ty..že to tak zvládáš…me stačí jedno zlobidlo…přeju vám at se vám už ty nemoce vyhnou

taky vám chci napsat že míša už nespí jen na bříšku…už spí i na pravím a levím boku
tak pááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
5.5.08 17:36

Peti,
Míša je šikula, video jsem viděla. A ta „moje“ Míša, ta už děla paci, paci s otevřenýma ručičkama. Ona to dělala pěstičkama a nebo měla jednu pěstičku a druhou otevřenou, opice jedna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
5.5.08 17:37

Hanu,
Marianka je taky „opice“ jedna šikovná :lol: :wink: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1678
5.5.08 19:06

Tak díky za názory…taky jsem byla o tom přesvědčena, ale jedna známá mi říkala že už vodu nemusím převařovat…taky se mi to zdálo divné vždyť tím se mičí bakterie…

Čaj - já dávám granulovaný jedině. Jiný jsem ani nedělala. Je trochu sladký, ale já jí ho tam nedávám podle návodu ale míň takže tak sladký není. Mám malinový a pak bylinkový a ten není vůbec sladký.

Pertuš tak vi jste taky dráčkové. Mi nelítáme, spíš se pošoupáváme. Byla to jen zkouška dokud nesedí úplně sama a hlavně ani neleze tak jí tam nechci moc dávat. U vás ostatních co lezete a skoro ťapkáte a máte chodítko což vás moc není si myslím, to je o něčem jiném…jste šikulové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí